Новият парламентарен шеф идва от "Позитано", но не от №20

Никола Минчев обяви заемането си с политиката във Фейсбук, съпругата му е фен на ДБ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще си скубеш косите и ще се проклинаш, че гласува за копелдаците на комунягите, учили в Харвард с вашите пари, откраднати от бащите и дедите им. АНАТЕМА

Едни и същи "неточности".Не ви ли писна?

Путьо Маринкин, Мунчо Кремълски и Кире Ментата

Шнорхело 2

Ива Митева 2, а тя е готина.

Супер ще се справят младоците само така позитивна енергия и съвсем друго излъчване....зареждате тотално само така продължавайте напред

За поколението Ханко Брат ли си толкова оптимистичен, ха ха ха?

е, че няма да е нечленоразделната Митева влачеща на каишка пудела Слави.

Че лондонските Юпита не стават Сега да видим дали харвардските са с нещо по-добри

Някой от другарите на Мунчо да ми обясни защо члена на Гешев е постоянно в устата на другаря пРезидент?

И му харесва да го дъвче

Най ми е любимо другарите Гечев и,Р.Овч. да ми обясняват какво е добре за държавата.

Като са толкова честни почтенни ,що се заиграват с комунягите?Може би защото са техни отрочета?

Момче без опит в това, което се захваща. Много млад. Тревожи се от охраната и личния си живот. Не е ръководил 10 човека, а сега ще ръководи процеси при 240 хиени. Кирил Петков започва да се дъни с позитивизма. Речта му беше глупава и за първи път се разтренвожих, че е просто лаладжия. Все пак на първия ред стоеше Пеевски, а младежът се пенешя против корупцията. Радев е истинския борец. Тези още са палета.

Тази коалиция e орел, рак и щука! Единственото което ги обединява е да пуснат престъпниците, олигарси на свобода , да им спасят кожите и да откраднат милиардите от Европа и заемите от банките. Трупат дълг след дълг. По-големи крадци не е имало!

ГЕРБ са най-големите крадци. Няма да има кой да ги мине скоро.

Браво, нови лица и интересни характери ще успят с начинанието вярвам в това.

Да дадем шанс на "харвадите" да докажат,че и там образованието не струва.Насоката там е само "пари и далавери" за собственото благо.Като притурим и комунистическото им потекло..... Яко ще се гепи от мандрите

Всички работещи хора са се заредили с пуканки и бира са готови да изглеждат новото риалити шоу наречено"Парламент".Но ,ако ще обслужва Евразия,зарязваме пуканките и почваме да пукаме глави.

Парадът на дъртите сърдити Илитерати се замени с Парада на младите усмихнати полиглоти. :))) Време беше да се ПОЕВРОПЕЙЧИМ. Резилите ала "Всички ние тука парле ву франсе" отиват В ИСТОРИЯТА.

Инфо,ти си дърт комуняга,нали?

Мамин Кольо защо не обясни на Киро Лъжата да не подписва декларация с невярно съдържание, защото е наказуемо по цялата планета, но Киро не го знаел. И сега почтения Кире нагло се гласи за премиер, без никой да му нарежда какво да прави, защото е на къса верижка от знаем кой и му се е клел във вярност. Горкият, толкова не е в час, че не може да осъзнае колко е зле.

Че откъде да знае, за да му обясни?! И на резидента са можели да му кажат, че с назначаването на канадеца ще престъпи Конституцията, ама като не са я чели!

този ми беше сученик в немската, заедно с делчев от хората на кунева. аз съм ги запомнил с пиянските им изтъпления на мамини синчета, с нищо друго. децата на номенклатурата, родени със златна лъжичка в уста. направо ме разсмиват троловете, на които е платено да ги величаят.

Мисля,че първото изискване за този пост би трябвало да бъде правилен български език. Жал ми е за момчето. Да се върне в училище и да си преговори българската граматика. Би трябвало някъде да e учил public speaking!!

