Новата улична дрога: 500 пъти по-силна и по-опасна от хероина

Нитазенът е опасен опиоид, разработен още през 1950-те, но не е допуснат в медицината. Сега обаче той се продава на черния пазар в САЩ и Европа. И взима все повече жертви

Обратно в новината

Коментари - Новата улична дрога: 500 пъти по-силна и по-опасна от хероина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един мангали Митьо ,може да ИЗНЕРВИ с аларми, кучета и китайски бомбички - 5 хиляди души.. А двама цигани може да изнервят- 10 хиляди души.. Куршум за такива, а колите им трябва да ги чупят или палят !!! Като живееш нормално, НИКОЙ няма да се занимава да яде наркотици !!!

Какво ни интересуват англо-наркоманите? Ако бяхте казали от къде може да се купи наркотика в България, тогава от статията можеше да има някаква полза. Сега няма.

Ти не четеш ли, пише за смъртни случаи в РАССИЯ

На някой консттуционалист от кралството никак не му харесва ВСна САЩ да се назове по -новому-Конституционен Форум с 12 Медиатора?!

това не е лошо! ще приключват по бързо

Значи може да почвам с хероин да тренирам.

Я вижре Португалия каква политика има към "дрогата" и какви са резултатите :)

Сподели какви са.

До момента 90% по-малко СПИН, 75% редукция на хероиновите наркомани. Младите потребяват по-малко канабис, възрастните повече. Има и неофициални данни за мафията, които пак вървят много силно в положителна посока.

Като негативно допълнение обаче е факта, че сега по-малкото надрусани, най-вече с хероин и подобни, създават повече неприятности и полицията не може да се справи с тях.

До Чудомир, написаха ти преди мен. Има намаляване на потребление заради либерализация на законите. До Сифилиско, заслужава си да се разгледат примери за неприятностите и какво прави полицията.