Нови ключови разкрития за COVID-19

Ето какво показаха резултатите от две проучвания за дълго продължила коронавирусна инфекция

Обратно в новината

Коментари - Нови ключови разкрития за COVID-19 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Държаха ни като в концлагер 2 години ограничения Хората психясаха Още чувам гласа - ами да спретнем една малка войничка Този К19 е Убедителната психология за началото на глобализацията на запада Които набутаха в болници -умряха не от вирус-а от лечение Смъртността и усложненията при заразените беше по малка от тази на ваксинираните Един от многото случаи-полицията карантинира цяло селище заразени Никой от тези хора не се лекува- нито един от тях не умря Ваксините и лечението ни убиваха ТОВА Е - кой пусна К19-не са китайците

Я напишете колко бустера сте му забили на тоя ваш "пациент"? Нали там всичките ги оваксахте, че тая година пети бустер ин треснахте?

Ключови разкрития разкриват ,че няма никъв ковид ! Няма изолат, няма нищо . Нямаше пандемия .

Умишленото всяване на паника сред населението не е ли престъпление тук, както и в Нидерландия? Колцина са осъдени и лежат в затвора за паниката създадена с измислената "пандемия"?

Ами целта е глобалното зануляване на населението на земята поради изчерпване на ресурсите Май Бил Гейтс на интервю в интернет беше казал че населението трябва да се намали до 1 милиард А сега май сме 6-7

Бил Гейтс не е казвал такава простотия. Също така БГ е интелигентен и начетен човек. Тук няма равен нему.

да намалява, но от най-населените реципрочно към най-малко населените държави! Китай Сащ Индия да намаляват, а България и без това е малка да не я закачат!

- Гусин шефе, имаме проблем. - Какъв? - Хората вече спират да се интересуват от войната в Украйна и не ги е страх от Русия. - Офф - Какво да правим? - Бе я виж от темата Ковид може ли да изтискате още нещо.

Колко е ужасно всичко това. Дано успеят навреме да разработят новата ваксина, защото старата и трте бустера едва ли вече работят.

Пенке ле, мори Пенкеле. Тия изследвания се правят за да се изследва действията на вируса, за да бъде подобрен и по-смъртоносен. Разбира се ще се разработва заедно с ваксината. Подготвя се новия вирус Х. На 28.05 ще се проведе Среща на СЗО по групов шантаж и изнасилване на държавите-плебс. Ще ги изнудват да подпишат Договора за глобална пандемия. Според който, Ако СЗО (бивш рокфелеров център, политическа бизнес организация, нищо медицинско в нея) обяви пандемия в света, то СЗО поема управлението на държавите. И те се длъжни да се подчиняват. С този подпис държавите приемат да станат доброволно феодално и робско владение. Сложи ли България и която държава подпис, после става ужасно. Ще вкарат веднага цифрова валута евро, веднага всичко ще се елктронизира. За удобство ще се разполага на чипове, съвсем доброволно разбира се. Само че така, че да нямаш избор. Не слушкаш, дърпа се шалтера. Това, което беше сатанистко футуристично бъдеще, вече тропа на вратата. Нещо, което беше абсурдно да се случи, по идея до 1-2 години трябва да стане реалност. А на тези им пука за теб и останалия планктон, колкото да бачкаш като роб. То инвитрото беше с официални благи цели за борба с безплодието. Да ма не. целта беше да се подготви размножаването в епруветка и създаването на "неутрални полове". Които трябва да бъдат размножавани само за да работят. Представи си, че си на море. Отгоре лъскава повърхност, сладки вълнички. А ако се гмурнеш, то отдолу цял един съвсем различен свят. Само че няма море, това е загуба на време. Робите трябва да работят. На успокоителни едни опиумни. На каквито тестово сега е населението на САЩ.

Е, разбираш ги ти нещата, веднага е ясно, че си велик експерт ! Само не разбрах, защо е необходимо да те трепят след като могат да цоцат дори и от жалката ти пенсийка ? Каква им е далаверата да дадеш фира ?