Ако е учил право, а не в ходил само да му вписват оценките, реторика се учи във втори и трети курс право.

Я, калинка ! Или по- точно бръмбар щото не е красив :) Ще бъде интересно . Пуканки си купете !

На всички ни е ясно какво става. До сега ни управляваш селски бек от Банкя, сега почват да ни управляват баш селтаците от центъра на София. Как се почва в адвокатска кантора на 24 години тъкмо завършил? Знае ли някой? Почва се с яки връзки и имного лизане. На 34 да станеш шеф на парлмента се иска много голямо самозабравяне.

Много се извинявам, ама Кирчо е от Пловдив, а Асенчо е от Хасково . Софиянците от центъра са като мен, в чужбина, отдавна.

Желая успех на момчето !

Нищо ново под слънцето !!! Пораснали ПИЛЦИ по е- -ли КВАЧКИ !!!

Юристи в България се дипломират над 1000 човека на година. Всеки който има познат в областта знае как се влиза на работа в кантора. Яко лизане на заднивци.

На 34 да станеш председател на парламента се изискава доста високо чувство за наглост.

Браво, в умните млади, не корумпирани хора ни е надеждата. Чао калинки смотани, крадливи, чао.

Искаш да кажеш в бръмбарите ти е надеждата ?! Правилно, снасят по- големи лайна !

значи е супер помияр!

А какво ли прави надъханото герберче Наско Михнев зад гърба му. Отишло да се снима момченцето. За него ББ беше бог. Наляво и надясно се хвалеше, че го познава и плашеше с него. А сега се оду... на новия бос. Стара Загоро ......

Мило момче / обръщам се така,защото сте по млад от синът ми/ не обръщай внимание на злобните коментари,върши си работата и гледай напред за по добро бъдеще за вас и децата ви. Чета глупостите на злобарите и не ги приемам за нормално. Бъди здрав, отговорен и благословен ! Здраве и късмет на семейството ти! УСПРХ ПРИ ПРОМЯНАТА!

Хубаво е да има повече позитивни коментари. Българинът е най-негативно настроеният човек на Земята към всичко. В някакъв си Тайлад, където са в пъти по-бедни от нас, хората се определят като щастливи. И се усмихват. Дайте малко по-ведро бе хора! Може пък да се получи този път! Като сте все контра и вечно мрънкате и не харесвате, нищо хубаво никога няма да ни се случи!

Вили, ма ти си от тия лелки дето гласуваха за двамата смешници. Защо бе мила ? Ти само ги гледаше или ги и слушаше ? Не разбирам как нормално образован човек би гласувал за тия ? Моля обясни ?

ЕЗИКЪТ е ВИЗИТНАТА КАРТИЧКА на всеки човек. Възпитанието, образованието, и интелектът извират от устата. Преди метаморфозата си Д. Митов отговорил на въпроса "Какво най-лошо можете да кажете за Бойко Борисов?" с "Не е нужно да казвам нищо, просто трябва да го оставим той да говори." Е, ПОНЕ изчакайте да ЧУЕТЕ новия председател на НС, драги съвършени омразничета!

ние го чухме днес. изказваше се като ученичка, по-скоро като парашутист в политиката. Така става, като с нула биография те сложат началник. ако ива митова беше булонка, този ще е пуделчето на киро канадеца. избран защото е послушен, нищо повече

По-тъпа заигравка с Позитано в заглавието не може да бъде измислена… по лицето му личи, че не идва от номер 20. Справка К рум зАрков

Поглед на комсомолец. С взор към червеното бъдеще. Левичари срещу мутри не очертава лесни години за България.

Коментарите на голяма част от коментиращите тук, които явно вече са взели заплата, показват колко необятно голяма е разликата между едно пълно с пачки чекмедже и една пълна с книги библиотека...

този ми беше сученик в немската, заедно с делчев от хората на кунева. аз съм ги запомнил с пиянските им изтъпления на мамини синчета, с нищо друго. децата на номенклатурата, родени със златна лъжичка в уста.

