Коментари - Новият лидер на украинската армия представи "ясен план" за отблъскване на руските сили | Днес.dir.bg

Новият лидер на украинската армия представи "ясен план" за отблъскване на руските сили

Москва е заявила, че промените в ръководството й няма да повлияят на хода на войната

Обратно в новината

Коментари - Новият лидер на украинската армия представи "ясен план" за отблъскване на руските сили | Днес.dir.bg

Коментари

Шило

Сирски водеше отбраната на Артьомовск и Соледар. Пълно фиаско! Сирски беше начело на укрите в Дебалцево. Пълно фиаско. Под негово командване са избити най-много от украинските военни! Е, ще има още много.

Жертвите са от украинското Nazi ПВО! Гадни укри, днешна Украина е държава терорист. Това там е Русия, свиквайте.

Александър Сирски (Олександър) е по произход 100% руснак ,завършил воено училище и генерал щабна академия в Москва.Това е доказателството до какво води политиката и парите т.е. да се биеш срещу своите и накрая вкупом всички на кладбището.

като име идва от това - как да наричали хората, живееши в покрайнините на Русия - крайните територии. След като те са се отделили (не самостоятелно), а постигат други исторически събития - сглобката е наречена Украйна. За да е ясно

би бил капитулация и приемане на всички искания на Русия докато все още нещо е останало от Украйна.

Въурожените сили нъ Украйнъ имат в символъ си "ТРИЗУБЕДЗ"! Какво означавал тризъбеца за булгарите? Отначало той бил символ на самия Тангра - Бога, който често се вселявал в Слънцето/булгарите казвали: ”Слънцето - това е окото на Тангра” .Така че първоначално тризъбеца символизирал не нещо друго, а лъчите на изгряващото Слънце. От тенгрианските/дохристиянски и доислямски/ митове научаваме, че тризъбеца бил най-страшното мълниеносно оръжие - отначало на първия дух/алп, ас/ Биргюн/Перун при славяните, при гърците го кръстили Зевс и т. н. /, после, когато той остарял и се оттеглил от важните работи и само от време на време напомнял за себе си чрез всевъзможни бедствия и природни катаклизми -това оръжие се наследило от синовете му, Алпа/ангела/ на светлината и топлината Карга-Мардукан и Алпа на мълниите, водата и световния океан/”боз-идан” - „синя долина” по булгарски/ Кубар. Името на Мардукан - „Раждащият светлина” по булгарски, в късношумерските източници приело формата „Мардук”, а името на Кубар в гръцките митове - „Посейдон” се образувало от „боз идан”. Карга можел да се превръща в гарван, змиеподобен дракон, а Кубар в бик. Кимерите-агатари считали Кубара за свой най-любим дух. Мислим, че на читателя му са станали ясни някои неща - защо на ахейския остров Кубар/името му по-късно превърнали в Кипър/ бил развит култа към Бика/т. е. Кубара/, и защо Мардука и Посейдона изобразявали с тризъбец в ръката. . . За да утвърждават могъществото на Тангра, духовете-алпи, а и своето собственно, булгарските тенгриански свещеници кам-бояни/шаманите/ винаги носели със себе си жезли, тояги, маги във вид на тризъбец. Самите те обяснявали, че магата/жезъла/ във вид на тризъбец означава властта на Тангра и неговите духове над трите свята - небесния, земния и подземния. Освен това той им позволявал да пътуват в тези светове за срещи с алповете и духовете на предците. Но невнимателните европейски художници превърнали магите-тризъбци. . . в метли на вещиците. Добре, че Кул Гали ни разказал за това иначе още щяхме да се чудим защо и как вещиците летят на метли? Тризъбеца като символ на Тангра се изобразявал също на шаманските барабани. Обикновенните булгари наричали тризъбеца с различни народни названия-„баранджар”/овенска глава/, ”байсанак”/голямо копие/, ”хазар”/водач на стадото/ и т. н. В тризъбеца виждали изображението на лъка и стрелата, рогата на хазара, полумесеца, бунчука и др.

евреин ли е новоизбрания?

:))) "Ясният план" на Сирски е много ясен и точен! Състои се само от пет думи: "И почвам да бегам, бате!".

Зеленски да узрее

Putler si otiva i nikakvi trolcheta ne mogat da pomognat :)

Абр, дира още ли е български? Не личи...

Лошо за укромастиите… явно целта на инсталираните сатрапи в К(е)неф е да затрият всички на територията. Сирски е лайно и не му пука за украинците и колко народ ще прати при бандера.

Kolega, prost si kato tuhla.

Защо да не видим, какъв ще е този "ясен план" ?

Амииии, примерно, защото е в кавички!

