Новият директор на Александровска болница: Сключвани са неизгодни договори

Текуща загуба е в размер на 68 млн. лв., последната година през която болницата е приключила с положителен баланс е 2012г., заяви д-р Атанас Атанасов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да вземе също да каже, че е много неизгодно да се работи в тази мръсна болница, тъй като заплатите са обидно ниски.

там, да плюеш и мяташ лайнаци по колегите! Демек, лайнар си!

и ти така! Продължавай да пишеш (мяташ)

Временното правителство на Радев, Няма ЛИ още някой Червен депутат уволнен за корупция като Баташки и за шеф на Александровска ? Това щеше да оправи нещата в АЛЕКСАНДРОВСКА , както в МВР БОЛНИЦА...

Каква е дефиницията за изгоден договор, няма значение в коя сфера на живота е ? Винаги едната страна е малко или повече пре...на?! Но определно ако аз не съм взел пари от договор , за който аз знам - договорът е неизгоден за мен!

А, дали е вярно! Този човек е бил директор на болниците в Нови Пазар и Шумен. Толкова добре ги е управлявал, че не смее да се появи там, защото ще го гонят с камъни.

Ботукс, знам, че си ти!

Просто проверете какво е станало с болницата в Нови Пазар и впоследствие с болницата в Шумен, когато са го назначили този да ги... оправя. Толкова добпе ги е оправил, че не смее да се появи там май.

Ботукс, знам, че си ти!

Ами не - не съм. Аз съм от тези дето ни знаят и мразят безплатно.

Ще те видим и тебе след време, лошото е , че после и на тебе няма да ти направят нищо. Както и на досегашния директор. Това е България с най много тъпаци от глава на населението. Избираш си крадците като отидеш да гласуваш. А понякога някой друг избира крадците на България вместо тебе. Но без крадци не остава държавата.

Вчера по бТВ предишния директор и бивш министър Костадин заяви, че не се притеснява от проверки, тъй като всичко е точно и няма проблем!

А защо трябва да взимам за чиста монета тъпотии те на този некадърник.

Dj-1

Не трябва. Вие, гърбавите, само мутрата какво каже е чиста монета.

Отрепките на Гадев са толкова жалки и некадърни. Сега черният, но нищо полезно не са свършили и няма да свършат.

Dj-1

Да си говорим за Мутрев Банкянски? Дебелия прост ту луп, мутра и рекетъор?

Химикалка през 2013 е струвала 0,80лв,пакет А4 5 лева... През 2021г, химикалката е със същата цена,но хартия А4 е 7 лева .. Не знам как от 0,40 ще стане 5лева....ако не са донесени с куриер и балерина

Какво каза?

Чукундур, който има за задача да плюе и да маже. .

Абе вие забраванковците не си ли спомняте в какъв хал оставиха болниците комунягите а и ДПС и НДСВ. Сега болниците са модерно оборудвани, ремонтирани и пр. Стига чалга!

Говорим за консумативи,а не за ядрен скенер за 3 милиона ...

с поглед "Кой ми изяде закуската..."

Dj-1

Прилича на теб като се бръснеш?

Имам усещане, че са подслушвани политици! Имам усещане, че има корупция. Ама няма да дам доказателства. Наздраве!

Dj-1

Не има корупция и има доказателства. Няма прокуратура и съд. Айде, пий ди пиенето

"... през 2017 един консуматив е договорен за 33ст., а през 2020г. той е договорен на 17 пъти по-висока цена - 5.71лв" Тук разбира се въпроса е каква е била причината за това. Колко общо е платено за консумативи от този тип? Без тази информация това е срамна за журналиста писал статията манипулация. Трябва да изяснявате докрай нещата които пишете. С недомлъвки обществото може да бъде манипулирано а добри и отговорни професионалисти могат да бъдат свалени в калта твърде лесно.

Каква е ПРИЧИНАТА ли?! КАКВА е причината за ПОГОЛОВНИТЕ кражби?! Каква беше причината ЕДНО и СЪЩО лекарство да се заплаща на ЧАСТНИТЕ болници 7 ПЪТИ ПО- СКЪПО, отколкото на ДЪРЖАВНИТЕ?! А причината за НЕСЪБРАНИТЕ 500-700 МЛН. лв. от хазарта на Божков?! ... ТИКВЕНИЦИТЕ НЕ БИЛИ РАЗБРАЛИ, видите ли. ТЕХНИЧЕСКИ грешки...

Тия комични аргументи кой ви ги налива в празните кратуни. Щото Божков някой го направи милиардер и тоя някой сега вика дръжте крадеца. Ами нали за тези несъбрани задължения са му обвиненията и се крие в Дубай. И понеже таковата му сложихте културиста за шеф на НАП. Не знам какъв е проблема ... вероятно има много прости хора да се връзват на подобна елементарна манипулация.

Dj-1

Спартак ли си тъпак ли си, в продължение на 10 години не му се събират данъци на Божков. От Борисов. За което той си плаща с пачки и кюлчета. Кое не разбра бе бастун?

