17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сърбетата докато не се научат, като българите да лапкат черния краварски дудук, все така ще си патят

американците явно искат да разрушат Европа тотално, започнаха войната в Украйна, сега искат нова война в Косово и Сърбия, която нападнаха и бомбардираха преди години, няма по-зли хора от американците

Вие сте слепец! Ние никога не сме започвали война! Правили сме военни операции за предотвратяване на война. Но това е различно. Русия е агресор! Ние само подкрепяме Украйна. Колкото войната да продължи.

Според мен Сърбия провокира Косово и после се прави на ощипана.Защо сърбите от Северно Косово си слагат сръбски табели на колите,живеят в Кодово,чиста провокация че не признават Косово.Чак полицаите си хвъркиха оставките,е това не е ли саботиране на преговорите?Албанците им сложиха глоби за да спрат,а Вучо се обиди.Хем ги лашка,хем миротворец.Същото и в РСМ,там пплаща за прокации срещу бълг.клубове,ей така да има дразги,за да не стигне до съществените въпроси за решаване,като история и отваряне на архивите.

защото няма такава държава Косово, това е сръбска територия откъсната насила от САЩ и НАТО, затова, май ти се правиш на ощипан

Не мога да разбера: Косово не е в НАТО .Какво правят войниците от НАТО там. Да оставят двете държави да се оправят както могат.

Не могат да се оправят сами,нали виждаш!Единствено размяната на територии може да реши проблема,но мисля че на Косово не му е изгодно.Но не вяравам на албанакото малцинстшщи в Сърбия да му е добре.

Кой с кого ще си менка територии? Сърбия със Сърбия ли? Щото Косово все още си е част от Сърбия - тая "държава Косово" не е призната от сума ти страни, вкл. Франция, и Испания (иначе ще трябва да признаят Баска държава, Корсиканска държава и Каталуния), Румъния и Унгария (какво тогава става с Трансилвания?), Русия (Чечня, Абхазия, Кабардино-Болхария ) и т.н., и т.н., че и от ООН! Само албанците (заради тяхната "Велика Албания", част от която би трябвало да е Косово), краварите и техните най-големи гъзолизци, вкл. и ние признаваме Косово...

ще навре кур си в мазния задник и на Вучич ще му се изпотят очилата

Сървите бившите Българи пак ще ги бият скоро време.

Време е вече Рашка да се свие в реалните си граници и да върне незаконно заграбените Български, Унгарски, Албански и други чужди територии. Вековната Руска протекция вече не `може да бъде осъществена, поради погрома на руската армия в Украйна. Русия сега се бори за собственото си оцеляване и ще жертва съюзника си. Не трябва да забравяме сръбските погроми над българите в Ниш, Пирот, Босилеград, Скопие, Охрид и други, осъществени под благосклонния поглед на Русия, която е и основният диригент за създаването на фалшивата Македонска нация.

makesoft@

хапчетата си пийте навреме, моля !

не изнасилват сега нещата.

Дългото носле- поднасям извиненията си за професора. Действително си прав- ставаше дума за Анастас Тотев, но той внинаги ни говореше за баща си ЮрданТотев. че не е Йордан , а ЮРДАН.Но е факт за управляващите и управляваните..... а даже и за трите висши в Щатите..... ама кво да ти обяснявам. Дръж ки Бонко от банка за шлифера и се радвай!

Хаааа, трите професури станаха на три висши, а пък за емигрирането съвсем забрави.... Май накрая ще си обуздаеш фантазията...! И не съм дребнав, просто човека ми е роднина по сватовство, та се чувствам задължен да кажа истината....

Изглежда сърбите са се прицелили в .... пералните на косоварите.

Това ще е най-странната война стартирала заради автомобилни табели. Какво ли не правят копейките, за да не ги бият в Украйна.

Празни мисли на един празен центаджия...

MGS, тъп си като паве

SirBob

Тъп коментар, но от НПО-грантаджия какво да се очаква...

