17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кажи му на тоя: Джипко Бибитков и повече няма нужда от коментар. ББ е гнусен далавераджия......

Бойко Борисов е гадже на Доган

какви са тези пътища за манастири, няма оикновени пътища

Кой спазва мораториума и кой е за съд.

НЕ НА ЕВРО ДА НА БГ-ЛЕВ, ПАРТИЙНОФИРМЕНАТА ШУРОБАДЖАНАШКА ИНФАНТИЛНОМУТРООЛИГАРХИЧНА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ-СТОИ ЗАД РЕШЕНИЕТО ЗА закриваненето на спецсъда!!!!WTF...????? КОЙ ПОРЪЧА УБИЙСТВОТО НА РАЗСЛЕДВАЩАТА РУСЕНСКА ЖУРНАЛИСТКА ВИКТОРИЯ МАРИНОВА???? ЗАКОНОПРОЕКТ-ПОДОБРЯВАНЕ НА ЕФЕКТИВНОСТТА НА СПЕШНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ, УВЕЛИЧАВАНЕ НА ЗАПЛАТИ ПОДОБРЯВАНЕ ТРУДОВИТЕ УСЛОВИЯ , ЗАКУПУВАНЕ НА НОВИ ТРАНСПОРТНИ СРЕДСТВА ВКЛ МЕД. ХЕЛИКОПТЕРИ ОБУРУДВАНИ СЪС КАРДИОДЕФИБРИЛАТОРИ И ЖИВОТОПОДДЪРЖАЩА ТЕХНИКА.

Стига с тая пандемия бе, плащате на вашите хора да не работят. Помощите за пандемията трябва да се сведат до 1 хляб и едно мляко на ден на тези които наистина са останали без работа. Това и през соца го нямаше някой да не работи и да получава пари от държавата, тогава поне имитираха дейност.

Баце бърка в чекмеджето и вади на този и на онзи.

След шайка и потоп. Не се спряха да отпускат. Въпроса е, тези пари наистина ли са налични, или тоя гледа тавана и измисля - за тези толкова, за онези 2 пъти повече. А с празната хазна ще имат главоболия следващите управляващи.

И откъде ще ги осигури тези 240 млн правителство като те само папкат и нищо не заработват ?!

Още колко ще ги гледаме тези? Втръсна ни!

Дай последен напън мутро, почва ревизията :)

Тъпа мутро, кой ще ги изкара тези пари които ги раздаваш? От твоят длугинаж загубихме руските туристи. Крий се, че тези от морето те търсят продажнико.

Буци не разбра ли, че не може да си купи индулгенция, след толкова золуми пътят е само надолу. Има специален Казан за предателите и гяволетата вече точат вилите

А така, Баце, като за последно да раздадем на придворните. Пример - пътя до Клисурския манастир - 1.8 милиона лева, за обикновен второкласен път има няма 2 километра, цена като за магистрала почти, браво, така се краде, интересно ще е да се проследи коя фирма ще го прави...