Нови резултати: Байдън с пробив в Охайо, Тръмп - в Джорджия, Флорида и Тексас се колебаят

Фондовите пазари регистрираха ръст, очаквайки победа на демократа, но ентусиазмът на инвеститорите се охлади, след като стана ясно, че изходът все още не е решен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Избирателна система от 19-ти век, а свръхмощна държава от 21-ви век - що е то. Само да напомня - Хилърито/Килърито от директен вот спечели над 2 млн. гласа преди време. С тия "предствители" по отделните щати де отделно "гласуват" няма правда. Всеки от тях се "измята" в последния момент, демек не предава волята на народа в участъка си. Има почти 200 примера във връзка с предходното, т.е. абс. "законна" подмяна на вота.

Охайо от 15 за Байдън вече е 9 Тексас и там намалява на 4

ДавайТръмпи!Байданюгата е комунис.Ще клекне на Путин.Само ти си.Бой по червените михлюзи.

ами тя и Питагоровата Теорема е на 3000 години, ама без нея сега нямаше да пишеш на компютър, та какво те притеснява 19 век?!

Байдън не ме кефи, има нещо странно в тоя. Давай Тръмп !

Господ трябва да Чуе Молитвите ни - Президент Тръмп е Последната Велика Бяла Надежда!

Да се вгледаме в нашите дебили, дето се правя, че ни управляват! Днес 4041....почти 37% положителни тестове!!!! Скоро ще оглавим световната класация по дебилизъм и бездействие! Алооо, правителството, НОЩ!!! Да не сте подменени от извънземните с видиотени роботи????? За какъв ни е тоя щаб и това правителство, като продължават да гледат как умират хората, как затъваме, затъваме.... Изпуснаха духа от бутилката с училищата, сами си докараха дифузното разпространение, въпреки че целия свят тръбеше за последиците от присъственото обучение!!! Тези, с подобен тип училища, като Чехия, Словакия, Полша, Румъния и т. н. отдавна ги спряха!!!! Нашите го докараха до там да има големи училища с по 3-4 здрави учители! А при дечицата никой не знае какво става, но който има глава се досеща!!!!! И те в статистика не влизат, та оня кретен Вълчев с неговите проценти да си изтрие кльощавия задник! Ако ги бяха спрели преди 20 дни, сега щяхме да спасим и бизнесите, сега всичко отиде по дяволите! Още повече, че до няколко месеца ще има ваксина и 3-4 месеца дистанционно обучение нямаше да имат кой знае какви отр. последици! НАПРОТИВ! СПРЕТЕ ВСИЧКИ ДЕЦА, СКОРО ЩЕ СМЕ НА 10000!!!!!!!!!!!! ИЛИ СЕ МАХАЙТЕ! МАРШ ПРИ ВОЖДА СИ МАНГЪРАСЯН

Какъв Охайо, Флорида е най-важна - печели ли Флорида, Тръмп печели изборите!

Ами дай да се върнем 3000 години назад тогава. М/у другото кът си математик, дай ми формула за дължината на елипсата. Притеснява ме това което съм описал по горе.

не е толкова просто, Флорида е необходима, но не е достатъчна!

Изборната им система е шибано-двустъплана. Нам колко си гласуват, а един решава в крайна сметка.

В момента сащ се определя за следващите 20-30 г. Да бъде кравария псевдо демпкрация полу тоталитарна теритприя от 3-4 свят която се разпада с отделящи се територии, референдум за калифорния републик 2023 или модерна демократична държава която да води света в 21 век..... Да видим

Стига са пеняви, фсички ще омрем.. :)

Педофил от сатанинската секта на Килъри. Тамън Тръмп изтегли войските от Сирия, тоя ще ги засили пак и ще почнат да режат глави... вече и из Европа , не само в Близкият изток...

Перукан обърна в Охайо, ще обърне и в Каролина на път е, пак ще е Президент

И в Тексас обърна

Тексас е важен, загуби ли го Тръмп няма шансове.

Прочетете малко повече за изборната система в US - за който се интересува...

Аре къде са сега сорос-джендър-зомбитата, хахаха?? Флорида е на Тръмп!! Тексас е на Тръмп!! GAMER OVER!! Ако ми трябваха пари и ако играех хазарт, щях да съм направил голям удар, залагайки за Тръмп - защото никога не съм имал съмнение кой ще спечели. Но несравнимо по-важна е победата за света - защото ако изродите от Дълбоката Държава бяха отстранили Тръмп, всичко щеше да е свършено. Сега поне имаме добър шанс в неизбежната война срещу тях!

