17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иран трябва веднага да спре военната си подкрепа за Армения!

Защо Яворов е създал "Арменци"? Защо във всяко арменско училище има негов портрет ? Ние българите със какво сме по различни от Хитрите арменци? Каква е българската действителност? Научете се да бъдете обективни!

Haha a kade sa 700000 azeri ot oblasta

21-век - пълна идиотия като в средновековието. Да ги питаш тези за какво се избиват не могат ти каза.

2 месеца турската армия е планирала агресията. За 100 години това е втори геноцид срещу арменците от турците. Сталин е виновен че с молива е чертал граници и на една измислена държава - Азербайджанска ССР е дал територия от Армения държава на 2 000г.

Всъщност в турските откровения - Турция и Азербайджан, една нация, две държави, има известна истина. Азербайджанската ССР е изкуствено създадена и тюрките там са прекръстени на азербайджанци в 1936 по времето на Сталин и в списъците всички са били тюрки, но били прекръстени азери. Нагорни Карабах е бил независима територия и след разпадането на СССР в април 1990 е било предложено да стане независима република и това се обявява през септември 1991, но следва войната 1992-1994 когато Нагорни Карабах категорично надделява над азерите, те дори са стреляли един друг в гърба за да избягат от войната. Но сега Ердоган е поел по линията на османизма и пантюркизма с унищожаването на Армения и окрупняването на Азербайджан, както и присъединяването на области от Иран, също Сирия, Либия, сигурно скоро и от България... ако бъде покрепен от САЩ, които сега вземат решенията за започване на конфликта в Нагорни Карабах...

Тюрките не са турци бе калъф

Турчалята се мислят за много силни но арменците ще им разкажат играта, на тях и на пионката им азери. Въшливия ердоган само войни търси. Скоро и у нас, да видим за нас кой ще воюва и кой ще ни въоръжи.

Pedi negramotno

ЩЕ ЯДАТ ТИЯ АРМЕНЦИ ... ПУТЯ ЗА ТОВА НЕ СЕ НАМЕСВА, ЩОТО ЩЕ ОТНЕСЕ И ТОЙ ПЛУВКАТА, И ХЕПТЕН ЩЕ СТАНАТ ЗА РЕЗИЛ "ВЕЛИКАТА" ТЕХНИКА, КОЯТО Е ПОПИЛЯНА ОТ ТУРСКИТЕ ДРОНОВЕ... А ПЪК ЛИТНЕ ЛИ СУ-ХА ПРЪЧКА, МОМЕНТА ЩЕ БЪДА КЛЪВНАТА ОТ ЕФ-КА...

Майка ти навремето го е яла на неподходящия, затова и си се пръкнал умствено ограничен урод!

ДРОНовете са ИЗРАЕЛски НЕ турски

Азербайджан има както турски (Байрактар), така и израелски дронове, като въздушните сили се командват от турски генерали. Арменците имат дронове свое производство, но доста по-примитивни. Турски F-16 от територията на Азербайджан са свалили 2 арменски Су-25, които са изпълнявали операции срещу колони азербайджанска бронетехника. Азербайджан са използвали 203 мм оръдия Пион и ТОС-1 Буратионо които са оръжия за масово поразяване, затова Армения е заплашила да използва тактически ракети Искандер, както срещу Азербайджан, така и срещу Турция. Азербайджан бомбардира в момента Армения и бяха насочили бронирани части към Ереван но бяха спряни. В момента Русия е изпратила допулнително ПВО, а Иран е изпратил около 30 танка и оръдия. Русия е задължена да се намеси при това масово турско участие с генерали, самолети и терористи-туркомани от Сирия (Турция е изпратила около 4000 терористи според Армения). Само в едно сражение бяха убити 10 сирийски тюркомани-терористи Русия май трябва да започне да се готви за война с Турция, натам отива всичко... България май също трябва да се готви... https://www.pravda.ru/world/1535925-Karabach_russia/

Свършило пиенето на едните и ги обхванал черен делириум. Сега трепят и само със солидни запаси може нещо да се успокоят.

Тюрко-азерите ще ядат здрав пердах един ден. Може да не е утре. Но неизбежно ще се случи. Проблема е, че в момента единственото което правят е да дразнят арменците. Опита на българските войни при Дойран показва, че ако имаш опитни командири и смели войници не е проблем да издържиш на тежка обсада и многодневен обстрел.Опита от Дойран показва, че е възможно да спечелиш битка срещу противник при съотношение на войските 1 наш към 7 техни. Подобна война не може да бъде спечелена с наемници, нито с изпращане на войници от малцинствата. И дори да я спечелиш, цената която ще платиш в човешки животи не си струва усилията.

