Разходите изпреварват доходите през първото тримесечие

Доходите на домакинствата за първото тримесечие нараснали средно с 0.8%, а разходите с цели 6.8%, съобщава НСИ.

Обратно в новината

Коментари - Разходите изпреварват доходите през първото тримесечие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това че не е новина е ясно- както и факта, че средното нови на заплатите е най-високо в сектора разпространение на информация- чети- медии... Значи плащат им повече, за да дезинформират и манипулират повече!!! Ясно е. за мен по-интересното е, че според Bloomberg средната класа в САЩ есе е свила от 55% преди десетина години до 45% в момента... Който може, да си направи изводите...защо им трябват конфликти на икономиката

подписаният договор с работодателя е примерно 500 лв.,това е заявено и стъкмистиката това отчита.Той ти дава още 1 000 на ръка и ти харчиш1 500.....пей сърце.Като дойде време да се пенсионираш псуваш до девето коляно.

Каква манипулативна новина! Наскоро пък пуснаха, че държавата имала небивал ръст на приходите... През първо тримесечие се плащат данък сгради,такса смет, данък върху доходите, данък върху МПС, ДДС, някои плащат осигуровки, плащат се и заплати, преди това са били новогодишните празнични разходи. През това тримесечие народът пълни хазната и разходите са по- големи. Няма нищо изненадващо, просто хората тогава вадят кинти, които могат да изплащат и през годината на части. За тази година същественото е ръст в приходите на митниците и повишение на размера на внесените данъци. Дано това да е тенденция, която да е и знак за доверие към властта, която показва как харчи парите. Колкото по- умерено и прозрачно се харчат данъците от държавата и общините, толкова повече българите ще започнат да си внасят данъците и осигуровките. Това може да донесе истински подем в държавата.

Абе, на мене защо ми предлагат заплата от 400 лева в София? 2005 г. взимах 1000 лева, 2015 г. като държава част от ЕС ми предлагат да работя за 400 лева. Явно бая дефлация се е натрупала за последните 10 г. хахаха

Заради 2-3 стоки обявиха дефлсция. Де факто излиза, че купуваме само захар, олио и бензин.

Разходите изпреварват доходите през първото тримесечие Това не е новина , а ежедневие от 25 г. насам.

Сметката за тока ми е вече 2000 лв., водата- 300 лв., данъците не са платени, осигуровки- да не говорим! Пука ли ми?! НЕЕЕЕЕЕЕЕ! Пука ли за мен някой? НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Някакви въпроси?!

рИформи.