Сърбите веднаж ядоха бой. Пардон, два пъти ядоха бой. Бомбардираха ги, веднаж заради Босна, втори път заради Косово . Сега пак ще ги опънат. Нещо повече, след агресията на Русия в Украйна, никой на Запад няма да се церемони Сърбия. Ще ги опънат като стой та гледай. Ще им стане за трети път. Много глупави са сърбите. Имаха всичко. Бяха европейци. Искаха велика Сърбия но загубиха всичко. Даже и Косово. Сега ще ги опушкат пак. И никой няма да им се церемони.

Русия това иска. За това пали фитилите на националистите около Вучич.

така става като не гледат какво се случи с България... и не е като те да не участваха дейно... Сал една "Македонска Бановина" им остана.

ние сме спокойни отдаааавна сме роби на запада най-много руснаците да наминат, но ... те са ни братя ше се разминеме с 2-3 шамара

Първият път бяха още югославяни. После ядоха шамари и като сърби.

Най-добре почвайте войната. Всички муниции и помощи сега отиват за Украйна. По-удобен момент няма да има.

В Русия останаха само бабите.

Време е да ликвидираме сръбската кочина! Граница с Унгария! По-големи антибългари няма, а тук са и гърците и турците. Тоя тумор Шумадия е време да се закрие.

не ламтим за чужди земи

Аз искам да вземем само нашите. Всичко до Ниш. Даже до Белград може, защото през почти цялото средновековие Белград е на нашата западна граница, но айде да сме благосклони. Останалото го даваме на унгарците. Или го превръщаме в пустиня.

Не сме се засилили да плащаме на някого другиго пнсиите.

Какви земи си имаме, бе?! Трябва да вземем всичко, което е наше и да избием мръсните небългари!!! Защо съществува тая държава, ако не за да се готви за война!!! Шибани малодушници!!!

Какво цъкате минуси бе помияри?! За какво съществува тая държава ако не за да се въоръжаваме и да трепем нисши!!??!!!!? Трябва да вземем заграбените ни земи и да избием мръсните небългари!

Така е за ориста на нацията ни- все обръгната, клана и изпепелявана и въпреки това оцеляла г-н Ха ха ха. И знаеш ли защо е оцеляла? Защото ,както ония отгоре, така и онези отдоле са имали лудостта да умират за България! И как не! Тя е само една! Четеше ми по съдебна статистика проф. Юрдан Тотев- не го знаете, има професури - три на брой в САЩ, докторат защитен / ама тогава, отдавна а не сега/ Англия , емигрирал от САШ в България за да участва във войната......Лигльовци смотани! Не може булките си да опазите от нам кво си, а ми пелтечите за неща ,които не знаете,че ги има.

Ама добре си ги измисляш... Я виж пак кой е Юрдан Тотев, да не го бъркаш с Анастас Тотев, ама тогава това за емигрирането е пълна глупост... Малко по кротко с лъжите...

Без съюзниците и НАТО американците ще напълнят гащите затова не могат да се мерят с ЕДНА Русия! Второ. Русия вече ДВА ПЪТИ освобождава всички народи на Балканите И своя континет Европа - 1) от турско робство и 2) от фашистко!. Трето. А САЩ какво правят не на своя, а на чужд континент, скрити от страх зад ... съюзниците и ЦЯЛ военен съюз от 30 държави - трепери ли трепери, понеже НЕ Е НА СВОЯ ЗЕМЯ, а на чужда и се бърка във вътрешните работи на свободни и независими държави пред очите и разума на цялото човечество!

Идиот ли си, психичноболен ли си ?

Щото ще напълнят гащите американците само една граната да гръмне!

Щото не ги кефи да го разтурят.

Болен е!

Според същите руски тролове, САЩ са изключително много виновни понеже бюджета на Шести американски флот превишавал годишния бюджет на Руската федерация. Сега пък ни омайват, как САЩ без НАТО са за никъде. Ахахахахаха

Това вижда и разбира цялото човечество и затова му писна от "бюджета на шести и 666 американски флот. Писна му на човечеството безумието на насилието.