Хората да гледат какви беди могат да дойдат на човек ,като вярват на пропагандата на медиите които са до една купени от хората във Федералния резерв чрез проксита, и се оставят да им поставят на власт едно от техните еврейчета. 500 000 прясно изкопани гроба напълнени с 99.9% млади мъже! Страната е тотално обезкървена, а еврейчето безмилостно продължава да ги праща на заколение, подкрепено чрез кухи лозунги от цялата пропагандна машина на истинските господари на западния свят. И не знам как това не стряска родните 65% овце дето не си правят труда да отидат до избирателните урни щото '' нищо не зависи от мен'', или '' те пак ще ме излъжат''. То е ясно че чрез избори промяна няма да има, ама поне един път да опитат! Те за това не си правят труда да излезнат че на революция ли? Малко да помислят за децата си които ще бъдат мобилизирани по подобен на Украйна начин- събирани от улицата или болницата мъже( а като те намалеят започват с жени и старци) , биват натоварени в джипки и откарани за пушечно месо в името на шепа хора правещи огромни печалби от войната на гърба на подвластната им Европа.

Поредният варен картоф

насилствена грабителска сглобка, появила се на картата преди 477 години, . напада една страна на 1000 години , която преди 700 години е била завладяна от бета-версията на сглобката, наричана тогава "московия" , . като присвоява нейната история ...а точи зъби да ликвидира още една кочина на 1343 г, от която пък открадва писменноста! . това е в най-съкратен вид история на хибридният терористичен, кървав проект, наричан - "просия" ! . който твърди, че реалната история е нещо по-различно от горе -описанот е тотално откачен блядофил - антибългарин , с родословие от шумата на 9 септември ! .

ууфф! просто ше ти кажем: -иди на хУй ве мизерлък мизерен! чисто и просто- иди на ХуЙ... ББААХАХА

като име идва от това - как да наричали хората, живееши в покрайнините на Русия - крайните територии. След като те са се отделили (не самостоятелно), а постигат други исторически събития - сглобката е наречена Украйна. За да е ясно

А какво стана през 1917-а? Кратката версия, описана в сайта dzen.ru: „Вечерта, изгладнелите и лъгани многократно защитници на Зимния дворец, започнаха да се разотиват. Извиканите казаци недоволстваха, че трябва да бъдат рамо до рамо с някакви „отрепки“ срещу пияни моряци и войници. Оказа се, че няма дори капка бензин за бронемашините на охраната. Повечето артилеристи, както и юнкерите от Ораниенбаумското училище също се изнесоха някъде. Тогава болшевиките се осмелиха да стрелят по двореца. Като не последва отговор, те се вдигнаха и нахлуха в сградата. Настъпи хаос и грабеж. Символът на властта бе изнасилен, а който се мярна по етажите бе убит на място“. Допълнение: Първо са превзети избите, където се пазели много вина и други спиртни напитки. Настъпил такъв запой, че красноармейците не могли да изтрезнеят цяла седмица… така се родил социализмът и Съветския съюз.

Из какого дурдома ты сбежал?

Болшевиките са проблема... Ленин, финансиран от така по съвременно да го кажа елитите, създава болшевиките, които за разлика от идеята на меншевиките избиват интелигенцията и затварят църквите... настъпва мракобесие...

Миналата година по това време мелехте за контранастъпление.....

И къв е планът? Щот САЩ може да печати долари ама не може да печата оръжия и войници.

Новият лидер на украинската "армия" представи "ясен план" за отблъскване на руските сили- Пръц... ББААХАХА

