Атентаторът в Ню Йорк живеел в градче с много мюсюлмани

Атентаторът узбек от Ню Йорк бил добре прикрит в градче с голяма мюсюлманска общност в щата Ню Джърси. Той имал три деца - две дъщери и бебе син.

Обратно в новината

Коментари - Атентаторът в Ню Йорк живеел в градче с много мюсюлмани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко трябва човек да е изкукуригал, за да се надява, че мързеливите мюсюлмани ще му развият икономиката?!?!

Както се знае крушата не пада далече от дървото. Зада се пресече тази жилка трябва да се убият неговите и на бурката копелета, иначе след 15-20 години те ще убият стотици християни. Аллах е враг на човечеството и неговите поддръжници да се изнесат на небето при него, на земята няма място за тях.

какво е това "традиционно" носене на бурки. Стига сте го пробутвали, все едно е нормално. В повечето мисюлмански страни никога носенето на бурка не било трационно. Даже напротив. До преди 40-50 години никоя там жена не е носила бурка.

Не всички мюсюлмани са терористи, но всички терористи са мюсюлмани

Къде ли е сега >>> да влезе тук и да разказва колко хубаво място е Америка и как си мечтае един ден там да се омешва с такива като Сайфуло Саипов? Сещам се и за бомбите в тенджерите под налягане на бостънския маратон, пак от такива типчета приготвени. За онзи, дето преди седмици разстреля 50 човека във Вегас нещо съвсем млъкнаха.

Западна Европа и Америка - люлка на тероризма...

Патерсън е на 15км от Нм Йорк, гъмжи от маке донски албанци, т н шиптари. Америка си вкара терористи, защото я ъправляваха удиоти: Буш, Клинтън, жена му ОооБама, а сега мегаидиота Тръмп.

АМИ ДА ИМ ДАВАТ ОЩЕ ЗЕЛЕНИ КАРТИ НА ТИЯ ИЗРОДИ ОТ БИВШИТЕ СЪВЕТСКИ МЮСЮЛМАНСКИ РЕПУБЛИКИ.

Не видях какво е работил. Всъщност, да не е свързано със "стагниращата икономика" и "високата престъпност"? Едва ли.Такъв "правоверен" в никой сслучай.

Има ли случай муслимци да докладват за джамия или др. място, където се радикализират муслимци!!! Те се прикриват и се подкрепят един друг, така че колкото и да се показват пред другите хора, че уж осъждат атентатите, вътрешно всичко муслимци са терористи спрямо християните и др. религии!!!

Вместо да си гледа как да резне некое мезенце, салатчица и някоя охладителна напитка, се осенил от предсмъртни мисли. Или му е крила пиенето или му е скачала на салатата, или го е карала да чисти кенефа всяка сутрин. Пълен изтрещеняк! От семеен шаманизъм до там се стига! Качваш се на колата, започваш да газиш хора, за последно очакваш похвала от некви дето не са те виждали и викаш "Ауах Авбар". Като ти порнат неколко булита в тялото и отрезняваш, че е трябвало по- рано да разкараш жената с животните, но вече е късно, а ти си вече идиот. а онези може и да не чуят какво се е случило, или чули недочули ще го припознаят само да е направил нещо лошо. Злината и невежеството вървят ръка за ръка.

Скоро му се очертава да е с многото девици,Изселване на всички индивиди с такъв начин на мислене,друг начин няма.Всеки да ходи там от където е дошъл.С тези изроди толерантност,означава,че сме глупави.А това не говори добре за цялото общество,което иска да е пример.