Ами По смъртоносния, разбирам някои неща. И трябва да се срамувам от това ли? Ами образовай се блъскай се и ти. И в един прекрасен ден, ако смениш посоката на движение, може и да достигнеш до някои резултати. В момента големичкото ти Его и пустата жълта завист са те отклонили в доста друга посока. Там няма да имаш искания резултат. И ще си останеш все така дребен. А познанието не е за четкане на Егото. Част от концепцията за Златният милиард, поставена от клуба на евгенетиците, където Гейтс и компанията сатанисти-евреи е намаляване на населението до 1 милиард. Защото според тях, това е оптималното население, което те могат да контролират безпроблемно и да го цоцат както си искат. По-голямата бройка води до увеличаване на ред проблеми и намаляване на ползите. Дали ще разполагаш за харчене 20 милиарда или 25, си е все тая, ще изхарчиш доста по-малко. Това е обяснено простичко и елементарно, за да разбереш идеята. А твоето мислене е класическо капиталистическо, алчно. Искам и повече и повече. Само да смучем и да трупаме. Имаш един таван, дето за да разбереш нещата трябва да го надскочиш. Какво да ти обяснявам как се решават по математика квадратни уравнения, след като още се мъчиш да научиш таблицата за умножение. Още не малко неща се учат, преди да стигнеш до квадратните уравнения. Само че, шанс нямаш да стигнеш до там, след като си решил, че таблицата за умножение изчерпва математиката и вече си открил чрез нея тайните на света. И вече шансовете ти клонят към нула. Силно се съмнявам нещо да разбереш, предвид наситения с мисъл твой коментара, ама ти желая успех! Ще живеем всички по-добре само ако има повече умни хора. Умни, а не такива, дето са решили, че са умни. От тях полза никаква, дори вредят.

Белите Шапки не трябва да отстъпват,а да избият Драко-рептилите ...

стига го предъвквахте. минете на следващия.

Айде стига сте ни пробутвали стари вируси! Дайде някой по модерен, например КОВИД-24 или ваксината му още не е готова ? Нямам търпение да гледам по телевизията как боцкат Боци.

100+

с Горан Брегович и спомен за филма Ъндърграунд: Йебем ти маминку фашистичку...

"Новите" разкрития се отнасят за всеки вирус развиващ се в условията на компрометирана имунна система....

тези, които работят върху разработката на новите щамове на Корона вирусите си вършат работата... Явно докато не съкратят населението на Земята с два, три милиарда няма да мирясат!...

Тук "спасителите" постигнаха по обща смъртност към 70 000 повече починали. Още не се броят починали от ковида, напук на тръбеното, а починали констатирани, огромна част абсурдно да е от ковида - сигурно разни са го и нямали, освен сърдечните проблеми и други. Правилният въпрос е какво би било при нормално третиране, спрямо постигнатите от тях към 70 000 починали? В Туркменистан бе забранено да се говори за ковида. Те 2021г са някъде 6.2-6.3 милиона население, а ние на преброяване 6.52 милиона. Та там за 2021г умрели 41700+ човека даваха, а тук 148995 според НСИ преди - 107+ хиляди повече и над 3.5 пъти повече. Вярно че и преди ковида бяхме номер 1 по смъртност, а онези с увеличаващо се население. Кога ще ги съдят за престъпленията им? Нарушаваха дори члена от закона за здравето за епидемичната обстановка.

Хайде стига вече с тоя ковид! Не се ли усещате, че прекалявате?

Е, не си прав! Хората пробват и със коклюш напоследък.

Данните за ковид болните са непроменени: 132-134 хоспитализирани, от които 22 в интензивното. И тия, в интензивното, не се промениха. Да не би да са медицинския персонал?

имат си добрите и лошите страни. Важното в случая е, че даден човек с такава продължителност на заболяването се превръща в инкубатор на нови модели вируси - не е нужно да ги създават в специализирани лаборатории в САЩ и Китай.

Ами ваксинирали са го 5-6 пъти за да стане така. Че то и гъбички да има няма да се излекува болният от рак и спин, на който докторите са му унищожили имунната система. Няма да има никакви нови разкрития за Ковида докато не се сменят управниците, които наложиха фашизъм чрез вируса. На всички вече трябва да в ясно че това беше измама, кяото имаше за цел да се налагат мярки и която трябваше да я спрат, защото путин започна война и ако имаше мерки в Европа щеше да има и съпротива против властта.

