Новата партия на Цветанов ще в център-дясно под мотото "Не на лидерството!"

Споделяше се, че се търси начин за елегантното отстраняване на сегашния директор Спиридонов от ГДБОП, коментира бившият вътрешен министър скандала в МВР

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ренегат

На този единственият му шанс да не влезе в затвора за далавери е да се напъне да прави партия и да иска да влезе в Парламента. Някой обаче го е излъгал , че има шанс за това. Или понеже знае как се купуват гласове смята , че и той може да си ги купи. Дано, ама на дали. Да си приготви направо раиран костюм.

Ако Цветанов вземе 500 000 гласа, аз ще направя маратон из София по розови прашки с пухчета

ТО БИВА НАГЛОСТ, АМА ЧАК ТОЛКОВА, СЪВСЕМ БЕЗОЧЛИВ СТАНА ТОЯ! И ТОЙ СЕ НАРЕДИ ДО СПАСИТЕЛИТЕ, УЖАС!

че демократичните отношения в нашата окаяна държавица между партиите, които всички до една милеят за нея, зависят основно от това дали съответна партия е гласувала "за" или "против" сделката за изтребителите Ф16, които покрай ковид-пандемията може и да не видим до към 2030 година !

как да го наречеш: дебелоочие, дебелокожие или дебелосерие ?! Човекът , който заяви публично:"Мене няма кой да ме накаже!", т.е. изживяващия се за най-върховен лидер, прави партия със слоган "Не на лидерството"?! Знаел бил всички грешки при създаването на ГЕРБ ?! Ами че нали ти го създаде, защо не ги отстрани тия въджишки грешки, бе Цецо ? И сега, като създадеШ, тази ТВОЯ партия, тя няма да е лидерска, така ли?! За щастие, съдбата на всички лидерски партии е все такава-идва време, когато някое "по-малко лидерче", решава , че е "по-по-най" от големия лидер, разкъсва партията и й разказва играта ! И ГЕРБ тръгва по пътя на БСП-то ...

Цецо Асансьора е абсолютно прав - не на лидерството да на физкултурата !

Г-н Цветанов първо да се попита готов ли е да дари придобитите си имоти за социални дейности (домове за сираци , възрастни , инвалиди например) и тогава може сам да си отговори на въпроса става ли за политик на който ще имат доверие гласоподавателите или не.

За да не бъде преследван от прокуратурата за произхода на доходите си, Цветанов май, се бе договорил с Бойко Борисов, да не се занимава повече с партийно строителство и да не пречи на ГЕРБ! Позицията на Бойко Борисов се разклати и изглежда се търси кадър в ГЕРБ, който да го замести. Цветанов използва това безвремие и се опитва да се добере до солидна субсидия за политическа дейност, чрез партия, която ще преземе доста от електората на ГЕРБ!

Чувате ли се? Още непръкнала се, и вече гафите от пълни гащи. "...партия Н А Цветанов....", която се казвала "Не на лидерството" !!!! Това що е, оксиморон ли, грешка ли, или просто поредната ви простотия? Учете, бе, хора! Но не он-лайн, че после и обувките не можете да си завържете сами!

0

От днес аз, като ваш лидер, официално забранявам лидерите!

Власта е сладко нещо в България,а? Яко може да се краде.

С какъв акъл тръгва Цв..Цв. да прави партия?

С акъла на Слави Трифонов, Мая Манолова, Васил Божков! Всички те се стремят да вземат на парламентарни избори повече от 1% избиратели и ще си осигурят законни доходи за охолен живот, от Държавни субсидии за партийна политическа дейност! Цветанов има много по-голям шанс от изброениете, понеже ще отмъкне много от избирателите на ГЕРБ, който му вярват на него повече отколкото на Б.Борисов, особено напоследък.

0

Цецо Асансьора, Слави Плешояда и Васко Колекционера ше се борят за гласовете на единия процент абсолютни дебили в България

Novata partia ste se kazva" Stani da sedna"

Тоя крадец , мошеник и продажник взе, че си поверва!!! Само че ще са малко другите, които ще му повярват! Независимо, че се насира със слагачество на едно посолство с паметник на българоубийци!

Нищо особено. Ще дръпне малко гласове от ГЕРБ и от Славчо-Чалгата. Ако са повечко и влезе в парламента, ще играе пак с Боко под мотото “нали сме евро-атлантици”.

Дръпнаха му канчето и се разпищя

Той нали твърдеше, че никой не можел да го накаже. Не съм подстрекател, ама айде да видим.

не на лидерството! това е !!! цветанов няма да е лидер на партията която смята да създаде! вероятно ще е хигиенист в централата и

Един помак втори циганин докога бе Българи

първо Герб сега хуииииии голям сега Б.Б. дясната ръка няма ли кой да ги застре..... Бе,или в затвора БеGEEVVVVVV тебе са6to

"Партията е единственият начин да имаш своята представителност и да реализираш политическите амбиции, които имаш", добави той./ център връти потури , клон на мафията

Хората толкова много го мразеха и псуваха, чудя се сега дали ще се намерят мераклии да се пробват да се наредят на държавната софра покрай него? Питам се и сама си отговарям: ами сигурно, щом е за софра на аванта, желаещи винаги ще се намерят...

Слуги-помияри и полит-проститутки, винаги е имало в излишък, НО лошото(за него) е, че на времето всичките ги прибра в ОПГ-герб, а сега трябва да ги пребоядисва отново!

