Плевнелиев: Ще се боря НСО да остане под ръководството на президента

Президентът Росен Плевнелиев обяви, че ще бъде скандално, ако Националната служба за охрана - НСО, премине към друга институция в държавата. Той се зарече да се бори НСО да остане под негово разпореждане.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Ще се боря НСО да остане под ръководството на президента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изобщо не зная кога какво да правя и за какво да се боря. Ама нали нещо трябва да се каже... На мен защо нищо не ми се получава? Смешник- палячо и шматка ли съм?

Розалия, ти съгласува ли тези твои действия с др. Борисов? И всъщност, как се изказваш без разрешението на Юлияна или и тя вече ти би дузпата и пак си свободна?

Г-н гнусен чехъл, хайде да се обединим окололо Башия импийчмънт, който определено ще обедини народа, нещо, което на Вас не Ви се иска!

Ашколсун, машала Рамзи ПлевняАлиева

браво на г-н Президента за куража да се опълчи срещу мутренско-олигархичната власт в БГ, която в момента "управлява"......

Ти акъл имаш ли или ти платиха да пишеш тия глупости ?

ЕДИНСТВЕНАТА РАБОТЕЩА ИНСТИТУЦИЯ В МОМЕНТА Е ПРЕЗИДЕНСТВОТО.БРАВО Г-Н ПРЕЗИДЕНТ,БСП,ДПС И АТАКА РАЗЕДИНИ ХОРАТА И ГО ПРЕПИСАХА НА ВАС ВИЕ СТЕ ДОСТОЕН ПРЕЗИДЕНТ ИЗБРАН ОТ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ХОРАТА ОТСТОЯВАЙТЕ БЕЗКОМПРОМИСНО НАМЕРЕНИЯТА И РЕШЕНИЯТА СИ.

Вярно е, че е единствената работеща институция, но за Разединението на нацията и личните им облаги! ОСТАВКА !!!!!

"Росен Плевнелиев e син на БКП, който е изработил първия си милион, след като е лъгал своите комшии българомохамедани." Г-н Президент, вярно ли е това?

Ти трябва да се бориш за двойка, толкова си можеш.

измислен президент-магаре си направи честване/136 г. ???/ за да изрече поредните тъпотии за разделение на народа!!! ОСТАВКА!!!

Ще се бори за привилегиите си. Слухари, шофьори, ибрикчии, нагли чиновници нарушаващи правата на хората за такива каркапали като тоя комсомолец. Има за какво да се бори. Полкавници - пенсионери растящи като гъби в кариерата. Вифаджийчета.

Чехльо и чехлички ти купихме и на ръце ти ги донесохме пред портите държавни. Скачай в тях и беж в офшорните зони, че тук панделата те чака! А в голямата къща ще остане дъртата кухавелница- вицето М.Попова, да се "побори" и тя малко!

ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ ЛИ СИ ИЛИ НАЧАЛНИК НА НСО.

ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ ЛИ СИ ИЛИ НАЧАЛНИК НА НСО

Най-скандалното е, че тази личност все още е президент на Република България! "Тайни вечери", обслужване на олигархични интереси, сметки в Кипър, вили в Гърция, неграмотност, глупост, простащина, липса на каквито и да било индикации за наличие на топки (дори според отсъстващата "първа дама")... Това Бойково мюре ли е вашия президент? Няма друг изпълнявал тази длъжност, който така да е разделял нацията като този национален предател. Освен на София и провинция, тази особа успя да ни раздели дори на грозни и красиви, на умни и глупави... Не знам единствено той към кои се причислява, след като единствената му работа е да обяснява нескончаемите гафове на служителите от канцеларията си? Представяте ли си какво се случва в по-неосветени сектори на неговите конституционни задължения като националната сигурност??? Там гафовете ги плащаме ежедневно с бедността и липсата на преспектива, но истината за тях ще научим след години.

Този мушморок когато стане "президент" на всички Българи, тогава ще има уважението на целия народ - иначе е само президент на партия ГЕРБ!!!

ТОВА ЛИ Е НАЙ ВАЖНОТО В ДЪРЖАВАТА Г-Н ПЛЕВНЕЛИЕВ, ПОД ЧИЯ ШАПКА ЩЕ Е НСО? ВИЕ ЛИ РАЗПОРЕЖДАТЕ, НСО ДА ОХРАНЯВА БОКО И ЦВЪКО? НА ЧИЙ ГРЪБ Е ПОДДЪРЖАНЕТО НА ТАЗИ ОХРАНА ,КОЯТО ГИ ПАЗИ ВСЕ ЕДНО СА СИЦИЛИАНСКИ БОСОВЕ? ОТ КОГО СЕ ПАЗЯТ ? НАЛИ СА МНОГО ЧЕСТНИ И ПОЧТЕННИ, ВЪПРОСНИТЕ ГОСПОДА !!! НИЕ СМЕ НЕНОРМАЛНА ДЪРЖАВА В ТОВА СЕ УБЕДИХ!!!!