Нагорни Карабах е населен почти само с Арменци. От 30 години хората живеещи там са обявили Автономия и живеят като част от Армения . ..... Косово имаше население от 30% Сърби и 60% Албанци и 10% други. Преди 20 години Запада Провокира,Стимулира Подкрепи Албанците да се вдигнат и Откъснат от Сърбия ...последва Геноцид над Сърбите в Косово...останаха 5-10% от тях....80% от Православните църкви в Косово бяха ...Изгорени и Разрушени от Албанците!!! ЕС и САЩ Подкрепиха тази Варварщина с Война Срещу Сърбия...и Дипломатическа Подкрепа за Албанците !! .... В Нагорни Карабах Запада мълчи и не подкрепя Арменците които са цялото население там ...и Запада не Атакува Азербайджан дипломатически и военно!? Лицемерието на Запада е НЕТЪРПИМО дори и за малкото хора които се опитват да са ПроЗападни !

Русия може да се намеси в конфликта единствено и само тогава...ако случайно азерите,или турците вземат,че обстрелят нейната военна база на територията на Армения...и то само ще се ограничат да си защитят базата... Но едва ли турците и азерите биха допуснали такава грешка...:)

Идеята на Алиев е да си върнат окупираните вече 30 години територии и ако стане Карабах!

Русия е длъжна да се намеси ако Азербайджан нападне Армения според договора за военна помощ с Русия, а сега боевете се водят на арменска територия, Нагорни Карабах не е нападнат още. Между другото, руските войници в Армения са етнически арменци. Русия вече смени линията за ненамеса след турското участие с военна техника и самолети, както и с доставка на над 4000 туркомански наемници от Сирия. Турските военно въздушни сили и техни генерали сега директно ръководят азербайджанското настъпление. Един турски генерал дори беше пленен. Русия започна масови доставки на С-300 ПВО, защото наличните С-300 системи са недостатъчни за гористите райони на Нагорни Карабах и за Армения. Потърсете за: Неожиданные контрмеры России в ответ на эскалацию карабахского конфликта Турцией Трябва да се отбележи, че военният конфликт е подготвян поне няколко месеца, а избухна непосредствено след съвместните турско-азербайджански военни учения. Турски F-16 военни изтребители от територията на Азербайджан свалиха 2 арменски Су-25 самолета, които се сражаваха срещу азербайджански танкови и бронирани колони навлезли в Армения. Има повече от 4000 човека жертви от двете страни и за Армения тази война е война за оцеляване. Иран също се намеси с доставка на танкове и оръдия, защото Азербайджан има също претенции към големи ирански територии, където има азери. Забележете, че Русия започна пълна проверка на живеещите в Русия азери, които обикновено се занимават с бандитизъм и незаконни дейности, като има реална възможност голяма част от многомилионната азерска "общност" да бъде върната в Азербаджан. Забележете, че всяка от страните в конфликта може да предизвика световен конфликт и започване на Четвърта Световна война (Третата Световна война беше студената война): Турция заплаши да атакува АЕЦ в Армения (след което няма да може хора да живеят в целия регион), Азербайджан заплаши да атакува стената на голям язовир в Армения и да завземе Ереван, а Армения може да атакува голям язовир в Азербайджан, както и всички турски военни бази със своите тактически ракети... накратко съществуващите оръжия са достатъчни за големи конфликти в региона и е по-добре страните да седнат и да преговарят.

Чета сега международната преса и там пишат, че воения министър на Армения - гусин Тоноян е бил в чужбина - в Русия, като се е почнала войната преди няколко дни. Вместо да се върне бързо в Ереван, той взел та избягал .... в България и се крие няъде тук. Хитър, бе, като арменец!

Алиев и Ердоган -Аллах здраве да ви дава, всичките арменци да ги изгоните от нашите земи!

Помощ се дава,АКО се поиска... Нека да степенуваме нещата.Досега : 1.Лукашенко и Беларус НЕ са поискали помощ от Русия 2. Пашиян и Армения също НЕ са поискали помощ от Русия 3. Мицотакис и Гърция също НЕ са поискали помощ от Русия --------------------------- В тази връзка : 3. Саддам Хюсеин и Ирак НЕ поискаха помощ от Русия 4. Муамар Кадафи и Либия също НЕ поискаха помощ от Русия ---------------------------докато 5. Башар ал Ассад ПОИСКА помощ от Русия и я ПОЛУЧИ 6. Гърция ПОИСКА помощ от Франция и я ПОЛУЧИ 7. Азербайджан ПОИСКА помощ от Турция и я ПОЛУЧИ ----------------------------- Това е положението...

