Системата за новите документи прегря

Със старта на системата за издаването на новите документи за самоличност, на места от тази сутрин се е получило известно забавяне в обслужването на гражданите, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Системата за новите документи прегря | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Системата ли прегря,или ние гражданите пак не сме чули,или недоразбрали,явно сме изгубили много от навиците си за самодисциплина.

Оруелианско общество - "1984" Джордж Оруел

Наистина форумът изглежда много по-зле така.Днес може би е последното ми посещение в него.Не знам какво е наложило да го промените,но жалко.

сега те са направили системата с паспортите , после ще има рев и при системата на граничарите , и тях ги чака същото.

Моля администраторите да върнат стария интерфейс на дир.бг-може би най-посещавания от нас....досега.Сновия форум затруднявате потока на писане и вероятно сериозно ще пострада посещаемостта в дир.бг въобще.Благодаря ако има кой да се вслуша.

я кажете каква мрежа ползвате за връзка между 183те поделения , че май май там сте я оплескали . аз зная , но ви е си кажете , за да ви се посмеят и останалите . и после кажете за колко пари си осчетоводявате принтерите и консумативите , май на 10-то кратна сума. и не ви го пиша това ей така, а информацията е от ваши хора , демек къртици.

Явно Дирекция "Български документи за самоличност" не е внимавала на кой е дала тази поръчка. Интересно е как мазно потулват навсякъде кой е автора на този софтуер, пардон система.

Браво. Поредния "успех" на нещастниците от ГЕРБ.

roum

Интересно, че бяха задръстени гишетата за заявленията, а тези на банката се справяха с пъти по-бързо. Средно през гише са минали по 40 човека - смях. Във варна все пак имаше напредък - минаха 86 човека.

Само народ без капка самоуважение и достойнство, без никаква родова памет, без култура и традиция би позволил такава гавра със себе си! За пореден път българинът доказа, че може да бъде излъган много лесно и да бъде манипулиран като малко дете. Днешният ужас в 7-мо РПУ София, в Младост с постоянните сривове в системата за подаване на документи, нечовешките условия, в които трябваше да чакаме почти 8 часа - от ранни зори на тротоара, после в тесен задушлив коридор, прави до стената, подминавани с безразличие и неприязън от длъжностните лица на РПУ-то, липса на всякаква организация и информация може да послужи като повод хората никога повече да не вярват на захаросаните приказки на правителството!!! Но на стената на районото ни посреща все пак по европейски Харта на клиентите, в която ни уверяват, че ще можем да разчитаме на приятна атмосфера и услуги на ниво.СМЯХ!!! А може би по- скоро плач!!!Ех Цветанов, Цветанов нали щеше да реформираш системата? Днешните полицаи не се различават от вчерашните милиционери!!!

И азбях на опашката пред паспортна в Младост. Мен ме притесни не толкова пропуските в системата ,които бяха неизбежни ,защото 160 милиона лв или евро не стигат ,а отношението на Началника,които се яви в 17,30 да каже че затварят,а през останалото време мина няколко пъти през опашката без дума да обели. Също така би трябвало и е морално служителите да си отработят 2-та часа срив в системата ,ТЪЙ КАТО през това време почиваха

Да се направи график,а не да се прави хаос.

А знае ли някой дали може едновременно, на едно място да се поръчат всички видове документи: лична карта, паспорт и ШОФЬОРСКА КНИЖКА?

деа и системата ти, тъпа като самото правителство, тъкмо да тръгне и се скапе! За това обаче наистина е виновен серГей, защото той поръча скапаната система! Хората правят сървъри с милиони заявки в секунда, тия една тъпа система не могат да направят, ама кой знае колко пари са взели, техната ....

къде са парите които взе от фирмата бе цецо та не можаха да си купят машини за паспорти ако не са ти дали вземи си от станишев или вече си го направил и тези паспорти могат да се фалшифицират като едното нищо не стигат уверенията на министърчето

Хубава работа, ама герберска! Както всичко останало...

Публикувайте посолствата, в които българите живеещи в чужбина могат да си извадят новите паспорти!!!

тия тъпанари от мвр решили да спестят накой лев и сигурно си купили сървъри втора употреба и ползват интернет от Виваком ... ама то евтиното винаги излиза скъпо ... да не говорим че една свястно написана система си кешира заявките и дори по-бавно да ги обработва ... не блокира

Днес ,не можах да си напрвя заявка за нови лични документи.Налага ми се смяна,тъй като пътувам много често. Ударниците на комунизма,бяха в челните редици.До кога ще сме нация без развите.Българино,защо не погледнеш съседа,Гърците такова уможение никога няма са позволят.А ВИЕ ЧЕЛНИЦИ НЕ СТЕ НА ПАРД.Дайте и на нас нещо.

хайде пак са наели най-бетер програмистите

някой да си спомня прехвалената "система" за записвания за детските градини в София ??? Тогава чак казаха че имало хакерска атака ... защото хората натискаха F5 със слаба надежда да успеят да заредят сайта .. Не че ПР-ите знаят какво животно е хакера ... Аматьори ...

по бетер сме от циганите, очакваме скоро цигани да поемат управлението, натам вървим, сега разликата е че сега само не са от боята