Скрипал бил отровен с ”Новичок” от Саратов

Двойният агент Сергей Скрипал е отровен с "Новичок", което е било произведено в базата Шихани, в югозападната Саратовска област.

Обратно в новината

Коментари - Скрипал бил отровен с ”Новичок” от Саратов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Второто възкресение, което светът е виждал след Христос! Лекващите го лекари са за Нобелова награда. Новичок има 100% смъртност! Доказано! През май 1987 при работа с Новичок руският учен Железняков е бил изложен само за секунди на минимално количество - веднага започва да се задушава и изпада в кома. Лекуван е и идва в съзнание чак след 10 дни, но до края на живота си е увреден, не може да ходи сам, не може да движи ръцете си, развива епилепсия, хепатит и чернодробна цироза. През 1995 с Новичок е намазана телефонната слушалка на известен банкер - умира неговата секретарка, която вляза в кабинета да забърше праха, без дори да се докосва до слушалката. Какви глупости ни говорят от Лондон? Дошли дъщеря и баща в съзнание и говорят? И са добре? Значи са тровени с нещо друго, а всичкото останало е ала-бала

Само се чудят каква глупост да измислят,че са гузни защото изгониха руснаците и сега се мислят как да излязат от тази неловка ситуация,особено след като Юлия пожела да се завърна в Русия.

ха ха ха ... как така преди захарова да ги попита публично , каква е съдбата на домашните животни , никои не спомена нищо ... ако бияха мъртви преди това щеше да има снимки , и медиите да гърмят ... сега хоп ...оказаха се мъртвииии ... значи от ресторанта духнал ветрец и хоп отхесъл новичока при котето и при морските свинчета ,,, ха ха ха толкова прости хора надали има по света ....

Да бе, Тони Блеър каза, че Садам има хим.оръжие и бой с милиони жетви. Сега Тереза разбрала, че Путин е виновен... А стига глупости. Ега си калпавото разузнаване. Направиха Кралицата за смях...

Тоя новичок е от Саратов, но който се намира в Лондон. Значи така са си кръстили британците химическата лаборатория. Ама много хитри са станали тия галфони от МИ 6.

Ами трябваше да бързат, за да отвлекат вниманието от скандала с "Кеймбридж Аналетик" и участието на Англия в манипулацията на американските президентски избори. Иначе нищо чудничко САЩ да се усетеше и да им наложеше санкции. Затуй сега реват по целия свят. И ще продължават, докато има кой да слуша нескопосните им лъжи и да се лови на тях. Не, защото са истина, а просто защото им дават повод да си начешат омразата към Русия и всичко руско.

Kalin

Много некадърно производство щом не действа;-)Или ментето произведено в Англия няма нищо общо с оригинала дето трепе наред за секунди и няма човек котка или морско свинче да го преживее:-)

Пустия му "Новичок".Произхода му му пътува по цяла огромно Русия .Появява се на всякакви знайни и незнейни места.Както е казал поета "Появи се в черква ,мерне се в седеянка", та и тук так.Същия водевил беше и с мястото на отравяне:.беше в ресторант,беше в чайна , появи се на входната врата на котиджа на Скрипал, влезна в кухнята ,даже се разходи по улица , а за повече драматизъм и за подчертаване античовешката същност на руснаците беше и намесено едно училище в непосредствена близост.А Скрипал ,просто използувал някакъв нов дезоторант ,към който бил алергичен.Ама англичаните са корифеи на демарша.На времето тихичко ликвидираха "двойния"Георги Марков, а след това кротко ни го "харзулнаха" на нас ,за да си го направим знаме на демокрацията.На по-късен етап ликвидираха лейди Ди и съответния антураж ,но нещо не догледаха и не го пробутаха на Москва ,ама само каква загуба на ресурси.За това ,че почерпиха Литвиненко с малко полоний на закуска не се дискутира,но сега вече с този юнак попаднаха в десятката.Ама защо все се повтарят ,все в ресторанти ги "черпят" ,защо не разнообразят малко метода и не го вършат и на други места

A имало ли е въобще отравяне?!

Имало е, но вие руснаците вече не можете и да тровите като хората.

