Мерките на Симеонов в сила: Затварят "Какао Бийч" и бар "Хедон"

Двете заведения многократно са нарушавали издадените предписания на РЗИ за допустимите нива на шум

Обратно в новината

Коментари - Мерките на Симеонов в сила: Затварят "Какао Бийч" и бар "Хедон" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в булгаристан има държавна политика да хвалят турция.а от там само беди.Неглижират Гърция щото голяма завист. симеонов е мутра, всичко е за $ за неговите си хотели.

от 5 години имам земя в Гърция от 2 г. направих постройка. Данъка е 2ЕВРО/две/ на година з а земята водата е безплатна./вадят е от плитко/ морето ми е на 125 метра. Имам лодка, градина и съм по цяла година тук.съседите са добри/ням абългари/ ток по евтин от булгаристан защото икупуват соларната енергия има 32 солара и 10 тягови акумулатора. не заключвам няма шум единствено жега. в булгаристан е отврат.

Кръчмите затварят, а бившите разпространители на гей порно, като СКАТ?

Вчера видях една релса на пътя и се сетих за този блюдолизец на офшорките и личен слуга на Цеко Сифоня. Сетих се и за Нено Пинокиото, за Николинка Оскара....

Браво Валерка! не ги слушай какво дрънкат! време е тези свърталища на шум,алкохол и дрога да им ударят кепенците! Прави каквото трябва пък да става каквото ще! ...само не се увличай!

ВИЦЕТАТА се държат като КМЕТОВЕ а кметовете като ВИЦЕТА ОФСЕТЕ в ЕКСТАЗ

Далавери накрая нито ще прокара офшорните интереси в Пирин, нито реално ще се бори с мутрите, нито с перачите на пари, нито пенсиите ще вдигне. Баце го сдъвка и го изплю. Само Волен и дебелата каракачанка си кротуват и си дебелеят без да подскачат. Истински патрЕоти.

Министър-председателят Бойко Борисов проведе днес среща в Министерския съвет с главния изпълнителен директор на Световната банка Кристалина Георгиева. Това съобщават от МС. Очаквайте УВЕЛИЧЕНИЕ от СТАЛИНКА та

Валери, приготвяш ли релсата? Решението за ВКС още не е обжалвано. Или релсата или мутрите на Цеко (господаря ти). Валери, кво стана с борбата ти против лотарията на Пееф и Черепа? Спихнал си се, Валери. Релсата.

Браво на Симеонов!Всички бандитски ,СИК-аджийски свърталища да се закрият .Крайно време е да има поне лъч законност.Давам си сметка ,че с герберите истинската трайна законност е химера.

как сички свъртелища, бе? - то за сички не са платили. Само теа, де вдигат шум чак до Кипър.

Щом има хора , които подкрепят този простак , значи България е загубена.

Валерко като го гледам на тази снимка как е налял чак се плаша. Другио патрЕот войводата и той се пръска по шевовете. Иначе Валерко след като се справи с Какао Бийч остава да се справи и с другия малък проблем - демографската криза. Топим се като нация. Емигрантите и даже циганите вече не искат да остават на тази територия и се изнасят на запад.

абе така не се затварят шумните клоаки. към екипа за измерване на шума се придава сапьорно отделение за изпълнение на комбинираната заповед за затваряне и премахване на незаконния строеж.

Опорна точка на руските тролове : Българското море е най-гадното. Ходете само в чужбина за да изтичат нарите от България .

Как пък ти хрума тази блестяща идея? Върха си!

само Гърция става на балканите з апочивка. от 18 години все там за по 2 месеца и никога не сме били разочаровани. извесно време преди много г. бяхме на к. градина...банев го засра и с него наоколо всичко стана боклук отделно залив а се фекализира много. Ходете на всякъде другаде без македония турция и албания.за булгаристан- един голям кръст.

Валери сериозно се бори с мафията. Което значи че от БСП пак ще го нападат................

тъкмо се завърна колегата от Приморско и впечатленията са: - БГ Черноморието все още е кенефффф

Черноморието е част от България и то е като " всичко българско и родно любя, тача и милея".

Ми какво ще правят сега дилърите? Та там се продаваха килограми дрога от орките на Боце.

Така е, когато не можеш да се справиш с ман.галс.ките веселби мачкаш българския бизнес. Щото е по-лесно. Ама утре ще се чудиш от кого да си събереш заплатата, нали?!

