Ново проучване: Повечето българи все още не са чували за "Зелената сделка"

Все повече стават хората, готови да подпомогнат борбата с климатичните промeни, като взимат мерки и спазват определени ограничения, показва проучване на "Екзакта"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да си боядишем ТЕЦ-овете в зелено ли ?

На социално слабият, средно-статистически, българин, който живурка от заплата до заплата и се чуди, как да свърже двата края, едва ли му дреме за "зелената сделка", камо ли да се интересува за какво става въпрос, макар да е важно, защото цената на този "лукс" ще я плаща всеки от нас...

То и тука не е даден правилния отговор. Липсва едно прилагателно отпред-"пропаганден". Точния отговор е: Зелената сделка е пропаганден план на ООН основан на псевдо-научни изследвания на учени- проектаджии от научни институции с фалшив рейтинг получен с подкупи.

Може да не са я чували, но ще я усещат все повече. Като вдигнат цената на квотите и тока стане още по-скъп, след което вдигнат и акцизите на горивата... ще станат и по-малко мобилни и ще ходят на консултации при ромите защото ще се окаже че най-екологичната тяга е магарешката каруца :-).. тук ще ревнат последователите на Бриджит Бардо и зелените... Та през цените ще разбере българинът за зелената сделка и какво са подписвали разни тикви по брюксел за едната усмивка на мути Меркел :)

А кой трябва да ни каже?

Ами явно не и тази статия....

Какво ли ще стане, ако се докаже че зелената сделка е конспирация ...

Съвсем скоро екоталибаноте са ни подготвили да плащаме и въглероден отпечатък на сградите. Също и за фермите за животни. Мисля от 2023 или 2025 г.

Те политиците може да се радват, че хората не са чували за тази идиотия, защото като чуят ще има сериозни кятаклизми. А то няма начин да не чуят, защото тази простотия ще засргне джоба на всеки човек.

Не само са чували, ами вече и я виждат в сметките за тока и газа с 250% и 380% увеличение. Новият еко комунизъм в ЕУ. Накрая да стане да си плачеме за СССР...

Повечето българи все още не са чували за "Зелената сделка" - затова си живеят спокойно, но бъдещета ще им се стовари на главите из невиделица !!1

На запад ще броят новия бизнез и новите работни места, добавени от закритите на изток. Зелена сделка трябва да има само ако зелените технологии се приозвеждат на място в България .

За какво му е на обикновения българин да знае за зелена сделка. Едно е ясно - ще зъзне, гладува и мръзне, но ще плаща прескъп ток ! За кефа на някакви ояли се еврогейски депутати. То така става - 200 години промишлена революция и дай за 10 години да направим всичко зелено.

Точно казано.Зелените са рекетьори,фантазьори,мързеливи и не образовани,но пък затова са най "моралните" от всички.

Зелената зелка ще е успешна само ако богаташите, които управляват света решат, че за тях ще е по-изгодно да разсекретят патентите свързани с изобретенията на хиляди учени като Тесла например, вместо да ни слагат електро-мери, топло-мери, водо-мери, гориво-мери, въздухо-мери и тем подобни такива . . . . . Едно такова постижение, което се крие в момента е например, това на ядрения физик - Мехран Кеше. А, какво да кажем за мини ядрените реактори със студен синтез, които някои държави вече вкарват в промишлено производство и могат да са достъпни за масовия потребител, като се захранват отделни селища или по-големи домакинства, например ? Троловете веднага ще ревнат - фантазии, конспиративни теории, невъзможно, ама как така без електромери и въздухомери ?

Радвам се че ей сега вие ще ми кажете как да си купя един мини реактор за студен синтез. Също така ще ви кажете откъде и на каква цена.

Ами питай ББ, ЦЦ, ДП, Сорос, Рокфелер и другите им съдружници. Аз не знам какво им е в главите ? В един момент, дай боже, може да се окаже, че са изпуснали юздите с тая зелена зелка. Но от друга страна, ако им мине номера с ваксините (така, както мина с избиването на животните под предлог на някакви болести), защо пък да не мине и със зелената зелка ? Това, което искам да каже е, че аз лично не виждам никаква сделка, ако говорим само за закриване на нещо, безз да имаме насреща нещо по-добро. И как някой решава от наше име, че ние трябва да сме съгласни да платим цената на нещо, като още даже не знаем какво е ! Дано само не се окаже, както и досега, че трябва да заплатим цената на секирата с която ще ни отрежат главите !

Трола сте вие. Говорихте едни думички без покритие, твърдите за съществуването на неща които не съществуват. Когато някой ви попита обаче за тези неща-веднага започвате пропаганда. Следващия път директно започнете с пропагандата и пропуснете измислиците.