Неуспешен, твърде неуспешен е коментара Ви. Според думите на самите англета Новичок убива за секунди, максимум минута. Явно руснаците са използвали някакъв "вкиснат" Новичок, който е безопасен. И англичаните трябва да посочат още 7-8 руски бази според версиите им за мястото и начина на отравяне. Как със им стигнаха вече ушите и те плуват ли плуват в тях.

Браво, специалистите не знаят но ингилизките зомбита знаят, много интересно.

другия котак е бил местен бляд, изчесъл се е

Коя баба каза,а подобре с какво доказа.

Тоя "Новичок" сигурно е правен в час по трудово обучение, щом дори котакът и морските свинчета са умрели от глад, а не от него :))) Ама то британското разузнаване вече не е това, което беше ... или бившият руски кагебеец не е като бившата бритска принцеса (Даяна), не мре лесно!

Не ме апострофирайте лейдис и джентълменс, please! Ето я истината: 1. Аз дадох информацията на Таймс, но повече няма да им дам нищо, защото не си плащат и променят фактите. 2. Като велик агент аз знам всички езици на Източна Европа, та даже и българските диалекти и сленгове. Затова ме привлече "Шихани". Заприлича ми на Вашето "шибани"...и си помислих, че може да е интересно. Отидох. Оказа се интересно наистина. Имаше една рускиня с азиатски корени, женена за един стар генерал.... Може да ми е лепнала трипер или "Старичок", може и да не е тя, защото имаше и една друга, която се влюби в паспортната ми снимка, чековата книжка и дебитната карта на МИ-4,5,6 и другите... С млад бандит живееше на семейни начала. Може тя пък да ми е лепнала "Новичок", а аз как съм го докарал до Англия непомня- бях много пиян. Но сега разследвам и с огромна степен на достоверност ви казвам- рускините са виновни! 2. А с пресата повече няма да говоря. Не и докато не пуснат специално издание на "Таймс" с моите подвизи и още 6 филмови серии за мен от Холивууд. С уважение към противниците, искрено Ваш Бонд! Джеймс Бонд

Западналите наркомани са неадекватни защото друсат Новичок.

Хуманност по британски - доубили, изгорили... Та те са влезнали в къщата още същия ден - какво ни баламосват пак?!

A бе стига сте спорили за името на лабораторията, по важното е смъртта на домашните му любимци и предлагам знамената на ингилизите и подкрепилите ги държави да бъдат свалени наполовина в знак на почит към двете морски свинчета и котката на Скрипал, които били "изгорени" след "заразяването" им ! Горките шпионски животинчета...и те пострадаха в името на "идеята"...

Колкото и да са тъпи ингилизите успяха, да разтревожат Путя, та днеска да уволнява генерали. Спокойно ще има и още. Русия залязва бавно, русофилите и русофобите ще се дърлят, само дано не се стигне до война, че тогава си такаволо ....

Хм, то чистката в структурите е първата крачка към войната за съжаление! Старите кадри са се ояли или продали, та затова! Лоши времена идат!

Преди два дни "Таймс" твърдеше, че отровното вещество е произведено в московска лаборатория, намираща се в сградата на външното разузнаване. Сега в Шихани. Лека-полека се доближават до крайния вариант - "Портън даун". Ако беше произведено в Русия, по думите на разработчика Мирзоянов, който американците вече го скриха, Скрипал и дъщеря му трябваше вече да са мъртви, или най малкото с трайни умствени увреждания. Друг един въпрос - от къде е взет антидота? Навярно отровителят го е оставил на пейката.

Стига бе, нали беше в Ясеново, Московска област. Тия май вече се оплетоха така в измислиците си, че наистина стават за смях. Ако и "доказателствата" им са такива...

И как така ще изгорят веществени доказателства, най-съществени !? Това е вече престъпление, нарушение на процесуалния кодекс !

тези "журналисти" съвсем са изперкали ! кой ще хаби човекоресурси на агенти да трови на мъртвеца котката ! Смешници ! за какви глупаци ни имате !