спартаче, Тиквуня УВОЛНИ Горанов...И още ДВАМА министри с него. Заради КОМИЧНИТЕ аргументи ли?!? А за Менда да чуваш нещо?!

калинките на Тулупа във всички сфери са крали без да се замислят! РЕВИЗИЯ, съд и затвор за всички гробари

самият Тулуп е раздал над 8 милиарда на свои хора. Колко са му върнали за чекмеджето още не се знае... но надали е по-малко от 2-3 милиарда

Разпространяването на неверни твърдения е престъпление. Как ще го докажеш това ако утре намериш една призовка в пощенската си кутия?

... с минуси според мен няма да мине номера. Трябва нещо в писмен вид.

Финансова ревизия, констативен протокол, прокуратура, съд, ЗАТВОР.

ГЕРБЕРАСТИЯ сър! Не им се сърдете, това могат - това правят (лява ръка-десен джоб). Най-добре е да не подхождате толкова меко, че да лаят срещу вас, а да режете от дъно. ГОЛЯМО ДЪРВИ СЕ СЕЧЕ С ГОЛЯМА БРАДВА!

Не ни е бедна държавата.Герберите я направиха такава и на-бедна от кражби и злоупотреби.Брутална корупция и шуробаджанащина.Ама това изкукалите им избиратели не искат да разберат.

Не съм привърженик на ГЕРБ. Обаче, Вие наистина ли мислите, че икономическите показатели и доходите на хората преди 12 години са били по-добри от моментните? Или просто така да си пишем, без каквито и да е факти.

PEYTSCH

Назначават нови ръководства които да почнат масова имунизация на старите и болните, ама и на инъкомислещите...Рашков ще ги лови и ще ги дава на болниците да ги умират...

Dj-1

Явно лапаш от казана на герб

Е гербер съм, ако не краднем не съм аз.

И ПИРОГООООООВ ! ! ! !

Не може да се отрече, че Бибитко има страхотен нюх - навсякъде е назначил изпечени крадци и далаверджии. Добрата новина е, че настъпва техният край.

"През 2013г., когато за изпълнителен директор е определен проф. Ангелов, започва изпадането в лошите текущи резултати" Проф. Ангелов си смени амплоато на ПАСАЖЕР в ДЖИПКАТА и ЗАТЪВАНЕТО започна. ... Където и да се бръкне в ГЕРБ-авата каца, излизат ДАЛАВЕРИ за десетки и стотици милиони, понякога и за милиарди - магистралите и АПИ...

PEYTSCH

И как така има магистрали, метро и стотици други готови обекти ? Бойко да не е факир та хем да краде, хем да строи ?

Dj-1

Казах ти че си прост. Явно си и тъп или много нагъл.

""""Назначавани са били хора на трудови и граждански договори със странни възнаграждения. Има назначение на шофьор с втори трудов договор на 4 часа за куриер, който получава по-високо възнаграждение"""" Това да ти звучи познато другарЮ Президент? За една любовница, едни две длъжности, едно по-високо заплащане без покриване на изискванията за ценз....! НОВОТО ЛИЦЕ НА ЧЕСТНОСТТА- РАДЮ, ВСЪЩНОСТ Е С ПОТУЛЕНИ КОРУПЦИИ!

новото лице ви го подаде с 200 и сега гербавите квичат - значи посоката е правилна

Толкова случаи и нито едно повдигнато обвинение... Също както песента на Борисов преди години "ние ги хващаме, те ги пускат". Бушона герб гръмна, но бкп сложи нов предпазител - итн. Осъдени няма - много шум за нищо, да очакваме братя галеви в биг брадър(както ванко едно).

Очакваме от д-р Атанас Атанасов най-изгодните договори от тук нататък. Да не стане така, че проверка след 2-3 години да покаже, че нищо не се е променило, а само доставчиците са други (вече от нашите).

Едно време като бях частник,като си платях на доставчици и работници дължимото,вземах за мен,каквото е останало-много пъти само жълти стотинки.Защо в държавното една болница е на грандиозна загуба,а директорът-педераст получава огромна заплата?!Може ли да ми го обЯсните?

Ами във въпроса ти има и част от отговора, защото на държавните институции се слагат директори не на принципа на най-кадърния, а това кой с кого спи, играе карти, плюска, може да краде или ловува и отгоре на това добави и пе-си, к-ви и т.н.

Да се третират като КРАДЦИ,каквито са всъщност и да се съдят като такива! А не само приказки! Неизгодни договори...глупости! Това са КРАЖБИ! От нас!

А НАЙ-0ГОЛЕМИЯТ крадец е шишкото-тлъстак от зайчарника в Банкя, който не посмя да отиде в парламента, но ЛАЕ от МЪГЛАТА и разчита на улави или зависими хора да го подкрепят. Свърши се, тулуп. За тебе СИЧКО е пунта мара вече! Трай си и не вдигай шум, за да ни те лъсва голия задник все повече и повече!

