Ново проучване: Повечето българи все още не са чували за "Зелената сделка"

Все повече стават хората, готови да подпомогнат борбата с климатичните промeни, като взимат мерки и спазват определени ограничения, показва проучване на "Екзакта"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Повечето българи са изключително прости.

Австрия вече виксира старта от Юли 2022. Плавно вдигане цената на бензин и дизел, увеличаване на детските с 25%, намаляване на данъци за тези, които се отопляват със зелена енергия и ползват продукти направни със зелена енергия и куп други мерки. Първата теснолинейка на водород също е планирана в долината Цилертал, която ще замени дизеловите локомитиви.

Милиони хора по селата и Провинциалните градове освен на въглища и дърва няма на каво да се топлят..Бедни, ниски заплати, безработни, няма икономика...Ебавате ли се??????

Прости не ... по-скоро необразовани и отказващи да се образоват.

Той и Толупа така каза , ама в това число спомена и себе си !

А режима на тока за кога са го планирали?

Тази "Зелена сделка"... Ще доразруши последното останало и все още работещо нещо от " лошия социализъм " ....енергиината ни инфраструктура , която е пъти по-зелена от това,което ни налагат глобалистите сега !!! Лъжа е ,че полюсите се топяли и имало климатично затопляне ! Приказки за наивници ! Целта е доунищожаване на популацията от хора,като им се отнемат енергийните източници .Също чрез масовото "ваксиниране" ....и винаги става въпрос за още повече власт,контрол и пари !!! Нищо от това,което се случва НЕ Е за доброто на човечеството !!!

И за какво им е да знаят за зелената сделка? Това какво ще промени? Сделка за намаляването на вредните емисии. Е да де ама концентрирана изцяло върху индустрията и тецовете. Защото малките удобства като лични автомобили няма как да бъдат премахнати или сменени с електрически. Както и няма алтернатива на пътнически самолети на ток! Отделно да не говорим колко много скъпо е преминаването на зелена енергия. Най-вече по време когато се очаква бум търсене на техника за зелена енергия! Е Китай няма да имат проблем с производството и износа си. Но нали и те са страшни протевници като Русия?! Ако можехме да си позволим "зелената сделка" до сега АЕЦ Белене да беше завършен с държавни средства и да бъде с поне 4-ри реактора. Докато АЕЦ Козлодуй да беше напълно модернизиран. Всъщност тези две работи ще са по евтини дейности от това да минем фотоволтици и перките.

На повечето българи изобщо не ни трябва Зелена Сделка! Първо, каква "сделка" е това, когато никой не ни е питал дали го искаме? Това ни се бута в гърлата и задниците от гнусните европейци! Престанете да плашите децата с глобални затопляния и други фантасмагории! За глобално затопляне говорят от 60-те години - и какво?? Още мръзнем като кучета. Тая Зелена Сделка е предвидена да унищожи икономиките на Източна Европа, защото западняците видяха, че много почваме да дърпаме - взехме им голяма част от рабоните места. И сега искат да спрем да използваме енергия. Тия луди ли са?? Ние имаме запаси от въглища за още дълги години! Трябва да си използваме природните ресурси и да не слушаме глусните западняци.

Зелената сделка е да живееме като скотове и да пасеме като скотове зелена тревица. Друго нема да има. Затва е зелена.

То една теснолинейка на дизел ше издуши природата. Грета ще пометне. Аре сметни колко енергия отива да се произведе водород и да се достави до теснолинейката в Австрия.

На децата умиращи от глад в Африка също не им пука. Тяхна единствена цел е да оцелеят. И ние така !

И какво ще се промени като са чували? Както се вижда, каквото каже ЕС, това се случва, без значение народа съгласен ли е или не. Иначе е ясно, сделка е за Европа, но за нас както винаги ще е пр€€бушка.

Зелената сделка е утопия по бълнуването на едно недообразовано момиче от Швеция.

А някой направили ли нещо за да разберем как и по какъв начин това ще ни повлияе? В нормалните страни има публични дебати, дискусии и анализи. Тук първо се подписва нещо, а едва по-късно се мисли как ще се оправяме...

ма не ни и требва

Нормално. Те и за корона вируса не са чували. Скоро ще броим под 6 милиона - чист въздух, отлична здарвна система..... Но нищо, ще продължим да заселваме руснаци.

Може ли да ни покажете и същото проучване в произволно избрана западноевропейска страна и да сравним процентите? Благодаря!

Забравихте да добавите - Даун синдром видим в малките и свински очи.

Зелено , зелено ами той затова и Зеленски сега е президент бе на укрите.

Хайдеееееее! Понеже почти се изчерпаха вариантите за крадене от ЕС пари - те ти нова идея! Да не говорим, че и малкото останало от икономиката ще бъде унищожено.

