Полицията издирва заподозрения от Нови Искър

Полицията издирва 56-годишен мъж във връзка с тежко криминално престъпление, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Полицията издирва заподозрения от Нови Искър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един път съден за изнасилване и един път за блудство. Изведнъж се завръща в България като професионален екзекутор. Интересувал се от тактически занимания... абе верно ли сме толкова прости?! Свалил си от интернет сигурно инструкции как да застреля кучето, старците, децата, да хвърли майка им в 2 метров кладенец, явно е як за трима и то без никакви емоции и без да го е правил преди това някога?????? Май напоследък полицията не е попадала на по-сериозни бандити от блудстващи изнасилвачи. Като го застрелят ще се окаже, че е пушил марихуана и това му е отключило шизофренията. За какво да хабят други за пропаганда? С един удар покриваме всички опорни точки. Все пак вевропредседателствосме! И нашия вожд съответно е европредседател.

Дано да е той убиецът ! Много отдалеч ритнаха канчето ! Нищо не е ясно, но по ТВ показаха "моща" на МВР. Апропо, хванаха ли тримата, които обраха банкомата след показната,голяма акция преди време на същите смешници ?

човека си живял тихо и кротко и никой не се поинтересувал от него!Сайте сега да видим кой трябваше да го търси?как го потърси? колко време го търси?пълен анализ на случая?????????????? и някой персонално да опере пешкира! Сега се хвърли толкова ресурс че полицията до края на 2018г не трябва да излиза по никакви мероприятия....Държа да получа като гражданин калкулация на тази услуга за която плащам данъци?!и некадърното управление което и да е то да се омете веднага!!!! да чакам като гражданин калкулация на активното мероприятие!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! докога ще плащаме данъци в тази държава за да ни мачка Катя Лерца сокато полицай изпълнява служебни задължения и да се стигне до прозрение че е бил виновен защото регулира движението на платното не скрит в храстите?????ценизъм????Да ни бият полицията някакви IT индийски специалисти в Пловдив и сега този мисир 10 години го търсят за да може той да се натринира и след 10 години да убие 6 човека сега чакам някой да подпука някой съд и някое рпу .....това как се нарича ????Последно прочетох Бог Борисов изпратил там някакви спец части!!!!Можля къде тук е вътрешния министър моля?????Къде е онзи главен секретар и онзи прокурор ???Хора вече ме е срам душата ми се напряга от толкова наглост и простотия.... Борисв ти си по екстрените включвания!дай коментар!!!

Затова полицията трябва да има право да стреля по такива престъпници. Не трябва да го залавят жив, защото корумпираните еничари ще го освободят.

Анонимност в БГ няма. Защото на съдебно дело съобщават пред всички пълните данни на свидетелите пред всички.

Убиеца се крие във вилата на главния секретар на мвр! Обявен е за издирване през 2009г. За влязла в сила присъда!!! Сега сме 2017!

Е, как така не са го намерили тези от полицията 9 години!Той знаел ли е , че са го търсили?

не те не са знаели че го търсят пред очите им се въртели по 20-40 заплати

Нема страшно. след като изгради портрета на избрания масов убиец се оказа че той отговаря на Рамбо американски но затова той беше кръстен Рамбо Искърски. С него може единствено може да се пребори Рамбо Американски. Направено е запитване към Рамбо Американски дали може да дойде да помогне и той е дал съгласие, но иска българското правителство да му поеме разноските за път и дневни по българските тарифи на Министерството на Финансите. На ход е министърът на финансите ( дано побърза)?!

Само гледайте след 2 г. като увисналите ни органи са забатачили окончателно разследването как отникъде ще се появи някой, който съвсем случайно ще отиде да каже кое как е било, както стана с убийството на онова момче в Борисовата, дето две години по-късно брат ей така отишъл при ченгетата и казал къде е ножът, дето някак го били пропуснали на 20 метра от местопрестъплението.

