Новата партия на Жан Виденов обяви кой още влиза в нея, Таско Ерменков отрече да напуска БСП

Бивши министри и депутати се включват в лявата формация, която се обявява срещу "плоденето на все по-нагла паразитна чиновническа прослойка - изпълнител на корупционни схеми"

Обратно в новината

Коментари - Новата партия на Жан Виденов обяви кой още влиза в нея, Таско Ерменков отрече да напуска БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А значи друраря Ерменков как е бил член на БСП като 1983-та не е имало такава партия?

Това пише Спас: "Жан е наивен идеалист и затова е явление в политиката. Посочи ми друг такъв политик в България? Май няма други. Жан се довери на едни хора и те го подведоха. Всеки от нас се е доверявал на някого, който го е подвеждал. Това е нормално. По-важното е да не си крадец. А досега всички, освен Жан, са крадци." Дълбоко невярно и изключително опасна заблуда. Виденов е комунист от висша класа. Той хвърли целия ресурс на държавата в непреватизираните предприятия и България фалира. Той е преподавател 20 години. На какво е учил студентите се сещайте сами. Той ще се бори да върне МИНАЛОТО. Червен реванш използвайки демократичната система на съвременна България.

Това не го прави компетентен бе льохман. Или е бил в играта или е бил наистина много тъп, за да не види какво става. И в двата случея е престъпно за такъв пост. Спрете да му вдигате акциите на тази мушмола. Отърва затвора благодарение на другият крадец от Лом.

Целия този шрот е за бай Ставри !

Тоя май си мисли, че забравихме как си даде г-за под наем! Една ракия струваше 1000 лв, исках да си я платя веднага, защото докато я изпия ставаше 1200лв!

Точно щото не си даде г-за под наем стана тая работа.

се хили ,като душевно болен а и нищо в зъбите му не ми харесва.

Как пък поне един работник не са вкарали в списъка? Все такива с ,,червено минало'' са се поизбрали.А са тръгнали да защитатават интересите на работническата класа.Аман от парашутисти. Туй БКП-то като стоглава ламя.Изгубиха изборите,и веднага изкараха резервния ешалон.Да ама на народа му дойде до гуша,и му е все тая какво ще има да се случва за напред.И какви леви идеи ги гонят всички,като всичките партии в България са леви?

Jane, ama ti seriozno li ? Ili veche te e hvanala demenciata ? Horata na zapad ot Bulgaria sled takuv ogromen proval / rezil prez 1996 praviat samoubiistvo, a ti molia ti se pak si reshil da upravliavash Bulgaria:)))) Ya po- seriozno Janka !

състав в списъка ще са единствените, които ще гласуват за този комунистически кич.

преди се казваше АСП (автоматична самоебачка с педали).

Само истински идиот може да носи името Таско Ерменков!!!

Жан е с лява резба :)))

Това лява алтернатива някак педалски ми звучи.

Трябва да призная, че успяхте да ме разсмеете. Лява алтернатива... добре са се подредили всички там - бизнесмен, директор, милиционер, бизнесмен, директор, милиционер... и тук там някой професор за мая. Е няма лошо, па и никога не е късно да станеш за резил, ама то ВиденоФ си е свикнал. Този с "безсмъртния полк" просто кърти плочките. В Русия му викат "шоуто на ходещите мъртъвци" и "дядовци на пръчки" а портретите после пълнят кофите за боклук, ама карай да е весело.

Само бай Тото липсва...

Моля, някой да ме разтърси да се събудя! Какъв е този кошмар, всичкият политически боклук изпълзява от всяка възможна дупка, налазва ни и иска да ни затрие!? Ужасен сън, не може да е друго, няма как да е истина, в 21век сме, в ЕС сме,.... какви са тия леви скелети, УЖАС!

Хляб "Добруджа" - 2500 лева Кисело мляко- 1500 лева

Сериозни партийци готови да работят за България. На изборите ще спечелят 50 гласа.

Да опита...

Пожелавам им успех, тъй като в България лява алтернатива практически няма. В последното народно събрание Нинова предаде социалистическите идеи и дори “повлече” след себе си актива на БСП. Ако тя беше проявили елементарно разбиране, а не политическо късогледство, сега щеше да има редовно правителство и действащ парламент, които да изкарат на бял свят престъпленията на ГЕРБ. Но предателите Трифонов и Нинова практически подкрепиха Борисов. Към момента обаче не съм оптимист – партията на Виденов не разполага с време, за да постигне преразпределение на електоралните гласове в своя полза. Така че някакви съществени промени на политическата сцена няма как да се очакват.