Мъчат се всячески да оправдаят вредите от ваксините с които инфектираха не малка част от човечеството!

за ковид не знам, ама последните данни които Пфайзер представиха на комисията в САЩ ясно показват, че ваксината която са показали и регистрирали първо е различна от тази която после са продали на милиони хора, честито на "опитните свинчета"

А изследваните дали са били ваксинирани?

Доколкото се пише из малки медии в Европа, Урсула фон дер Лайен е подсъдима за престъпление личен интерес от продажбата на ваксините. Мъжът й е бил и е в системата за разпродажба на тези отровни субстанции. Както и да го погледнем, в ЕС имаме неофашистки режим. Първите признаци бяха при Меркел, когато забрани да се коментира под новините в Германия, когато пусна бежанците да рушат икономиката и обществото на Германия. Урсула е подбрана от доминиращите над ЕС САЩ. Като наследничка на фашистки функционер тя се обгради с още такива и като й подадоха войната в Украйна, САЩ й реализираха детска мечта да победи Русия. Разбира се Русия не е най-прекрасното място на света, макар да не е и най-лошото, но не може да бъде победена, понеже има ресурси и ядрено оръжие. Докатро ЕС е победен, понеже вече няма ресурси и е под пряко управление на САЩ, които пък пропадат като държава и се тресат в упадък - това го казват амерканци, но е забранено да се говори от пресата. Е, има много материали из Ютюб, но едно е да намериш факти, друго е да гледаш телевизия със селектирана информация. Ето така САЩ запазват доминацията си над до скоро проспериращ ЕС, набутват ни с газ на тройни цени, спират ресурсите на Европа, с Урсула пренесоха десетки милиардни концерни от ЕС в САЩ, за да плащат данъци и да осигуряват добре платени работни места в САЩ. Ето ролята на една гинеколожка в политиката на ЕС, при това на път да бъде преизбрана. Продаде суверенитета на ЕС и на всяка страна от ЕС за някой друг милиард в сметката на мъжа си и още някой друг вероятно на сигурно място. Евреите, които упраляват САЩ, си купиха търговец на ценности и суверенитет. И не е само тя. Кирето е назначението за България. Клеш. Време е да се преобърне тази кофа с неофашистки феаклии, която се е натрупала в ЕС и в страните от ЕС.

Ей, пак ще ни страхуват. БИО-маркерите почти изчезвали след 24 месеца, но ги имало след 8 месеца. АМИ нормално, когато организма се справи с някакъв вирус след време антителата изчезват. Ще се появят отново когато този (или много подобен) вирус се появи отново. Така работи имунната система. Иначе организма ни щеше да бъка от антитела за всяко нещо което имаме наследен или придобит имунитет. То нямаше да остане място за нормални клетки, дейба и манипулаторите алчни ... (не журналистите от ДИР, а оригиналните автори на статията)

Прав е Лукашенко да обяви "КоВид-19" за психично заболяване в Беларус !!! Слушайте вие австралийските малоумници дето биеха и затваряха в лагери хората ....

Никой никого не е бил. Лъжеш безобразно!

Даже го снимаха на площада. Е, не се появи в големите вестници. Естествено, в Австралия няма подписана декларация за човешките права.

Ужас! Някой да може да ме свърже с фон Лайнен, да си купя 2 кашона вакси на черно?

може да те свържа с вова путката да ти продаде спутник - да се отървеш по бързо

Чернокожия ти приятел редовно ти слага бустове с голямата кожена черна инжекция, ректално. Никакви вируси не са ти страшни !

Разкритията са за огромни манипулации и измами в особено големи размери както и брутална диктатура.