Кат Русия няма друга, тъй коварна на света. НАТО и ЕС са нашата опора, гарант за нашата свобода. Смърт на путлерофашизмъ- свобода за народите. Слава на Украйна и украинския героичен народ. Ето какво ви чака като ви освободи руския окупатор Лабораторен анализ откри следи от човешко ДНК в два вида руски колбаси, производство на подмосковната компания „Мортадел“ 16.11.2021 г. • Руски канибал е осъден на доживотен затвор за убийството на трима души и ядене на суровото им месо с водка. 32-годишният Владимир Яднев 15.09.2020 г. • Между 1979-1981 г. този руски канибал е успял да консумира девет човека – поне толкова са документирани. 23-годишен младеж изяждал черния дроб на някои от жертвите си, 35-годишен мъж признал, че е убил свой приятел и ял от месото му Сериен убиец, погубил най-малко шестима, е арестуван в Русия, съобщи московският вестник "Известия". Според разследващите канибалът изяждал черния дроб на жертвите си. "През периода от 2009 до 2011 г. заподозреният е убил поне шестима жители на Пензенска област (на 560 километра югоизточно от Москва) и заровил телата", съобщи федералният Следствен комитет, като уточни, че останките са намерени. Жителите на Березовка в Хабаровския край на Руската федерация са в шок от 30 януари, когато край топлопровода на селото бяха открити части от човешко тяло. Изяснило се, че те принадлежат на украински гражданин, който работел като портиер. Скоро след това следи от кръв били открити в квартирата, където живеел под наем и неговата 80-годишна хазяйка станала главния заподозрян. В хладилника на баба Соня открили вътрешности и меки части на тялото, принадлежащи на нейния наемател. Жената, работила в миналото в скотобойна, била арестувана и обвинена в убийството и разчленяването на квартиранта. Дмитрий Бакшеев и съпругата му Наталия бяха арестувани след открито разчленено тяло в дома им, общежитие във военна база в Краснодар. Двойка в Русия е била арестуван за убийство, след като призна, че е убил до 30 души - и след това ги е изял. Под охрана и десетки журналисти от цяла Русия вчера в Архангелския областен съд започна делото срещу серийния убиец и канибал Едуард Селезньов. Брадясалият и висок само 1,5 метра мъж е изял трима свои приятели. Руска пенсионерка е заподозряна за над 20 убийства. Разследващите предполагат, че тя е изяла част от жертвите си. През юли 68-годишната Тамара Самсонова от Санкт Петербург бе задържана по подозрение в убийството на друга пенсионерка на 79 години. Нейното тяло беше открито от полицията нарязано на парчета. рашка говняшка има материал за жертване на фронта..ха.ха.ха В Русия официално са регистрирани: — алкохолици — над 4 580 000 души, — наркомани — над 8 870 000, — с психически заболявания — 978 000, — туберкулозно болни — около 890 000, — заразени с ХИВ-вирус - около 2 380 000. РФ е на първо място в света по: — умишлени убийства; — деца и юноши-пушачи; — рушвети за влизане във висши учебни заведения; — растящ брой на пушачи; — пътно-транспортни произшествия; — самоубийства след младежи от 15 до 19 години и сред мъжкото население от всички възрасти; — абсолютни стойности на демографски срив; — самоубийства на стари хора (заради мизерни пенсии или поради липсата им); — изоставени деца; — смъртност от сърдечно-съдови заболявания; — пациенти на психиатричните клиники; — търговия с хора; — аборти и смъртност при раждане; — потребление на хероин (21 % от световното производство); — употреба на спирт и спиртни напитки; — растеж на заболелите от СПИН; — авиационни катастрофи (13 пъти над средното световно равнище). РАШКА говняшкаусия потребява над 20 % от световното производство на хероин (около 300 тона годишно) на стойност около 36 млрд. долара и заема трето място в света по брой на наркомани след Афганистан и Иран. Годишно деца и младежи харчат за наркотици 2,5 милиарда долара. Всеки ден в Русия от свръхдоза умират около 100 души.През 2022 г. руската статистическа служба Росстат направи аналитично изследване за разпределението на доходите между различните слоеве от населението. Оказа се, че 90,9 % от хората живеят в мизерия или балансират около равнището на бедност

Като мене няма други, тъй ебании във гъза. ха. ха. ха

ще направим паметник на Путин и ще пикаем на усрайнското знаме !!!

Не е необходимо това с украинското знаме! Хората не са виновни, че са прости и изостанали и вярват на САЩ и останалите Кретени.

Ха хаа, "ясен план" за отблъскване на руските сили"! Само малоумен идиот може да вярва, че т.нар. от чичко Ленин и нарисувана на картата Украйна може да победи Русия! Истината е казана от поета още преди 150 години и е валидна и до днес: ВЯРАТА И НАДЕЖДАТА НА БЪЛГАРИНА КЪМ РУСИЯ Посвещава се на руския народ Руский цар е на земята най-велик, над всички пръв, русците са наши братя, наша плът и наша кръв. Кат Русия няма втора тъй могъща на света; тя е нашата подпора, тя е нашта висота!

„Върви по дяволите, негодник“: Синът на новия главнокомандващ на Въоръжените сили на Украйна каза истината за Сърски.

цитат: "Военни обаче твърдят, че Сирски не се грижи достатъчно за живота на подчинените си, отбелязва АФП." ???

И аз имам план.Надупвате се,след това си стискате задните части и ги водите в плен.

спрете да се опитвате да окупирате нещо :) Все едно някой да си удря главата в стената в опит да я пробие :)

САЩ, ЕС, НАТО и сие така са ги зомбирали, че едва ли ще стане.

Новият лидер на украинската армия представи "ясен план" за отблъскване на руските сили, който гласи: значи аз и тия ги започваме оттук да ги бием ето от там и после ония ги заобикалят в гръб и с тези ,които са взели от онези тръгват да ги бият с този, на който не му знам името, ама е много бърз и после като се промушат от там ние ще ги настигнем от тук и с конницата ще ги подгоним, за да.може с ф-ките да ги обградим и довършим и ехе гледай то станало време пак да шмъркаме !

Абе те и треньорите на националния по футбол ги сменят често, ама файда йок. Пуцай куме Путине, йебем им маминку фашистичку!

Без думи!!!!!

Гледай 300!

Ясен план в кавички го сложили Да ви серем на сайта убит

боли лельо... Пикае6 ли газ

Правилно са го направили даже.

Да Ви размажа един виц : ,,Украйна победила Русия,,

аз и друг виц знам... Украйна за 3-и дня , за седмица Берлин..ха.ха ха

че Путин е велик, но вчера окончателно ме спечели. Разобличи фашистите отвсякъде... А че Тъкър е най великия журналист няма спор... Гледахме цялата фамилия в захлас снощи, чак децата се успаха за училище... Велики хора. Браво.

Голям виц.Но си е и истина.

Нужда да гледаш отстрани. Хващай багажа и отивай да се радваш на руския мир като те кефи толкова. Кво се натискаш тука

Дръпват 500К укропрасенца по спирките и почват великата пролетна перемога :)

Хората са гладни за истината! 127.7 милиона гледания на интервюто с Путин за по-малко от 24 часа само в "Х"!