колко жалко е да се признае човек за неграмотен. мен никога не можаха да ме научат на грамотността да лъжа, което според фактите е една евросоциалистическа реалност. друго си е да бъдеш образован в "отворено общество", което на практика обра кралицата за да я набеди в такава евтина, циганска далавера, на която само бхк, финансирани от аденауер са способни. както стана с финансирането на ленин. не са въпроси. просто сценариста ви трябва да бъде пратен на сатурн! с дългосрочната мисия - колко зеленчуци оживяват космическото бомардиране без активно, магнитно поле, което не образува токове на фуко... :-)))

Шило

Съчинения по картинка

омразата не познава граници и с това заключение мога да се съглася със сорос, алхимика на унищожението на "великите" "сили".. но както и да е по повод истината, която била "релативна", от което са се възползвали както фарисеите, така и империята. и така възкръснали Христа, на когото била Истината най- Божествено.

с което искам да кажа, че Истината не възтържествува над трупове.те не тържествува, а просто излиза наяве

трябва да си призная, че не мога да си обясня рационално действията на разследващите, които прибраха (с бял бус) пейката на която са седели баща и дъщеря скрипал, а домашните любимци, които са живели в жилището им с входната вртата с най-много следи от бов са били кремирани. в този случай, тази пейка, успешно може да послужи за някой музей на сороската пропаганда и агитация, или да бъде продадена после в някоя лондонска къща за публични разпродажби, но за сериозни разкрития - едва ли. в същото време Божии гадинки биват изгаряни, при условие, че дори един анализ на космите може да даде изключителни доказателства. но аз лично, повлиян от международната завера за разпространения на евроатлантически, неолевичарски лъжи, вервам на теорията, че човек в такива ситуации изпада в "объркване", което води до такива лаишки унищожавания на доказателства, на които всеки шерлок би се радвал като дете на дядо мраз.

сега и като засекретят всичко .... и тогава съвсем ще се разясни работата. Между другото той е имал 2 котки , но едната явно е намерила начин да избяга от английските полицаи....

Мъртвата котка е черен персийски котарак, в момента персите са врагове на Обедненото Кралство и всички врагове трябва да бъдат унищожени!

колко жалко наистина, че персите не се дават да бъдат тъпкани, като червено-лилав килим от "демокрацията" на рушителите на света. "демокрацията" е в "опасност". чуваме виковете на евреите заточени в израел.

Ииии Написано от ДИР на 16 март 2018: В статията: "Отровата Новичок е пренесена от дъщерята на Скрипал" ...... " Според последните данни, в контакт с Новичок във Великобритания са влезли 131 души, а 46 са постъпили в болница." 1. Въпрос: Колко души са били на гости в Скрипал - 131 или 46? 2. Въпрос: Как Скрипал се отзовава в парка и имало ли е около него 131 или 46? Моля НЕ ми пишете минуси, защото това пише в британският The Telegraph!!! А ДИР съобщава този факт.

Ето Дир какво са написали : http://dnes.dir.bg/news/moskva-rusia-putin-skripal-novichok-ulia-skripal-26961395

Унищожаваш уликите на едно престъпление, ако имаш достъп до тях, само ако не искаш истината да излезе наяве! Това го знаят даже и децата! В тоя случай или имаш интерес да го правиш, или сам си участник! А след като руснаците повдигнаха въпароса за домашните животни на шпиона, те много услужливо умряха или бяха умъртвени и удобно и бързо кремирани. А при кремираане е ясно, че ексхумация е невъзможна! На кой ли съвестта е толкова гузна и кой е нагазил толкова много лука, че даже децата вече не му вярват? Вчера гледах как руснакът в ООН ковеше англичаните пред всички страни и една доста приятно закръглена тяхна представителка (интересно защо липсваше титулярът им там) гледаше като наакана. Толкова жалко беше дори да я гледаш. Ама който каквото си надроби! От друга страна цялата история даже май нарочно е докарана толкова левашки пред света, за да се демонстрира безочие и арогантност, демонстрираща безнаказаността на англосаксите, каквото и да направят. Както с допинговата история! Само че май не отчитат, че на много държави в света подобно поведение вече им идва в повече и лека полека даже се радват, че руснаците се опълчват на подобен модел и скоро се вижда краят му! За Англия не ми се коментира, те са вече от доста време бита карта и залязват, но живеят все още с розови приятни спомени! За САЩ нещата все повече се сговняват и те са бесни, че изпуснаха момента да унищожат Русия, когато можеха! Сега е вече късно и каквото и да правят, ще трябва все повече да се съобразяват с други играчи в световната геополитика и щат, не щат да правят компромиси. Макар и със скърцане на зъби!

skromna35

"Скрипал е имал още котка"??