Ключовата дума тук е: Адвокатска кантора "Джингов, Гугински, Кючуков и Величков"! На когото това не говори нищо, да "чукне" в Гугъл и да попрочете това онова. Аз само ще кажа накратко: Този път обирът на държавата ще е "до кокъл" - няма да има прошка!

Нищо ново на всеки 10 години като в държавата се скъта някой лев идват хиените и опоскват, после всички викат ма що стана так?

"Красивата му половинка" - тука всеки, който ги познава, припада от смях. И двамата посредствени, но нагли и със самочувствие.

Интелигентен млад човек. Възпитан и скромен. Не се прави , че всичко Знае, но има желание да се учи и най-важното, което каза, че иска да си остане същия човек. Желая му успех.

Мда само дето не може да си спомни кога са му предложили да го номиират, какво ли още ще забрави след някоя и друга седмица? Откъде само ги намират тия калъфи

Ами тебе ли да изберат? За тва ли ти е чоглаво, че никой не те покани, не ти предложи, не те назначи?!

до Кмитева Да се учи на наш гръб тепърва така ли?

Предишните на чии гръб се учиха?

Сдобихме се с нови юпита. Този път не на царя а този път на румеН радеФ!

Корпоративен юрист.. Ха- ха. Мноого смях. Много. Всички сме корпоративни юристи и корпоративни мениджъри. За да станеш някой в Бугаристан, требва дедо ти, баща ти, уйча ти, да са били стари комунисти, партизани, ятаци, генерали, полковници или агенти на ДС. Иначе- ако щеш и 5 виШи изкарай, ако щеш си скъсай задника от учене, ще тънеш в калта цел живот. Случайности в живота няма. Това лай не нце също не е случайно! Корпоративен юрист... Бу ха ха ха... Знаете ли колко такива корпоративни юристи завършиха виШе покрай мен? Обикновен човек не може за общински съветник да се вреди, камоли за Председател на Събранието. Парашутист, спуснат от

Президентът Румен Радев излиза на трибуната, за да започне обръщението си към парламента. ГЕРБ, ДПС и "Възраждане" останаха седнали, докато другите групи ги посрещнаха с аплодисменти.

минава през тази немска гимназия, където освен математика и БЕЛ, единственият друг избирателен предмет беше руски език :)))

За мен илюзиите приключиха като разбрах, че е под крилцето на Мама. Това обяснява немската гимназия, СУ, високите бележки, стажа, работата. Парниково цвете, което изглежда добре само защото още не си е отворило устата и не е излязло на светло.

Ама какви високи бележки? Немската завършена с посредствена диплома, две двойки на приемните в Софийския - но все пак влиза право. И после едвам го избутва.

другият пример е онзи шебек до мая, завършил едновременно немската и английската и почетен член на майка си

Ако в СУ приемат с две двойки,то и ти си имал шанс да влезеш.

По принцип не приемат, ама него го приеха. Това трябва да казва някои неща или...?

Не колкото през гимназията в Банкя.

мутрите, номенклатурчиците и останалата дс сволоч си праща чаветата в банкя, не в немската или английската? :)) ти си по-прост и от мая май :))

Всички знаем как завърши Жан Виденов. Ако някой не е бил съзнателен тогава - Жан е перфе като образование и интелект. Дори е бил капитан на отбора на МИМО по бридж. Това тогава означаваше много повече от диплома от Харвард днес. Такива момченца нямат място нито като премиери, нито като президенти, нито като председатели на парламента. Това е мнофо серизоно и отговорно дело с дългосрочни последствия и изисква сериозне житейски опит.

Ще е по-добър от кърджалийката, нагла и с пропуски в образованието.

Все още в мен лично , се намира частица надежда , дано се разгори и тази прекрасна територия България пак си отвоюва статут на държава. Пожелавам на всички УСПЕХ.

