Шефът на НСИ Мариана Коцева започва работа в Евростат

Европейската комисия привлича на работа двама българи сред своите високопоставени служители, съобщава радио ”Гласът на Европа”, цитирано от "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Шефът на НСИ Мариана Коцева започва работа в Евростат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обществена тайна е че Коцева навсякъде говори колко е близка с Кристалина Георгиева. Така и така НСИ ще черпят ами поне да вземе с нея и тези директори/учители и политически дейци/които е назвачила и които хал хабер нямат от статистика. Жалко за хората работещи в ТСБ, в странат които са луднали от некъдърността на назнечените от нея протежета , които с един лягат и с друг стават защото не разбират нищо, но са удобри.

Викторе, честито скъпи приятелю! Поздравления! На завистниците не им обръщай внимание. Здраве и успех!!

Доц.Коцева е Председател на НСИ - Национален статистически институт, а не ЦИК - Централна избирателна комисия!

Хайде хейтърите да започват!Таман и за ББ да се наплюят ,че не и приел оставката.Бойко за пореден път е прав за ваше съжаление.

Интересно! А в какво е прав ББ? Нещо не разбрах, бихте ли ни изяснили?

Прав е в оценката си,разбира се!

Жалко, че съсипа системата. Много знаещи и квалифицирани кадри вече не работят в НСИ, защото и показваха кривините и и опонираха. Тя се опираше на шепа хора, избрано от нея, поставени на директорски и началник на отдели позиции, които лазера и лижеха, само и само да са и угодни и да си докарат някоя облага. Какво ще правят сега? Накъде! Дано дойде някои кадърен Председател и да помете пасмината, която назначи Коцева, за да могат все още останалите професионалисти да работят спокойно и добре, На добър час Коцева, но внимавай в картинката и десния джоб!

Прав сте колега, това всички професионалисти го знаят, но няма вече кой да опонира и да каже ,че царя е гол...И др. Коцева да внимава с комисионните, че там не прощават

Поредната кариеристка се докопа до върха на некомпетентността си!

Аврора е от слугите и платен драскач на управляващата мафия специално цанена за форума на дир.бг и се подвизава тук под замрежения поглед на модераторите.

А как е минала между капките на няколко правителства да знаеш.Никога не е късно да се поучим от опита и.

УЖАС И БЕЗУМИЕ!!!!!!!

За позициите в европейските институции кандидатстват хора от 27 държави, конкурсите са на английски език, проверяват се компютърни умения, професионални и личностни качества, предишни постижения, образование и т.н. - след всичко това се прави избор на най-добрия от много също така доста добри представители на всички държави. Поздравления на госпожата - тя явно се е доказала. А у нас - както си е прието - винаги има неграмотници, които да я оплюят, като тоя умник, дето е написал по-долу с големи букви "ОПОВАВАЙКИ СЕ" - за да видят всички колко е неграмотен и завистлив - типичен комуноиден оплювач, булгарише оригинал! Дано всички способни българи да си намерят реализация където искат, а тук да си останат комуноидите, циганите и "Атака", ведно с другарите им от ДПСто!

Нищо подобно, в Евростарт конкурси нямат.Там се незначават от правитеството....Жалки манипулации Авроро!

"Европейската комисия ПРИВЛЕЧЕ двама българи..." Това което пишете евярно за една част от длъжностите, но не и за тези..

Честито Коцева!Откога чакам този момент .Можеш ли да вземеш с теб новите си директори иначалници отдели,които съсипахте всичко.забравихте как назначихте хора от обшините за преброяването и взехте данни за емигрантите от есграона за да ни изкарате 7 милиона.забравихте как изгонихте дългогодишни кадри,да оставите послушни и верни на герб,кой от новитв директори на тсб е статистик,Честито евростат!

Ето, това чакахме да чуем. Благодарим Ви! Предполагахме го, че в излязлата цифра 7 500 милиона население, влизат и над 2 милиона емигранти. Фактически населението в страната е не повече от 5 милиона. Около 1,5 милиона са починали в последните 20 години незавършили 60 години - останали без работа и социална защита, от притеснения получили инфаркти и инсулти. Фактически България за последните 20 години е загубила над 3, 5 милиона човешки ресурси. Емиграцията я пиши загубен човешки ресурс. Истината е страшна, а тя е само една- в България бе извършен най големия геноцид в европейската най нова история. Дали Коцева ще вкара тези данни в Евростарт или се изпраща там да ги прикрие?

Данните на НСИ се проверяват от Евростат!

Правете разлика между ЦИК и НСИ!

Да, така е, но ЦИК получава данните си от НСИ. Постовете на двете институции са политизирани, независимо ,че се обявяват проформа конкурси. Назначенията се спускат отгоре. Двата поста на директори се излъчват от управляващата партия и работят плътно съвместно. Това политизиране е останка от тоталитарната система, за това на БСП не и прави впечатление. А и на другите управляващи партии, нали са производни на БСП?

Толкова добре се справиха с преброяването, че на изборите излезна че списъците нямат нищо общо с преброяването????До вчера ни убеждаваше че данните на НСИ са верни а не тези по Евростат, а сега ще ходи и техните да ги направи стъкмистика" като нашите та да сме в "ред"...

За такива "стъкмистики" в белите страни получават доживотна присъда.Да има предвид това Мариянчето като ще се подвизава в Евростарт!

Доц. Коцева ми беше преподавател в УНСС и мога да кажа, че е един от най-добрите и честни хора, които познавам, голям професионалист. Хора като нея трябва да заемат ключови постове. За жалост в България сме свикнали да плюем по всички, без да познаваме личността.

Така и не се разбира в какво се състои "професионализма" на Коцева?

Позицията,не е политическа.Там се кандидатсва с конкурс.

В ЦИК се извършиха най големите фалшификации в разместване и подаряване на 1 милион мъртви души, фалшифициране на цифрите на числото избиратели и крайните цифри. В това се състои професионализма на Марияна Коцева. За такива престъпления в белите страни се дава доживотна ефективна присъда, но мафията ликвидираха съдебната система и за това наглите действат на воля.

Гери, моето дете това,че МК ти е отвъртяла някоя шестица на изпита не я прави професионалист! Ела поработи в системата да видиш що е чудо! Честито колеги дано сега ни оставят да работим спокойно!

Мафията короняса Мариянчето за заслуги към нея

А пък СерГЕЙ го избраха за главен ПЕС на бесните европейски червени кучета. в България отдавна го разкриха като помияр.

вижте и наглата физиономия. сигурно е с купена диплома и доценство за заслуги към мафията.

Този пъст се получава за успешно фалшифицирани избори. В България всичко продължава като време ОНО- шурабаджанащина, големи постове, заплати и МАФИЯ!

Да, Марианчето има доказани качества по отношение на фалшификациите в ЦИК и добър слугинаж на управляващата мафия. За това е обявена обаче за висок и незаменим специалист. Предлагам Плевналиев да я награди с орден "Стара Планина" и да завърши масрафа.