този е бил в затвора. Използвали са го за доносник там по нещо друго и сега ги е страх, че ще си отвори устата. Търсят начин да го убият и д а му затворят устата. Не може сам човек да убие едновременно 5-6 човека и куче голямо, да им затваря телефоните и да ги мести. С какво ги е убил наведнъж? Поне да беше граната Явно полицаите не стават за нищо. Те не разкриват престъпления, защото идиот да е човек, не може да върже. Така беше Бургас и детето, така беше Пловдив и кучето и липсата на пистолета- идиоти. Полиция - няма , прокуратура - никак. Всеки човек при това тяхно мислене може да се отзове в графа - нарочен или пък убит

Абе, умен, каква ще ти е реакцията, ако някой влезе у вас и почне да стреля на месо. Най-вероятно - ще седиш седнал, вцепенен от страх докато те убият. Това е реакцията на 99 процента от хората в такива ситуации - парализират се от шока. Ако не си Рамбо, де...

Ама и куче е имало и то голямко...

Хора с видими лицеви асиметрии или деформации на черепа са 99% с психични отклонения. Вижте му лицето на този човек - като две различни половини събрани на едно лице. Гарантирано има нещо много сбъркано в главата му.

Гледам и виждам, че има сбъркано в две други глави - твоята и на художника, правил портрета. На човека нищо му няма. Да не говорим за фашистката ти теория, че по лицето се познава и расата, и човека, и биографията му. При това без особени белези. И понеже прилича на брояча Константинов и на вицето Валери - да ги разстрелят ли тях двамата?

на коментиращите са подобни физиономиите

Аз вярвам на полицията и разследващите , на 26.12.2017 Жената е обявила, че в доместик партнершип с Неделчо , така от тук нататък дано го хванат!

Жената е взела семейната кола се е срещнала с този представете си

Ти вярваш на полицията и разследващите ли? Това тука в българия ли? Да не би още да не си изтрезнял от Нова година бе, приятел?

Много следователи тук, голямо чудо. Какви мафии, какви 5 лева, като им гледам снимките-дребни, ама много дребни риби, даже попови лъжички. Знаели семейството, бабата, какво ще знае, или момчето дочло на гости. Просто са се озовали в неправилното време на неправилното място. Ако този е чист, ще излезе и каже, не си мислете, че не е търсен преди дни във връзка с убийството. Профитата няма да си цапат ръцете с кръв за баби и деца. Онзи дядо, дето опука 3-4-ма и офейка в гората и той ли е профи. Забавянето идва заради новата година, 2 дни в къщата никой не е влизал и оттам времето за разследване се увеличава многократно. И да не е той, профилът е подобен, замесени са чувства, не много пари.

този не е в час, но не е убиец- всички знаят че не е той

Май че пак ще набутат някой който не е извършил престъплението само и само да се намери виновник! Но дали е той?! Скоро тоя от снимката може да го намерят самообесен на някое дърво в околностите на София, а каква е истината и дали е виновен.... хммммммммм! Тази сутрин четох статия за мутренско-мафиотско управление в региона на шесторното убийство!

Цацаров сега не е ли в Момчилград? Там убийство на 1 дете с негово участие се разкри за 2-3 дена. Е, пак не стана ясен мотива. А тук цели 6 трупа, а Цацаров го няма! Бойко ясно - не знае какво да каже, пуска Каракачанов като каракачанска овчарка. Сега като прочетат форума на дира ще си сменят версията - нали не казаха, че човекът е търсен за точно това престъпление. Нарочно премълчават връзката - търсен бил за "престъпление". Може би по-добра е версията за нещастен случай.

хора, ако изобщо този човек е убиеца той отдавна не е в България, и друго изобщо може да не е истина целият този сценарии, по-лошото е знаете ли кое, че всеки от нас може да бъде набеден за нещо, което не е извършил, държава в която живеем е опасна и цари беззаконие, хора отвън алармират за това и го казват, а нашите политици се правят на ударени, но рано или късно ще ни обърнат гръб и ще ни изритат, и изолират и тогава ще стане чудо!

майната си! Наредили са се като селски пъдари с маски да плашат гаргите. Накрая, този кьоравия ще бъде хванат от бай Минчо - местния овчар!

Ама пък са красиви. :) Създават усещане за сила. Макар че не я използват съвсем, както трябва.

италианската мафия не е убивала деца, а тука са без скрупулни.къде си Цацаров?

руската обаче убива

помияри на света!

