НС създаде комисия "Нотариуса", Рашков иска да включат и Пепи Еврото, ИТН - Алексей Петров

От "Възраждане" предлагат проучване на "кръга около Пеевски", а от БСП - да последват законови промени

Обратно в новината

Коментари - НС създаде комисия "Нотариуса", Рашков иска да включат и Пепи Еврото, ИТН - Алексей Петров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чебурашко Чебурашков да каже от де ги има всичките тия негови царски имоти с една гола заплата на държавен чиновник???

Нали се разбра, че в онзи клуб най-чести посетители били Пеевски и видни членове на ДПС - защо не ги рарзследват, а ги крият???

Да заметат проблема.

Бойко Рашков е един от нези където ще замажат нещата той е бил министър и какво ли не и знае жена му е нотариус Дъщеря му е съдия и не е вкарала никой в затвора

АЗ ПРЕДЛАГАМ ДА ВКЛЮЧАТ И БОЙКО РАШКОВ С МАЛКОТО ИМОТИ

Или свинете от ДПС връщат краденото само през трупа им....

Абе те не крадат на Ганю панелните коптори бе! Крадат от същите говеда като тях.

И хубаво виж очите на възрастните хора и откраднатите им апартаментите им са показани и различни ламите очи на възрастните хора....

И хубаво виж очите на възрастните хора и откраднатите им апартаментите са показани и разплаканите им очи на възрастните хора ще видиш и безпомощния им плач ще чуеш....бяха дошли и възрастния човек да го изхвърлят от жилището му, докато течеше разговора на Лора Крумова с него в дома му....всичко е снимано, всичко видяхме... И Господ ви вижда и възмездието МУ предстои ....

Нерезът Шиши какво рече по темата ?

Комисията само членове на Ес Ес клуба ли ще приема или може да има и от Абвера.

Тази зад джамаданко заслужава ли разглеждане от комисия? Или да питаме бони от Банкя?

Трябва да включат и Дамаджанко Чашков в разследванията.

След 3 месеца становището на комисията ще е ; Няма данни за престъпления . Човека си е бил консултант ( лобист ) , всичко е законно .

Така така, ще излязат още пипала и още далаверки. Не че не знаем, че тия от парламента и от останалите институции, не ги правят тези неща, но те сами ще си ги изкарат на яве. Някой да записва, ще излезе интересен криминален роман!

А питам, кога ще се създаде комисия за служителите на ДАНС, които са дали допуск до класифицирана информация поне до ниво "секретно" на съпругата на оперативно-интересно лице, срещу което има и заведени досъдебни производства? Която на всичко отгоре е и медиино-известна с меко казано скандални кадри в национален ефир... Съгласно ЗЗКИ, при подаване на заявление за получаване на допуск до КИ от ниво "секретно" - нагоре, освен проучване на лицето, кандидатстващо за допуск, се проучва: 1. Съпруг/а; 2. Деца над 18-годишна възраст; 3. Родители; 4. Предишни работодатели. Апропо, повечето служители на ГДБОП са с допуск до КИ с ниво "строго секретно", където при заявление, се извършва т.нар. "разширено проучване", съгласно ЗЗКИ, което освен предходните 4 точки, включва и физически интервюта с трима близки на лицето, подало искането за допуска, както с бивши колеги, работодатели и съседи. Сурови факти и процедури по ЗЗКИ. Нищо лично.

Доколкото четох, не са и дали достъп и затова е някакъв сътрудник

Българският народ е едно прегазено куче изпадало в кома..... тия прогнилите от парламента колкото и да се гаврят с кучето, то ще си остане труп..... Прост и търпелив(страхлив) народ е българския...

Тези се правят на малоумни или са недееспособни- не разбират свойството и значението на действията си! Сакато и кьораво разбра,че става дума за банда нагли престъпници част от които са п. еврото, жена му, лигльото нотариус....... и един куп " магистрати", които трябва да се установят и задържат по арестите! Или считате,че магистрати не трябва да бъдат заключвани под стража? Я прочетете НК и се ограмотете за наказанието по отношение на лица осуетили наказателно преследване особено, ако са представители на правоохранителните......Онзи ден турският СЪД осъди на доживотен затвор + 12 години + 6 години един турски гражданин за това ,че е застрелял български служител на гранична полиция и делото продължи 4 месеца, а не 4, 14 или нам колко си години- я погледнете делото за КТБ откъдето ни откраднаха 4.5 млрд лв...... кога ще приключи? Или или- това е проблемът! Или ще ставаме държава ,като европейска или ще продължаваме да сме уганда от времето на иди амин!Лъвовете пред съдебната палата не са ли порозовели от срам?

