Коментари - Ново нападение в Сидни: Намушкаха свещеник и богомолци по време на служба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се изисква да си кой знае какъв умствен капацитет, за да се сетиш, че е само въпрос на време такива неща да започнат да се случват и в България. Затова отсега трябва да се набележат онези, които ще отговарят. Това са всички политици управлявали България и не депортирали приматите обратно, както и всички собственици на медии, които карат подчинените им драскачи да неглижират проблема и ни говорят за културно богатство. Когато остане белята затвор до живот за тях

и къде прочете, че тоя е примат, бе умнико?? впрочем, ако някога беше ходил на църква, щеше да забележиш, че това на снимката не е православен храм! не е и католически! не е дори и еврейски!

дали свещ-тленникът вярва на думите си.

Не знам дали сте гледали видеа с този свещеник, който проповядвя абсолщтна любов към Христа. Жалко наистина, че религиозни фанатици правят такива престъпления срещу добри хора. Но ето - говорейки истината в религиозен или всъщност в какъвто и да е било план те прави мишена на различни индивиди и организации. Дано се оправи по-бързо свещеника, за да може да продължава с разпространението на добрината си.

Да не си помислите, че това е терористична атака. Не е. Човека е бил малко превъзбуден, че на паркинга отпред не е имало места. То навсекъде стават тия работи, и у Бургаско имаше.

Нещо ката Ала Бала И бил деградирал наркоман Вземал по 5 пъти на ден високи дози от смъртоносния наркотик “Ислям “

500+

Убиицът от търговския център бил НАРКОМАН/психар... Дрогата не прощава...

Причините се били изяснявали. То няма причини. Това са мръсни мангали, които завзимат целия свят и правят каквото си искат

Бог да спази живота на епископа. Човека говори добре и истината, и не е за учудване, че е станал мишена на сатана.

Русоробите пак ще подскачат радост...

Не намесвай Русия в тази неприятна новина.

Русия е и винаги е била на страната на мюсюлманите с изключени на войната в Афганистан! Все пак от времето на СССР рязаните бяха най-много ..

Прав си киро слепото - само , че защо не пишеш на турски тогава ?