Югославия поиска помощ от Русия но не я получи, България дори затвори въздушното си пространство за руска помощ... но позволи бомбардировки на Югославия през България... Колкото за Армения - военния конфлликт е между Нагорни Карабах и Азербайджан, но Ердоган насочва войната за унищожаване на Армения, затова военните действия са срещу Армения и за нейното пълно унищожаване като държава и изгонване на арменците... става въпрос за масови избивания на християни по целия свят, това вече е линията на Новия Световен Ред и техните бандюги, в случая османлиите...

Някакъв клоун отдолу обяснява , как понежи видите ли, тези територии са водят в Азербайджан, арменците трябвало да отстъпят. Нали това автоматично означава етническо прочистване и кланета?! Та, никой на никъде не смята да отстъпва, но в момента в който се намеси Иран, ситуацията ще стане много, ама много интересна.

А вие знаете ли, че България е изкона арменска земя? Имено от тук са дошли нашите предци. В името на град София се чува името на древне-арменската област Софена и не случайно Арменската Академия на Науките счита, че именно тук е била столицата на Тигран Велики! Така, че след азерите от Иреван и Карабах, да се готвят българите от София за изтребление. В крайна сметка именно българите са виновни за арменския геноцид от 1915 г. преди Христа, след който в Софена не остават арменци и нашият анрод е принуден да се пресели в Мала Азия.

То хубаво се шегуваш, ама това са измислици. Първите арменци са докарани от северна Сирия в Тракия през 10 век по време на византийското робство, при император Лъв X. A там са изпратени траки от района на Казанлък и Хисаря. Арменците след три години толкова се устройват, че обявяват собствена държава и водят война с Византия. Единият от генерал Бакуниади (дето основава Бачковския манастир) е убит в сраженията. След поражението се пръсват - някой остават в Пловдив, други минават Балкана, има заселвния в Сливенско и в Родпопите.

Въпреки многовековният българо-турски геноцид над многострадалният арменски народ, част от арменците в Софена оцеляват. През Х в. те възстават под предводителството на дашнака Бакуани и основават не само Бачкоянският манастир, но една от средновековните арменски държави. Така редом с Киликия, Ани и Ван в Мала Азия, арменците имат държава и на Балканите - тяхната изконна земя. Призовавм международната общност да признае 1.Окт за ден на арменския геноцид в Софена!

Действително си Глупенян!

Айде, бе, мръсен нечистоплътен уроде Бабикян, отивай да се биеш за земята на дедите ти. Това да не ти е София, да си напълниш джебовете на непраното елече с яйца и домати и да ги хвърляш по Мин. Съвет. Нещастник. Айде сега разни Маги Халваджиян, Казасян, Ашикян, Въртанян, Кумруян, Берберян и не знам си кой още ЯН, вървете защитавайте родината си. Хитри гниди арменски...

Господи, колко си тъп!

Русия е поставена в сложно положение защото Армения,макар да се водеше за проруски настроена след 2016 година когато победи Азърбайджан се опита да играе на два стана- с Русия и с САЩ. И заряза подготовката за нов конфликт за Карабах.Междувременно Азербайджан макар и въоръжен предимно с руско оръжие усвои производство на прости еднократни дронове от които сега Армения търпи загуби.А Русия няма сметка да се изолира и противопоставя както на Азербайджан така и на Турция след явното предателство на Армения. А САЩ сега съвсем не му е до тази полупустиня Карабах.Междувременно. От всички най печели Турция.

ужасен ужас е колко арменци има тук ... и най-страшното е, че сега като ги подпука Алиев още ще ни налазят!

повечето хора не си дават сметка, но ако се тръгне по нишката на тия конфликти, стигаме до френската революция, подобно на оная шега с размера на совалката проследен до двата конски задника френската революция изобретява понятието нация като заместител на краля, за да не загубят хората усещането за "нещо по-висше от индивида". концепцията за нация среща топъл прием сред нашите да си го кажем направо по-примитивни балкански народи, и се "побалканчва" до познатия ни национализъм. национализма почва да руши османската империя, разни будали като левски са се опитвали безуспешно да вкарат "оригинала" измислен от френските гееве, но това не е за български кратуни. и така, заради безобидната идея "дай да измислим какво да казваме вместо в името на краля" , османската империя рухва, и развалините затискат особено тежко арменците - хора чепати, и лесно можещи да вбесят по-кибритлия имащ работа с тях.