Значи за 30 дни ще са към 3 милиарда

вервайте му на лъжеца

Абе кой те пита теб, бре едноклетъчно? Айде по-добре да замълчиш!!!

на бляданете, която е в пълен разрез с облективната историческа истина !*

Че всичко около кийофф е на хан Батбаян!

Позата на Зеленски над оперативната карта ми напомня позите на Хитлер над подобни карти. Ясно е как свърши нереализираният художник с мустачки, така ще свърши и клоунът. Жалко за избитите украинци и руснаци.

Новият лидер на украинската армия представи "ясен план" за отблъскване на руските сили - война до последния украинец !!!

блядавете няма да имат "удоволствието" някой да им се придаде ...и така косвено ще бъдат унижени ...защото е казано - "на сила може да вземеш , но не може да получиш!" ...а това две , коренно противоположни състояния !

мое си квичиш от срутената кочина колко си искаш но това нищо нема за измени... ББААХАХА

сега се раждат и създават герои в Украйна не само техни но и. на целия цивилизован свят. поради страха на НАТО не можем да участваме пряко в битката срещу агресорите затова украинците сами трябва да направят всичко ако искат да са част от цивилизацията. Успех генерале Бог да е с Вас и скоро да се поздравим с победа над варварите

Добре но тия които сега се раждат ще им трябват 20тина години докато станат за месо.А сегашното е на привършване.

Е, НАТО може да не участва, но не е забранено, щом искаш да участваш пряко в битката, да отидеш като доброволец. Или смелостта ти не се простира чак до там? Или някой друг да участва, а ти да седиш зад компа? Аман от безказармени геймъри.

Русия надигра Запада, - британски експерт Нийл Уотсън: https://rusvesna.su/news/1707494063

Сакън недей ,че ми се къса сърцето ! А аз си мислех ,че да натупаме рашъните е като да запържа боба за моя хубавец!

Имам чувството, че Залужни ще сложи край на войната и ще подпише мирния договор с Русия. Би се достойно, беше реалист, а такива хора печелят уважението и доверието на врага. Може би в Украйна (това, което остане от нея) ще бъде спорна фигура и дъвка в устата на политиците и историците дълги години напред, но мирът изисква реализъм. Което в случая значи, че Украйна трябва да се примири със ситуацията. Предизвика мечката и беше нахапана ... и все още има шансове да оживее.

Дотук само в "Х" 125 милиона гледания на интервюто с Путин! Страшна "изолация", а? Направо световна! :)))))

хората са притеснени от лудия диктатор и следят какво плещи с притеснение

Запад снова прислал нам другой Власовец? А первий уже всречали друзя из Смерша с цветочки в камере !

Големи простаци се оказаха руснаците и украинците да се избиват помежду си. Всичко ще приключи много бързо, когато пешките се осъзнаят и пратят на фронта военолюбивите си политици и техните деца!

Москва е заявила, че промените в ръководството й няма да повлияят на хода на войната. Това е. Останалото е ала бала.

Руснаците са обречени на неуспех защото не са щастливи

Още 500 000 урковци аут. Хвала на такива народни управници, хвърлиха на смърт близо 1 милион, 15 милиона разселени, 1/5 по-малка територия. Унищожена икономика.

Ще кажеш, че не путлер ги нападна и разрушава градове и избива хората, ами украинците видиш ли са го накарали насила! Русия е агресора и това дори малоумници като тебе трябва да са го разбрали...

Украйна нападна сепаратистките републики първа.Хайде кажи кой започна първи че неразбрах?

скрии се вее потурняк гюбрясал! скрии се и не се прави на клоун шот и така си смешен

Прав си ,гледах сега

Тази тридневна спец операцийка! ;)

какво и е на тридневната операция :) бързаш ли за някъде? Да не би да си обеднял вече и да нямаш пари да си платиш сметките - иди в кредисимо, ще ти дадат.

Залужни се оттърва навреме от потъващият кораб. Реално, Зеленски му направи услуга - сега, вместо да го обесят заедно със зеленият наркоман, Залужни ще е посланник в Лондон

в Сидней

Оторвали мы Леопарду башню... Це була же допомога, теперь -каша! О, Мыкола, шо це було? Як потужно ебануло в Нато! Оторвали мы Леопарду башню!

Ватник, я пиши на Български!

След ,като прегазим и завземем Украйна да му мислят новите съседи на матушка Русия!ПОЛША,ЛИТВА,ЛАТВИЯ,МОЛДОВА,РУМЪНИЯ,БЪЛГАРИЯ,ФИНЛАБНДИЯ!Тези държави на тези народи да се готвят за освобождаване ако не слушат Матушка Русия!

