Новият председател на НС поиска отмяна на Великденската ваканция за депутатите

Първите комисии в парламента ще бъдат по правни въпроси, здравна и за бюджет и финанси

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обречена работа. Гласуване по пощата няма как да бъде гарантирана тайната на вота....

началото на края на мутренсkата шайка гроб

Не съм съгласен! Новия пррррредзедателллл да иде на логопед през ваканцията че немам нерви да му слушам българското мекане!

Хубава жена !!

Не разбрах, какво "ПОСИКА"?

пишете по грамотно заглавията.Разбирам вълненията ви от това непредсказуемо и за вас самите време което идва но малко повече знание не е излишно!?

Изглежда компетентна, смислена и симпатична жена, пълна противоположност на Цветъ

Ауууу, как смее? В Кърджали и Дулово ще пропаднат софрите с видни гости.

Ето това вече е работа. И без това те не правят почти нищо там в парламента, пък и ваканция ще имат.

Шшшш, тихо герберчета, стягайте куфарите за ДЮбаЙя!

Започваме с българите в чужбина.Тези тук да чакат..Ще ви купим шоколад,амам друг път,Похода на великия популизъм е в ход

Да им пожелаем общи цели, намиране на правилния път и успех.

Amy Coney Barrett!

За българите в чужбина е най-добре да се направи следното: прави се активна регистрация на всички, които желаят да гласуват. Примерно излизат 5 милиона в България и 1 милион зад граница. 1 милион е 1/6 от всички гласуващи, което е 40 мандата от 240. Гласуващите в чужбина гласуват за 40 мандата, гласуващите в българия за 200 мандата.

Тази председателка на парламента много ми напомня Байдън. Първото нещо, което той направи преди да влезе в Белия дом след Тръмп, бе да нареди дезинфекция на сградата. От какво? От синдрома Тръмп или от ковид, който не живее в сгради, а обитава хората като паразит.

Тя има силно изразен говорен дефект, не мека. Пърррвоначално ррреших, че е фррренско ррррр, обаче не.

Каква красавица само, а е на 50! Ашколсун!

не й се разбира кво плещш

Е кой те е спрял да гласуваш бе! Искаш по пощата, щото не можеш да си вдигнеш лоения задник и да се занесеш до някой урна на километър от дома ти!

Готинa жена. Дано си върши почтенo рaботата!

Това ми харесва. Нали народните избраници трябва да са модел на поведение. Трябва , освен това, да оправдаят доверието на народа. А не да са поредната извадка от привилегировани хрантутници. Продължавайте в същия дух. Ще ви обичаме!

Обитава хората докато не го изкашлят и не се приземи върху предмет.

Идеално й се разбира. Има далеч по зле от вашата партийка.

А тя каква пкт е?

Става за блъскане шафрантията

В Австрия касираха президентски избори зареди гласуване по пощата. Два пъти повече писма от един град от жителите му.. Информирайте се преди да се радвате. Явно на някои това е единствения начин да се докопат до власт..-като напечатат писма.

Нормално е да искат това. В чужбина са предимно гласоподаватели на ДПС и на чалгаря. Само че учиндол не може да схване, че при дистанционно гласуване ДПС може да стане и първа сила /а може и това да му е целта/, а мангалите ще гласуват на 100%.

Е, все пак хората нанасят вируса заедно с телесни течности (пот, слюнка) по мебели, врати и повърности. Превенцията обвхаща дезинфекция на сграда плюс носене маски и дистанция. Това се прави навсякъде.

Поне един човек има в тоя парламент дето си разбира от работата! Пък и симпатичен, скромен и културен.

tonk11

Те в Австрия, па и не само там, изхвърлиха и машините за гласуване отдавна.

Аде удари още 2-3 ракии и си направи ръкоделието извратен дядка!

Горките! Няма страшно! Аз никога не гласувам но съм социалист, православен либерал от ДПС. Ще направя козунаци и баклава и ще ви донеса в НС. Яйцата си ги боядисайте сами, че не ви знам цветовете.

Само съвестният човек може да почувства приреснение от нова длъжност...искрено се надявам да са наистина съвестни!

Aladin, в много страни, които са по-нормални от България, хоарата гласуват по уседналост. Иначе казано, ако искаш да глаусваш, отиваш в България. Иначе лично аз смятам, че хората, които живеят постоянно в чужбина, не бива да имат право да гласуват в България. Веднъж след като са избрали страната, в която ще прекарат живота си, техният глас трябва да тежи там. Не може да живееш в Щатите например и да гласуваш и там и в България. Бъдещето на една страна много зависи от изборите. Не може хора, живеещи другаде да решават съдбата на България.

Който настоява за гласуване по пощата и гласува за приемането на този начин на гласуване е най-големият привърженик на фалшифицирането на изборите! Това е безконтролен и много труден за разкриване начин за тежки и брутални фалшификации! Очаквайте на следващите избори смазваща преднина за тези, които предлагат и приемат този начин на гласуване.

Ами нали тя се хвали че е писала изборния кодекс, дето сега ще да го променят. Нали тя е била член на ГЕРБ и тяхно протеже в НС

Ивче, и тя е ПКП само че, Прекрасна Кака в Парламента

за гласуване по пощата най организирани са от ДПС ..Услугата е за Доган-то е ясно

Като се има предвид, поне 80% от ГЕРБ са също комунисте, то БКП/БСП има мнозинство от 90% в този парламент. Върнахме се пак там, където бяхме преди 30 години, но с разлика, че комунистите тогава са капиталисти/олигарси сега. Това успяхме да направим като народ. Честито

Ти с аборигените ли ще ни сравняваш?

Много е зле тази леля.

ЛОГОПЕДА Е УЧЕН ! Така тая учуна селянка ще научи нещо и от него!

Аут са при гласуеане по пощата.

Само лабавият човек показва това притеснение толкова явно като бърка какво говори.

Да не говорим, че в Австрия от един само намек за корупция, правителството веднага подава оставка.

''Ееех че ода бих написал , на баба ми на хурката '' ! жив и здрав бъди !

Тъпчо от 25 години гласувам така в Америка и не виждам да се е случило нещо не обичайно. Тулупа и хунтата му трябва да пътуват в колонка по един към затворите!

Е, прав/а/ си , по-друго си е Калинка !

Напънала се планината и родила мишка . И денонощно да стоят в тази сграда нищо няма да постигнат !

А поцинкованата кофа е много по - зле.