А кога ще започнат да затварят обектите в градовете? Само на 5 метра от терасата ми е лятна градина на едно бистро, в което официално музика не се пуска, но има 60 инчов телевизор, който дори без звук събира пияни тълпи от футболни фенове всяка седмица. Отделно, че нашият кмет тази година е издал разрешително за удължено работно време - до 1 часа след полунощ. Жилищните кооперации в квартала са наблъскани една до друга, когато една пияна компания започне да се надвиква да да се чуят, околните апартаменти кънтят. Не се живее. Над 60 семейства страдаме от тази кметска недомислица. ГОСПОДИН СИМЕОНОВ, КОГА ЩЕ ТРЪГНЕТЕ И ПО ГРАДОВЕТЕ??????????

абе затваряйте цялото крайбрежие . няма по гнусно от булгаристанските плажове ,и т.н комплекси.

Пък и пенсията малка и за нищо не стига, нали ?

Че с 300-400лв. ко по-напред?

Браво, дано това е първата крачка,а втората е:ГОЛЕМИЯ БУЛДОЗЕР.......всички незаконни обекти и хотели на по малко от 100м. от плажа както е по закона да се сринат ,както е в Испания......

Колосална победа :))))) Цяло вице в неравна битка с някакви смрадливи бардаци .... А какво стана с данъка върху хазарта , симеонов ?!!!! Или черепът ти е висока топка .....

И рекламата на билетчетата които търкат всички бедни и богати :)

това със затварянето на тия дето се мислят за над закона е похвално!!! И вероятно предвид, че става въпрос за Какао ..., би следвало да има възпитателен ефект за по-малките мутряги..!

Всички дискотеки по морето да са под земята.Искам от стаята на хотела да чувам само шума на вълните.Някъде те се плискат направо в оградата на хотела-супер.

Искал той, и аз искам онези младежи от съседната стая да не ги чувам, че цяла вечер ускорено дишане и "ахх, ахх , още малко , о да, да, да" , че ако се събуди бабата става лошо. А шума от прибоя е толкава силен , че не може да се спи и се налага цял ден да спя.

Там взеха мерки, а ежедневния шум от циганските сватби, който пречи на хората в много градове, няма кой да го спре... Браво!!!

Радвай се че циганите не минават по домовете Ви да искат по 5 лева за озвучаването. :)

Пропагандата е велика сила. Чрез така разигравания скандал, БСП я изправят до стената в упор. С цел да се забрави, че водещата мафиотска сила в страната и в Бургаско е управляващата ГЕРБ, полицията на ГЕРБ, прокуратурата и съдиите на ГЕРБ. Разбрахме, че Митьо Очите – в качеството му на наркобос и криминален рекетьор по Черноморието – е „разработван” от МВР цели две години. Него са го подготвили. И вероятно малко преди да го гръмнат, този път успешно, са си спретнали този екшън, за да стоварят всичко върху БСП, като единствената политическа сила, която днес застрашава монопола на ГЕРБ, на Борисов и Цветанов. Така изглеждат нещата, ако човек се позамисли по-издълбоко, ако проследи как се режисира медийната истерия вече цяла седмица. Пропагандата е велика сила в политиката. Чрез нея се пренасочва гражданският гняв, прикриват се ключовите злодеи, обезсилва се обществената енергия срещу властта.

Айдее, какаовия плаж заминА. Са къде ше се шмръка, ше трябва по къщята.

Интересен ще ми е коментара на Англекова и онова чучело сидеров.

Ангелкова ще отчете че причина за слабия сезон са проверките на Симеонов и затворени заведения по време на сезона.

Браво! Отлично! И да, съвсем сериозно отбележете, че и без и със музика едно заведение или се харесва или не. Ако оценката зависи от музиката, то по-скоро шумът пропъжда вместо да задържа хората. А специално за Какао и Хедон - от впечатления за Какао, по-скоро трябваше да го остави, за сметка на стотиците друго - заведения и частни имоти, от които шумозамърсяването е зверски дразнещо. Но пак , де поне за Какао е символно, че който не спазва си носи последиците. А те формално са в нарушениЯ. Отделно дрогата която е като река там.

Дискотека без музика, бар без алкохол е като секс без жена. Може ли дискотеките да спрат музиката в 23 часа, като до 21 часа хората са по плажовете.

Ами да си направят шумоизолация и да си дънят на воля. Ама е скъпо, а чорбаджията иска само да лапа. Еми ДГД.

хахаха, като едно време имаш вентилацията в заведенията, може да се пуши. Хората си я направиха и после забраниха въобще да се пуши. хахаха, инвестирайте...хахаха

Каквото и да се говори това "Двете заведения многократно са нарушавали издадените предписания ..." прави всякакви коментари по темата излишни. Или спазваш правилата и работиш или не. Това е. Нали искате да сме като в белите страни? А основната ни разлика с тях е, че при тях правилата се спазват а тук не.