На 7-ми февруари се навършиха 6 години, когато М-р Тръмп заповяда да се унищожат над 400 вагнеровци посмели да влязат в американската част на Сирия. Четиво за чебурашки, какво ще им се случи отново при президент М-р Тръмп: https://coffeeordie.com/wagner-group-syria-khasham   

Коментари - Новият лидер на украинската армия представи "ясен план" за отблъскване на руските сили | Днес.dir.bg

Новият лидер на украинската армия представи "ясен план" за отблъскване на руските сили

Москва е заявила, че промените в ръководството й няма да повлияят на хода на войната

Обратно в новината

Коментари - Новият лидер на украинската армия представи "ясен план" за отблъскване на руските сили | Днес.dir.bg

Коментари

Шило

Сирски водеше отбраната на Артьомовск и Соледар. Пълно фиаско! Сирски беше начело на укрите в Дебалцево. Пълно фиаско. Под негово командване са избити най-много от украинските военни! Е, ще има още много.

Жертвите са от украинското Nazi ПВО! Гадни укри, днешна Украина е държава терорист. Това там е Русия, свиквайте.

Александър Сирски (Олександър) е по произход 100% руснак ,завършил воено училище и генерал щабна академия в Москва.Това е доказателството до какво води политиката и парите т.е. да се биеш срещу своите и накрая вкупом всички на кладбището.

като име идва от това - как да наричали хората, живееши в покрайнините на Русия - крайните територии. След като те са се отделили (не самостоятелно), а постигат други исторически събития - сглобката е наречена Украйна. За да е ясно

би бил капитулация и приемане на всички искания на Русия докато все още нещо е останало от Украйна.

Въурожените сили нъ Украйнъ имат в символъ си "ТРИЗУБЕДЗ"! Какво означавал тризъбеца за булгарите? Отначало той бил символ на самия Тангра - Бога, който често се вселявал в Слънцето/булгарите казвали: ”Слънцето - това е окото на Тангра” .Така че първоначално тризъбеца символизирал не нещо друго, а лъчите на изгряващото Слънце. От тенгрианските/дохристиянски и доислямски/ митове научаваме, че тризъбеца бил най-страшното мълниеносно оръжие - отначало на първия дух/алп, ас/ Биргюн/Перун при славяните, при гърците го кръстили Зевс и т. н. /, после, когато той остарял и се оттеглил от важните работи и само от време на време напомнял за себе си чрез всевъзможни бедствия и природни катаклизми -това оръжие се наследило от синовете му, Алпа/ангела/ на светлината и топлината Карга-Мардукан и Алпа на мълниите, водата и световния океан/”боз-идан” - „синя долина” по булгарски/ Кубар. Името на Мардукан - „Раждащият светлина” по булгарски, в късношумерските източници приело формата „Мардук”, а името на Кубар в гръцките митове - „Посейдон” се образувало от „боз идан”. Карга можел да се превръща в гарван, змиеподобен дракон, а Кубар в бик. Кимерите-агатари считали Кубара за свой най-любим дух. Мислим, че на читателя му са станали ясни някои неща - защо на ахейския остров Кубар/името му по-късно превърнали в Кипър/ бил развит култа към Бика/т. е. Кубара/, и защо Мардука и Посейдона изобразявали с тризъбец в ръката. . . За да утвърждават могъществото на Тангра, духовете-алпи, а и своето собственно, булгарските тенгриански свещеници кам-бояни/шаманите/ винаги носели със себе си жезли, тояги, маги във вид на тризъбец. Самите те обяснявали, че магата/жезъла/ във вид на тризъбец означава властта на Тангра и неговите духове над трите свята - небесния, земния и подземния. Освен това той им позволявал да пътуват в тези светове за срещи с алповете и духовете на предците. Но невнимателните европейски художници превърнали магите-тризъбци. . . в метли на вещиците. Добре, че Кул Гали ни разказал за това иначе още щяхме да се чудим защо и как вещиците летят на метли? Тризъбеца като символ на Тангра се изобразявал също на шаманските барабани. Обикновенните булгари наричали тризъбеца с различни народни названия-„баранджар”/овенска глава/, ”байсанак”/голямо копие/, ”хазар”/водач на стадото/ и т. н. В тризъбеца виждали изображението на лъка и стрелата, рогата на хазара, полумесеца, бунчука и др.

евреин ли е новоизбрания?

:))) "Ясният план" на Сирски е много ясен и точен! Състои се само от пет думи: "И почвам да бегам, бате!".

Зеленски да узрее

Putler si otiva i nikakvi trolcheta ne mogat da pomognat :)

Абр, дира още ли е български? Не личи...

Лошо за укромастиите… явно целта на инсталираните сатрапи в К(е)неф е да затрият всички на територията. Сирски е лайно и не му пука за украинците и колко народ ще прати при бандера.

Kolega, prost si kato tuhla.

Защо да не видим, какъв ще е този "ясен план" ?

Амииии, примерно, защото е в кавички!

