17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вроятно Доналд Трумп е много учуден от събитията подобно на българските реднеци . Мама му и дъска три пъти я режа и все къса!

Обора Америка гори, както горят и козацките фекални анали! Факти! Бърн Америка, бърн!

Америка загнива.

да отидат да се помолят на негрите и либерастите, може да ги пуснат

Осъзнавате ли си какво значи това!? Полицията (тоест държавата) не може да влиза в тази зона. Също и в Европа има квартали (на мигранти, араби и т.н) където полицията не смее да влиза, освен акно не реши да провежда военна операция. ТОВА СА АНКЛАВИ на беззаконие, все едно "друга държава". Това е разпад на държавите и държавността в САЩ и ЕС. По какво се различава от хаоса в страните в Бл.изток, където банди и ислямистки групировки са заели по една територия и не признават друга власт, освен себе си?!

Ти не осъзнаваш, че това е "американската реалност". В САЩ отдавна има енклави, които ние погрешно може би наричаме "резервати". В тях бял човек не стъпва. Там са само червенокожи. Формално се водят граждани на САЩ, но иначе са коренното население на Америка. И полицията им е местна, червенокожа. Бял полицай там не стъпва! Когато стане престъпление, дори убийство, се занимава индианската полиция. Там си правят купони, вдигат сватби на улицата, както правят нашите "индианци", правят си лазерно шоу в нощното небе, танци, музика и песни до зори! ... Случайно съм бил там та минавайки наблизо видях отвъд оградата. А тамошната топла есен наричат "индианско лято".

да, но резерватите за по ЗАКОН! И то от 19 век. А това сега е пълна анархия - не е по закон, а "по волята на протестиращата тълпа".

Разбраха че е по-добре да си капиталистически роб отколкото свободен комунист. Мечтаят пак да са колония на Англия. Само нашите комунделски путлерасти не им увира тиквоча щото не са хранили деца и създали семейство.

Явно комунистите разбират под термина "свобода" да разграбват и унищожават имуществото на така мразени капиталисти.

Имуществото на капиталистите на 9.Септември е 5 млрд.долара активи Ограбващите комунисти оставиха на 10 Ноември 141 млрд. долара активи които новата престъпна буржоазия ограби. Този молив ви е набучен в гърлото боклуци псевдодемократически

и къде видя негрите да издигат такива лозинги, че искат да са капиталистически роби? Соросоидите винаги казват на черното бяло и обратно!

Никога не можеш да кажеш на черното бяло.

сороспиьо центова остани си роб за цял живот, и бързо бягай да благоденстваш в гетото / западналия сят/.

Нито един бял в момента не е бил робовладелец и нито един негър сега не е бил роб. Партията на Байдън и Хилъри Клинтън плащат тези протести и свободни зони. Началничката на полицията допуснала това веднага под съд. Зоната трябва да се ликвидира, ако не с полиция, то с гвардията и гл. рапър обявил се за шеф на тази зона веднага в дранголника

ЕДИН ПО ЕДИН ДО ЕДИН!!! АМИН!!!

Хора които никога не са били роби искат извинения от други които никога не са били робовладелци.

много пари за робството на прадядовците им

Ами да, те искат за дедите си, ами тогава сегашните да им кажат да ги искат от неговите деди, те какво общо имат. Той работи с черни, децата им играят заедно, има смесени бракове бол. За какво изобщо става въпрос, какво искат да направи сегашното поколение.

Май Тръмп ще се окаже прав.

и през май, и през юни... дано и през ноември се окаже прав!

"след внесени жалби от местни бизнеси" Кабелас и други сериозни търговци на оръжие със сигурност не се жалват от ситуацията.

Не симпатизирам на идточната част на света, ама тази сутрин, докато четях това и пиех кафе си помислих за секунда следното: ако не беше Сиатъл, ами да речем, Санкт Петербург или Казан или град от околността, тази окупация дали щеше да продължи, например 3 часа или щеше да продължи 5 часа ? Или малко по-малко...

В Грозни, с подкрепата на демонократичните сили, продължи с години.

А после осталаните живи чаршафи от СА, които бяха дошли да "помагат" си счупиха краката от бягане обратно в СА.

Нещокато Тянанмън !

Рано/или може би прибързано/ е да се каже,че САЩ тръгват по стъпките /по пътя/на ЮАР!?Но първата пкрачка е направена!

Но пасаран!

"Достатъчно", каза пред репортери началничката на полицията Кармен Бест. "Трябва да получим възможност да се върнем в зоната", където не се допускат полицаи, добави тя. Да, и трябваше да добави "вие сте лоши, аз няма да играя повече..."

Захарова да отива да раздава курабийки. На протестиращите. Да видят дали е хубаво.

Е нали са най-великата демокрация... що се сърдят, че онези демократично са си отцепили една зона... били те леви, десни или средни... демокрация е.