Два слчуая на дълъг Ковид - научни изследвания, популярни статии и т.н. 20% и повече свърхсмъртност в страните с висока ваксинационна квота от ваксините от 3 години, постоянна, не на пикове. Така жертвите от ваксините са повече, отколкото от вируса. Установено е, че стотици проценти е повишена смъртността на новородените от ваксинирани майки. От вените на починали ваксинирани вадят бели тромби, дълги като глисти. Всичко това нре заслужава една статия дори. При това Урсула взе свободата и даде право работодателите да вземат работата на неваксинираните млади хора, като лъгаха с рекламни кампании, че ваксинираните не заразявали околните. С тези реклами набодоха децата в училищна възраст в ЕВропа - за да не заразявали и убивали бабите и дядовците си. Имаше статии, които показваха ясно,м че разпространението не зависи от ваксините - официални медицински публикации! Всичко това с изследвани за кратко ваксини и то по протокол, от който бяха извадени от протокола на проучването вредните и смъртноносни странични ефекти, които са наблюдавани през предклиничните изследвания!!!!! При това наблюдението върху пациентите беше само за месец-два и то не непосредствено след поставяне на ваксината!! Това е грубо нарушение на медицинските праивла заклинични проучвания. Всичко това е налично като научна информация и са верни факти, но ДИР днес пуска статия, която да ни информира, че двама души с отслабнала имунна система имали дълъг ковид, което е характерно за вирусните заболявания изобщо и не е някаква медицинска новпост. Умират вече милиони хора от насилствено поставени субстанции - причини, които се крият, но ДИР избира информативна статия, която да убеди колко бил опасен вирусът. Не е ли съмнително пресата на кого служи? Журналистите се превърнаха в съиубийци на нациите си? На доц. Мангъров трябва да му издигнем паметник. Свръхсмъртността в България е отрицателна, както е нормално след пандемия. Той ни предпази, докато генералът убиваше нацията ни под заповед от външни сили.

Този е 72 годишен с рак на кръвтта и е бил през цялото време в болницата на лекарства, които са убили имунната му система. Точно клетките, които са необходими за да се елиминира вирусна инфекция. След това защо не е оздравял. Ами ако му бяха прекъснали лекарствата за две седмици можеше и да оздравее. Просто са си правили експеримент. И дори не казват дали след като е бил с вируса е имал някави симптоми заради него. Факт е обаче че е умрял от друга болест. А виж че са се появили 50 мутации е съвсем в реда на нещата, то просто корона вирусите мутират някъде с 25 точкови мутации на година независимо дали боледува един или 1000.

Синдрома на дългия ковид го има само в главите на ваксинираните с физер.

новия коронавирус нов нов.... колко да е нов? Чукна 5 годинки вече, ама за вас явно е още нов.... Абе... ваксвайте се! Това е важно. И паника да има.

Като гледам коментарите епидемичната умствена и душевна тъпота е най-опасната болест в момента. Пък и по принцип...

И аз като те чета виждам колко несвързано сте писали! В опит да се направиш на интелиджент си доказал че си един най-обикновен изплашен чиляк!!

Дали е верно че е бил с 5 инжекции?

И какво стана, няма осъдени за мерките?

Пак огладняха.

значи лайненица е била права?! Баси тъпака съм, че не и повервàх!!!

Е тука Кунчо ще получи организъм вече!

Европа до сека разполагаше с една КОВИДарка , дали ще се сдобие и с КОКЛЮШкарка финансирани от СЗО и фармациите с помощта на военните ?? Ще поживеем но дано доживеем Кьовеши да си свърши работата !

и защо не пишат, че във всички случай болните са били ваксинирани?

готви на овцете "корона - 24", и дълбоко карантиниране в "лагери на смъртта" . тия откачени колелета няма да се спрат, докато не махнат кеша и не наложат цифровият концлагер

500 000 +++

Да му мислят сиропираните.

Ше ви сложим под домашен арест Щото понеже обаче защото един пациент в шмекиристан се разболял от хрема

Едно време нАуката е изкарала човеците от пещерите. Сега същата ще ни вкара под земята .

Не "НАУКАГА",а ПОМИЯРИТЕ от КРАВАРСКО и т.нар.СЗО !!!

Сега учените са изцяло зависими от политиците. Едно време можели да спечелят например с правене на високотехнологични стрели и лъкове, които са се търсели от всички. А сега науката казва само това за което са и дали степендия, друго по закон не може да каже, защото ще ги глобят.