Или спазваш предизборните си обещания и управляваш или не спазваш и чиба.

Подкрепям, въпреки че не ми е симпатичен! Ако успее да се справи и със строителството по плажовете и да се определят справедливо свободните зони по плажовете, още по-добре!

Бих затворил всички магазини и заведения, които са с имена на латиница или с чужди имена изписани на кирилица. Шумните заведения са ясни - или намаляват музиката или спират да съществуват.

И пътните знаци изписани на латинеца да не важат /да не се спазват/ !!!

Струва ми се че Симеонов преждевременно ще изпълни обещанието си да си върже релса на врата и да се бухне в морето.

Браво на ВИЦЕПРЕМИЕРЪТ ни Затвори две дискотеки Затвори и АСПАРУХОВИЯТ МОСТ че не се ЗНАЕ Също и оградата с Турция Че от глупост държавни служители превозват мигранти с курсове Бургас София Измъчиха се хората Мъка ти казвам За няколко ЕВРО в повече

Този политически мушморок, винаги може да те разсмее до сълзи....

Чувал си за ШУТЪТ на КРАЛЯ

А Симеонов защо не съблюдава изпълнението на Закона за ЗАБРАНА на Пушенето?!!?! Защото явно има далавера в контрабандата!!! От това правителство - САМО РЕКЕТ и БЕЗУМИЕ!!!!!

Защото от парите за цигарите си получаваш пенЦията.

Единствения човек за толкова много години който застана сам срещу ненаялите се холдинзи които таковаха мамата на курортите

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Защо не оправят съдебната система, пенсии, здраве и т.н. а хвърлят пепел в очите на хората.

Защото с пепел е по-лесно и хваща декиш.

След зърнените босове настъпват хотелиерските.Командира им е Симеоноф.Пречи им гората,пречи им шума.Хотела къде му беше в Поморие май,но няма значение.

Абе , кво стана с обещанието за пенсий и заплати.Нали това беше основна задача. Не помня в предизборната програма шума да е бил номер едно( май въобще го нямаше). Една седмица на тихо море- добре ,ама после цяла година без пари .А почвайте важното ,стига популизъм.

дано е за по-дълго

Другарю пенсия,за заплати и пенсии ще ви залъгваме когато започне предизборната кампания.За да се наредите отново като стадо на опашка за гласуване и да ни преизберете.А сега се прибирайте в мизерните панелки,пийте по една евтина ракия и се успокойте.

Аааа , вече не им вервам.Няма да гласувам за тях....ма то няма за кой.Кажи верно за кой.

След месец ще се чува само шума от прибоя и да видим как ще се бори срещу него.

В нормалните държави правилата се спазват! Дейността или поведението на някого в никакъв случай не бива да пречи на останалите. Само така може да бъдем спокойни, независимо от коя страна на диалога сме. Тук за нас това тепърва предстои да бъде изживяно като празник...

Да и там ВИЦЕПРЕМИЕРИТЕ затварят дискотеки Една заповед от кметството залепена от полицията и точка Видял си ти как действат в демократичните държави

"Дейността или поведението на някого в никакъв случай не бива да пречи на останалите." А защо се опитвате да ми пречите да се забавлявам, зашо?

Затворените шуморазпръсквачи са на БСП. След Бончо, още два донора са загубени. Корни да командирова Добрев до Белград, да донесе някой милион останал от КТБ.

Браво на Вицето!Добра работа!

Затварят Какао бийч - поредната национална катастрофа :)

Националната КАТАСТРОФА е с МАКЕДОНИЯ Нещо да е казал за изказването на ЗАЕФФ

Мда ще ги затварят в края на август за срок от 6-8 месеца, сешшш ли се. Мижи да те лажим.

Чета коментарите и мисля , че голям процент от тях не са стъпвали на слънчака , а камо ли да са ходили до нашето море . Господа пенсионери по спокойно , пийте си редовно хапчетата , гласувайте за ГЕРБ ,че може да не доживеете до следващите избори ,на Валерката му е платено и е изпратен целенасочено да съсипе бизнеса на бившите висаджии ,а и да изпразни хотелите , просто явно вече не си плащат , а за шума и пушенето изобщо не му пука , нито ще отиде той или някой нормален на почивка в Слънчев бряг , затова подгониха и очите , затова са и всичките циркове , просто се чудят от къде да ги погнат със закона , а вие си мислите , че на някой му пука от управляващите за нас , тях ги интересува само собствения гъз и да не изгърмят , за някоя куца далавера , другото е мижи да те лажем . Пишете си партийни простотии , а те ще се забавляват на ваш гръб защото всичките са под едно крило , а абривиатурите нямат никакво значение .