Хората да гледат какви беди могат да дойдат на човек ,като вярват на пропагандата на медиите които са до една купени от хората във Федералния резерв чрез проксита, и се оставят да им поставят на власт едно от техните еврейчета. 500 000 прясно изкопани гроба напълнени с 99.9% млади мъже! Страната е тотално обезкървена, а еврейчето безмилостно продължава да ги праща на заколение, подкрепено чрез кухи лозунги от цялата пропагандна машина на истинските господари на западния свят. И не знам как това не стряска родните 65% овце дето не си правят труда да отидат до избирателните урни щото '' нищо не зависи от мен'', или '' те пак ще ме излъжат''. То е ясно че чрез избори промяна няма да има, ама поне един път да опитат! Те за това не си правят труда да излезнат че на революция ли? Малко да помислят за децата си които ще бъдат мобилизирани по подобен на Украйна начин- събирани от улицата или болницата мъже( а като те намалеят започват с жени и старци) , биват натоварени в джипки и откарани за пушечно месо в името на шепа хора правещи огромни печалби от войната на гърба на подвластната им Европа.

Поредният варен картоф

насилствена грабителска сглобка, появила се на картата преди 477 години, . напада една страна на 1000 години , която преди 700 години е била завладяна от бета-версията на сглобката, наричана тогава "московия" , . като присвоява нейната история ...а точи зъби да ликвидира още една кочина на 1343 г, от която пък открадва писменноста! . това е в най-съкратен вид история на хибридният терористичен, кървав проект, наричан - "просия" ! . който твърди, че реалната история е нещо по-различно от горе -описанот е тотално откачен блядофил - антибългарин , с родословие от шумата на 9 септември ! .

ууфф! просто ше ти кажем: -иди на хУй ве мизерлък мизерен! чисто и просто- иди на ХуЙ... ББААХАХА

като име идва от това - как да наричали хората, живееши в покрайнините на Русия - крайните територии. След като те са се отделили (не самостоятелно), а постигат други исторически събития - сглобката е наречена Украйна. За да е ясно

А какво стана през 1917-а? Кратката версия, описана в сайта dzen.ru: „Вечерта, изгладнелите и лъгани многократно защитници на Зимния дворец, започнаха да се разотиват. Извиканите казаци недоволстваха, че трябва да бъдат рамо до рамо с някакви „отрепки“ срещу пияни моряци и войници. Оказа се, че няма дори капка бензин за бронемашините на охраната. Повечето артилеристи, както и юнкерите от Ораниенбаумското училище също се изнесоха някъде. Тогава болшевиките се осмелиха да стрелят по двореца. Като не последва отговор, те се вдигнаха и нахлуха в сградата. Настъпи хаос и грабеж. Символът на властта бе изнасилен, а който се мярна по етажите бе убит на място“. Допълнение: Първо са превзети избите, където се пазели много вина и други спиртни напитки. Настъпил такъв запой, че красноармейците не могли да изтрезнеят цяла седмица… така се родил социализмът и Съветския съюз.

Из какого дурдома ты сбежал?

Болшевиките са проблема... Ленин, финансиран от така по съвременно да го кажа елитите, създава болшевиките, които за разлика от идеята на меншевиките избиват интелигенцията и затварят църквите... настъпва мракобесие...

Миналата година по това време мелехте за контранастъпление.....

И къв е планът? Щот САЩ може да печати долари ама не може да печата оръжия и войници.

Новият лидер на украинската "армия" представи "ясен план" за отблъскване на руските сили- Пръц... ББААХАХА