Не зелена сделка, а зелен хайвер. От оскъдната информация, давана от служебното правителство, разбрах, че ще спрем въглищата, пелетите и дървата като източник на отопление. Да, обаче кой ще прави ток за климатиците и на каква цена? Насилствено ни принуждават да ползваме само тях! Ще дават ли безплатно овлажнители на въздух с всеки климатик, защото изсушения въздух не влияе никак добре на децата и на хората с алергии? А може би ще раздават безплатно по един мини атомен реактор на домакинство за 0% СО2 емисии? Толкова много неизговорени неща има по тази сделка! Толкова много недоизмислени решения се налагат принудително! После ще има Зелена сделка 1.1, след нея актулаизация 1.2 и т.н. , докато си върнем пак нормалните източници на отопление.

ЗЕЛЕНАТА ДАЛАВЕРА

Хайдеееееее! Понеже почти се изчерпаха вариантите за крадене от ЕС пари - те ти нова идея! Да не говорим, че и малкото останало от икономиката ще бъде унищожено.

Зелено , зелено ами той затова и Зеленски сега е президент бе на укрите.

Може ли да ни покажете и същото проучване в произволно избрана западноевропейска страна и да сравним процентите? Благодаря!

както кандидатираха и избраха фон ден Лайден :) никой не разбра какво станА :)

Нормално. Те и за корона вируса не са чували. Скоро ще броим под 6 милиона - чист въздух, отлична здарвна система..... Но нищо, ще продължим да заселваме руснаци.

ма не ни и требва

А някой направили ли нещо за да разберем как и по какъв начин това ще ни повлияе? В нормалните страни има публични дебати, дискусии и анализи. Тук първо се подписва нещо, а едва по-късно се мисли как ще се оправяме...

Зелената сделка е утопия по бълнуването на едно недообразовано момиче от Швеция.

Забравихте да добавите - Даун синдром видим в малките и свински очи.

И какво ще се промени като са чували? Както се вижда, каквото каже ЕС, това се случва, без значение народа съгласен ли е или не. Иначе е ясно, сделка е за Европа, но за нас както винаги ще е пр€€бушка.

На децата умиращи от глад в Африка също не им пука. Тяхна единствена цел е да оцелеят. И ние така !

Зелената сделка е да живееме като скотове и да пасеме като скотове зелена тревица. Друго нема да има. Затва е зелена.

На повечето българи изобщо не ни трябва Зелена Сделка! Първо, каква "сделка" е това, когато никой не ни е питал дали го искаме? Това ни се бута в гърлата и задниците от гнусните европейци! Престанете да плашите децата с глобални затопляния и други фантасмагории! За глобално затопляне говорят от 60-те години - и какво?? Още мръзнем като кучета. Тая Зелена Сделка е предвидена да унищожи икономиките на Източна Европа, защото западняците видяха, че много почваме да дърпаме - взехме им голяма част от рабоните места. И сега искат да спрем да използваме енергия. Тия луди ли са?? Ние имаме запаси от въглища за още дълги години! Трябва да си използваме природните ресурси и да не слушаме глусните западняци.

И за какво им е да знаят за зелената сделка? Това какво ще промени? Сделка за намаляването на вредните емисии. Е да де ама концентрирана изцяло върху индустрията и тецовете. Защото малките удобства като лични автомобили няма как да бъдат премахнати или сменени с електрически. Както и няма алтернатива на пътнически самолети на ток! Отделно да не говорим колко много скъпо е преминаването на зелена енергия. Най-вече по време когато се очаква бум търсене на техника за зелена енергия! Е Китай няма да имат проблем с производството и износа си. Но нали и те са страшни протевници като Русия?! Ако можехме да си позволим "зелената сделка" до сега АЕЦ Белене да беше завършен с държавни средства и да бъде с поне 4-ри реактора. Докато АЕЦ Козлодуй да беше напълно модернизиран. Всъщност тези две работи ще са по евтини дейности от това да минем фотоволтици и перките.

Тази "Зелена сделка"... Ще доразруши последното останало и все още работещо нещо от " лошия социализъм " ....енергиината ни инфраструктура , която е пъти по-зелена от това,което ни налагат глобалистите сега !!! Лъжа е ,че полюсите се топяли и имало климатично затопляне ! Приказки за наивници ! Целта е доунищожаване на популацията от хора,като им се отнемат енергийните източници .Също чрез масовото "ваксиниране" ....и винаги става въпрос за още повече власт,контрол и пари !!! Нищо от това,което се случва НЕ Е за доброто на човечеството !!!

Милиони хора по селата и Провинциалните градове освен на въглища и дърва няма на каво да се топлят..Бедни, ниски заплати, безработни, няма икономика...Ебавате ли се??????

Австрия вече виксира старта от Юли 2022. Плавно вдигане цената на бензин и дизел, увеличаване на детските с 25%, намаляване на данъци за тези, които се отопляват със зелена енергия и ползват продукти направни със зелена енергия и куп други мерки. Първата теснолинейка на водород също е планирана в долината Цилертал, която ще замени дизеловите локомитиви.

А режима на тока за кога са го планирали?

То една теснолинейка на дизел ше издуши природата. Грета ще пометне. Аре сметни колко енергия отива да се произведе водород и да се достави до теснолинейката в Австрия.

Повечето българи са изключително прости.

Прости не ... по-скоро необразовани и отказващи да се образоват.

Той и Толупа така каза , ама в това число спомена и себе си !