НСО е настояло да се постави решетка на парадния вход на парламента

Главният секретар на НС е дал разрешението по тяхна експертна преценка, уточниха пред Dir.bg от пресцентъра

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман от тия решетки, явно те са ни проблема в живота

ДИР.БГ:НСО е настояло да се постави решетка на парадния вход на парламента АЗ: ЗАЩО БЕ ДЕПУТАТИ? ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ ЛИ ВИ Е СТРАХ? ОТ ВАШИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ ЛИ СЕ КРИЕТЕ?

Настоявайте да монтират и по една картечница на всеки вход. За да защитите по-добре Народните избранници от любовта на избирателите им.

Добри са!!!! Днес Тошко африкански много им се радва. Цял ден не слезе от тях. Утре една биволица и един мравояд ще се катерят

Решетките пред Съдебната палата са сложени като "постоянни", независимо от факта, че вече са си изиграли ролята и оставането им Там (пред Съдебната палата) вече е безсмислено. Тези решетки бяха сложени заради настаняването на Националния исторически музей в Съдебната палата, но той вече е се намира на друго място и в друга сграда. Поради тази причина, оставането на тази срамна, не само за софиянци, но и за цяла България ограда е не само безсмислено, но и позорно. Дори и в най-смутните са България времена - времена на терор и убийства, пред Съдебната палата ограда не е имало! Тогава, защо все още е там? Съдите от какво се страхуват, та са се оградили - от народната любов ли?

Струва ми се, че когато беше исторически музей Съдебната палата, решетки не е имало. Необходимостта от решетки възниква като естествена необходимост. При големи глупости, опасността от реакция нараства.

наистина избираме страхливци и идиоти - то друг не ще и да влиза в тази дейност политика - които, като в зоопарка, са зад решетки. Те са зад решетките, не ние, значи опасните и екзотичните са те, пазете се, деца !!!!

Значи в НСО са на ясно каква тесла ни готвят "народните избраници" и бързат да си вържат гащите.

Пазят ги от народната любов

аха, следват линията на Борисов, той поставил решетки на "своя" парламент, за да го пазят от протестъри като петков например, а бившете протестъри поставят решетки за да се пазят от сегшните протестъри - "пази, Боже, сляпо да прогледа!"

бившите*

Вече няма да напират към парламента, като февруари месец Затова и Копейкин е най-разочарован

Никога в историята на България не е имало железни решетки на НС, които да пазят депутатите от техните работодатели. ПП дойдоха с измама и плашейки се от народната любов, сложиха решетките. Защо се криете зад решетки и там ли ще се криете през цялото време? Смеехте се на ГЕРБ, че не допускат медии до депуатите, а вие ги надминахте, пазейки се от народа с решетки. Народът е вашият работодател, госпда и дами, той ви е избрал, да работите в негова полза, а не да се криете зад решетки! Те трябва да се премахнат, заедно с депутатите. ОСТАВКА!

Тези от парламента май взеха пример от Азовстал да се барисакдират,но да погледнат тези дни кво става там,всички на групи се предават така че някой ден и те да последват това

Все повече започват да се дършат като окопалите се в Азовстал нацита от цял свят, ноо дойде момент и излазиха от дупките. Така и тази измет, която трябавше да се грижи за нашият български интерес, но се оказаха чужди пионки, рано или късно и тяхното време за разплата ще дойде, колкото и да се крият!

Готвят се за щурма скоро където ще се случи. Да може народа да ги изгони от сградата.

И как ще ги обича народа като се заключват зад тежки врати?

Казва се Народно събрание, защото принадлежи на Народа, а не на просто Киро, кокорчо ли НСО! Трябва да се пита Народа!!!

Протестирайте пред НСО русофилчетата

от “Козяк” нядушват какво ще се случи с тяхната мастия Тъпото, и взимат мерки да му удължат престоя.

Като почнат да мислят тези от НСО винаги го измислят едно хубаво, качествено , защитно....ама някой може ли да ми обясни на мен обикновения средно-статистически българин , без претенции за гениалност за какво ще служат тези решетки? В коя посока ще спират движението отвътре навън или отвън навътре? Не ми е ясно?

Корабчета , пристанища , решетки кой за кво му е кеф бърка в хазната и харчи , после НАП ми пише писма за някъкви задължения , ама нанайси да ви плащам изроди !!!

Dir.bg, 17 август 2023 г, водещи новини: НСО е настояло за вишките с картечници от четирте страни на парламента

И хеликоптерна площадка на покрива за спешна евакуация.

Сложете и на прозорците и да ги запалим всичките, когато и правителството е вътре и да се свърши мъката.........

Тея НСО по-големи от всички бе. Казали били, наредили. Ама щом друг плаща масрафа може. Нас никой не пита ...

Бих одобрил ако се прави с цел народните представители да свикват с решетките в затвора

Да ги заключим всички вътре и да отворим след 6 месеца.

Миналата пролет,май слагаха маси и бюра да се пазят от народната любов,а сега решетки.

На народното събрание Росица Кирова внася наркотици с корабите си. Но вие се занимавайте с решетките . Децата не ви интересуват.

Споко, те са за албанските и ортаци. Всичко е за износ. Все пак трябва да се финансира бъдещата етническа война и на Балканите.

Да идат да заседават в бункер като толкова ги е страх от народната любов!

това е За Ваша Сигурност, Пазят Народа от Лошите Депутати! Това е Грижа за Народа!!

АКО наистина НСО е настояло за тази решетка, защото аз лично на нищо изречено от Курчо не вярвам, то е само за да си вържат гащите, че са взели някакви мерки, иначе и те самите добре знаят, че тази решетка не е преграда пред народната либоФ. Пепел ми на устата, но имам интуитивното усещане, че е въпрос на време с Курчо и/ли Кокорчо да се случи някакъв "инцидент", защото със своите действия и бездействия нещо много лоша карма привличат към себе си!

Силно ги е страх , преди бях срещу Путкин ,но сега като се замисля няма да е зле да ни прати няколко ракетки в посока на парламента !!!

Шубето е голям страх да знаете.

Нелегитимен парламент и правителство избрани от машините на мадуро при рекордно ниска избирателна активност.

ей путинофилче... след толкова близане на задника на копейнкин, платиха ли ти поне цяла стотинка или още събираш за нея?

може да предложи и депутатите да ходят с каски в Парламента...

Се възмутили от железните решетки.Но не се възмутили,че зам.предсрдстелят на НС Росица Кирова, чрез брат си зарибява българските деца с наркотиците на Таки. Ето това са вашите патриоти,на които не им пука за децата на България.

И танкове да докарате, това няма да ви спаси от всенародната "любов".!

Може да дойдат корабите на Росица.

Боят настава, тупат сърца ни, ето ги близо наште душмани. Кураж, дружина вярна, сговорна. Ний не сме веке рая покорна! Нека с тоз удар врага да смажем, нека му гордо, братя, докажем, че сме строшили мръсни окови, че сме свободни, а не робове. Гледайте в този пряпорец красен, лева как тича волен, ужасен! Левове всички днес се явете люти и страшни за враговете! Кого ли плашат турци злокобни? Нихната ярост, удари злобни ще се разбият нищожни, слаби, в нашата правда, в нашите саби! Ний за живота нямаме жалост, но да не умрем, братя, на халос - нека се мъчим колкото можем повеч душмани мъртви да сложим! Ако пък паднем в битката славно, то в България ще незабавно нови юнаци пак да въстанат и вместо нази бой ще зафанат! Нека мрем, както нявга сме мрели, да живейм волни как сме живели! Кураж, другари! Бог ще ни брани! Смърт на вековни, черни тирани!

Много хубаво стихотворение. Ако обаче искаш да го направиш актуално, трябва да замениш думата "турци" с "руснаци" и да го преведеш на уркаински.

Това е страх от народната любов! Кирооо,нали не те е страх от нищо,защо тогава се ограждаш и ти и аверите ти? Май започнахте да разбирате колко много ви обича народа!

Първо, готвят се, хората, за по-големи зарешетени институции. Пък и тази народна любов, понякога е много гореща и изведнъж извира като гейзерът в Йелоустоун, само че не се знае кога точно.

Останали им парички от бюджета за поддръжка и требва да се усвоят. Иначе кво точно променят тия железа,?!?!

За по-безопасно, депутатите да работят на о-в Белене!

Schilo

Най-добре.

Какви прасета гледахме едно време там... 350кг порода Бяла дунавска свиня... Ама ги хранехме и с врагове на народа. И бекона им ставаше върховен...

Нищожества като тебе са за разтрел. Осъзнаваш ли че си извършва престъпления срещу човечеството ?! Нацист или комунист разлика няма.. щом са имали конслагери, всички са извършвали геноцид!

Страх лозе пази

20 американци,нали се стрелят през 2 дни.Даваме им 20 гранатомета и ги пускаме пред парламента

Тревожат се от народната любов, Кирчо и Кокорчо … и с право :)

НСО ТРЯБВА ДА ЗНАЕ, че е много по-лесно да се завържат с вериги тези врати и да се хвърлят бутилки със запалителна течност в сградата! Явно в НСО работят корифеи от времето на Вишински... ха-ха...

Schilo

Или някой се оправдава с тях.

Ако са го предложили от НСО... значи там има гений, през кратуната на когото е минал този електрическа разряд.

Schilo

Бе, не знам. Знам само, че решението дали да има или няма, не е на НСО. Както по-долу писах, там са ставали събития от историческо значение за страната, вкл. и след промените, ама на никой не му щукна простотията, да слага решетки.

Винаги има едно младо пуле дето си мисли, че от него започва летоброенето на човечеството.

Schilo

И ти си прав!

Сложете решетки на парламента, за да свикват герберастите с тях.

Бре шушляк!

Schilo

Аре стига, бе...НСО може да предложи, каквото си иска, но решението зависи от друг! Аре, да не ми се правят на госпожички тип "Аз съм малка и не разбирам", тези от НС и управляващите. Тази сграда, символ на България е преживяла войни, вътрешни сътресения кво ли не и в нито един момент не е превръщана в затвор!

Колега, па тя тая сграда поначало е била турски конак бе. Чети историята и учи материалната част.

Schilo

Още по-зле. Има и историческа стойност. Освен другата.

Италианският парламент в Рим също има метална ограда, която се поставя когато има заседания на депутатите. Сенатът във Вашингтон пък е отцепен 1 километър в радиус и пиле не може да прехвръкне. Така че няма нищо странно или лошо в тази решетка

Schilo

А символизма, който тя има поради своя характер? Не ме интересува как е в Рим или Вашингтон!

Нали си с руското знаме, само Маzzква те интересува, копейкаджия жалък......

Киро Тъпото се окопава и няма да се предаде дори и гражданска война да стане... и да се унищожи България, на него му е обещано мед и масло на запад....

Позор сте, бе! ПОЗОР!