Кат Русия няма друга, тъй коварна на света. НАТО и ЕС са нашата опора, гарант за нашата свобода. Смърт на путлерофашизмъ- свобода за народите. Слава на Украйна и украинския героичен народ. Ето какво ви чака като ви освободи руския окупатор Лабораторен анализ откри следи от човешко ДНК в два вида руски колбаси, производство на подмосковната компания „Мортадел“ 16.11.2021 г. • Руски канибал е осъден на доживотен затвор за убийството на трима души и ядене на суровото им месо с водка. 32-годишният Владимир Яднев 15.09.2020 г. • Между 1979-1981 г. този руски канибал е успял да консумира девет човека – поне толкова са документирани. 23-годишен младеж изяждал черния дроб на някои от жертвите си, 35-годишен мъж признал, че е убил свой приятел и ял от месото му Сериен убиец, погубил най-малко шестима, е арестуван в Русия, съобщи московският вестник "Известия". Според разследващите канибалът изяждал черния дроб на жертвите си. "През периода от 2009 до 2011 г. заподозреният е убил поне шестима жители на Пензенска област (на 560 километра югоизточно от Москва) и заровил телата", съобщи федералният Следствен комитет, като уточни, че останките са намерени. Жителите на Березовка в Хабаровския край на Руската федерация са в шок от 30 януари, когато край топлопровода на селото бяха открити части от човешко тяло. Изяснило се, че те принадлежат на украински гражданин, който работел като портиер. Скоро след това следи от кръв били открити в квартирата, където живеел под наем и неговата 80-годишна хазяйка станала главния заподозрян. В хладилника на баба Соня открили вътрешности и меки части на тялото, принадлежащи на нейния наемател. Жената, работила в миналото в скотобойна, била арестувана и обвинена в убийството и разчленяването на квартиранта. Дмитрий Бакшеев и съпругата му Наталия бяха арестувани след открито разчленено тяло в дома им, общежитие във военна база в Краснодар. Двойка в Русия е била арестуван за убийство, след като призна, че е убил до 30 души - и след това ги е изял. Под охрана и десетки журналисти от цяла Русия вчера в Архангелския областен съд започна делото срещу серийния убиец и канибал Едуард Селезньов. Брадясалият и висок само 1,5 метра мъж е изял трима свои приятели. Руска пенсионерка е заподозряна за над 20 убийства. Разследващите предполагат, че тя е изяла част от жертвите си. През юли 68-годишната Тамара Самсонова от Санкт Петербург бе задържана по подозрение в убийството на друга пенсионерка на 79 години. Нейното тяло беше открито от полицията нарязано на парчета. рашка говняшка има материал за жертване на фронта..ха.ха.ха В Русия официално са регистрирани: — алкохолици — над 4 580 000 души, — наркомани — над 8 870 000, — с психически заболявания — 978 000, — туберкулозно болни — около 890 000, — заразени с ХИВ-вирус - около 2 380 000. РФ е на първо място в света по: — умишлени убийства; — деца и юноши-пушачи; — рушвети за влизане във висши учебни заведения; — растящ брой на пушачи; — пътно-транспортни произшествия; — самоубийства след младежи от 15 до 19 години и сред мъжкото население от всички възрасти; — абсолютни стойности на демографски срив; — самоубийства на стари хора (заради мизерни пенсии или поради липсата им); — изоставени деца; — смъртност от сърдечно-съдови заболявания; — пациенти на психиатричните клиники; — търговия с хора; — аборти и смъртност при раждане; — потребление на хероин (21 % от световното производство); — употреба на спирт и спиртни напитки; — растеж на заболелите от СПИН; — авиационни катастрофи (13 пъти над средното световно равнище). РАШКА говняшкаусия потребява над 20 % от световното производство на хероин (около 300 тона годишно) на стойност около 36 млрд. долара и заема трето място в света по брой на наркомани след Афганистан и Иран. Годишно деца и младежи харчат за наркотици 2,5 милиарда долара. Всеки ден в Русия от свръхдоза умират около 100 души.През 2022 г. руската статистическа служба Росстат направи аналитично изследване за разпределението на доходите между различните слоеве от населението. Оказа се, че 90,9 % от хората живеят в мизерия или балансират около равнището на бедност

Като мене няма други, тъй ебании във гъза. ха. ха. ха

ще направим паметник на Путин и ще пикаем на усрайнското знаме !!!

Не е необходимо това с украинското знаме! Хората не са виновни, че са прости и изостанали и вярват на САЩ и останалите Кретени.

Ха хаа, "ясен план" за отблъскване на руските сили"! Само малоумен идиот може да вярва, че т.нар. от чичко Ленин и нарисувана на картата Украйна може да победи Русия! Истината е казана от поета още преди 150 години и е валидна и до днес: ВЯРАТА И НАДЕЖДАТА НА БЪЛГАРИНА КЪМ РУСИЯ Посвещава се на руския народ Руский цар е на земята най-велик, над всички пръв, русците са наши братя, наша плът и наша кръв. Кат Русия няма втора тъй могъща на света; тя е нашата подпора, тя е нашта висота!

„Върви по дяволите, негодник“: Синът на новия главнокомандващ на Въоръжените сили на Украйна каза истината за Сърски.

цитат: "Военни обаче твърдят, че Сирски не се грижи достатъчно за живота на подчинените си, отбелязва АФП." ???

И аз имам план.Надупвате се,след това си стискате задните части и ги водите в плен.

спрете да се опитвате да окупирате нещо :) Все едно някой да си удря главата в стената в опит да я пробие :)

САЩ, ЕС, НАТО и сие така са ги зомбирали, че едва ли ще стане.

Новият лидер на украинската армия представи "ясен план" за отблъскване на руските сили, който гласи: значи аз и тия ги започваме оттук да ги бием ето от там и после ония ги заобикалят в гръб и с тези ,които са взели от онези тръгват да ги бият с този, на който не му знам името, ама е много бърз и после като се промушат от там ние ще ги настигнем от тук и с конницата ще ги подгоним, за да.може с ф-ките да ги обградим и довършим и ехе гледай то станало време пак да шмъркаме !

Абе те и треньорите на националния по футбол ги сменят често, ама файда йок. Пуцай куме Путине, йебем им маминку фашистичку!

Без думи!!!!!

Гледай 300!

Ясен план в кавички го сложили Да ви серем на сайта убит

боли лельо... Пикае6 ли газ

Правилно са го направили даже.

Да Ви размажа един виц : ,,Украйна победила Русия,,

аз и друг виц знам... Украйна за 3-и дня , за седмица Берлин..ха.ха ха

че Путин е велик, но вчера окончателно ме спечели. Разобличи фашистите отвсякъде... А че Тъкър е най великия журналист няма спор... Гледахме цялата фамилия в захлас снощи, чак децата се успаха за училище... Велики хора. Браво.

Голям виц.Но си е и истина.

Нужда да гледаш отстрани. Хващай багажа и отивай да се радваш на руския мир като те кефи толкова. Кво се натискаш тука

Дръпват 500К укропрасенца по спирките и почват великата пролетна перемога :)

Хората са гладни за истината! 127.7 милиона гледания на интервюто с Путин за по-малко от 24 часа само в "Х"!

