Военни командоси и отряд ”Кобра” търсят Росен Ангелов

Командоси от специалните сили на армията, отряд "Кобра" на МВР и жандармерията се включват в издирването на Росен Ангелов в Искърското дефиле.

Обратно в новината

Коментари - Военни командоси и отряд ”Кобра” търсят Росен Ангелов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

А Вие казахте ли на командосите да внимават, Ангелов да не им направи засада между Стара планина и Пирин ? Аз помня как Бай Петко от Лясковец им направи засада в застреля един в собствената си къща.

Поговорката "Гъз глава затрива" просто се е видоизменила. Вече е "Кор/к--тор глава затрива".

Ние сме в дефилето, аз жив полицай не виждам, не засилена охрана да ни пази!!!

Господа криминалисти, вземете мерки и при тежки престъпления повече никаква оперативна информация и версии по медиите. Първото нещо, което трябва да коригирате е, на огледите при този вид престъпления да си водите с Вас надеждни поемни лица, а не да ползвате съседи, пиянки или разни неграмотници, които след това наляво и на дясно да бръщолевят какво ли не. Виждате, че и при убийството на момиченцето в Момчилград и при това престъпление, независимо, че извършителите бяха разкрити в кратки срокове, не спряха гнусните обиди към криминалистите. Затова Ви препоръчвам твърд бойкот на медиите - кратко и ясно "Има извършено такова и такова престъпление. Работи се по разкриването на извършителя/те/. Повече информация ще получите след разкриването на престъплението.". Това, което се случва по медиите е хаос и пълна анархия. Няма нищо скрито и покрито от работата на оперативните служби и след това се чудите, защо трудно се издирват извършителите, макар и да сте ги установили.

100.

10 години този си се движи спокоен, виждат го хора, кметът го знае че се е самонастанил се в къща, която не е негова. Второто му обвинение е неизлежано, защото е избягал, третото също... И човекът е на свобода, до момента на 6-торното убийство. Как става така в тази държава, как никой не го провери какъв е този човек живеещ незаконно в къща и как никой не го потърси за тези 10 години!? Престъпно нехайство на полиция, прокуратура и съд. А сега?! Пак ли ще е за 3 дни чудо и после пак ще си се разхожда спокоен?!

КАТО ВОЙНИК Е АРЕСТУВАН ЗА ТЪРГОВИЯ С ВАЛУТА :)) .... А МУТРЕТО БОЧКО ПО ОНОВА ВРЕМЕТОГАВА ДАВАШЕ ОХРАНА НА ХЕРОИНА НА СИК ОТ КАП.АНДРЕЕВО ДО БОРОВЕЦ :))

... БОЧКО ИЗЧИСТЕТЕ ДЕФИЛЕТО С ГРАД И СЕТНЕ С ХЕЛИКОПТАРЕТО КУГЪР КВОТО ОСТАНЕ ЖИВО С КАРТЕЧНИЦИТЕ - АЗ ЛИ ДА ТЕ УЧА МУТРО ПРОСТА :)):))

Представям си милиционерите как се ориентират в дефилето. Там ако знаеш района ако си ходил много, никога няма да те намерят. Нам да се учудя ако вече не е във Врачанския балкан. Да не говорим колко пещери има в района. Той има резервен вариант и от Луково по планина може да стигне на всякъде. Може да иде и над някое затънтено място над Калофер Тъжа и на всякъде

Искаш да кажеш Е във Врачанския балкан

Искаш да кажеш ако вече Е във Врачанския балкан.

К`во е това тъпо име "Кобра" бе, много филми сте гледали...

Поне да се бяха нарекли Тиранозавър, Тигър или нещо подобно, да плашат престъпниците повече, друго е да те гони динозавър вместо змия...

То какво ли БЪЛГАРСКО остана вече....Пък и да си знае народът , че чужди го гонят .....

Сигурно пак ще бъде изтърван.Надявам се да бъде хванат,но щом за 9 години не са го намерили да излежи присъдата си ,съм песимист. Щом е опитен той ще се опита да отиде там където е бил ,извън БГ.Сигурно има друг паспорт.Да се пусне на интерпол.

А с гранатомети въоръжени ли са?

Той има свински опашки. Ако до 1-ви май не го хванете, Роско сам ще се предаде - да не се мъчите!

Росен, а Росен търси Боко тиквата. Бягай, Боко, бягай тиквооооо!

МВР, поискайте помощ и от НАТО, за да търсите някой, който отдавна не е там и очевидно не е той убиеца на шестимата разстреляни.