ЯВНО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ ПОДЦЕНЯВАТ КАТО УЛТРА ПРОТИ. ТОВА Е ПРИКАЗКА ЗА НАИВНИЦИ. ЗА ДА СЕ ИЗМЕСТИ ОТ ВСЕОБЩАТА ПРЕСТЪПНОСТ В БГ ПОД ЧАДЪРА НА ВЛАСТТА - В НОВИ ИСКЪРИ И НАВСЯКЪДЕ В ДЪРЖАВАТА.

А ма наистина ли си мислите,че е любовен скандал?Ако е така , нула ВИ пиша за умствени способности.

като правило, истината може да е най-очевидното нещо и да си е истина, колкото и невероятно да звучи. А ние просто нямаме достатъчно информация, за да повярваме или не. Честно казано, и на мен изобщо не ми се вярва да е този примат, но това е защото управлението и информацията в тази държава се основават на лъжата.

Щом е планирал такова злодеяние,сигурно е помислил как да се укрие. Възможно е вече да е напуснал страната още на 1-ви или втори 01. С автобус с фалшива лична карта под друго име с късен автобус за някоя страна . Жалко,че няма да го заловят. А нашата полиция този път добре си свърши работата,но закъсня докато проучи всичко и установи извършотеля.

ДаДа много добре за 3 дена затваря случаят и продължаваме напред. Това го кажи на близките.

Според мен с тая физиономия няма къде да се скрие. И той най-вероятно го знае. Е, може да пробва да пусне брада, но няма да му помогне много. А и хората са наплашени от масов убиец, ще го издадат веднага.

Какъв подходящ обект за измиване на полицейски ръчички.

Българската полиция колко убииства познава от ревност когато се убива цялото семейство? 6 човека заедно с децата и бабата??? Какво трябва да има в теб освен ненавижданият човек да убиеш и нищо нямащи общо хора? Превъртял бил абе то в Българоя колко много откачалки има ама никой досега не е вършил това. Това си е за пари и е показно за урок на следващите.

Правилно се говори че с близки до Правителството медии се пускат разни тъпоти за да заблуди Народа от истинската причина , а тя е Мафия в Нови Искър , приближена до правителството и разстрел на конкуренция ,това е моя извод ! Ще узнаем истината , когато дойде Национално отговорно Правителство и Мутрата Борисов с негови приближени попаднат в Затвора на дълго ! Доклада и статията за България в Европейските Медии е Истина !

Достатъчно е да не се допуска Борисов до властта отново. Няма кой да го вкара в затвора, разбира се. Гарван гарвану ... Но Борисов се опитва, на наш гръб, да управлява държавата по бандитски. И тъпанарите "кукловоди", които той правилно изгони от властта, сега не могат да го свалят, а се вижда, че експериментът е с отрицателни резултати.

Много отдавна една ясновидка (мисля, че беше Николета) каза, че Борисов накрая сам ще се откаже от властта, защо ще трябва да избира между това да влезе в затвора или да бъде убит. Тогава се учудих, но той наистина върви към това състояние.

Па вие всичко искате да знаете у таа България, бе?? И всичко да е така, както искате вие? Тоя явно е педофил, но не като ония в Парламента пишкарчета, а жесток и извратен, отмъстителен тип?! Трябва да има и такива.....

И от кога педофили го вдигат от жени на 44 години?

В затвора ще се научиш да го вдигаш и от погледа на надзирателя.....

Може да му го е вдигала, когато е била ....на 14?? Спомените са ужасно нещо..

Разбира се, че всичко искаме да знаем. Това е наше право дори по закон. Ти, какво, овца ли си?

с простичките обяснения - откачалка, ревнивец, бивш затворник, но все пак трябва да има данни, ако е бил луд. Не може просто така - трябва да има причина. Всеки има предишни връзки, но трябва да има причина точно сега да го извърши, те са се разделили преди години, тогава имало ли е агресия от негова страна? Защо да убива всички от ревност? Колко такива случая има?

Прав си. Освен че трябва да е луд, трябва да има и опит в убийствата. Може и да има, а полицията да не е разбрала, но засега в официалното му досие липсват такива данни.

СМЪРТ за доказания виновник - но ЕВРОПА не дава !!!

