Нова жертва на прокурорския син в Перник, налагал мъж с метален бокс по лицето

Пострадалият бил нападнат пред нощно заведение в града заради слух, че обсъждал приятелката на Васил Михайлов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес във САЩ осъдиха няква тяхна звезда от шоу бизнеса на 30.г..а склоняване към проституция ..тука някъво педерасче със психични проблеми пребива наред който му попадне ще го пуснат след някой друг ден..даже може и Дани осъди във Страсбург че някой му е нарушил спокойствието..

Копелета долно! До живот в затвора издание. От това човек не става!

Попитал двама аварски пленници защо загива аварската държава а те отговорили СЪДИЙТЕ И КРАДЦИТЕ СЕ ПОБРАТИМИХА И ТОВА Е РЕЗУЛТАТА

Такава отрепка и бащицата му , са за публична екзекуция....!!!

Учудват ме в Перник хората как може да го търпят тоя, друго знаех за тях... В наше село ги превъзпитаваме такива по бързата процедура без, полиция, прокуратура и съд.

без проблем... Сега обаче е наш дълг като излезне да го млатим в противната глава

Има и по-долни психопати. Тоя пребил жестоко няколко човека, докато снима видео, а вчера един пусна бомба върху мол с 1000 човека вътре, предимно майки с деца!

да и това е вярно...Путин е психопат

Такива като теб Путин трябва да по една монета да си платят за подземното царство.

пък от последните 20 години не са спирали с бомбардирането и убиването на невинни хора.. ЩЕ НЕ ГОВОРИШ ЗА ТОВА БЕ ТРОЛЧЕ

голям лицев ъгъл, силно наклонено чело, няма много място за мозък! може би е липсващото звено! а за да се кротне, просто трябва да уволнят тейкому!

Голям лицев тъп ъгъл искаш да кажеш... Същия лицев ъгъл имат Копейкин и Тошко славчовия, само трябва да ги погледнеш в профил!

тва некво психопатме ли е

Ебане и трепане за прокурорското копеле.Да еба майка му в устата.Само трепане с ръждиви мотики и дълга агония за такива боклуци.

казусът и адски дразнещото тук, в случая, е безсилието на държавата, т.е. как може да се защити обикновеният чевечец със законни средства, иначе разни съдии-изпълнители, кат- скрити-камери, винетни стопаджии, скободжии в зоните и мн.др. са перфектно организирани и старателни в заниманията си.

Може

Перничанин, а не може да се бие и не си носи винкел за озравнение на силите. Второ не си носи оръжие за да спука главата на лайното. Трето пълен негодник, защото не може първите две неща и одумва мацката на лайното. Четвърто не носи на бой , но като тъпак се навива да говори с известен боклук. Пето от едно до четири са само за поука. Шесто- никой думичка не обелва за бащицата, който го е научил да мачка "гадовете", Никой не проверява ВСС и местните куки колко жалби срещу синчето са покрити!

Срещу него може да е имало наказателна акция!

Такива ще стават повече и повече. Чалга поколението се възпроизвежда.

Няма ли един да строши физиономията на това леке

Вище колко сте жалки и егоистични, до толкова че едно подобие на мъж ви рита като мишки цял народ, А вас ви е страх за семействота! а той ви пребива до смърт ? Ква е логиката мишки ? ако вие сте пребити кой ще ви пази семейството ? ще си траем за да не ни бие.... мишкарски народ. Толкова начини има да се оправи тоя супол без последсвия че чак не ми е жал а ме е яд.

Аз бих го причакал и гръмнал след 3 дни. Тихо и чисто. Не като него - шумно и с камера.

наведено назад. Няма какво да се говори, момчето е със спряло развитие в подчовешки етап. Майката и бащата мислят ли нещо за бъдещото на съществото? И тях ще пребие, просто толкова е развит индивида. Пази Боже.

Вече ги е бил. Отдавна е изгонен от вкъщи. Продава наркотици, събира парите на местен бизнесмен. Бие хора. