НСО е поискала да се охранява имотът на Ахмед Доган до 15 септември (видео)

Премиерът Бойко Борисов изчете писмо, изпратено след скандала с лятната резиденция на парк Росенец и обяви: "Това е сценарий"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проклет да си ти и семето ти мръсно!

Лъжец,Лъжец,Лъжец.

Борисов, остави ни вече да почиваме днес беееее!!!!!!

Мутро изплашен си!!! Страх те е, трепериш Тиквоо! Довечера герб ще се опитат с платени протестъри да окървавят протеста на хората и така Тиквата ще си подаде оставката за да има някакъв шанс за нови избори... Крадец мръсен! Тиквооо не се ли накраде... Днес само си в обяснителен режим страхливец мръсен подъл.... Мутри вън!!!! Всички заедно срещу герб и срещу каскетурата!!!!

феса чист като сълза!!!!

ВъРви си ...... ПОЖАРНИКАРЮ.

Хайде вече остави ни днес да починем бе човек !!!!

Този простак по цял ден виси по телевизиите. Ако не е там обикаля с джипката. Ама този толуп кога работи бе?

Кой бе, кой е поискал и с какви мотиви? Имена и длъжност! ЩЕ АТАКУВАМЕ С ДЕЛТАПЛАНЕРИ! ТАКА КАЖИ НА АГАТА СИ МИРИЗЛИВА БЯНКЯНСКА МУТРО! ЩЕ ХВЪРЧИМ ОТГОРЕ И ЩЕ СИПЕМ ФЕКАЛИИ И СВИНСКИ УШИ И КРАКА!

"Редно е да си тръгнете". Най-добре вкупом, всички мутри заедно, и с добро....

феса е от ДС !!!!!!!

Шибаняк!

jingiby

Ех, мутрата козината си мени, но нравът не...

Мутрите вън!

както се знаеше никой вече няма да стъпи на този бряг... завладян от турчолята

Този път яко нагазихте в л..ната...

По конституция плажовете са обществени и не подлежат на приватизация. Явно за Доган са променили конституцията и са му подарили плажа и териториалните води на България.

Че то, това му е работата....

Тъй вярно!

Снощи президентът беше на митинг срещу мафията,в това време шефа на НСО в това писмо по думите на Борисов наредил ЕДНОЛИЧНО????? да се охранява сушана и морето на Росенец??????!!!!!!!! Борисов едва одеве разбрал за това писмо?????? Това ли е истината??????

Краят на Борисов. Браво на Бивол и Христо Иванов Сега остава президентът да направи програмно правителство от експерти и много тесен кръг политически представени фигури. Няма друг шанс за България

Днес и двата пъти гледам брифингите на толупа. Прави ми впечатление че е мек, интонацията безобидна, тембъра уплашен. Прави се на смирен. Само до преди дни се дуржеше като кварталния хулиган, нахакан, нагъл, заплашителен. Какво става бе толуп - за властта ли се страхуваш или за твойта кожа

доган невинен ли е? дпс етническа партия ли е???????

Ахмет дали не иска да изпратим и българската армия да му отцепи още 50 километра радиус по море и суша та да му е спокойно на турската душа?

Ако това е истина, то шефът на НСО е пътник, въпросът е КОЙ му е разпоредил да направи това? Според мен -директно "охраняваното лице" от сараите...

Каракачанов го каза ясно и точно: Плажа е държавна собственост и всеки, който иска да иде и да разпъне кърпа и да се изкъпе в морето е добре дошъл.

Ще се откажа от кабелна телевизия! За това ли плащам - денонощно да ми се пули от екрана най-мразената МУТРА в България, а може би и в Европа? Отврат!

Защо няколко часа преди това от ГЕРБ искат оставката на началника на НСО и не използват затварянето на плажа като аргумент, при положение, че то е от доста по - отдавна - чак от 21 часа на 9 юли? Почти сякаш те са скалъпили това обяснение по - късно, за да го отстранят. https://btvnovinite.bg/bulgaria/ot-gerb-nastojavat-nachalnikat-na-nso-da-podade-ostavka.html

НСО поискала?, сериозно ли!? Щом толкова искат, да си останат при него и да го охраняват с негови пари! Лъжеш, шибан боклук крадлив, лъжеш и мажеш, проклет да бъдеш!

Ай стига с тия сценарии. Жалък Боце Барцелонски, нали беше голем мъж. А сега бърше сополи

и участва в постановка.

Скандал! Очаквам да се иска от НАТО, батарея земя-въздух! Безобразие! Оставки в НСО!

Това няма да им помогне особенно... ако хората достъпят плажа едновременно откъм сушата (пътят ВСЕ ОЩЕ е общински - никой няма право да ги спира) и откъм водата (откъм страната на яхтеното пристанище, с лодки и/или с плуване) и в същото време пуснат 2-3 дрона с камери (с цел предаване на живо) гавазите ще се видят в чудо ...

Тия да отиват за заграждат Босфора, Анадола и да ги пазят избеанниците им от Якоруда!Едно време там израснахме като деца, сега заменки, подарени носове , пътища и т.н.Радиация или пандемия има там?Аз роб ли съм, че ще ме дерижират със запиведи спиреф интереса на крадци

С етническата карта на България. Тези провокации за които ви плащат, ще ви излезнат през носа.

Защо ние с нашите данъци...плащаме за охрана на Сопола и Прасето-Принц!

Кажи за еврото и златото в шкафчето, за НСО след това ще продължим.

Мунчо, Мунчо...... нас червеното знаме роди ни....! Бой по комунягите яко, до смърт!

Но пък и НСО се държи все едно е негова частна охранителна фирма. Браво! Радвам се, че издържам с данъците си тези "патриоти"!

рая си, както се вижда!!!!

При комунистите щеше да мине тоя номер на НСО, Радев и Доган. Но сега няма да им се получи.

Радев ли сложи охрана на Доган? А ако шефа на НСО не изпълнява охраната на дадените му от комисията лица нали ще го съдят ? И в цялата си наглост Тиквата се опитва да обвини Радев за сибствените си идиотщини

опаааа днес ще пазим ли пРезидента?

Май нацели тона да изкара още няколко месеца, виновен с наведена глава и плах гласец.... Това не значи, че няма вина и т.н. Само не разбрах, ако в писмото пише черно на бяло ""Във връзка с охраняваното от НСО лице в парк Росенец", как така не разбрали, че става въпрос за Доган и скандала :D

Тулупа отново започна с интригите!!!! Заминавай си с мир, за да не те изхвърлим брутално!

Това е поръчано от Боко и сега той иска да си измие ръцете като направи връзка с Радев.

Точно така! Промяната в поведението му се дължи само на едно-вина.

А от въздуха ще го охраняват ли? Нещо дронове и радари? Само черни нинджи (извинявам се за расизма) ням там.

ДА РАЗБИРАМ ЛИ, ЧЕ БОРИСОВ ПАЗИ РУССКИ ИМОТ, ЗАЩОТО МАСОНА - ДОГАН Е ЯСНО НА ВСИЧКИ, ЧЕ Е РУСКИ ДВОЕН АГЕНТ, ОБСЛУЖВАЩ ЧРЕЗ СВОИЕТ ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ, ИНТЕРЕСИТЕ НА "ВЕЛИКОТО" ДЖУДЖЕ С ГОЛЕМИТЕ РАКЕТИ И ДЪЛГАТА ТРЪБА ! КАК ДА РАЗБИРАМЕ ТАЗИ ДВОЙНА ИГРА И НА БОКО ? ДЪРЖИ ЛИ ГО ЗА ТОПКИТЕ РУСКИЯТ АГЕНТ -САВА? ЕТО КАК СЕ ОКАЗВА , ЧЕ БЕЗ ЦВ.ЦВ - БОКО УВИСНА ЗАЛОЖНИК!

Всъщност по-интересното в случая е: кой е "разпоредил" на шефа на НСО това безумие? Да не е ли лично Доган? Сега видяхте ли кой е "боса" на територията всъщност?