Значи за 30 дни ще са към 3 милиарда

вервайте му на лъжеца

Абе кой те пита теб, бре едноклетъчно? Айде по-добре да замълчиш!!!

на бляданете, която е в пълен разрез с облективната историческа истина !*

Че всичко около кийофф е на хан Батбаян!

Позата на Зеленски над оперативната карта ми напомня позите на Хитлер над подобни карти. Ясно е как свърши нереализираният художник с мустачки, така ще свърши и клоунът. Жалко за избитите украинци и руснаци.

Новият лидер на украинската армия представи "ясен план" за отблъскване на руските сили - война до последния украинец !!!

блядавете няма да имат "удоволствието" някой да им се придаде ...и така косвено ще бъдат унижени ...защото е казано - "на сила може да вземеш , но не може да получиш!" ...а това две , коренно противоположни състояния !

мое си квичиш от срутената кочина колко си искаш но това нищо нема за измени... ББААХАХА

сега се раждат и създават герои в Украйна не само техни но и. на целия цивилизован свят. поради страха на НАТО не можем да участваме пряко в битката срещу агресорите затова украинците сами трябва да направят всичко ако искат да са част от цивилизацията. Успех генерале Бог да е с Вас и скоро да се поздравим с победа над варварите

Добре но тия които сега се раждат ще им трябват 20тина години докато станат за месо.А сегашното е на привършване.

Е, НАТО може да не участва, но не е забранено, щом искаш да участваш пряко в битката, да отидеш като доброволец. Или смелостта ти не се простира чак до там? Или някой друг да участва, а ти да седиш зад компа? Аман от безказармени геймъри.

Русия надигра Запада, - британски експерт Нийл Уотсън: https://rusvesna.su/news/1707494063

Сакън недей ,че ми се къса сърцето ! А аз си мислех ,че да натупаме рашъните е като да запържа боба за моя хубавец!

Имам чувството, че Залужни ще сложи край на войната и ще подпише мирния договор с Русия. Би се достойно, беше реалист, а такива хора печелят уважението и доверието на врага. Може би в Украйна (това, което остане от нея) ще бъде спорна фигура и дъвка в устата на политиците и историците дълги години напред, но мирът изисква реализъм. Което в случая значи, че Украйна трябва да се примири със ситуацията. Предизвика мечката и беше нахапана ... и все още има шансове да оживее.

Дотук само в "Х" 125 милиона гледания на интервюто с Путин! Страшна "изолация", а? Направо световна! :)))))

хората са притеснени от лудия диктатор и следят какво плещи с притеснение

Запад снова прислал нам другой Власовец? А первий уже всречали друзя из Смерша с цветочки в камере !

Големи простаци се оказаха руснаците и украинците да се избиват помежду си. Всичко ще приключи много бързо, когато пешките се осъзнаят и пратят на фронта военолюбивите си политици и техните деца!

Москва е заявила, че промените в ръководството й няма да повлияят на хода на войната. Това е. Останалото е ала бала.

Руснаците са обречени на неуспех защото не са щастливи

Още 500 000 урковци аут. Хвала на такива народни управници, хвърлиха на смърт близо 1 милион, 15 милиона разселени, 1/5 по-малка територия. Унищожена икономика.

Ще кажеш, че не путлер ги нападна и разрушава градове и избива хората, ами украинците видиш ли са го накарали насила! Русия е агресора и това дори малоумници като тебе трябва да са го разбрали...

Украйна нападна сепаратистките републики първа.Хайде кажи кой започна първи че неразбрах?

скрии се вее потурняк гюбрясал! скрии се и не се прави на клоун шот и така си смешен

Прав си ,гледах сега

Тази тридневна спец операцийка! ;)

какво и е на тридневната операция :) бързаш ли за някъде? Да не би да си обеднял вече и да нямаш пари да си платиш сметките - иди в кредисимо, ще ти дадат.

Залужни се оттърва навреме от потъващият кораб. Реално, Зеленски му направи услуга - сега, вместо да го обесят заедно със зеленият наркоман, Залужни ще е посланник в Лондон

в Сидней

Оторвали мы Леопарду башню... Це була же допомога, теперь -каша! О, Мыкола, шо це було? Як потужно ебануло в Нато! Оторвали мы Леопарду башню!

Ватник, я пиши на Български!

След ,като прегазим и завземем Украйна да му мислят новите съседи на матушка Русия!ПОЛША,ЛИТВА,ЛАТВИЯ,МОЛДОВА,РУМЪНИЯ,БЪЛГАРИЯ,ФИНЛАБНДИЯ!Тези държави на тези народи да се готвят за освобождаване ако не слушат Матушка Русия!

На 7-ми февруари се навършиха 6 години, когато М-р Тръмп заповяда да се унищожат над 400 вагнеровци посмели да влязат в американската част на Сирия. Четиво за чебурашки, какво ще им се случи отново при президент М-р Тръмп: https://coffeeordie.com/wagner-group-syria-khasham