Нещо за ддс и панамски офшорки-тази прясна следа де се изгуби дайте да видим на кого са крили парите родата

Конспираторите отново са налазили! Лежал за сексуални престъпленкя, убийствата извършени заради секс,ревност или разваляне на интимна връзка, обаче вие не та не. Трябва да има тирове с дрога, шиптъри убийци, обучени килъри. Е що бяга по горите да се крие като не е той? Вие ако си видите снимката по медиите че ви издирват, гората ли ше хванете или ще отидете до полицията да разберете какво става, е стига да не сте кзвършвали убийства де.

Ти не разбра ли, че този човек се укрива от полицията от преди убийството заради друго престъпление. При всички положения ще тръгне да бяга.

Не не съм разбрал! Би ли ми пояснил какви са другите му престъпления, освен някакво сексуално преди няколко десетилетия, което е,излежал. Няма нищо чудно: бивш пандизчия, лежал за педофилия, имал връзка с убитата, изживявал някаква емоционална болка или постоянно рови в стари рани, убитата иска да прекрати всякакви отношения с него, на празника изпива доволно количество алкохол или дрога, обострят му се старите болежки, хваща го депресията как кети празнува с близките си а той сам, идва агресивната вълна от самонавиване онази каква мръсница е , взима оръжието и отива да мъсти. А кой първи, кой последен, защо в кладенец , това като го заловят ще си каже. И да ше бъде убит ако застраши живота на някой полицай! А вие чакайте милионите от ддс и албанската мафия. Толкова!

да не те среща мечката. Родната милиция такава постановка може да Ви спретне, че Ви е бедна фантазията. Първо не е сигурно дали бяга по горите, още не са го хванали. Да не се окаже, че има алиби. Онзи Чечи ли, Цеци ли беше се върна от чужбина, защото бил невинен и какво - в затвора си е. А можеше да забегне в някоя държава, откъдето не връщат. Може да е имал връзка с нея, може да са ползвали онази вила за срещи, но дали я е убил. А и всички останали.

Като го гледам, много мяза на проф. Константинов, шеф в ИО АД и главен "специалист" по изборите

тук има друго, явно се прикрива някой, който е истинския убиец и е от високо

Смешното е, че те си мислят, че като изкарат всички убийства битови или пък самоубийства, народът ще се успокои и пак ще заспи зимен сън. А сега предстои и европредседателство. Как си представяш да разследват кървави убийства извършени от мафия.

така е, и си мисля, че ние не можем да се справим нито с мафията, нито с тези измислени правителства, защото не искаме, страхуваме се, НО, тези отвън няма да ни търпят такива, рано или късно ще ни изолират и тук ще настъпи хаос, като през 97 и по-страшно ще стане, АКО, политиците и техните опашки мафиотите продължават да се гъбаркат така с народа и изобщо с всичко около тях, накрая ще ду....т супата и те!

И какви са доказателствата?

да не е той, той ще е

Чакаме анализа на кървавите дрехи от дома му. Е, разбира се, пак ще ни кажат това, което ТЕ искат.

На мен пък ми е много странно защо тя е хвърлена в кладенец и покрита , а другите жертви са зарязани и който иска да си ги намира.

Нещата си бяха предсказуеми, някой неандерталец е взел акъла на кетиту с юрдека си, и най-вече с импозантния му цолаж, и е причина за всичката откаченост на случката. Извод, откачи ли се кучката от някоя кучешка сватба, не я вземай в дома си.

А когато разгоненото псе започне да се държи като улично, тогава какво правим? Прибираме ли си го в къщи или и него го оставяме на улицата? Ако те слуша човек, хората домашни любимци нямаше да имат, да не говорим за нещо повече.

колко тъп трябва да си, за да се вържеш на тая версия, съшита с бели конци от малоумните ни, но нагли властимащи?!? От самото начало беше ясно, че истината никога няма да бъде казана, а този от снимката до няколко дни ще го намерят удобно "самоубил се"...

От много гледане на американски филми на българина му се привижда мафия,наркотици,албанци,ДДС, ЦРУ,ФБР,Интерпол,всъщност убийство от ревност на извретеняк,затрил толкова хора,дано го хванат и да гние до живот!

Не, просто непрекъснато ни лъжат и информацията, която подават прилича на това, което изброи. А може би е истина? Едно се доказа със сигурност - на нас ни казват, само каквото решат. Нали знаеш: на лъжливото овчарче вече никой няма да вярва.