ами "президента" е от едно котило с БОКО,ЦОКО,ИФ,МИРО,ЕМО и вся осталос сволоч!

Гордея се с моя президент! Г-н Плевнелиев, във вас е надеждата за европейско бъдеще на страната ни. Иначе ни чака статута на Задунайска Република.

луд

Чехло, ти днес не трябваше ли да переш? Я марш в пералното, че и гладене те чака после...

Точно на Шипка ми хрумна - НСО е най-важното нещо в България! Всичко съм подредил - няма спорове и протести. С помаците ще се разбера - ако още съм жив.

Г- н Президент, не преяждате ли с власт? Все още не е известно на гражданите на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Вие президент на всички ,ли сте или на група протестиращи и група олигарси които плащат?!

Г-н президент, изчистете си името? Тука има, тука нема?!

Прибирайте си го този и го скрийте някъде... дето да не можем да го намерим...

Най-добре е НСО тука да си остане, да не го вземат лоши хора

Расиме! Пехливанино! Каква борба!? Какви 5 лева? Ти си просто една жалка кукла на конци, така че пехливанските ти изцепки никак не се връзват с лукаво-идиотската ти физиономия на придворен шут!

Престъпник, не се прави на държавник, а разкажи колко помаци ограби и кой комунистически простак те направи човек, измамник с измамник.

г-н президент, за какво ви е НСО, като Евросъюза обмисля създаването на циганска държава на мястото на България. Какъв президент ще сте тогава и на какво? Напишете в търсачката ЦИГАНСКА ДЪРЖАВА РОМЕЛИЯ и вижте какво пише по въпроса... Нека си запазим България. Това с НСО е бял кахър...

А официален документ нещо има ли? Щото ако се вярва на слухове ....

Точно Сергей и Местан уреждат това, им то много успешно.Нали цига_ите и тур$ците са им май-многобройния електорат. А и те също така уредиха 2 милиона чисти етнически българи да напуснат страната.Я виж колко са областните управители от ДПС, и то в области,които нямат турци.ами в комисиите на народното събрание-все турци командват. Ами в миниистерствата? Къде блеете , кого слушате ? Та тези данни ги има в официалните сайтове на правитеството и парламента. Четете просто!И мъ-ъ-ъ -ничко се замислете.

Като знам, че не искаше да влизаш в политиката, но те заплашиха, че ще разкрият далаверите и може да ти вземат от милионите и стана президен. Смешен и жалък си. Нямаш никакъв авторитет. НСО ще отиде където трябва не определяш ти и кукловодът ти Боко....

Нищожеството роско аспенски офшорков за какъв ли се има? Ами това е единственият ни абсолютно независим президент - от него нищо не зависи.

последно с кой си разговарял ,не мога да пропусна, с турския си гост, без преводачи и български репортери.

" В тази страна мъже сме Аз, Бойко и Плевнелиев!"

Употребиха ме и ме излъгаха хората, които мислех за приятели. Омаскариха името ми с политически цели.... майката!

Мале, и тоя се извъди един борец...

какво толкова ти пречи и какво те засяга президента е институция която се пази от НСО без значение . или като отидеш на някой рамазан може да не ги пуснат като не са твои хора

какво толкова ти пречи и какво те засяга президента е институция която се пази от НСО без значение .

НСО си е практически ненужна служба. Спокойно може да е към МВР или ДАНС. Време е да се почнат и в този сектор реформи, че хората свързват НСО с връзкари на мамини синчета. Ако на 10- един е професионалист, останалите са облечени във власт с една значка, кято трябва да им се отнеме.

Служба, която спокойно би могла да бъде изпълнявана от МВР без опълнителни разходи! В Скандинавските страни например такова животно нема! Ама тук къде ще бутат хрантутниците си тъпанари от разни школи, синове на баровци-мутри и други простаци, същото е и с БОП-вижте им само супермодерната сграда на Цариградско шосе, страхотните им джипове и оборудване и всичко залудо! Богата държава!,

Роско е нашата звезда-агент под прикритие. Хайде още по-остро да го критикуваме - че да не му развалим маскировката! Той с всеки следващ ход още ще ни радва - крайната цел е обединени леви при напълно разединени десни. Засега нашият предишен комсомолец се справя перфектно! Дано и Атака го схванат, че с техните идеи за импийчмънт... пречат на някои скрити ходове... А явен агент ни е Симеон Санкткобурготски - той направо си се включи в нашата посока.

Мислиш се за умен,но къде си пропуснал боко лайнара който е най-ляв и най-върл комунист.

И Бойко ....ли е агент под прикритие!?

Г-н Президент,Вие се борете за мястото си,че комай ви се клати стола! Колкото до НСО,там решава Народното събрание,ние сме парламентарна република и на вас не ви е в правомощията и няма да бъде!Точка.

фалшива сега в сравнение със социализъма, както сладоледа ескимо- плахо подобие на истинския маслен и плътен вкус на ескимо от едно време на плажа...и само за 25 ст...а като видях международния дом на журналистите на златните....срам и падение- бронзовите букви на входа изтръгнати и на тяхно място с боя, на ръка е нарисуван надписа....и помен не е останал от интелекта на бг при социализъма...