Това ,което видяхме в последните 20-30 дни беше един труден цирков номер,но главните артисти -Тереза Мей,Борис Джонсън и министърът на отбраната се оказаха неподготвени и паднаха от доста голяма височина ,Струва ми,че се счупиха на много места .Сега други опитват да продължат представлението ,но то вече е провалено.Сега следва една загуба на доверие която има следните измерения 1.Англия продължава преговорите с ЕС за Брекзит с отслабени позиции. 2.Англия повлече със себе си и САЩ и сега на евентуална среща на Тръмп с Ким Чен Ун, последният ще го пита доколко може да му има доверие!? 3.Разни държави ,които се колебаеха,но не изпъдиха руски посланици като Австрия,Кипър Португалия , Гърция и др.ще си втвърдят позициите.Главният потърпевш е Макрон ,защото ще го гледат като петел бобено зърно !? 4.По-тежки ще бъдат пораженията в отношенията с такива държави като Япония, Южна Корея,Индонезия,Индия, Турция и др.които след инцидента са били силно затруднени каква позиция да заемат -случаят е сложен!?Но сега вече и думите на бащата на Литвиненко,че синът му е тровен 3 пъти имат сериозно ниво на достоверност!? Резултатите от тая бъркотия няма да се усетят веднага,защото ще бъдат предприети най-различни действия за ограничаване на пораженията,но те според мен са толкова големи ,че ще се видят в най-близко време!

,,..Съобщенията на международните независими информационни агенции потвърдиха, че успешната военна операция, която е оглавена от сирийска елитна част, е обсадила британска разузнавателна група. Вероятно това се е случило в населеното място Кафр Батна няколко дена след хващането на британските военни съветници в град Нашабия в Източна Гута. В съобщенията се посочва, че Лондон чрез Султанатът на Оман се е обърнал към Москва с молба да бъдат освободени британските пленници, на което руската страна е отговорила, че с този въпрос се занимава само сирийското военно ръководство. Съобщава се също, че е взет в плен американски офицер и двама граждани на Израел по време на сраженията в Източна Гута. Сирийският спецназ е задържал британски офицери, които работели с терористите в Източна Гута. Става дума за офицери от сас, специалната въздушна служба на Великобритания. Британските офицери координирали в Джобар и населеното място Замалка съпротивата на джихадистите, които обстрелвали със 120-мм миномети кварталите на Дамаск. В това число е обстрелвано и посолството на Русия. Задържани са също офицери за свръзка американец и офицер от разузнаването на Израел..,,??? ,,гут-гут-гута,,

Подкрепям,че това е едно много важно обяснение -слабата му страна е това,че е само за хора ,които разбират за какво става дума. Както и фактът,че Русия вече има 2 военни бази в Сирия- Тартус и Хмеймим за 49 г. и се очертава перспективата 49 години Русия,Турция и Иран да контролират всичко,което става в този район.А кои бяха важни досега... Англия и Франция!?

,,Химическият,, шекспиров спектакъл та другарката Мей прерастна в досаден Холивудски сериал. ..публиката почна да псува, вече ...

Тролове , феи, горски духчета, незнам, но едно е ясно - на британците не им е чиста работата!

в интернет има снимки с гримасите на ,,борис,, и ,,тереза,,...??? даже ,,нашите,, политици не са на това ,,равнище,,...!!!

Котката какво е правила с дръжката на вратата че и тя се гътнала

Бил е мъжкар, и от завист си го е мерил ..с дръжката!?

Агенти от руското посолство в Лондон са установили че Скрипал е имал още една котка, за която обаче говорителката на британското министерство на околната среда не спомена нищо.

,,агент,, под ,,прикритие,, на ми-6...!!!

стига бе, сега ще утрепят още едно животинче.

Домашните любимци на бившия руски шпионин Сергей Скрипал, който бе отровен във Великобритания, са умъртвени допълнително след като Русия поиска обяснение по случая.,

Вчера беше база в Ясенево,днес в Шихани,а утре ще е някъде другаде.