Щом му е писнало, ами да мре.

Руската армия била малка и никой не е предполагал, че ще се бие срещу 50(!) държави.

....и своя континент Европа хахахахахахахаха това беше добро. И другото - за фашисткото робство , също :))) обяснявам,за неразбралите русороби, Европа оттук-нататък , алкашите ще я гледат само на картинка и по филмите. Учете китайски и оставете гнилият Запад да се разпадне ( или пък не ?)

Сърбия да удари Косово а Китай - Тайван.

хайде де

Война заради регистрационни табели ??????Тази дума вече започна да се употребява за щяло и нещяло ! Явно много оръжие се е натрупало по складовете и се търси всякакъв повод за ескалация , че да може да се използва !!

Добре би било сърбите да признаят Косово най-после и да разберат ,че Югославия по времето на Тито я няма.Така или иначе тези територии са им били подарени те не са техни.Добре е Русия и САЩ да спрат да се бъркат в делата на трети държави.Ние сме европейци хубави,лоши европейци сме.Балканите са страно място населено с хора със странен манталитет.Място белязано с конфликти и войни и много малко трябва за да пламне война,а по-лошо от войната няма.

Ами ти май не си от този свят - Всички признаха Косово- дори сърбите. Само че , сега гадните шиптъри, дразнят по всякакъв начин сърбите,живеещи в Косовска Митровица. Не че нямаше спогодба, да не се дърлят за щяло и нещяло. Ама на - той простия шиптър , като му каже кравяря -юбряяя, и той скача. Мен друго ме притеснява - войната в Украйна май е на свършване , и караварите подготвят следващата. И пак ще падат "приятелски" американски ракети в България!

Според водещите руска пропаганда: Сърбите са ни братя-нищо че ни мразят, нищо че са ни нападали при всеки удобен случай и какво толкова, че се провеждали геноцид над българите. Иранците също са ни братя, защото нали са съюзници на Русия. Руснаците също са ни братя-само дето ми е любопитно за кои по-точно руснаци говорим, щото там има доста народности, пак със сигурност нямаме нищо общо с чеченците например. А другарю-сирийците, беларусите и севернокорейците и те ли са ни братя? Що не вземеш да провериш, какви зверства са извършвали в сърбите срещу българите и хората с българско самосъзнание в границите на югославия?

Откакто #КримНАШ, пак започнаха да дрънкат оръжия по Европа. Не знам какво се промени тогава.

За жалкото същество, дето знае за турското робство само от филмите и художествената литература. Прочети моето момче описанието на Копривщица. Как е изглеждал града, как са се обличали хората и как са живеели хората там. Там всички са били християни. И това не е единствения град. След това пък прочети как са живели обикновените хора в руската империя, дето толкова я обичаш. По това време обикновените хора са ги наричали крепостни селяни. Заинтересувай се какво означава. И по повод освобождението на България -което между другото е страничен ефект на многобройните войни между турската и руската империя. Я ми припомни моето момче, когато на власт дойдоха болшевиките, дето след това създадоха съветския съюз и чиито наследник е путин, какво направиха с царя и царските офицери? Да точно с тия царски офицери и с тоя цар, дето се освободили България от турско робство. Колкото до сърбия моето момче, сърбите винаги са мразили българите. Не случайно нападат България след съединението, не случайно провеждат геноцид над всеки с българско самосъзнание в границите на югославия и македония. Щото пред сръбския национализъм, дори нацистите бледнеят. Та така моето момче, спри да гледаш филмчета и се поинтересувай от истинската история на България.

няма нужда србите да си сменят табелите! прости си вдигат багажа и си отиват в србия!

В Косово и Украйна война, в белия дом сватба. Майка ви дееба щатски вампири.

Я го духай, русоробе.

Макрон ще ги оправи сърбите!

Хахаха, макрон още бърше сопооли след срещата с Кси.

В Украйна война .Турция не спира да изтрелва ракети към Сирия .Само война в Сърбия и Косово ни трябва.