Не се притеснявай, няма да го хващат! Вече се появи един и обясни, че той най-вероятно вече е умрял, или се е самоубил, или е напуснал страната - затова бил хвърлил тялото на Кети в кладенеца - да спечели време ... Измислиха си една драматична история, назначих го тоя грозник и бивш пандизчия за убиец и готово! И престъплението "разкрито", и правосъдието няма да се пъне да му измисля основания за условна или за психически отклонения, нито в Курило ще го отглеждат, докато е жив! Целият ресурс на МВРто беше мобилизиран цели три дни да броди из горите над Нови Искър, а всичките шефове един през друг измисляха и разправяха версии по студиата ... Стига толкова! Почва председателството и минаваме на друга вълна, няма само с някакъв си убиец да се занимаваме, я! Убитите няма да се върнат, полицаите се разходиха след празничното плюскане - да смелят малко, че именни дни започват ... Следствието е приключило - забравете!

Направиха ли вече в Холивуд филми за сик и вис, за брендо, Хорейшио да не разкри убийствата на луканов, Кюлев, илия Павлов и другите ни "ревнивци". А за ктб-то как е любовният триъгълник? Василев, Искров и мома Калина? Действителността тук си е по-голям екшън.

ееее,има проблем с доверието между бг народ,управляващите 28 години и техните слуги медиите.Въобще проблем с доверието между всички власти и институции, и бг народ. Вземи пролемас Истанбулската конвенция.Едните лъжат,че неставало дума затрети пол и гейщина,а не казват какво имат предвид под промяна в стереотипите на възприемане на мъжа и жената.

Този май го познавам. Във форума се представя под ника Бегеец и понякога си боядисва косата в лилаво. Малоумен е, затова е непредвидим. Явно избитите са били Русофили и той е решил да раздава справедливост.

Боже, тези с профила на интерсчии и мазници колко са прозрачни. Ще ти си напишят имената и ще говорят несвързано и безмислено, само да докажат колко са верни на господарите, които ги хранят. Симбиоза, братче!

Боже, колко профайлъри в дира ! На този на лицето му пише психопат.Тези убиват без капка вина.Наемни убийци за този селски човек Неделчо/Бог да го прости/ ??? Глупости

Хайде и ти при тези "профайлъри". А иначе си от хората на ЦЦ, нали? Сигурно и този човек ще го намерят убит както и Кети, бог да я прости! А предполагам вече са го намерили, но съседът този път не е чул.

Май анти-правителствените тролове са им дали задача да повтарят една и съща глупост. И обикновените хора се закачат, което е целта. На селски тарикат ще пращат група 3-4 килъри и да платят минимум 100 000лв вместо един да го свитне за 20-30 000 вечер като се прибира? Тоя егати бандита го изкараха, къде са му милионите, охраната, зидовете и камерите на къщата? Това с уговорката, че някой има за какво да го поръчва.

Семейството е нямало никакви доходи - всички са били безработни, ама хайде било от ревност. И веднага натопяват някакъв за убиец.

Повече съм склонен да повярвам във вината на мармота с шоколада. Този не може да си върже обувките правилно.

а в това време копеленцата на един бивш червеногъз замминистър си купиха ТЕЦ Варна и пристанището му

Така ще построят и Белене от данъците, ще зарабоят бедняците с дълг от милиарди и после ще го приватизират. Обработено вече 30 години.

И купувачите нямат нищо общо с нас ???

Както предположих преди два дни, познат на някой от семейството, социопат, най-вероятно с някакъв недъг с жажда за мъст от ревност или унижение. Мафията много рядко убива деца.Няма логика за скромния Неделчо/каквито и ддс врътки да е правил/, да се пращат няколко наемни убиеца, които да разстрелят цялата фамилия Росен е на 100 %

Мирослава от Перник беше дете! Сигурно говориш за италианската мафия. Руската и българската не са така.

Нея я уби социопат, не наемен убиец.Правите ли разлика ?