Вероятно по молба на правителството в помощ на аскера са вдигнати и всички Б-2 Спирит от Диего Гарсия.

Тия до кога ще лънготят народа? 1. бил в необитаема вила. И кой пусна там интернета? 2. имал връзка преди 10г. с Кети и чак сега му избила ревността...айде бе. 3. ако навремето не го бяха пуснали от затвора, сега нямаше да го гонят. За такива - доживот. те не се превъзпитават, а си остават животни

Това е мащабна операция организирани от чужди служби с идеята да ни злепоставят пред прословутото председателство. Обаче нашето контраразузнаване е надушило сговора и сега жандармерия, собт, бтр, линейка , термо камери търсят заговорниците из балкана. А по същество: онези с банкоматите са обучени агенти и все още са в гората. Този който търсят също е спецназ и е от тях. Имали са уговорена среща в балкана за да стиковат задачите. Комунимират с спътникови телефони а секретен център от чужбима разпошагащ със спътници им праща инфо за тактическата обсъановка. Целта е в дена на откриването на събитието в ндк, шумкарите да слезат от балкана и да злепоставят боко. боко дупе да ти е яко ако не хванете шумкарите до 1-2 дена. Ще ни таковат таковата на държавата да знаеш. Стегай си редиците да не се повторят събитията от 44 год.

те двамата разбивачи на банкомата не мояха да открият/при хванат трети/-а ще открият росен???? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всички налични ресурси на държавата с най-голям брой служители в МВР на глава от населението в ЕС, не може да се справи с един човек! Не ми се мисли какво ще стане ако има нещо планирано от повече и по-добре подготвени хора! Но според тиквата държавата е остров на спокойствие и стъбилност... СМЕШНИЦИ! Бог да пази България, защото явно друг не може!

То. по-добре този път да го гръмнат, за да не хабят след няколко години пак пари и ресурси да го издирват пък за нещо друго, да пази Бог!

Според вас дали е възможно този Росен да е бил заедно с хората в къщата и просто да е успял да се измъкне и да избяга, докато убийците са разстрелвали останалите? Може Кети и мъжът й да са го извикали за подкрепление? Според мен не е изключено. И сега той бяга не от полицията, а от убийците...? Също така намереният сгазен от влак мъж в новогодишната нощ наблизо може да има връзка със случая.

Няма ли едно следово куче да го открие/Не вярвям да може да се ползва превозно средство в планината.

С немска овчарка сме гледали само два сериала- единият немските криминални сериики и вторият Четиримата танкисти и кучето- полски. Та коя овчарка е утепана- полската или немската?

Е, кои сте вие?! Как си пропуснал култовия сериал "Стоянчо и Шаро"??

Бягай Росене-защото ще дойдат и американските командоси от 5 нула-гледала съм на филм колко са добри. Че то само нашите военни, армията, и нашите командоси не стигат- абе човече кой знае какво си видял или на кого си оказал помощ/ може на жената/ че сега искат да те очистят- най добре върби при Цветан Василев в Сърбия-там всички бягат.

с гранатомета,прати го при чакъра,нали ние плащаме.

Станахте за смях след като търсете поредната си ''жертва'' на поредната манипулация за да доказвате че нещо ''професионално'' вършете докато другите ''професионалисти'' нагласят ''доказателствата''...

Какво стана? Хванаха ли го? То си е за страх - предполагам, че Росен вече бяга на сръбска територия и търси полицаи да им се предаде официално с молба за убежище. Нали нашите граничари сега са без джипове.

го само мъртъв. То се подразбираше, но преди малко някакъв бивш спец казал, че е издадена такава заповед

Братя,дайте да помогнем на РОСЕН АНГЕЛОВ,явно той не е УБИЕЦ,а го сготвиха ЦАЦАРОВ и оная долна скумрия Париичков/Сарафов/,по поръчка на ПАДИШАХА.Ако го видите помогнете му ,нахранете го,приютете го.Това е човек ОСЪДЕН НА СМЪРТ съвсем невинен от сегашните ТИПОВЕ управляващи БГ-ето.Имал крими досие.колко удобно,за да бъде убиец.Спомнете си по Костово време как побъркаха нормална жена и вмениха убийството на детето си/таксиметровата криза/А бе МИЛИЦОНЕРСКА РАБОТА.Помогнете му на смъртника и БОГ ще ви БЛАГОСЛОВИ!