С влизането на Сърбия и Косово в ЕС, ще е все тая с какви табели си караш колата. Според мен другаде е проблема. Някой им пали фитилите. И знае точно къде да натисне. Дълго време се опитва да скара България със Северна Македония. След като не му мина номера, реши да заложи на сигурно и отново разпали враждата между сърби и косовари.

Тука личи дългата ръка на КГБ

То е ясно кой от 140 години пали фитила на сърбите и ги насъсква срещу съседите Още Раковски е прогледнал истината, поради което е бил изгонен от Белград. Тогава се премества в Гюргево, Българският Революционен Комитет.

е скучен животът.. много хора се чудят как да се изтрепят за нищо.

Сите србе на врбе.

Без да съм чел коментарите, за всичко са виновни американците, нали?

Не бе Руснаците са

дома маат сръбска музика....

Митар Тарабич (1829 – 1899): "Ще дойде време, когато всички сърби ще се съберат под една слива."

Кой ли иска нова война в Европа и на Балканите?

Понеже явно историята си я учил най-вече от филмчета. В границата на отоманската империя, мюсюлманите не плащат никакви данъци. Данъци плащат единствено друговерците. Респективно султана се нуждае отколкото се може повече друговерци, за да има повече пари в хазната. Съответно тия друговерци трябва да имат и достатъчно пари за да могат да плащат повече данъци

Благодарение на твоите опорки за османската империя и нейната уредба. Населението не разполага с никакви пари - всички данъци са в НАТУРА ако си чувал и знаеш какво е "данък десятък и данък натура" Иди в Батак, влез в църквата и погледни надолу ще видиш стотици БЕЛИ КОСТИ на българи загинали за българската земя, която ти пишещият глупости "специално" "сашо" или както щеш нямаш право да газиш!

България е поробена от руския Император. Освен това Руската Империя е твърдо против Съединението на България.

Напротив, бита на българина е бил на високо ниво в очите на руските войници - доскорошни крепостни селяни! Даже самите руски изследователи отбелязват този факт!

Предателю водещ руска пропаганда-как е изглеждал Батак преди въстанието? Още от времето на римската империя-въстанията се потушават по възможно най-жестокия начин. В руската империя също. Та не разбрах предателю водещ руска пропаганда-защо са вдигали въстания българите, след като са могли дори да пътуват по света и да търгуват, докато са били под турско робство? Щото за 45 години докато бяхме под руско робство-не можехме да пътуваме свободно по света.

Американците пак правят проблеми на сърбите с алабанците.

На Сърбия, която е най-големия приятел на Москва, и бъркат в купичката американците. Направа да паладейш. Пък аз викам, че Москва им пали фитилите, за да отклони вниманието от Специалната Военна Насирация на Могучая в Украйна.

отдавна се готви да влиза в EU, за какво да подклажда тази ескалация, няма логика.

На всички сърбомани иде възможност да се биете за вашата Родина Сърбия..Вместо да плюете по нас българите по форумите.Колко са велики сърбите и Сърбия.Ходете и мрете за сръбски интереси ,тамън ще се отървем от Вас.

За оня нещастник-дето непрекъснато повтаря как 50 години сме живели в мир на балканите. Ами другарю-по времето на византийското робство всичките държави дето ги е завладяла византия, са живеели в мир помежду си. 500 години под турско робство пак живяхме в мир със съседите си нали? Те ще ми обясняваш ти как сме живели под руско робство. Ще ми защитаващ сърбите, дето винаги са мразили България. И същите тия в сърби провеждаха геноцид и промиха мозъците на българите в македония.