Нещо турско робство, османско иго, няма такива работи. То си е било едно "цивилизационно" израстване на България 5 века, много джамии построени върху църкви, Батак си е "наше" дело, сега и венчавки си правим там. Изобщо при Шипка нищо особено не е станало, едни загинали герои за да говорят за ПРИОРИТЕТИ едни съвременни недоразумения. Какво надграждане Плевнелиев при толкова объркани млади хора, на които историята не се поднася такава, каквато е била? НСО-то си е приоритет голем!!!

Вся власт саветам..! Дайте им всичко бе...и живота си им дайте...

че ние плащаме с кръвта си който и да е на власт

ЕВРОРОМА и ДПС са взаимно свързани със Столетницата. Няма ли мангасарян и чалмар, няма и власт за БСП. От друга страна, за да са на власт, червените плужеци са се превърнали в подлоги на ЕВРОРОМИТЕ и ибрикчии на аркадашларите им от ДПС. Що за сбирщина се е събрала във властта? Лидер на БСП - украински евреин. Лидер на ЕВРОРОМА - ром, калдараш. Лидер на ДПС - турчин.

е и? нали печелят?

Печелят ... пълни подлоги и преливащи ибрици ... ето това е печалбата на Столетницата.

Като чета какво си написал за бсп все едно описваш герб.Усещаш ли че няма разлика?Или си сляп и глух за истината и само пристрастията ти правят избора ти на една партия.

Този 21 със сигурност не знае баба му и майка му с кой са спали и дали е някаква чиста раса, а още по-малко знае, че като не понася хора от друг етнос и партия е злобен еничар и диктатор също като Хитлер който е смятал да изчисти нацията си от евреи и цигани. За него демокрацията е мираж.

Вижте сега , г-н Президент , ние сме парламентарна република и тук Народното събрание решава кой на кого и как !НСО не е към армията , така че , каквото каже Парламента ! А Вие може да се преборите с някоя любовница - нали казахте , че се говори за 3!!!Ако е вярно - ашколсун!!!

Ако Евророма и ДПС се дръпнат от комунистите, на следващите избори,които са скоро комунистите ще съберат само гласовете на тези,които работят на Позитано 20

но няма да се случи... какво правим?

Защита Боце варди Президента, Туй е клюка на момента. На среднощния ифтар, разгоря ни нов пожар. След вакъфската им сценка, Не Се О,с ИПОН ще менка?!... Сал офшорните оргии, Боце няма де да скрие... 14.08.2013г. Pasi

Плесничке,ти ли си?

Самият факт, че БСП и ЕВРОРОМА са заедно в "Коалиция за България" е показателен, за безпомощността на Столетницата. Като самостоятелна партия, партизанските наследници, никога не биха могли да излъчат и спечелят самостоятелно Президент. Червените боклуци са принудени да прибягват и до услугите на ДПС. Ето и факти: Сергей Станишев към съпартииците си, по повод гласуването на свинята Пеевски за шеф на ДАНС: "Не подкрепим ли ДПС, за Пеевски, правителството пада". Такива са червените гниди и техните симпатизанти - подлоги и ибрикчии на ЕВРОРОМА и ДПС.

Тъпльо, още ли си тук!

Не,на Позитано 20 съм!

Благодарение на бабуването му десните така се разединяват, че не се знае до 2017-та дали ще могат някакво споразумение да осъществят. Важен е крайният резултат - това уж с плюенето му е фон за пейзаж... На левите този президент им е като подарък-мечта. Заздравяват си електората с негова помощ.

Ако следваме малоумната ти логика, сигурно серГЕЯ е член на ГЕРБ. Само бой яде на всички избори и никога не го сменяте.

Ирония в противоположен формат - не всичко е праволинейно.

Да но боя е в главата ти,а не за Сергей.С такава жалка партийка като гроб Сергей не е и мечтал да му е опонент.А пък и боко лайнаря направи всичко възможно да върне тройната коалиция на власт.

Е как няма да се бори? Нали трябва да спаси ген. Т. Коджейков , една от мутрите на Б.Борисов !За съжаление в България г-н Президент, борбата е срещу мутрите и мафията в държавата - така че, явно Вие ще се борите за мафията , нали?Ех , каква жалка пасмина сте Вие от ГЕРБ!!!

Ако не бяха ЕВРОРОМА и ДПС -коалиционните партньори на БСП- плужека Калфин нямаше да достигне до белотаж. За това, Столетницата се е превърнала в подлога на ЕВРОРОМА и ибрик на ДПС. Без гласовете на мангасаряните и чалмарите, червените партизани са едно НИЩО. Няма ли мангуста и агалар, няма и власт за червените боклуци.

Я какъв смехурко бистри политиката! Скрий се бе, байно! Бочко, Цвъчко и Ирладската пастирка са капути!

Защо да се крия бе плужек червен, криете се вие, партизаните. Криете се, защото сте крадци на кашкавал, нали така, гнидо червена?