Пешо, айде по-леко със самарянството. Росен не е цвете и не е безобиден, дори не е установена ролята му, дали е съучастник и на коя страна е, дали бяга заради убийството или е част от неговото подготвяне. Росен не е трябвало да бъде пускан от затвора, а не сега да се хаби ресурс и пари да хващат отново. Ей, големи тъпанари има. Вземи си го вкъщи и си го отглеждай ти! Ба си и тъпите хора!

в издирването да се включи Танковата бригада от Горна Баня,изтребители ,ако некой може да лети и всички генерали!

случайно да хванат братя галеви по тия партизански пътеки

Бат'Боко да го издумка с гранатомета!!!

Какво, защо и от кого се прикрива? Имаме модерна техника, читави следователи и полицаи, освен това виждате и тук под различните статии колко интересни гледни точки и попадения имаше. Имаше много логични въпроси, без отговор? Някой от високо ни замазва очите с целия този цирк и показност. Моята версия: тия избити хорица/по-големите без децата са били дребна част от голяма схема, но или са научили нещо което не бива или са решили че могат да бръкнат малко по-дълбоко в кацата с меда. Оттам е последвал ултиматом, който не са изпълнили, а оттам цяла България видя какво стана . . .

Нищо чудно и чичката да бяга от някого, разбирайки за случилото се с неговата любима. Явно са заедно в схема. Такива убийства не се случват от само и единствено ревност. А и те са имали връзка и преди, която е била прекъсната, тогава не е тръгнал да я убива... Сега защо да го прави... Има нещо друго.

Кво ще стане ако е росен....плевнелиев.....Отхвърлен от деса..

Тия само пускат фитили за да успокоят любопитството на народа и да се изкара,че вършат нещо.Холиууд се е преместил в студио за игрални филми Балкан -София

майко, тоя Росен тръгнал с храна за 5 дена, компютър и всякакви джаджи и ги пренесъл на гръб до въпросното убежище. Свръхчовек, който успява да премести тялото на убития, което превишава неговите килограми. Чудя се къде нормален обикновен човек получава такава физическа подготовка?! Ясно е, че истината няма да излезе наяве, тоя просто ще бъде разстрелян, за да не се налагат повече обяснения по случая. Възможно е тази вила да е била любовното им гнездо. ОСвен това как така преди 2 дни намериха "починал" в близост до лобното място на Кети, "Без следи от насилие". и никой не обелва и дума за това. Сигурно жертвите са много повече.

при започване на работа трябва непременно да се изисква свидетелство за освидетелствуване, а и през времето на Тато идваха специалисти, прегледи от вътрешни, гинеколози, психиатри .... говориш с някой младеж и виж сутрин вика като бясно куче ... има най-различни психоболни-едни лудуват, други са кротки, нека продължат психиатрите(имали сме приятелки медицински сестри в психиатрии, посещавали сме ги, ужасно е там.., ама вече никой за никой не му пука, убиват те като че ли не си човек, а някоя си муха у дома ти попаднала случайно там . всеки се е заключил в дупките си и не смее носи си след 20:00 часа да си покаже навън. То се знаеше, а и през 1989 г. на Созопол. Децата ни си играеха, бяха по на няколко години и един немец ни го каза:- Вие какво искате българите. Виж децата ни си играят спокойно, а в Турция(тогава де) не могат, ще бъдат отвлечени, а и сега идващи от Турция ни казват, както дойдоха от Ирак и сие турци не можем навън да излезем през нощта...

Много е малка верроятността да го заловят жив.

с оръжието - главното доказателство?! Него "кобри, питони ли скакалци" ще го търсят. Как го окачествиха за убиец без да намерят оръжието?! После в съда какво ще кажат: "намерихме му снимката в архивите...". И съдът веднагически ще го освободи, даже и без подписка!

нали го търсят за друго престъпление

то и да го хванат каква ще е ползата първо ще го задържат за няколко часа и ще се опитат да му повдигнат обвинение, но дали ще успеят второ и да има обвинение не значи че ще го осъдят, ако изобщо е виновен, ми все тая

Там по Дефилето е пълно с пещери и дупки. Ще трябва да го чакат да свърши кльопачката май

vasil

Достатъчно навътре в пещерите е 10-13 над нулата,със спален чувал се деяни,само храна да има...

Обаче храна няма. Дреболия, но затова не ходя по тези романтични места.

Тоя цял Рамбо бе...остава и да утрепе някой полицай

кобрите като свършат с излета, да минат да си съберат фасовете, ако обичат!