Разузнавателните служби са установили това по етикета на новичока - "Сделан в югозападная Саратовская област."

Животни бяха кримирали.Защо? Да заметат следи? В лабораториите тестват отровни неща върху животни и най-често върху свинчетата.Да унищожат уликите значи искат да скрият престъплението си. Иначе как?

При поражение с нервно паралитичен газ от типа VX какъвто е този новичок ,леталният край е неизбежен в рамките на 3-5 минути без значение как е приет дихателно или кожно ,веществото блокира ензима холиестераза и единственото противодействие е инжектиране на атропин мускулно ,в армиите такива инжекции се раздават в боекомплектите на бойците ,или факта ,че агента Скрипал и дъщеря му са живи и се излежават в луксозна клиника говори ,че не са били поразени с бойно отровно вещество от групата на VX както се внушава а от някаква отрова с подобно действие която явно е и безвредна ,голяма част от масовите препарати за борба с вредители са на фосфорно органична основа и имат паралитично действие ,продават се във всеки магазин ,не е нужно да се пращат от Русия...

Абе те и от Портън Даун им казаха, че веществото което са изследвали е препарат против бълхи, ама Правителството и службите на Великобритания се ослушват и се чудят как да го поднесат на обществото и партньорите.

Сър Джефри Чосър е осмял Цялата Англия със своите "Кентърбърийски разкази". Точно, като Чудомир, Нашенците, които ги имаме в изобилие и сега. Какво имаме да се чудим....

,,двоините,, агенти макар и бивши са без ,,наблюдение,, от местните служби...??? кои ли ще повярва на ...това...??? ,,истерия,, в стил ,,сексуалното насилие,,...!!! маи всички ,,бивши,, двоини агенти на ,,кралицата,, напускат ,,албиона,, за да не станат поредната ,,жертва,, в името на ,,демокрацията,,...!!!

Ей ора. Стига сте чели пасквили и измислици от Ингилизия. Празници са. Православни. Я им е..... май.... ингилизешка

Абе защо така не сме учудени, че котката е черна персийка намерена до зеленият змей в залата със сцена за представления и маси като в един ресторант? Ха сетете сега за какво говорят Поаро и Уотсън.

Туй кой...британското разузнаване!?Може, ама то не било компютри , а компоти ...и няма да продават а ще купуват!

Кой ще ми помогне,вече не знам кой е отровен,къде ,с каква,газ,прах,взрив, ама ядрен ли беше не разбрах!!Последно....и повече няма да вярвам!!

Другата котка, за която нищо не казват, е професор Макгонъгол от "Хогуортс". С голяма вероятност! ....Да бяха намерили някой закъсал сценарист, да им напише сценария. Ако някой се яви с техния сценарий на изпит по драматургия, ще бъде скъсан. И не с голяма вероятност, а с абсолютна сигурност.

кои ли вярва вече какво ,,казват,,...,,скотовете,, от ,,скот-ланд ярд,,...??? ,,ингилизите,, с ,,древно български,, произход са се ,,изгубили,, някъде по пътя на ,,еволюцията,, ...!!! по какви ли знаини и незнаини ,,задморски територии,, са ходили и живели за да го ,,намерят,,...!!!

От "Кралството" Отдавна НИЩО НЕ ЗАВИСИ. И странно защо ги имаме за Велика Сила. Имат си само Една Ходеща и Говореща Кралица и до тук. Пък кво са казали, ми да си го говорят ... както "звездите" им го казват ... ------ Моята голяма музикална Привлекателност ЛедЗеп, както и Малкълм МакДауейл и Линдзи Андерсън ще си останат същите ... А СЪР Чарлз Чаплин също е от Англия, както и Джон ... едва ли би изтърпял и сега, тази Англия ...

Това са такива фалшименто истории , че няма накъде.Ако отдавна са знаели за града където се произвежда " Новичок " защо не го казаха един месец вече ? Как ще изгориш труповете на животните като те доказват още повече , че в дома е имало газ ? Това са нелепици.Нямам думи просто.

Явно котката е била приносител на Новичока ,като след това тя се е върнала обратно в Русия,в гр.Шихани. Повече няма да видим "котката".