Нуждае ли се ЕС от ядрени оръжия? Оживени дебати сред политици и експерти в Германия

Въпросът не може да се разглежда еднозначно заради Договора за неразпространение, подписан от всички в ЕС

Обратно в новината

Коментари - Нуждае ли се ЕС от ядрени оръжия? Оживени дебати сред политици и експерти в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За останалата част от Европа не знам, но може да станем известни с реакторите за АЕЦ, които даваме на Украйна.

Бе то не остана бял човек в Европа, тия за ядрени оръжия, кого ще бомбиш? 8 млн турци, няколко млн руснаци, всякакви араби? Врагът не е пред портата, той отдавна е вътре и се готви да образува партии и да управлява, справка Лондон

Това ще ни позволи да сме защитени в свят с ядрени оръжия . Европа трябва да стигне цифрата на ядрени глави на Русия много бързо . Но това трябва да се случи паралелно със създаването на единна европейска армия !

2024-03-24 23:41:41 И що и е ЯО (нерегистриран) Реалната територия на европа при една война с Русия е по малко от 4 млн.кв.км или приблизително 4 ПЪТИ по-малка от тая на Русия. Население на тая площ окло 540 млн. калпака - гъз до гъз, лайно до лайно - такъв гювеч ще стане, че следващите няколко хиляди години и трева няма да расте!. --------------------------- да ликдираме 20-те най-големи града на моснкалите ...и хибридното измислено понятие "руснак" - изчезва в небитието !

80 % от руснаците са съсредоточе и в европейската част което праеи обезрусначаването супер лесно

Не забравяй,че рошняците населяват 20% от територията.Останалото е блата и гори.Щото тя и Сахара е много голяма по площ.

Не няма нужда ,защото джуджетата ,които са сложени на постовете са подлоги и хвърлиха хората в ръцете на дявола и дрога като опиум за народите.

Реалната територия на европа при една война с Русия е по малко от 4 млн.кв.км или приблизително 4 ПЪТИ по-малка от тая на Русия. Население на тая площ окло 540 млн. калпака - гъз до гъз, лайно до лайно - такъв гювеч ще стане, че следващите няколко хиляди години и трева няма да расте!

Ама разбира се. Държавата, която подпали две световни войни, даде на света Хитлер и концлагерите, трябва има ядрено оръжие. Дайте й още един шанс! Трети път, за късмет. Ама имало подписан договор - голяма работа. Откога договорите трябва да се спазват? Договорите са за слабаците, които нямат ядрено оръжие или самолетоносачи. Останалите създават "ред основан на правила".

пффф

Да, нуждае се. Защо? Ами всички видяхме колко може да се разчита на Русия. При тия няколко милиона руско говорящи в Германия, кога ще решат, че трябва и тях да освобождават?

Хех...кой ще допусне жалката колония Швабщаин да има ядрено оръжие бе льольо... Че ако не беше белязания предател Горби немаше и да я има бе... Тачър беше твърдо против обединението...Митеран по скоро против а на Рони не му дремеше... само оня тупан си изтегли воиските срещу усмивки и празни обещания..и сега тия неблагодарници са... зяпнали за осраина...две световни воини им бяха малко явно..