НС одобри прехвърлянето на парите за Ф-16 в сметки на американското правителство

Целта е да има доходност за страната ни, Министерство на отбраната ще следи ежедневно сметката и дали е целесъобразно инвестирането на средствата

Обратно в новината

Коментари - НС одобри прехвърлянето на парите за Ф-16 в сметки на американското правителство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този превод и доходността по тази сметка е като е..не за девдтвеност.

Унтър из коминГ!.....

Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша.

нищо не четох, заглавието ми е достатъчно. Очаквам Билла да ми поиска 100 лв за хляб, аз ще ѝ ги дам и ще следя какво прави с тях в сметката си. Хлябът ще получа ...... миииии , е ще следя ..... може евентуално да ми потрябва някой ден, ако не е вече мухлясал. Има нещо гнило в България.

НИКОЙ НЕ Е ОЧАКВАЛ ДРУГО ОТ ТЕЗИ ПРОСТАЦИ СЪР

Значи бедна България теглимна 6% заеми и ги слага на 1-2% доходност т.е. нисколихвен заем за свръхбогатите САЩ. Евала гнусни Национални предатели. Тези са Национален съд и разстрел.

В тази държава най-важните неща са Сашко и новите самолети

ебати рекета!

Видя се от къде идват опорките за чертежи на руските тролове. Копейкин, взима кинти от орките и после ги разпределя по веригата. Големи националисти които се борят за независима България...

Модерна работа и какви загрижени за бъдещето и сигурността на Бг политици си имаме ехеее

А за пенсионерите няма пари теглите заеми! Майката ви да еба да пукнете дано уроди вмирисани..

Ех манго само това ли успя да съчиниш

Краварска колония

Ето, че щом НЕ е в български интерес, народното събрание може да работи много бързо и ефективно...

Такса СПОКОЙСТВИЕ за шайката български политици! МИЗЕРИЯ за българския народ!

F-16 да не мислиш, че се произвежда като хляб, и след като ги произведат, ги подреждат рафтове на магазини, като ти дотрябват и си вземаш няколко …. На вас русофилистиците мисленето не ви е силна страна, затова и подсмърчате по пРоссия

Я си представете да се преведът така пари на Русия или Китай......

Това Z , ако го направя от тел, дали лесно ще влезе в ануса ти

Като ви казвам че още много ще ви евеме просто племе българско.

Ако се преведът на пРоссия, то няма да виете на умряло

Ще се радвам когато тази територия официално спре за съществува под името българия. Навсякъде около нас само разруха и позор. От съществуването на българия няма никакъв смисъл, дори и за осгатъка от т. нар. народ.

а ни обясняват, че нямало пари за пътища... да пукнат всички козяшки боклуци. предлагам тези самолети да се купят с данъците само на феновете на нато!

Че какво са за нас 20 милиона, ние за турски поток ,който не е наш, но ние го строихме и платихме ,хвърлихме 3 милиарда че сега някакви 20 милиона .Пенсионерите под автобуса при ГЕРБ.

Обновление в тълковният речник: Парламент - сборище от предатели. За тези сделки ни ограбват в милиарди. После ако падне някой Ф-16, ще трябва да обявяват национален траур.

Sm3hurk0

един път като те врътнат и те вкарат във водовъртежа, после те връткат и накрая след центрофугата приличаш по съдба на украйна.. :))))

съгласен съм, времето на българите на тази проклета територия изтече

Всичките евроатлантици са най-долни престъпници доши на власт след 44та. Абсолютни боклуци и най-долни подлоги.

защо никой депутатин не скочи срещу безумната цена на тия бангии?

Взимаме пари на заем срещу 4-5% лихва, за да купим американски дълг и да получаваме 0.75% лихва..

Е.. Си и кретените...

че в тази държава пари има само за украинските бежанци и за губернатора оттатък големия гьол,българите кучета ги яли...ама те са свикнали.Направо да ни обявят за украинска територия под американски протекторат,че всичко поне да е ясно,да не се налага да се лъжем....Отвратен съм,в момента наистина не ми стига речникът да намеря точните думи за тези плазмодии....

Айде сиктир , когато купувахме прескъпо от русия нефт , най-скъпо на България не сме ли превеждали .Какво искате без пари ли да ни продават .

С каквито и думи да е облечена една мерзост все си остава подло и нечестиво дело

Те се преведоха, бе момче! 4,5 милиарда от КТБ отидоха в руски ръце - толкова беше предвидила да спечели Русия от Южен поток. Заедно с активите като "Терем" и "Дунарит" и още няколко военни завода които"по никакъв начин не трябва да попадат в български ръце"- както написа в доклада си до руските си господари водача на русофилите в България, подсъдим в момента за шпионаж в услуга на чужда държава.

"ЦЕЛТА на споразуменията Е до момента, в който бъдат готови изтребителите, ПАРИТЕ ДА СТОЯТ по СМЕТКА на АМЕРИКАНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО, която да носи доходност на страната ни." Де факто, БЕДНА България ЩЕ ФИНАНСИРА БОГАТИЯ САЩ. .... Банкянския ЯСТРЕБ е за БАЙ СТАВРИ.

Путинските пудели квичат, възмутено. А когато се купуваха руски бангии в злато, през комунизма, мълчаха. Ехххх не е лесно да си пудел.

Лихвите за вас парите за чертежи а ние го духаме. То тая схема я работите вече 33 години. Бравос!

Това беше. Опукаха милиардите срещу обещание, че след 2 години може и да видим самолети. А може и да не видим. Във всеки случай тия милиарди вече няма а ги видим.

Ако не беше тази тръба, от половин година в България нямаше да влиза абсолютно никаква газ с всички последици от това.

това е правилно! Всеки месец трябва да прехвърляме едни пари по сметка на АМЕРИКАНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО!

Не разбирам защо трябва да се предплаща. Това са 18 самолета и за производителя са нищо, може да ги продаде на друг по всяко време ако толкова се опасяват че ние бихме се отказали. Да се плати някаква малка част предварително е разбираемо но цялата е нахалство. Не стига че не си плащат наем за базите ами и ни изнудват да им предплащаме.

За оръжия и война има пари, обаче за болници, майки с деца, пътища и маркировка няма пари! Кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи. Гласувайте пак за евроатлантически партии, те ще ви оправят!

Тъжно, но вярно. Тия 13 века история бяпа напразно.

- Сър, вярно ли е че Русия ке падне, Сър! - Да, Джон! Съществуват срериозни научни доказателства и модели, че веднага щом като цъфнат и вържат налъмите, то е много вероятно и Русоя да падне!

Това не е предплащане, а рекет! Принципът е друг.

Спирам да плащам данъци в тая "държава"!

Написал съм че е изнудване явно си скаран с българския език.

Личи си, че не си прочел. Тогава щеше да разбереш, че дори може и да спечелиш от това, че си си дал 100-те лева на била.

"Споразуменията бяха подкрепени от ГЕРБ-СДС, Продължаваме промяната, ДПС и Демократична България." САМО САМОУБИЙЦИ и УБИЙЦИ на ДЕЦАТА СИ гласуват ЗА "Коалицията ЗА ВОЙНАТА".

По времето на тиквата едно Шкембе ми каза, че американците ни уверили, че няма да получим нищо, докато 2024г. не преподпишем за още 20г. рекетьорския договор с НАТО. Какъв е проблемът 2024 да се включим във военния съюз на РФ?