17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само с пушене пред двореца не става. Идва нова ера, но късно ще го разберете като нас през 1825-та.

Бият се, карат се по периферията. Тука границата не била като хората, там пък Брекзит, Фрекзит! Абе да влизат всички в Европа от Лисабон до Владивосток и да си дойде всичко в порядке!

Ако някъде Руският ботуш е бил справедливо стъпил - това е Средна Азия!!! Навсякъде другъде нямаше работа, включително в Украйна и Беларус.

Така ли ти казаха? Еми не е вярно. Не ги слушай лъжат те!

И да ги питаш тъпите мангали оти се тепат, не могат ти обясни.

Не са цигани, а тюрко-монголоиди!

Че то едно и също, ве.

Ами то е много трудно да се създаде смесена комисия и да се начерта тая пуста граница. Като се направят взаимни и разумни отстъпки от двете държави. По-лесно е да се гърмят и избиват...

Нещо започва навсякъде да бъде горещо- въпросът е кой има интерес от такива събития? До сега живееха без такива инциденти- явно много пари се ползват за тези събития от световните миротворци.

Разбрах те. Русия била най-големият миротворец.

Еейй тоя Горбачов и пияндето Ельцин ...еваха мамата не само на Великият СССР ,ами и на цялата соц.с-ма....

не само соц....

Сталин ева мамата на соца, душко, ама комундетата сте твърде прости да го разберете! Ленин го започна зле, ама Сталин го довърши! Буквално с некадърността си, прихопатията си Сталин обезкърви мъжката част на остатъците от Руската империя. При смърта му това буквално е една държава на незадоволени шутки и инвалиди, къде от фронта, къде от ГУЛАГа и партийни комисари, с минимално остатъчно количество качествени мъже. Затуй, когато американците караха грамадни автомобили, пратиха човеци на Луната и напълниха моретата със самолетоносачи, в СССР е имало дефицит на женски бикини - бурен смях в залата!

Няма да те разберат. Акъла им е като калайдисана тенджера.

Така ли ти казаха? Еми не е вярно. Не ги слушай лъжат те!

Доколкото знам границата между двете държави е с анклави (ексклави), терена е пресечен (планински) и 'чиста' граница между двете държави едва ли ще има скоро време. Положението е подобно в Кашмир, между Индия и Пакистан - провокации и напрежение.

А тези са 1 племе с 1 религия и 2-ма бейове. Това е Бейликът на Джочи.

В териториите които са били окупирани от руснаците винаги е диващина и отврат. Където руснак е стъпил не расте и трева.

Добре че са били руснаците, поне 200 години са живяли по европейски норми. След 1991 всичките средноазиатски републики се върнаха в средновековието.

Руснак и европейски норми?!??? Кога Русия е била в Европа, че и европейски норми да спазва? Лъснали са ти мозъка като тиган.