Навремето , кога Д.Конакчиев беше министър стана някакъв фал с щерка му.Беше се осрала тотално бая накъркана и попиляха целото районно,че не са се сетили от името й кой е баща й.

А Корнелия дали е разбрала, че Жан вече работи за ГЕРБ?

Ех тоя Череп. Много платежоспособен

ТОЗИ, ГЕЧЕВ И КРЪГЪТ ОТ "НАШИ ОЛИГАРСИ" ОРИОН ДОКАРАХА ДО ЗАПЛАТА 3 ДОЛАРА! НЕ-СЛУЧАЙНО ТОЗИ СЕ КРИ НАД 20 ГОДИНИ. СЕГА ОБАЧЕ, РАЗЧИТАЙКИ НА БЪЛГАРСКОТО СЛАБОУМИЕ Е РЕШИЛ ПАК ДА ОПИТА. Е ЩЕ ВИДИМЕ КОЙ ЩЕ МУ ГЛАСУВА!

Аде, че искаме Виденова зима и пълните портфейли със стотачки и хилядарки, тия ни омръзнаха

Хората не разбират иронията ти...Имаш + от мен.

Не знам какво да пиша,и опорните точки не идват от централата на ГЕРБ! Да плюя ли Виденов и комунистите около него щото фалираха България през 96та, или да подкрепям Виденов с надеждата да откъсне малко от БСП ,както правят АБВ и ИТН ?!?

В сериозна грешка си, че ИТН къса от БСП. Всъщност над 80% от ИТН преди 10 години гласуваха за тиквата. Лично аз до последните президентски избори. Тогава не изтърпях гаврата на тиквун с избирателите му...

Смесени чувства... от една страна ще издърпа част от сантимента на бекапету, което е добре за да намалеят още повече червените гадове. От друга страна тоя като управляваше, доведе най-голямата криза в България. Съсипа милиони животи. Поколения бяха върнати в първи клас... трябваше да търка нара при бай Ставри! Странни времена...

Жан да върне СИВ и Вършавския договор , ТКЗС, селскостопанските бригади, история на БКП, Политикономия, Максиско - ленинска философия и Научен комунизъм. Урааааа!

Тези не са преминали в новото хилядолетие.

Иронията и метафората са неразбираеми за много хора от 21 век.

По повод глупостта на Ерменков, че бил в партията от 1983 е редно да поясним, че човекът или е заблуден, или в напреднала фаза на дебилизъм, тъй като БСП няманищо общо с БКП; така, че Ерменков е бил внякаква партия от 1983 година, но и той не е знаел в коя, затова предвид състоянието му му прощаваме глупостите.

Хохохо, чичо Жан се завръща в политиката след 25 години и ще търси реванш. Става много интересно в политиката. Ще следя с интерес думите и действията на Жан. Жан е интересен играч в политиката. Много е възможно Жан да влезе в следващия парламент. Между другото Жан може да е всякакъв, но поне не е крадец. Човекът си живее в панелен апартамент и кара някаква таратайка на 20 години. Няма друг такъв бивш или настоящ министър.

Да де, той живее в панелка и не е крадец, но това показва не колко е честен, а по-скоро колко е глупав. А заради него и кръга около него много хора загубиха спестяванията си , нали?

Жан е наивен идеалист и затова е явление в политиката. Посочи ми друг такъв политик в България? Май няма други. Жан се довери на едни хора и те го подведоха. Всеки от нас се е доверявал на някого, който го е подвеждал. Това е нормално. По-важното е да не си крадец. А досега всички, освен Жан, са крадци.

Спасе, дори да си прав и Жан се е доверил, къде е гаранцията, че сега няма да го направи пак? Апропо, АКО се е доверил, значи не става за лидер! Лидерите не се доверяват, Спасе! Или да те наричам Саше???

3евзек

Спасе, имаше ли Жан власт или нямаше Жан власт? Премиер ли беше той, или пионка? Колко души изгони идеалистът Жан, за това че са го подвели? Той кадърен експерт на място ли беше, или баш будалата на Партията, че толкова народ така безответно се изреди да го подвежда?

"От новата партия се обявяват "срещу налагането, окопаването и плоденето на все по-нагла паразитна чиновническа прослойка" Нали била лява партия? Ами то точно лявото рожда повече администрация и чиновничество. Нещо си противоречи.;)))

По време на демокрацията е 700000 души а при комунизма в била 128000 души Така че се гръмни бързо

Ако броиш само градските чиновници е така. НО САМО НА ПРЪВ ПОГЛЕД!!!! Всяка махала - профпредседател. Всеки колектив - профпредседател. Всяко звено - партиен секретар.... Знаеш ли, че над 450 000 НИЩОПРАВЦИ хранехме? А да не говорим, че по селата имаше РПК, ТКЗС - после АПК и други паразитни организации, в които любовниците на кмета, партийния и профпредседателя си пилеха ноктите по цял ден... Та не си прав, но няма и да го разбереш, защото си преубеден и не си живял тогава! За разлика от мен!!!!