Абе, тия нищоправци само се чудят как да си оправдаят заплатките. Отделно, че за всяка комисийка, се взимат и допълнително левчета. Утрепаха някакъв екстремент, сега комисии правим. Вие нормални ли сте, бре? Половин територия Булгаристан не може да си плати сметките за отопление и ЧСИ-тата станаха от милионери - милиардери, вие се правите парламентарни комисии за някакъв отпадък? Сбъркана работа. Тотално!

Нова театрална постановка" Създаване на комисия "Нотариуса"". В главните роли Делян Пеевски, Бойко Борисов, Академик Денков и др. Сюжета е много познат на българския зрител - приказки, приказки и едно голямо НИЩО накрая.

С този ход официално ни потвърдиха, че вече нямаме съд, прокуратура и следствие. Имаме комисия към НС, която ще контролира, мете и замита всички уличаващи данни за дупетати в парламента, стоящи начело на ОПГ в страната. Ако и тази комисия не замете, както трябва зулумите, чакаме още убийства и разчистване на сметки...

Да включат Шиши и Кокорчо!

Нещо до произлезе от аферата с Красю Черния и тефтерчето му? ЕДНОТО НИЩО.. Макар че и за него имаше комисийка в парларето.. Черната афера прерастна в далаверата Мартин Нотариуса, в СЕДЕМТЕ ДЖУДЖЕТА. Като еволюция на отрочетата на съдебната мафия.. А какво ли ще е следващото отроче на съдебната мафия? Докат УЖ заседава и "разследва" настоящата комисия. Някакво си частно СПИЦИАЛИЗИРАНО съдебно мешере. За обирането на де що има УЖ гражданин на държавата, пърдон - територията. А за забравилите - спИциализирания съд и прокурватура са отрочета на учителя по физкултура - Цвъцко Цецеронов. Бивш "официален" вожд на ПП ГРОБ.. Който след има, няма месец пак ша ни "УПРАВЛЯВА".

Е не Цвъцко Цецеронов де. А ПП ГРОБ..

"Представители на това уродливо поведение има тук и сред нас, едното е тук и лидерства. И ще поеме лидерство на една политическа партия, г-н Пеевски. И ще работим в комисия с такива лица, които стоят на върха"

И ШИШИ председател, за да няма неразрешени разследвания. Мафията трябва да контролира.

Ако искаш нищо да не се свърши и всичко да се замете под килима- създай Парламентарна комисия. Хем парички вземаш, хем си бъркаш в носа, хем си пазиш своето. Пеевски дали е в тази комисия? За една приятелка питам!

За да се задействат, трябваше да очистят един нотариус. Мързел, непукизъм и страх има в НС.

С тези случаи се занимават разследващите органи (много са, да ги изброявам ли?), а не .... законодателния! Сбърканяшка работа, за отвличане на вниманието.

Някои се опитват да разводнят проблема! Като ще е за нотариуса, да е само за него! То и без това разследвайки нотариуса ще излязат и останалите, че и дамаджаната ще е там!

Много моля списвачите в дир, защото журналисти не са, да мислят, когато пишат статиите и заглавията. То вярно, че вече четене с разбиране е рядък феномен, но така написано заглавието звучи все едно Рашков е поискал да включат Пепи Еврото в комисията. Не случаят му да се разглежда от комисията, а самото лице да е част от комисиятал Навремето това се учеше в университета, ама кой ли вече се интересува

Ние, списвачите сега само минаваме от там да си вземем дипломите, след като си платим, естествено!

И Рашков! Че нещо много взе да се отклонява от официалната линия на партията...

ще ти липсва ли?

Как е новото Нормално? Доволни ли сте от Промяната?

Абе, хора, слушайте! Нали като се махнеше Гешев, всичко щеше да се нареди? Какви са тези неща сега, комисии, скандали...всичко е наред, не виждате ли - Гешев все пак вече го няма.