ЦВЪКИ ЦВЪКИ ДОСЕГА НАРОДА МИСЛЕШЕ ЧЕ НЯМА ПО ГОЛЕМИ ГАДОВЕ ОТ РАДЕЕВ ГАЛЕВА И БИВОЛИ ЦАТА А СЕГА ТИ ГИ ПОДМИНА ВСИЧКИ ТИ ПРОСТО СИ ЕДНА ДОЛНА КУРВА

Цецо, заеби тая работа с нова партия! И има две много важни причини да не се опитваш да влизаш в политиката отново. Първата е, че много народ не може да те гледа и са повече от половината българи, да не кажа поне три четвърти...Втората е, че ти не си роден за лидер/водач! На теб най ти пасва ролята на слуга блюдолизец, какъвто го играеше в ГЕРБ.

Ако успее да навие жена му и тъста да главуват за него, заедно с 4-5платени балабурници ... толкова ще е. Не е сериозно да гласуваш за такъв нереализиран учител по физическо, който се е помислил за нещо си и тръгнал с везани с инициалите му ризи. Да не споменаваме за "каризмата" му

Химна на новата партия на ЦВЦВ песента на Тони Стораро; Има и мавари има и гъзари харчат милиони за апартаменти с асансьори

Това Гаргамел сериозно ли? И що бе още. Няма ли пансия и почивка. Остави апартаментите, какво друго ли е крал/прал. Това е само върха на айсберга.

Евроатлантически ценности; демокрация, правов ред и реформи. И веднага си представям Цветан Цървула.... ... Мото "Не на лидерството!"?! Какво ли иска да каже Цървула?!

вай,вай...... БКП ИМА ЕДИН ПЕРИОД В КОЙТО ОТРИЧА "КУЛТА КЪМ ЛИЧНОСТТА" Лошото на БКП е това, че тя само този модел може да възпроизвежда. Цвъки и той.....не на борисов, ше сме триумвират и т.н., ама пак ше си изберат некой сатрап начело и ше има - осанна за теб, лидере.

Не може първо да целуваш ръка на “боса” и след това да се обявиш против лидерството! Съществува голямо разминаване между дела и думи!

Разбивай от вътре и усвоявай, така ще изкупиш част от греховете си! Ако си направил изводи и си се променил дерзай наред.

Знам къде са грешките на ГЕРБ. Я, ама ГЕРБ, има ли и грешки. Значи, Цв. Цв държи на свои грешки.

Политическият труп цВетанов вампиряса. С помощта на "Америка за България".

"не на лидерството". Въобще останаха ли в България човеци, които не се борят да са лидери.

Ако бълг. самоназначили се политици и "елити" наистина гледат на бълг. народ като на малоумно стадо и си мислят, че всичко им е позволено, то идва времето, когато ще им се наложи да си припомнят Светото писание (Новио завет) и да разберат колко много са затънали и няма излизане от блатото.

ДОПИРНИТЕ точки на лъжепатриота Далавери Симеонов и ЦЕЦО 6-те апартамента са едни 200 МИЛИОНА ЛЕВА дадени на фирма ''ТИВИБИ ''да строи 100 км ТЕЛЕНА ограда на цена на 6метрова бетона стена ''ТИВИБИ'' лична фирма на ЦВьЦВь и Рамадан АТАЛАЙ-2рия по ранг в ДПС А ТЕЛта и колчета за оградата доставка от фирми на Далавери от ПАРИЧНИЯ ФРОНТ

Кога някой ще направи партия "България на българите" и ще изгони всички НПО-та, разни подривни елементи и скрити и явни вредители на държавата и народа й?! Една такава партия ще направи всичко туй, дето е в парламента ненужно и ще започне да работи за България.

махнем ... Коня !!

гласувам за тях . От Слави едно Ферари с цвят червен ... от Цветанчо един апартамент в цвят екрю ... та затова де !

Такива , като този , Бареков, Трифонов, Симеонов са комедианти, които обират част от гласовете на недоволните от гейберастите и после пак подкрепят Борисов и бандата му.

Schilo

Герберастията, сега този хубав ли е или лош?

какво те брига ?

е та дрънка !

,..кога пак ще ходи на ''работна месечна закуска'' , ФЪФ САЩ ?

Могат и да им ги пращат. По-безопасно е.

Ухаа Пинокио пак се появи

Цветан Апартаментов каква партия ще прави не знам. Направо да се отписва

Цецо апартамента,Мая Галевата и подобни си направиха уж независими партии и сдружения и ще се опитват чрез простия народ да се доберат до парламента,а всъщност и Галевата,и Цецо са зависими от ГЕРБ и БСП !!!

"ПЪПЕШИ СРЕЩУ ТИКВИ" ток шоу за дебили Кой разбира, тук се спирааа!

За Цеко би трябвало името на новата му партия да е ''ШЕСТ +ШЕСТ'' ,...апартамента ! Ще стане партия : 1/ За Премиер , Плевнелиев . 2/ За Политкомисар, Станишев! 3/ За министър на културата , Найо Тицин . 4/ Връзки със САЩ , Паси ! 5/Министър на правосъдието , Цачева /стар, нов / . 6/ МВР, Цеко ! 7/Министър на фАянсите , бат Сали .... .....

Мотото на партията ще е “Подкрепете ме за поне още един апартамент”

Този сериал не го ли гледахме вече ? Доган -Местан, сега Бойко и Цветан? За толкова малоумен народ ли ни имат?

ВЕрно ли си мислите че народа не е малоумен ?

Изразът "ще бъде разположен център-дясно в политическото пространство" звучи сякаш е писан зад граница.

Господарите видяха, че народа взе да се отвращава от назначения от тях Борисов и взеха да правят планове с кого да го заменят, с кое вярно куче антибългарско. И ето го - Цв.Цв.