и ти кво ше направиш конкретно като толкова много ще мразиш сърбите? ... на мен не ми пречат и предпочитам мира ся кви са що са кво е било айде нема нужда да връщаме балканските войни щот и със гърците са ни играли толкова подли номерабче ти беден слабия ум като гледам да вразумееш почнем ли войни и реваншизъм и кво ше стане

На тебе ти пречи само тоя, дето са ти поръчали да пишеш че ти пречи. Наистина, какво ли ти пречат хорица дето те мразят? Какво ли ти пречат сърбите, дето провеждаха геноцид срещу българите? Предполагам че сръбското постижение-мразещите България македонци също не ти пречат нали? Обаче се хващам на бас че американците най-много ти пречат:)))))

Точно така. За 500 г турско робство сме се запазили като българи с религия писменост и традиции.. , а под руско робство ни взеха първо имотите от българи насила направиха македонци и накараха тези пора да мразят всичко българско и родно.. такова промиване на мозъци и през турско не е имало.

децата и държавата, СЪБУДИ се бе Щерев - сънят на мозъка ражда чудовища!

От 1989г. до 2022г. в България имаше следните руски правителства след като Русия направи партийния преврат в БКП и свали Тодор Живков: 1. Правителство на руския гражданин Андрей Луканов. 2. Правителство на Димитър Попов. 3. Правителство на Любен Беров. 4. Правителство на Жан Виденов. 5. Правителство на Стефан Софиянски. 6. Правителство на Симеон Сакскобурготски. 7. Правителство на Сергей Станишев. 8. Правителство на Пламен Орешарски.. Всички до един агенти на КГБ и Русия. Целият преход на България се контролираше от Русия. ЕС нямаше почти никакво участие. Тогава защо България е на този хал?

Българите ще помагаме на Албания да анексира Косово. руските кучета като сърбите да ми ядат хуя

само да ни дойдат самолетите ше видят тея Сърбия!

Сърбите са нашите най-близки съседи по душа на Балканите! 50 ГОДИНИ ЖИВЯХМЕ В МИР И СГОВОР всички народи на БАЛКАНИТЕ! Как го постигнахме? Ами под влиянието на Москва живяхме балканските народи в МИР, любов и благоденствие!! Днес в "демокрацията" под влиянието на Вашингтон живеем в омраза, скандали и се убиваме по съседски много ефективно! Чифути, викаха бабите едно време като определение за лоши човеци!

Така живяхме, че падарите на правешкият плешив русороб разстрелваха българи хора по границите!

По нарушителите се стреля - питай американците!

Бяха обикновени българи опитващи се да се спасят от комунистическия ви рай.

Само дето българите в Югославия ги пращаха "на почивка" в Голи оток и не се връщаха от там! Или за това не си чувал!? А троле! Или за теб концлагерите са благоденствие! Явно си опериран от чувство за морал, че да пишеш подобни тъпотии, че даже ги копипействаш... Тъпак!!!

Живяхме 500 години в мир със съседите си. Та какво казваше?

За какво цитирате някакъв шиптърски "експерт" ! Тоя е екперт толкова, колкото и коката е захар. Шипътрите дали върнаха имотите на онези 300 000 изселени събри след 1999г ? За едни демократи от Запада питам .

Майка ви дееба американска. Къв хуй дирите на балканите ?

На руската подлога навсякъде американци му се привиждат. А под леглото погледна ли?

Да бе , те ракетите дето падаха в БГ и в Београд ( 1999 ) са руски понеже .... Много прост народ дето помни 5 минути сме , да не говорим за едни други ракети от 6 април 1941 , сигурно и те са руски.

Сърбите въобще не провеждаха геноцид нали? Й в югославия провеждаха геноцид срещу българите, ама предполагам на тебе и затова са ти виновни американците сигурно? Я кажи за поръчковите коментари дето ги пишеш пак ли американците са виновни?

Бомбардировката на Кюстендил е въздушно нападение над Кюстендил на 6 април 1941 г. от югославските ВВС по време на Втората световна война. Убити са 58 граждани, 2 български войници, 8 германски войници и 11 коня от 13-и пехотен полк. Ранени са 59 граждани, 5 български войници и 31 германски. За този ли 6 април говориш, фуфльо? Помним го, помним...!

Как продажниците защитаващи русия, сега са се хвърлили и да защитават и възхваляват сърбия. По същия начин защитаваха и възхваляваха иран. Не уважаеми продажници, сърбите винаги са мразели българите. Освен това, пред сръбския национализъм-хитлер изглежда много благ човечец ако не знаете. Сърбите още не могат да прежалят, че вече не са югославия където те управляваха.