КАБКАЗ - на иврит КАБ - Промушвам, Намушквам КАЗ - на иврит Кърваво, Кръвопролитни

Не се и съмнявам че е на иврит....горките нали много са пострадали от ВСВ....

Горски Евреи Уикипедия на Руски

оставете хората да се колят на спокойствие, тях това им е забавата, хем те ще си правят кефа, хем няма да пламне нова световна война

ЕРДОГАН е арменски евреин по майка, смятайте кви "хубави" хора са арменците

Затова ли го е обрязала? А защо не казваш- смятайте какви хубави хора са евреите...?

е как бе - тука един се кълне във вечна вярност на Ердоган и плюе по омразните арменци, че били по-лоши от евреите и едва ли не - ако евреин се чифтоса с арменец ще дойде края на света...

Турция нахлу в Сирия, Ирак и Либия. Финансира сепаратисти в Китай, Иран и Чечня. На нож са с Гърция а сега започнха война и с Армения. Останаха само едни дето още не ги е нападнал. Сещате ли кои са???

Боко Паша Тиквата Ефенди отдавна е ХАРИЗАЛ Странджа, Сакар, Ямбол, Хасково, Кърджали, Бургас, Сливен чак до Варна на ЕРДОГАН Султан

Кукловодите на войната са Ердоган ефенди и товарищ Путин. А повечето арменци, които познавам са хитри, пресметливи, лукави, двулични, егоисти и паразити. Що за християни са това? Имал съм си работа с арменци, винаги гледат да те прекарат. От тогава съм се зарекъл- от арменци и цигани- далеч.Имал съм си работа и с руснаци. Но не комунистически гниди като Путин, а - с хора от руския народ. Много са доверчиви , наивни, като деца са- плащат предварително, водят те на ресторант, подаръци....Чудесни хора.

Ресторант си виждал само отвън или на картинка цървул скапан

Ей, мърльо, ако те набарам , ще ти направя зъбките такси. Ще хвърляш шеш- беш с тях. Нещастно, миризливо, обръснато, татуирано слаботелесно гейче с пеперудка на задника и вибратор в задния дбоб. 105 кила съм, тренирам от 30 години вдигане на тежести и вин чун. За десет секунди( мнго са) ще те размажа като лайно на асфалта. Боклук.

Глей да не получиш инфаркт от напиняне, Говньо!

Ако се ръкуваш с арменец, непременно си преброй пръстите след това!

Ако се ръкуваш с азерите и мюсюлманите погледни дали карабината не ти орязана, па да не говорим за женската...

никога не бих направил такова нещо ... щото много съм гнуслив и не се ръкувам с арменци

Някой от вас да е виждал добро от арменец? Аз не съм! Подмолни, пресметливи, злобни. Азер не познавам за да дам мнение.

Всички имаме трески за дялане, но не ме карай да подкрепям налудничавите идеи на Ердоган и мюсюлманите. А азерска авиокомпания Силк пренася оръжие от Израел- защото евреите са много пострадали от войната - поне така казваха де. Има ли някъде война тогава търси американци, евреи и германци.

Не ми дреме за Ердоган, за мюсулмани, евреи и т.н. Ама изобщо! Един Лебикян познавам и ми е достатъчно да съм наясно каква паплач са арменците!

Какво е мюсУлмани? В кой бОквар да проверя значението на тази дума?

тия винаги ще намерят причина та да се бият

Ердоган най- добре представя агресивната политика на НАТО.

Конфликтът около тези земи има близо 100 годишна история. Казват - където е текло пак ще тече. Явно и където се е стреляло пак ще се стреля.

В момента - след 2001 - ва година сме свидетели на старата история но с нови врътки. Западът е побеснял да разпали война на много фронтове около Русия. Още преди години по една Евровизия стана ясно, че Азербайджан ще е следващата к.рва, след Украйна и още някой в Европа. Ще се счупят носа азерите, но нека първо да се напъват.

арменци няма нужда да се биете, рязани карабини ще има за всички ви!

Кой каквото и да говори става въпрос за газ, петрол и много пари.