ЗЕЛЕНАТА ДАЛАВЕРА

Не зелена сделка, а зелен хайвер. От оскъдната информация, давана от служебното правителство, разбрах, че ще спрем въглищата, пелетите и дървата като източник на отопление. Да, обаче кой ще прави ток за климатиците и на каква цена? Насилствено ни принуждават да ползваме само тях! Ще дават ли безплатно овлажнители на въздух с всеки климатик, защото изсушения въздух не влияе никак добре на децата и на хората с алергии? А може би ще раздават безплатно по един мини атомен реактор на домакинство за 0% СО2 емисии? Толкова много неизговорени неща има по тази сделка! Толкова много недоизмислени решения се налагат принудително! После ще има Зелена сделка 1.1, след нея актулаизация 1.2 и т.н. , докато си върнем пак нормалните източници на отопление.

както кандидатираха и избраха фон ден Лайден :) никой не разбра какво станА :)

Зелената зелка ще е успешна само ако богаташите, които управляват света решат, че за тях ще е по-изгодно да разсекретят патентите свързани с изобретенията на хиляди учени като Тесла например, вместо да ни слагат електро-мери, топло-мери, водо-мери, гориво-мери, въздухо-мери и тем подобни такива . . . . . Едно такова постижение, което се крие в момента е например, това на ядрения физик - Мехран Кеше. А, какво да кажем за мини ядрените реактори със студен синтез, които някои държави вече вкарват в промишлено производство и могат да са достъпни за масовия потребител, като се захранват отделни селища или по-големи домакинства, например ? Троловете веднага ще ревнат - фантазии, конспиративни теории, невъзможно, ама как така без електромери и въздухомери ?

За какво му е на обикновения българин да знае за зелена сделка. Едно е ясно - ще зъзне, гладува и мръзне, но ще плаща прескъп ток ! За кефа на някакви ояли се еврогейски депутати. То така става - 200 години промишлена революция и дай за 10 години да направим всичко зелено.

На запад ще броят новия бизнез и новите работни места, добавени от закритите на изток. Зелена сделка трябва да има само ако зелените технологии се приозвеждат на място в България .

Повечето българи все още не са чували за "Зелената сделка" - затова си живеят спокойно, но бъдещета ще им се стовари на главите из невиделица !!1

Радвам се че ей сега вие ще ми кажете как да си купя един мини реактор за студен синтез. Също така ще ви кажете откъде и на каква цена.

Не само са чували, ами вече и я виждат в сметките за тока и газа с 250% и 380% увеличение. Новият еко комунизъм в ЕУ. Накрая да стане да си плачеме за СССР...

Те политиците може да се радват, че хората не са чували за тази идиотия, защото като чуят ще има сериозни кятаклизми. А то няма начин да не чуят, защото тази простотия ще засргне джоба на всеки човек.

Ами питай ББ, ЦЦ, ДП, Сорос, Рокфелер и другите им съдружници. Аз не знам какво им е в главите ? В един момент, дай боже, може да се окаже, че са изпуснали юздите с тая зелена зелка. Но от друга страна, ако им мине номера с ваксините (така, както мина с избиването на животните под предлог на някакви болести), защо пък да не мине и със зелената зелка ? Това, което искам да каже е, че аз лично не виждам никаква сделка, ако говорим само за закриване на нещо, безз да имаме насреща нещо по-добро. И как някой решава от наше име, че ние трябва да сме съгласни да платим цената на нещо, като още даже не знаем какво е ! Дано само не се окаже, както и досега, че трябва да заплатим цената на секирата с която ще ни отрежат главите !

Съвсем скоро екоталибаноте са ни подготвили да плащаме и въглероден отпечатък на сградите. Също и за фермите за животни. Мисля от 2023 или 2025 г.

Какво ли ще стане, ако се докаже че зелената сделка е конспирация ...

А кой трябва да ни каже?

Може да не са я чували, но ще я усещат все повече. Като вдигнат цената на квотите и тока стане още по-скъп, след което вдигнат и акцизите на горивата... ще станат и по-малко мобилни и ще ходят на консултации при ромите защото ще се окаже че най-екологичната тяга е магарешката каруца :-).. тук ще ревнат последователите на Бриджит Бардо и зелените... Та през цените ще разбере българинът за зелената сделка и какво са подписвали разни тикви по брюксел за едната усмивка на мути Меркел :)

Трола сте вие. Говорихте едни думички без покритие, твърдите за съществуването на неща които не съществуват. Когато някой ви попита обаче за тези неща-веднага започвате пропаганда. Следващия път директно започнете с пропагандата и пропуснете измислиците.

Ами явно не и тази статия....

То и тука не е даден правилния отговор. Липсва едно прилагателно отпред-"пропаганден". Точния отговор е: Зелената сделка е пропаганден план на ООН основан на псевдо-научни изследвания на учени- проектаджии от научни институции с фалшив рейтинг получен с подкупи.

Точно казано.Зелените са рекетьори,фантазьори,мързеливи и не образовани,но пък затова са най "моралните" от всички.

На социално слабият, средно-статистически, българин, който живурка от заплата до заплата и се чуди, как да свърже двата края, едва ли му дреме за "зелената сделка", камо ли да се интересува за какво става въпрос, макар да е важно, защото цената на този "лукс" ще я плаща всеки от нас...

Да си боядишем ТЕЦ-овете в зелено ли ?