Колкото и да се мъчиш да ИЗКРИВЯВАШ истината срещу заплащане, всички разумни хора виждаме (безплатно) че правдата е друга!

Кой ни нападна веднага след съединението платено тролче-не бяха ли именно сърбите? Кой провеждаше геноцид и промиване на мозъци в македония? Не бяха ли именно сърбите?

Промит мозък си, евроатлантико

Я кажи моето момче кой провеждаше геноцид срещу българите в югославия и македония? Да не би да бяха сърбите случайно?

Ще има война на Балканите - стягайте се!! Русия ще праща оръжия на Сърбия и ония пак ще им дойде смелост да колят и избиват наред, САЩ ще се намеси и ще има Украйна-2 само че на Балканя?

кой да се стегне? чакаме самолетиъе и пишем в интернета

И какво е общото между украйна и сърбия? Освен че едни и същи тролове плюят по украйна и възхваляват сърбия?

Интересно от къде ще минат оръжията за Сърбия? През коя точно натовска държава? Н че руснаците имат какво да им пратят, ама това в друго.

Тоя път войната няма да ни се размине. Америка да ти ебем пичката матерна.

Сърбите поне не се одупват на САЩ за без нищо, ся че видите че и от Русия ще успеят да вземат повече от нас и от САЩ и от ЕС ще измъкнат по нещо или че запалят наново Косово и ше си го върнат като дойде Тръмп изтегли САЩ от балканите

Викаш да се дупиш на русия не е същото като да се дупиш на американците. Що на тебе повече ти хареса да те ....... Руснаци?

Всеки които взима страната Сърбия на Балканите и в някаква степен на Русия, застава директно срещу своя български народ и срещу десетките избити българи в сръбски концлагери, на страната на Северна Мадеония във всичките й антибългарски злини. Югослвия е сталинско и титово дело, тоталитарно зло и смърт за българите на Балканите, осъзнайте се навреме.

е ти кво от интернета ше биеш и Русия и Сърбия ли? ааве глупендеер.

Абе боклук, искаш да се бием със сърбите докато в Ню Йорк си пият коктейлчетата ли бе мършо ?

Ти да не си сръбски анти българин?

Докато България беше 45-пет години сателин на Москва, Сърбия провеждаше антибългарската си политика в Македония и Запдните покраинини, а Русия нито веднъж не се намесила и помогнала в наша полза. Ролята на България като рпятелна Сърбия и Русия която й е отредена е да не пречи на сърбите да асимилират и врдеят на българите. За война нещата са в Божиите ръце, но като човек които има мнение никога няма да стана на страната на сърбите, които са се доказали не като наши братя, а като братоубиици.

тея че запалят и балканите, голям кьотек се задава, гответе се форумции! че браним майка България с клавиатури мишки

На нашите душмани сърбите, всичко най-лошото им пожелавам от все сърце. Всеки който знае истината и историята какво са ни причинили. Всичко лошо от и за Сърбия,е добра новина за нас, До Пирот всичко е Българско.

Така без причина никой не прави лошотия, освен едни идиоти дето не спират глобално да се излагат. Сърбите са нашите най-близки съседи по душа на Балканите! 50 ГОДИНИ ЖИВЯХМЕ В МИР И СГОВОР всички на БАЛКАНИТЕ! Как го постигнахме? Ами под влиянието на Москва живяхме балканските народи в мир и благоденствие!! Днес в "демокрацията" под влиянието на Вашингтон се убиваме по съседски много ефективно!

Кой ни нападна веднага след съединението продажна мършо? Кой извършваше геноцид в така наречената македония? Не бяха ли именно сърбите?

"Ами под влиянието на Москва живяхме балканските народи в мир и благоденствие!!" Само дето българите в Югославия ги пращаха "на почивка" в Голи оток и не се връщаха от там! Или за това не си чувал!?