Нагорни е в международно признатата територия на азерите и точка! Не ми дреме за религиите! Гнусните арменци са нашественици!

Гнусен е езикът който употребяваш. Ха дано азерите да те благословят....

Западът се опита да разпали война с Крим- не им се получи, след това с Беларусия- не им се получи, сега с Нагорни Карабах. А Ердоган е типичен представител на политиката на НАТО- пълна агресия.

САЩ искат Азърбайджан да спечели ,а близката до Русия-Армения да загуби,...и правят всичко възможно за това.

Хм, защо трябва арменците да спират огъня? Азерите и съюзните джихадисти провеждат настъпателна операция срещу техните позиции и те се отбраняват. Идиоти или страхливци би трябвало да са , за да спрат огъня в такъв момент.

Реално Нагорни Карабах = Крим като ситуация. Намира с в една държава географски, но демографски населението над 90% принадлежи на съседната държава. Това разбира се не означава, че Арменците ще успеят да направят това, което направи Русия. Май ще разберат значението на древната римска поговорка: "това, което е разрешено на Юпитер, не е разрешено на вола".

И българите ще го разберат когато ердоган се насочи към южна България.

По принцип нищо не го спира, но защо му е. Реално той може да постигне каквото си иска в България чрез подставени лица и фирми. Защо му е да владее територията, за да плаща пенсии и здравеопазване на населението. В днешно време държавите се завладяват виртуално и хибридно, а не териториално.

Стой та гледай. Коридорът Албания, Македония и Южня България са важни за Ердо и американците. Не забравяй, че той подкрепи Косово да има армия- това говори само по себе си.

абе, другарю дето са те таковали арменци, я разведри обстановката и разкажи защо ги мразиш толко арменците? Какво чак толкова ти се е случило? Или някоя арменка не ти е пуснала?

Твърде е рано да се правят каквито и да било изводи как ще продължи този конфликт. И двете страни от години се готвят за война, готови са морално и материално за нея, може да се бият и с месеци без някой да отстъпи. Областта си е арменска от хиляди години, така че арменците няма да отстъпят, сигурно ще се бият до смърт. Азерите едва ли ще се бият толкова настървено, както и преди 27 години ще се откажат.

Азерите затова си купуват наемници, да не дават собствени жертви, което не ги прави да са правоимащи.

има вече информация, че американските наемници-терористи от Либия и Сирия отиват в Азербайджан да се бият, явно и тук пак са намесени американците и техните военни интереси

За либийци не съм чел. Но за сириици и други джихадисти от Сирия-да. Излезе инфо, че турски частни военни компании(ЧВК) набират такива наемници из между сирийските бежанци и други подобни в окупираната от Турция, северна Сирия...

ЕЕЕЕ, ТОЯ ЕРДОГАН НЕ СЕ КРОТНА, ТО НЕ БЕ СИРИЯ, ГЪРЦИЯ, КИПЪР, СЕГА И АРМЕНИЯ. ПРЕВЪРНА "СВЕТА СОФИЯ" ПАК В ДЖАМИЯ, ОРГАНИЗИРА СИ ПРЕВРАТ И ЩО НАРОД ИЗГОРЯХА ТАМ...... ГАДЕН ЛИЦЕМЕР. ТУРЦИТЕ В КИПЪР ТРЯБВАЛО ДА ИМАТ ДЪРЖАВА, АМА КЮРДИТЕ ВСЕ ЕДНО НЕ СА ХОРА.

се радваха много по време на някаква класификация? Не ми се рови в нета но звучеше така; -Българи-Цигани.... .Е то се видя кой от къде е и какъв е,и до какво стигнаха?Незнам кой крив кой е прав но сътвориха немислима глупост.Пак нормалните хора ще операт пешкира.

Арменската диаспора е събрала 20 000 доброволци на помощ на Карабах ... За неин ужас Азербайджан им е разрешил да минат през негова територия, защото от количеството арменци в една армия зависи нейната търгашеспособност, а не боеспособност.

Хората отдавна са казали - когато оръдията говорят дипломатите мълчат.

Кремъл не иска Азербайджан да спечели и не иска Армения да загуби.