Докторе, ти къде видя жажда за мъст?? Това е хладнокръвно убийство! Никой няма да води една от жертвите си по горите, че там да й отмъщава, а другите да ги убива в къщата. Ако иска да отмъщава на нея, защо ще убива останлите?? отгоре на всичкото ,същия този "жаден за мъст" убиец ще мести труповете из къщата. Няма логика. И най-важното - за планирането на такова 6-рно убийство се иска повече акъл отклкото този на снимката има. Той може да е убиеца или един от убийците, но със сигурност не е поръчителят

Вярно, че има прегазен с влак в Нови Искър и починал през първите часове на 2018 година. Не знам НИКОГА няма да забразвя онова момиче от Перник, където 2 месеца разправяха как избягало в чужбина и накрая виновните бяха самоубити и вкарани в лудница. Да, в интересна държава живеем.

Ще повторя, че ще го намерят убит и с това ще приключи следствието....

Направо като от учебник му е физиономията. Ама такова убийство ми се вижда интелектуално непостижимо за тоя тип. Само че е къде-къде по-лесно да го лепнат на един дегенерат, отколкото да разследват връзки с мафии и престъпни групи.

Неделчо изглежда по дегенерат

Човекът ми прилича на лекар-скинар, може би от психиатрична клиника. Първо пуснаха набедения министър на вътрешните работи да се пробва. Обаче след като той се усъмни, че може да няма престъпление, сега се изявява зам министъра - все-пак явни глупости не говори. Обаче зам-министърът явно няма нерви да лъже безконтролно публично, та са пуснали министъра на отбраната да се пробва и той по случая - все-пак става дума за специалист дебелокож. Остава сега заявление по случая да направи и министърката на външните работи - тя е известен телепат. Явно Цацаров се опъва, не ще да лъже публично, та закърпват нещата с министри с по-либерална съвест.

Този на снимката не е убиеца. Първо изглежда тъп, второ е тъп, щом не успял да се укрие при първото си престъпление и е лежал в затвора и трето някой друг иска да си "измие ръцете с него". Тези постановки -отвличането на Кети в гората, намереното й тефтерче, убийството на странични хора + 1 куче, никак , ама никак не се връзват с профила на човек, който убива от ревност. Тук става дума за пари/трафик на хора/наркотици. Убиецът или поръчителят на убийствата е близък до семейството. Труповете са премествани-целта е отново да се обърка полицията, която и без това си е доста объркана и некомпетентна. Полицията иска да намли напрежението сред народа и сега ще търси тази утрепка, която адвокат Марковски с радост ще защитава и в края на краищата случая ще се реши толкова, колкото и случая със "сестрите Белинейски"

Преди доста години таксиметров шофьор беше заклан като прасе. Брутално! Всичко беше на път да мине по "стар български обичай". Никой, обаче, не предвиди, че таксиметровите шофьори ще откачат и ще се вдигнат. Изведнъж работата стана сериозна. И да видиш чудо! Българско чудо! Сигурно цял свят ни завидя. За три часа откриха извършителят. Някаква 40 килограмова дрога с вид на умираща скарида. Казвам ти го това, за да наблегна на факта, че това е "човек", който в пътя си не може да върви, даже не може правилна сянка да хвърли на пътя. когато напече. И тоя, разбираш ли, като го хванал тоя шофьор, че като го натиснал...че бой, че душене, изпочупи половината кола...накрая извадил ножа и го накълцал. Да, бе, сериозно! Не се базикам. Не се базикаха и управляващите, които дори излязоха пред парламента, за да съобщят невероятната новина, че убиецът е хванат. Не помня, проверих ли тогава в Гинес, това ли е най-бързо разрешеният случай на Земята и съседните на нея планети, но няма да забравя думите на тъста "Ей, така стават нещата в България! Смятай в какъв шантаж съм живял през целия си съзнателен живот!"

... ами ако Hанси е от него?..

Цацаров, този ли се съгласи, да ви спаси в туширане на общественото напрежение?

Смешко само да плюете знаете...

Рано са ви вдигнали да следите хорските настроения. Гроздето е кисело, а?..

така е и аз като забием некое ново гадже питам за вразки с полицаи военни мутри.........не сам казал че всички казват истината ама засега сам жив....ревнивец с его и познаня а ако има и пари става лошо

Мани, мани стой далеч от психари. Аз така правя като ги усетя. И от комплексари също много важно.