Щом хапчетата ти помагат, пий ги

Продадох си апартамента на Слънчев бряг с огромно облекчение.По цяла нощ не може да се спи от шум ,а на сутринта пиянския купон продължава в басейна.Ако излезеш на разходка рано сутринта ще се спънеш по главната алея в празни бутилки от алкохол и употребени спринцовки, понякога и пияни момичета и момчета лежащи на алеята. За мене Слънчев бряг е мръсна дума и всички мерки по очовечаването му са закъснели

От Сидеров не става чеп за зеле !! Добре, че Симеонов се качна с приятелите на мафиотските структури и поведе безпрецедентна война против перекендетата на властта, която продължава да спи своя 30 год.сън !!

sawo

Симеонов беше обещал да вдига заплатите, вместо това тормози мутри, които не си плащат и лобира за лифта на Цеко. Да си прочете предизборната програма, че нещо явно доста забравя...

СИМЕОНОФФ В ЕВРОПАТА такива Въпроси се решават от местните власти и без много шум Когато ВИСШИ политици се занимават с ДИСКОТЕКИ кога ще им остане ВРЕМЕ за държавните ДЕЛА ВИЦЕПРЕМИЕР с държане на кметски РАЗСИЛНИК Тогава да ти даваме заплатата за такъв ДЪРЖАВЕН МЪЖ

Та нали местната власт играе заедно с мутрите.Пример - Очите,Бенчо,общинския "депутат" от Несебър,който още го издирва.Това е Булгаристан,а Симеонов си е заложил ,дето се казва главата,да има някакъв ред на Слънчака.Тапир червен.

sawo

Ами да погне местната власт тогава, защо мълчи за тях? :) Местната власт нямат наредби за шума, тези предписания на РЗИ ще паднат в съда на момента, а всички ние ще платим и огромни компенсации.

СИМЕОНОФФ за кого работи За конкуренцията Та затова сте тъпи Че не правите разлика между ДЪРЖАВНИ дела и частен БИЗНЕС

Не ме обиди ТАПИР но за ЧЕРВЕН Явно имаш в родът си много активни БОРЦИ Та сега измиваш греховете им С дядо майор от царската армия и баща с 6 години в Белене за връзки с Интелижън Сървис А бе тиквеночервенотиквениче

На тоя тъпанар "патриотизма" му започва шумно по телевизиите но свършва тихо там където започват личните му интереси! На дружките му също.... Тия са патриоти колкото желязото е дървено!

ПАТРИОТИЗМЪТ му е от ЛЕВИЯТ до ДЕСНИЯ джоб

Това не е курорт, а пълно Клоака. Преди 2 дена се връщам..наложи ми се да мина за 3 дена от там по работа. Първо никъде няма кошове за боклук...ако не си носиш боклуците поне няколко километра докато откриеш къде да ги изхвърлиш, просто няма друг вариант освен да ги хвърлиш на земята. И впечатленията са ми само от централната част...представям си какво е по-встрани от центъра. Битака от гнусни сергии просто не ми се коментира. В заведенията масово се сервира остаряла храна, ако чуят че си българин и получаваш обслужване като натрапник и някакъв отвратяга, на който едва ли не му сервират безплатно и ми се наложи да чакам нещоко, което се приготвя за 8 мин. - над 40 минути, а около мен на всички им носиха поръчките и това не е някакво капанче, а прословутото цетрално заведение ДЖ....! Не само дискотеките, ами всички комплекси, ресторанти и сегргии да ги почват и не само Симеонов, а ми там НАП, агенциите по храните всичко живо трябва да е там и да затваря поне по 10 обекта на час.

А боклуците като теб къде ги носят, къде ?

Ама той сега Белият пудел не е изквичал , щото е заминал или за Варадеро , Сочи или е по Сибирските простори с Путя на лов за глигани . Да му носи пушката , де ...

БОКО и той но днес поучава ПРОФЕСОРИТЕ от БАН

"И двете заведения за проверени на 8 юни. Направени са констативни протоколи, издадени са предписания за отстраняване на нарушенията. Независимо от това при проверка на 5 август са установени същите нарушения в Слънчев бряг и Созопол." Е, значи правилно са затворени! Но, ако това е точно работата на вицето по икономиката и демографията, то каква ли е работата на отговорните за това институции? А защо плащаме на чиновниците в тях?!