Коментари - НС увеличи размера на месечната вноска за произведени в България нефотпродукти от руски петрол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Постът ми е адресиран до Кремъл и собствениците на "Лукойл" - нека компанията да обяви фалит и да не се преработва никакъв нефт тук. Преработи ли се - директно отива за нуждите на зеления папугай и укро фронта ... Обявете несъстоятелност и фалит - нека гербавите и евро атлантиците да го преработват ...

Те гербавите са путинофилици бе, какво ни кръщаваш..

Тва щот не мое сега да си караме на предишните цени въпреки че за нас няма ръст в цената за последните няколко години.Логично възниква въпроса що да .. е такава тогава .. логичния отговор е Ем щот в Европа е такава , после плеснали с ръце и се прегърнали. Ами кво става с супер печалбите тогава за последната година ? Ни вопъл ни стон , и тва на регулиран пазар .. шизофрения.

То хубаво са го приели този закон, но май само са си изгубили времето да го дебатират. Путин нали издаде указ, че Русия няма да продава нефт на държави, които подкрепят и спазват споразумението на ЕС за таван на цените на руския нефт. И тоя указ влиза в сила на 01.02.2023 г. Ако Русия си спазва указите на президента си, няма как руски нефт да се преработва в България. Лукойл ще трябва да купуват нефт от други източници. Така че тая велика полза от разликата между цените на сорта "Уралс" и сорта "Брент" е много вероятно да я гледаме само на хартията на закона.

Има две простички неща да се направят за да си дойде всичко на място. Така и така цените на горивата у нас са като в Австрия и Германия, трябва горивата да се обложат със същия акциз и да се освободи вноса. Освободен внос означава да се отнемат данъчните складове от Лукоил (бяха им дадени от Банкянскивт Толуп) и пълен контрол в Росенец.

Спиране на руския диктаторски петрол Затваряне на недемократичната рафинерия Дерзайте евроатлантически гювендии

Алабализми. Нищо няма да плати Лукоил, не се самозалъгвайте. Дерогацията е изцяло в тяхна полза. Никой нищо не контролира в Росенец. Сега ще се окаже, че Лукоил не работи с руски нефт, а с Берент и нищо няма да платят. Русия счита България за част от руската федерация и си правят каквото си искат у нас, без никоя партия да им се противопостави.

12 ГОДИНИ ГЕРБ-авите "ОБИРАХА" ПЕЧАЛБАТА на "Лукойл" и продължават в същия дух. ... Друго ме тревожи повече - "...депутатите ще обсъдят последната точка в дневния ред - проекторешение за изграждане на нова ядрена мощност в АЕЦ "Козлодуй", вносители отново са Делян Добрев и група народни представители." Делянчо предлага САЩ да СТРОИ ЯДРЕН блок в "Козлодуй"!!!! За СИГУРНОСТ забравете!

"Евроатлантиците" от Герб запазиха монопола и печалбите на руския Лукойл и отмениха компенсациите за гражданите.. Не сме изненадани .. Боклуци !

Явно нещо добро са направили депутатите,щом ватнишките тролчета врещят пак за Россия.

Пригожин твърди: Соледар е освободен и прочистен, украинските части бяха унищожени Още веднъж искам да потвърдя пълното освобождаване и прочистване на територията на Соледар от части на украинската армия, заяви олигархът Евгений Пригожин, който е с създател на ЧВК „Вагнер“. Той твърди, че в града са останали около 500 убити украински войници. „Цивилните бяха изтеглени, украинските части, които не искаха да се предадат, бяха унищожени. Целият град е осеян с трупове на украински войници. За никакъв хуманитарен коридор не може да се говори. Пристъпихме към разчистване на шахтите“, добавя Пригожин Междувременно военният експерт Борис Рожин разкри, че село Опитно в южните покрайнини на Бахмут, за което от няколко месеца се водеха боеве, е преминало под контрола на ЧВК „Вагнер“. В самия град продължават боевете в югоизточните квартали на града и в индустриалната зона. Същевременно според ТАСС в Соледар остават спорадични малки огнища на съпротива от страна на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ), градът продължава да се прочиства, а западната му част е изцяло под контрола на руските сили. Това е заявил пред агенцията подполковникът от Народната милиция (НМ) и депутат от Донецката народна република (ДНР) Андрей Баевски.

Още малко ще се побъзикат с Лукоил нашите и накрая ще обявят някаква авария и ще закрият завода. Няма как някакъв бизнес да работи и да искат да ти вземат 90% от печалбата държавата. Дори и да е руски бизнес, в един момент ще я затворят рафинерията. Все пак трябват много пари инвестиция за да мине да работи само на други сортове петрол и няма да ги имат тези пари, обявяват фалит и да си внасяме горива както можем. Ама няма от къде и само с камиони няма да стане работата.

Има периоди, през които Лукоил е преработвал над 60% неруски нефт.

Българи, много сте зле щом гласувате всеки път за едни и същи измамници. Няма спасение! На такова тъпо стадо и Господ не може да му помогне…..България е тотално пропаднала. И вие сте единствените виновници за това……

И какво стана на края ?? Герб опищяха мегдана как Лукойл печелели, а накрая ги оставиха да печелят още хахахахахахаха Евроатлантици сър !

Скоро дупето ще даваш за рускии мир...

Да се разпуска завинаги НС Е ВРЕДНО ЗА БЪЛГАРИЯ! В момента ГРОП , ДЕ СЕ ЕБЕ и ПАРАПЕТИТЕ управляват МС чрез измислени комисии ...

Мъй очень довольние ! Благоадрю вам генераль Борисов для 50 копейками !

Уникална простотия!

Каквото и да е,пак ще е по -добре отколкото да живеем в "рускиии мир".

Голямо лизане на еврогейски гъзове

Ако някой си мисли че бензина в България ще е 2 лева,а в ЕС 2 евро жестоко се е излъгал.

"ГЕРБ твърдят, че със сегашната промяна в дадени случаи компенсацията може да достигне 1 лев". И кои са тези "дадени случаи"? Пример за "дадени случаи": - Бензин и дизел скача на 4 лв./литър, защото Лукойл трябва да си избият увеличението - 1 лв. "компенсация" обещана от ГЕРБ - Връщаме се в изходна позиция 3 лв./литър - ГЕРБ ще са доволни и ще разправят на народа, че има 1 лев компенсация.

"Приходите" влизат в цената и кой ги плаща? Неуязвимите работещи, както всичко останало в тази периферна колония.

И естествено изборния мат'рял пак не разбра как му го навряха...

Герб се оляха тотално То бива лъготене ама това мина всички граници Парламента се занимава с глупостите на калинките и законите по ПВУ изостанаха.. НЯМА ДА ИМА С ЛЕФЧЕ ПО-ЕВТИН БЕНЗИН ! ИЗЛъГАХА ВИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ БОЙКО И КОМПАНИЯ !