сбогом , с Бог . Извинявам се.

Харвард? Милен Велчев изяжда Кирето по биография. Дойде с дипломи от МИТ и Рочестър и кариера в Мерил Линч. Николай Василев дойде с дипломи от САЩ и Япония, кариера на инвестиционен банкер в сериозни компании. Резултатът го знаем.

Най-високият БВП на БГ е по тяхно време.

не сънуваш? или смяташ огромният дълг като БВП? :)

Опитах да открия десет прилики и разлики между тоя и Цвета Караянчева. Разликите ги открих веднага, но приликите ...

А аз се сетих за други прилики. Грузия /Саакашвили/, Украйна /Зеленски/, Армения /Пашинян/ - млади, излизани, сресани, в костюмчета, увити в целофанче и панделка, носещи промяната. Този филм го гледахме вече с царските юпита. Хем те дойдоха от Сити-то...

Знаем го. Най-високият БВП на БГ е по тяхно време.

БВП не значи нищо, това е псевдокритерий.

И да искате, и да не искате, новите българи идват. Идват не от Москва и от школата в Симеоново, а от Харвард и други престижни университети. Връщане назад няма.

НОВИТЕ СА ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ НА ПАРТИЯТА. ХОРА НА ГЕРГОВ И ОВЧАРОВ И ТЕМ ПОДОБНИ. ТИЯ ГЛУПОСТИ ГИ ОБЯСНЯВАЙ НА НЯКОЙ ДРУГ. ИНАЧЕ ТОЗИ Е ЕДИН ТРЕТОРАЗРЯДЕН АДВОКАТ, КОЙТО КИРЧО КАНАДЕЦА Е СЛОЖИЛ, ЗА ДА Е ПОСЛУШЕН. ПО СЪЩИЯ НАЧИН СИ ИЗБИРАШЕ ХОРАТА И БАТ БОЦКО.

Новите българи, или новите еничари ???

Успех на момчето, неговият ще е и наш успех!

ти явно си му роднина

Много си тъп,бе,дебил! Успехът на Черепа и на Домуза, например, и твой успех ли е?

Фен на Реформаторите, фен на Демократична България, фен на ПП..... А утре на кои ще е фен това цветарче?

На който даде повече :-)!

Да се порадват на заплати и хонорари, това е радост за близките им. За народа гласувал на юнашко доверие, остава надеждата...За съпругата Силвия фен на „десантчика“ Христо Иванов поне до началото на август т.г. има време да се преорентира, да подбере оферта са „съвместна дейност“ с бизнесмен е важно да подпише договор за 10 години, че скоро ще има нови избори...

Приятен младеж , образован видно , надявам се да е справи , ще ги познаем по делата ! Стискам им палци и дано се справят защото служебния кабинет не е изчстил всички мини ( ГЕРБарски договори за ощетяване на бюджета)

Простия българин не може да ги разбере тия умните и образованите. Той си иска Бойко и неговите некадърни калинки, и бояджиите му Тома Биков, Деница Сачева, Даниел Митов, Дани Каназирева, Лъчо Мозъка, Любен Дилов-син, комсомолеца със съкратеното име Георг, фурнаджийската лопата от Видин Росита ...

Объркал си се нещо. И, ако наистина си умен, ще трябва да се извиниш. Народът иска не само умни и образовани. Той иска освен да са умни и образовани, да са кадърни и добронамерени. За новите можем само да се надяваме, че са такива - още не са го доказали. А тези, които споменаваш, са вече история. Дори не е необходимо да ги споменаваме.

Щом не сте част от този народ, какво ви вълнува темата ? Кой ще управлява касае нас българите. И ние българите като началници на народните представители изискваме от тях освен да са образовани / за красиви няма да придиряме / да защитават нашите интереси, а не чуждоземни и корпоративни такива...

И този чел Приказка за стълбата . Преди 20 години и друг Председател на НС цитира Приказката за стълбата , но сега никой не се сеща за него и партията му