Оправя България Всички други партии начело с БСП са либерално буржоазни мръсници

Не знам какво да пиша,и опорните точки не идват от централата на ГЕРБ! Да плюя ли Виденов и комунистите около него щото фалираха България през 96та, или да подкрепям Виденов с надеждата да откъсне малко от БСП ,както правят АБВ и ИТН ?!?

На всички изгладнели комунисти трябва да се намери заплата в следващите месеци

Да те трамбова Антифа на Козяк

Ееее, евала на Румен Дебелия, най-после ще намери себе си!!

Жан може и да кара таратайки, но другите в списъка?

Popa

Браво Жан! Крайно време е мошеннческата, бандитска и крадлива БСП да бъде изхвърлена на бунището на историята! Напред Жан, имаш народната подкрепа! Не ни трябва чалга, а яка ръка, ако трябва с оръжие в нея!

А двигателя на колата му още ли пада на пътя?

А обещава ли заплатите да станат 20 долара? Обещава ли хората да тичат по магазините веднага щом ги получат, защото след няколко часа цените може да са двойни? Обещава ли да има зърнена криза и хората рано сутрин да се редят на опашки за хляб? Питам просто. Защото ако сте забравили - точно така беше по негово време. Да не мислите, че хората излязоха масово по улиците заради черните очи на Костов? Излязоха, защото физически нямаше как да нахранят децата си. Ама уж Виденов бил достоен мъж, не бил откраднал нищо, била го прецакала световната конспирация... ОК.

Ако обещае заплати по 20 долара, с оглед че все обратното му се получава, за него ще галсувам, защото така рискът да се случи е нищожен.

Нов проект на Путин

Супер, по-добре на Путин от колкото на ЦРУ.

Мина толкова време, че пишлегарите си нямат и на идея тоя каква напаст божия беше през 90-те. Това наистина е подигравка с ограбените наши родители. Ако тоя говори за борба с корупцията наистина положението е неспасяемо.

Тия, който подкрепят Жан ще им кажа, представете си следното (Баща ви взима заплата 2000 лв, на месец, а билета за да отидете на училище с рейса струва 800лв). Коментара е излишен, гласувайте си за Жан рефорнатора!

Кокала го искат и без месце даже..... да смучат сокове...

Сценарий на драматичен екшън: След 25 години Жан иска да поправи грешките си и да накаже тези използвали го като бушон за най-големия грабеж в историята на държавата. Неговата крехка пионерска душа се е променила той е жаден за мъст. Това което го вбесява и отключва агресията таена 25 години е назначаването на Бойко Рашков за министър на вътрешните работи. Същия министър, който като шеф на НСС 1995-1996 допусна без нито един арестуван обвинен още по малко осъден от шайката на ДС да се измъкнат с милиарди, а той да остане като единственото име отговорно за грабежа. Жан не може да остане безучастен и решава да поправи грешките си! Очаквайте "Отмъщението на Жан" по кината на есен.

PEYTSCH

Ясно казано - стотина гласа (като на проекта на Цв.Цветанов) са им в кърпа „вързани“...

Тоя ли беше дето може да играе хоро? Тоя ли беше на чието име има кръстена зима?

Не, не, бъркаш ! Онзи който можеше да играе хоро е на жена ти любовника, а на чието име беше кръстена зима - на майка ти

СУПЕР. Още един пирон в ковчега на Герб.

Без думи!

Леле, тия БСП на колко се разцепиха вече им изгубих бройката. И после да не се чудят, че изборният им резултат бил слаб - просто не знам друга по-разцепила се партия.

Лесно се поми. БСП-ГЕРБ, БСП-ДПС, БСП-СДС. Май са само толкова!

Не беше ли тоя за затвора !??

НайПърво - Към НовияНюрнбергски, Колега.

Супер партия! Дано да намали процента на БСП-то на под ДПС-то! Дано след тия избори да няма ГЕРБ и БСП! :))))))

Не че комунерите няма да се преориентират, но поне във водовъртежа някои ще се удавят със сигурност.

Това нещо го приемам като подигравка с българсият народ. Остана да излязат на манифистация със сърп и чук. Гнусна работа.

Сигурен съм че все още ще се намерят идиоти които да гласуват за тая мушмула.

Дано да са избирателите на БСП!