Щом този измислен нотариус или градински дизайнер ,на най -ниско ниво, е успял да у плете в хора в мрежите си , да се облагодетелства с толкова много имоти, какво остава за хора като тоя на снимката ,а за такива на по високо ниво. Бедна ни е фантазията, но поне след някой ден ще забравили всичко ще се покрие.

Който бачка с боко, рано или късно изчезва.

Дамаджаната кога вкарваше боко в затвора? Аааа те сега били коалиция и няма как. боко изпран ли е вече? Прострян ли е на простора? Ще изсъхне ли до ротацията? Все важни въпроси, които мисркте подминават удобно.

Доволен съм от управлението на държавата! Да продължава така!

От благодарност, отиди да се биеш на фронта в Украйна. Докажи задоволството си!

Той самият Рашков си е за включване в разследваните от подобна комисия. Само дето аз не си спомням някога подобна комисия да е довела до каквото и да било. Ще се съберат, ще си поприказват и накрая някой като Лена ще им каже какво се очаква да сглобят.

Корупцията е навсякъде е този Парламент! Какво прави там доказан престъпни по глобалният закон Магнитски? В момента там, се разиграва хард порно, с анални прониквания без никаква предварителна хигиена.

Много дълго време ще продължи този модел. Трябва нещо наистина страшно да стане за да стресне тоя народ, да го събуди от комата.

Точно този ли ще ни размахва пръст от трибуната. Или той е спечелил съвсем честно двадесет апартамента ,за двадесет години! А ние останалите за същото време успяваме да купим по един. Справедливо ,нали, той е работил с повече пот на челото ,а хората са дали здраве и живот в Кремиковци, Перник , миньори и др. , ама тоя е феномен и ни превъзхожда.

Няма да коментирам Рашков, но ще ти кажа, че ако се беше потил над учебниците, нямаше да ти се поти челото в кремиковци. И такива като теб потните никога , ама никога няма да разберат умственото натоварване, просто защото никога не са го прилагали.

НЕ съм съгласен! Умните би трябвало да са "умни" и да помагат на "потните" да живеят нормално и на равна нога /виж закон, конституция и където искаш/ с всички други - болни, неравнопоставени, социално слаби и т.н. ТОва значи умен, а не надменно същество, което се смята за нещо повече от другите защото има диплома, работа, доходи или каквото и да било повече от"потните"! Всички сме хора бе! Освен българските политици - те са неустановена форма на живот, най-вероятно извънземна.

Да се провери Колко от 19 те апартамента на Рашков са подарък от Нотариуса !

И кой смее да разследва и обвинява намагнитения от американците? А една жена в автобуса попита как прокурор от СГП ще разслева, а до него в стаята да седи бивш прокурор /примерно/ от специализираната прехвърлен там. И при тая сглобка това е само да се протака времето.

Я сложете лицето на евроатлантизма и първи борец с корупцията - Шиши за председател

Пак ще има много приказки без резултат

Освен Марто Нотариуса, Пепи Еврото, не е лошо да включите и шефа им Боко Тиквата.

Съдиите и прокурорите са истинската червена буржоазия в България. не случайно първия българин санкциониран по закона Магнитски е съдия. Цял свят от четвърт век ни плюе, че съдебната ни система вони, а ние се правим, сякаш дъжд вали.

драги неманипулирай като споменаваш един съдия който въпреки заплахите на САЩ пусна председателя на движение русофили в САЩ да си получи медала от Путин!! По-интересно е как САЩ работят с Делян, Киро, Асен и Бойко?? А и как така някой друг съдия не е подгонен от САЩ??

Аз ти говоря с факти, ти ме оборваш с хипотези. Жалкар.

Нинова като е толкова веща в правните въпроси, защо се бори за 4те процента да влезне в парламата?

Дамаджано, ходи да вариш ракия на село! За друго не ставаш!

Очевидно е, че нищо няма да стане ясно, защото това са дългите пипала на мафията. А по нашите земи няма толкова смели хора, че да се опълчат на мафията. Нашенци са смели само когато ще пребиват бездомни, жена си в къщи, и ще направи шашмичка да вземе едни пари. Другото за чест, достойнство, истина и правосъдие в България е в зоната на романтиката на труските сериали.

Ако искаш нещо да се покрие, най-сигурният метод е да създадеш комисийка ;)

Най-много мразя съмнителни многоимотни да дават акъл за имотни измами.