17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И 5000 камери да сложите, докато глобите не се увеличат по 5 и нарушителите не се глобяват, смисъл няма.

То хубаво да има камери, ама да има и наказани......иначе може и да снимат, ама нищо не се променя

Сръбската държавица София пак. И кво променя България, това което става в София?

На Малинов няма бус лента. винаги се чудя защо хората не карат в дясната лента , те си мислели че е бус лента.

Пътувайки към Бизнес парка, няма бус-лента до кръстовището с Mc. Donalds, указано е с тебели. След това кръстовище някой малоумник е решил, че до Околовръстното ще има. Мини привечер след 18.00 и виж колко хитреци карат в този участък "плътно у дЕсно".. Поне да махнат и там ограничението, а не полицаите да се крият с камерата до малката бензиностанция..

След като сложиха камери и спрях да се движа в буслентата времето за което се предвижвах се увеличи с 10-15 минути.Това са 10-15 минути работа на двигателя и отделяне на вредни емисии.Кое е по -добре?

По добре е да се качиш на автобуса

"Завърши изграждането и на буслента по бул. "Климент Охридски"" как звучи сякаш са копали направо за тази бус лента, а то най-големия разход е за жълта боя...

Най голямото недуразумение за бусленти е преди Драган Цанков на Евлоги Георгиев...Всички бусове са в средната лента а колите в буслентата..

Крадене по български,никои не знае къде отиват парите на хората от глобите...

По бул. Малинов е най-голямото недорозумение да има бус лента.

Според знаците - няма...

Най голямото недоразумение са лентите за завиване наляво, и начинът по който се пускат светофарите. Лентите за завиване наляво продължават и след светофарите, тоест за да не се блокира средната лента с коли трябва и те да са и за направо, а светофарите да пускат всичко в една посока наведнъж.