БРАВО ...ама те не пушат а ПЛЮЯТ...

Ама само за повишение на заплатите.

след като вчера разгласиха на целия свят къде търсят заподозрения и той взел че избягал горкия, пък сега данъкоплатеца ще плаща хиляди левове да го издирват, но само да не излезе ялово

Спокойно държавата показва мускули и всичко живо е въоръжено до зъби , тръгнало е да издирва един планинар.Полиция , армия , командоси , барети , кобри , пъдпъдъци и всякакви други по следите на безследно изчезналия.Голям майтап.

Премиера ББ с черния ,кожения шушляк ли е бил пак на съвещанието?

кой се грижи педофили и извратеняци да действат свободно!? кой плаща за тази изродщина да се обслужва от "закон", "права" и най-долни креатури???

БАх тоз росен бре!!! тез КОВРИ и Спец наз ,цял батальон изсипали!!!АЛо НАчалство имате миризмата?????Докарай няколко читави кучета!!!!Извикайте местните авджии!!!!

Това е че нямат миризма , това че бил спал в някаква къща е скалъпено...

НЯМАТЕ ЛИ КУЧЕТА ?

какво да дадат на тези кучета за следа? Снимката ли? нали трябва да разполагат с нещо, а не само с фантазии!

кажете ми къде и какво пише за обстановката в къщата в Нови Искър - четох да се споменава за липса на новогодишна трапеза, за опити за отстраняване на следите, но явно ми се губи първоначалната тема. Сигурно ли е, по косвени признаци, че първоначално не е имало друг/и поканен/и (самопоканил/и се) гост/и, които/който е/са бил/и вътре в тая къща, за да започне/започнат внезапно стрелбата? Защо питам ли? Защото имаше миналата година в Русия случай, когато един поканен на маса през нощта съсед - дребен човечец така да се засегне, че не му вярват на твърденията, че е служил във ВДВ (където както се оказало не е служил), че се прибира, взема пушката си и се връща, за да застреля 9 души (били са мъже и жени, нямало е беззащитни деца), като после влачи телата в къщата, а последната жртва я напъхва в багажника. Обиколил е къщата, за да ликвидира евентуални свидетели, но пропуска да забележи едно девойче, което се е скрило под одеалото и е чувало всичко, а после е повикало полицията). Мотивът му бил, че са го обидили и не са му се извинили. В статията за случая пишеше, че подобни убийства на повече от 5 души са общо 11 на брой според полицейските статистики.

Помняго този случай в Русия.Но там ставаше дума и за обилно количество водка на купон на дачата.

там е било така, важи и за убиеца, за жертвите, празнували са нещо, но тука май никой не е светил, поне според мен всичко е възможно - нали се твърди, че е хладнокръвно извършено, като по часовник, липсвал афект. Всъщност някак ми се струва, че е по-логично разстрелът да е започнал внезапно вътре в къщата, за да е с такъв резултат. Някъде май следовател спомена, че кучето е убито последно. А съдебните лекари могат да установят последователността на смъртта и на хора, и на други живи същества. Просто изказвам предположения. А, да, интересно ми е защо е липсвала празнична трапеза - може би е била изхвърлена, за да стане още по-неясно.

Този на снимката явно е съпричастен ,още повече ако открият негови следи на местопрестъпленията и в тази вила и те съвпаднат.Но, мотива....Тук версията, че той е убиеца издиша.Ако искаше да убива от ревност, щеше да застреля само жената, насаме в гората и да се спаси.Защо ще убива цялтото семейство.Може би е и техен познат и те знаят, че именно той е с жената в гората. Кой знае.. Бог да прости жервтите.

Освен ултравиолтово прожекторче ...пусни и ЕВРОСВЕТЛИНА....Все пак Стрезов си....А ако добавиш и америчка светлина....ще ти светне.

сам човек с малокалибрено оръжие, което има нужда от презареждане да избие 6 човека накуп и никой нищо не разбрал. Това че семейството не се е готвило да посреща нова година, отсъствие на празнична трапеза, означава че се е страхувало от някого. Този не е цвете за мирисане, но е много удобен в случая. И изказванията на кмета дето си противоречат всичко навежда на нагласяне. Всичко останало може да бъде "създадено". ИМа ли действително отпечатъци по т.н. фитнес уреди?! по компютъра, и въобще в къщата, нали я е използвал за живеене. И ако има, някакви негови вещи с негови следи защо не се ползва куче за търсене