Тежка ситуация, ядат пердах и двете страни, но не се вразумяват, юдеите продават оръдие на азерите, мамят ги че победата е наша, Иран внимава с хода, който ще е съкрушителен за една от двете страни, но трябва да признаем, че Азербайджан воюва за своя си територия и Армения трябва да отстъпи, защото са слабата страна в този конфликт. Турция се е отметнала от дипломацията, и това е в неин ущърб, Русия и Иран имат шанса да въведат дълготраен и справедлив мир, именно към това трябва да се стреми Армения

не познавам по-неприятни и противни хора от арменците. все лъжат и гледат да те преметнат.

колко армненци познаваш бе резан

живи - 6

По - противни от евреите няма, смърдят на гомна.

Малко за етногенеца на арменците Евреите като са бягали от Палестина на север, някъде по пътя са се засегли с бягащите от Индия на запад сигани ... поомешали са се и така на мястото на ятхната среща се появили арменците - имащи черти и на двата народа пра-родителя

Всички турчеещи се, като тебе.

да не говориш за вас, турците?

Въпросът е дали Путин ще изтъргува Армения в полза на Ердоган! Ако го направи ще трябва да създадем още поне 20 антитер. центрове, към съществуващите на този етап лапнимухи пии шербет и не плащай!

Това въобще не е въпроса. Въпроса е КАК Русия да задържи влиянието с в региона. Ако остави аремнците, ще има коридор турция-азербейджан-туркменистан. Ако им помогне, губи каквото влияние има в Азербейджан. Избора е много труден!

Каквото и да става там, едно нещо не бива да се позволява. Отварянето на коридор турция-азербайджан-туркменистан. В момента Армения е кост в гърлото на тюркие...така както едно време турчолята са наричали Костантинопол - кост в устата на Алах. Турската подкрепа към Азербайджан няма нищо общо с Нагорни Карабах..това е само предтекст и удобно извинение. Идеята е със сила да се принуди Армения да направи отстъпки, които биха отворили коридор за пан-тюрската идея на Ердоган. Естествено, както беше случая със Северен Кипър, турците първо трябва да питат САЩ, преди да започнат такива работи. Както тогава, така и сега, САЩ е кимнал одобрително, защото тях ги интересува отслабването на южният фланк на Русия. Без такова одобрение - което означава ако Русия се включи да ви нарита, ние ще се включим да ги спрем - турция не би тръгнала на така авантюра. Топката е в игрището на Русия и хич не им завиждам на трудният избор...Ако наритат турците, губят каквото влияение им е останало в Азербейджан. Ако ги остават, турците може да си направят коридора който ще бъде в ущърб на руските интереси в региона. Ходове има, но все неприятни. Точно в този конфликт, ще видим до колко наистина е способна руската дипломация и креативност. Възобновяване на конфликта в Северна Сирия и подкокоросване на кюрдите в определни региони, са неща които Русия може да прегледа, за да вдигне цената за турското участие в отношенията между Армения и Азербейджан. Не мислите че това е конфликт между Турция и Русия...ако беше, турция нямаше да се наеме да рискува военнен конфликт с Русия. Това обаче е конфликт между САЩ и Русия, с държави като Армения, Турция и Азербейджан в ролята на пионки.

имам новина за теб - Ердоган не брои руснаците за сериозен враг/противник.

Той знаеше ли го това когато се гърчи в Кремъл преди няколко месеца под статуята на Екатерина Велика, след като Путин му изпари 34 аскера, и след това свика спешна среща на НАТО за да иска помощ?

1.Арменците се заселват в началото на 19 век на територията на азерските Ириванско и Карабахско ханства, завоювани от руснаците 2.Във втората половина на 19 в. - задълго до Хитлер, арменците основават своя национал-социалистическа партия - дашнак. Дашнаците искат окончателно решение на не-арменския въпрос и започват с терор да убиват и грабят руснаци, азери, турци, перси, грузинци и др. 3.Когато през 1918 г. се създава Армения, 30% от населението и е азерско и дашнаците решават да го изтребят. В резултат - днес 99,99% от населението на Армения са арменци 4.Когато през 1989 г. се разпада СССР 23% от населението на Карабах са азери (през 1918 г. много повече, но това е арменска, т.е. дашнакска автономия в АзерССР). Дашнаците решават да го изтребят и днес Карабах е с 99,99% арменско население

1918 година ли се създава Армения, кретен. По тази логика и България е създадена след като е освободена от турците... За изтребването хич няма да го коментирам... 100 процента си някакъв комплексиран резняк. Ходи да миеш задника на султана, ибрикчия скапан. То няма нормален турчин, който да харесва Ердоган, само свиркаджии като теб останаха

Сбъркал си с около 2100 - 2500 години, братчед.