Великата Бяла Надежда! Господ е с нас - за момента!!

се подготвят да фалшификацията на Хилядолетието - Пенсилвания казва, че щели да броят поне още 3 дена!

1. Никой не знае всичко. 2. Умните хора знаят повечето неща. 3. Обаче умните хора затова са умни, защото знаят как да направят големите пари по честен начин - и не играят на хазарт.

The great white hope.....haha Но определено съм съгласен- по адекватно от Байдън

Не се радвай, за сега Електорални гласове Байдън 131 Тръмп 98 270 за победа

Глупости! 135 на 115 за Тръмп са!

1. Мъдрите хора са по-малко от умните. 2. Мъдрите хора умеят да игнорират. 3. Мъдрите хора имат пари без това да им е основна цел.

истината е, да вземе няколко изненадващи щата и да извади Пенсилвания от играта - там у Филаделфия са плите, както знаете от филма "По Улиците на Филаделфия". Та типично по плски ще въртят всякакви номера и машинации на вота.

Цяла Америка е в червеното на Тръмп!! https://results.decisiondeskhq.com/

Християнска надежда срещу либераст-джендър комуно пролетарската изродщина, Давай Тръмпи!,,,,,,,

Братя от европеидната раса ще видиме ли сълзи в очите на Демон-ите в края на тая дълга нощ?!

Юана току-що се срина на всички световни борси! Тръмп печели и К0мундетата се изплащиха вече!!

Тръмп води в така наречените swing states.. най-вероятно той ще спечели.. Америка започна да се пробужда..

Пробужда се заспалата ти баба. Който и да спечели,ще ни го зачука както винаги. Една плюнка е БГ на фона на света.

CNN до край ще обявват победа за Sleepy Joe.

ако Тръмп спечели, както изглежда за момента, от утре Комунистите от Брюксел ще Затворят Европа - иначе, другарите от Пекин няма как да оцелеят икотомически. Брюксел ще предаде Европа в Китайско Комунистическо Р0бство!

Защото ние се имаме за такива. Я виж Швейцария - една педя държава, я какви мангизи върти

НА руските кавали винаги им го зачукват Виж си имената на улиците в центъра на столицата виж си най големия паметник виж църквата ти в центъра на коъ ек ръстена и от къв зор

Винаги е било ясно, че НЯМА да успеят да отстранят Тръмп - освен ако не го застрелят, но тогава пък ние щяхме да изметем тях. Сега целта обаче не е да просто да опазим властта от тях - а буквално ДА ГИ ИЗРИТАМЕ от властта!! На всички възможни нива: в Сената, по щати, като гласове на хората - и всичко останало! За да може Демонокрадите само да се зъбят безсилно в платените си медии - които за пореден път ги излъгаха жестоко! И ако се опитат в отаянието си пак да запалят гражданска война или нова епидемия - този път да им отговорим със смазваща сила и да ги унищожим!

Благодарение на "другарите" от Пекин имаш TV за 200-300 лв.

Koi ste "vie" i kogo shte izmetete be, bokluk? ... Tochno tova si - thrasher, tui e jiasno, i tui i shte si ostanesh! Ela da me izmetesh men, iskash li da se probvash, smeshnik? ...

Бълвате "информация" глупави продажни медии!Ах значи колко ме касае дали в Северна Дакота ще надвие един от тези двама изкуфели дъртаци!!!И колко по - лесно ще ми стане ако еди кой си спечели.Робска българска паплач, не от изхода на тези прехвалените избори зависи съдбата ти а от самия теб - ОТ ИЗБОРА ТИ ДА БЪДЕШ ИЛИ НЕ РОБ!!!

144:115 for Trump. Won Florida and leading in Tx, Ohio, NC, Georgia

Абе що се връзваш на тия елементарни трикове. Който и да е на власт, бедните ще го духат както винаги и то хилядолетия наред. Тръмп-мръмп, баба ми, дедо ми...

нямам ТВ, а ако сега атакуваш компютъра ми - Мейд ин Германи е, във фабриката на Японската Фуджитсу в Ауслург. Нямам нищо Китайско, щото нямам пари за ремонти през няколко месеца!

Давай Доналд ,спечели и $мачкай тезо гнусни джендърофилски бпклуци на датанидтите!

Аугсбург, очите ми са уморени...

Maloumen idiot. Kato pove4eto v BG.

Давай Доналд ,спечели и $мачкай тези гнусни джендърофилски боклуци на сатанистите!

браво флорида .

пикаят газ от утре ще ви вкарат всичките в Концлагери!