По примера на своя патрон и ментор . ОТВРАТИТЕЛНО ! Не знам дали си дава сметка обикновеният български народ какво означава на практика 68 000 000 лева !?! Това са например 680 автомобила по 100 000 всеки ! или 340 апартамента по 200 000 лева всеки ! Тук и Цветан Цветанов с неговите ЕДВА 7 апартамента БЛЕДНЕЕ !!!!!

А пък Рашков с неговите 12 кенефа, горе-долу се класира..

Ангелов къде е днес да направи коментар по случая? Много активен беше по повод на Пирогов, а пък що помия изля по служебния здравен министър... Не дъното, а под дъното са били тези

И теб ще изчегъртаме....

Честито на печелившите, народа да търка талончета от Национална лотария

Ти ли бе, таралеж с гъз ще мачкаш....

Господи , какви нищожества са ни управлявали ! Браво на Атанас Атанасов , че откри липсите и кетеринга на тъщата на Ангелов която от 33стотинки го е направила на 8 лева ! Тъщата на док ангелов е искала на Гърба на болните да забогатее бързо , като Цецка Цачева ! Вчера прочетох , че док Ангелов е казал за Слави че обърнал палачинката , а той скоро ще обърне и секса в Затвора , тъкмо се е ботоксирал и то за наша сметка, като онзи Ненчев който си посади коса за наша сметка , но Съдът е на Гешев му се размина ! Строго по закона по -високо от обикновенните граждани да бъде осъден !

Калъф софиянец си ти, бе село....

е този с НЗОК. Пътеките са недофинансирани и принуждават лекарите да правят мушингии.

Това не е точно така Има цени на пътеки,на които дори германските лекари завиждат.

Всъщност никога не е имало съмнение, че тъй наречения професор Ангелов, е некадърен управленец. Но той ако беше читав, щеше ли предишният ни премиер-тулуп, да го направи министър, вместо да се заинтересува за загубите от 68 милиона. Това всъщност беше постоянна “политика” на Борисов, който 12 години ни скача по главите и безобразно ни краде. Ами да махаме сегашния главен прокурор, че да може да бъде предаден на съд – той и всичките му калинки.

Според Скенер. нюз на шеф на здравното заведение се гласи бившият управител на МБАЛ-Шумен д-р Атанас Атанасов, уволнен от Кирил Ананиев през 2018 г. заради натрупани дългове и несправяне със задълженията на мениджър. Любопитен факт е, че д-р Атанасов не отрича натрупването на дългове на шуменската лечебница в неговия мандат, но сега ще трябва да „оздравява“ мегаструктура като „Александровска“. Когато е бил отстранен от поста е бил на мнение, че работещите лечебни заведения няма как да не трупат дългове заради неостойностените клинични пътеки и изобщо заради начина на финансиране на системата. Дали след 3 години възгледите му са същите или се е променил, предстои да стане ясно. Другите двама нови членове на Съвета на директорите са ревматологът от столичната УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ проф. Румен Стоилов и видинската адвокатка Гергана Андреева.

и цялата кагебистка машина направлявана от Рундьо Косматия и копоите му с по 19 имота, срещу себе си ГЕРБ продължава да бъде номер 1! Абе Аланкоолу, това не Ви ли говори нещо ?

А кажете при Баташки как е работата в МВР болница, да видим, там сигурно е мед и мляко, ама него не проверявате, два пъти уволняван за корупция и Кацаров го назначи тайно пак

PEYTSCH

От веднага Александровска болница ще мине на печалба. Ще продават пациенти на килограм...Никаква техника, никакъв ковид-глезотии ... А бакалъм...

Тоя фалира болницата в Шумен и Нови пазар, сега ще оправи и Александровска, щом най големия проблем било договора на шофьора, всичко е ясно

Когато в главата на един "директор" са пластични операции, ботокс, присаждане на коса, смучене на маркучи и близане на з@дници, няма как да върви работата.

Когато българоумникът спре да вярва на всички глупости издрънкани по политически причини, чак тогава може да отсее добрият политик от популистка.

Глупости, неизгодни, я попитайте стария директор какви изгодни договори е сключвал.

Изгодни за кой?

Оказа се основната работа на герберастите е да крадат. Затова сме най болни и най бедни.

Добре, сега при ИТН ще станеш здрав и богат

Няма гупако. Отдавна съм избягал от вожда ти простак. Така, че мен не ме мисли. Ама на теб ше ти врътнат кранчето.

Гарантирано от Герб

дойдоха на власт след 2008 г! А не 2012!

Дойдоха на власт 2009г. След това се сриваме статистически по всякакви показатели. Например от раждаемост растяща до 2009г. на почти 81 хиляди деца на година, 2020г. са 59 хиляди и мъничко.

То че е на загуба е ясно на всеки само джобовете на директорите се пълнят. Въпроса е каквж следва от това? Ако има престъпления има си процедура ако няма безмислено е да се коментира. Все пак покрай короната много неща фалираха не е само Александровска.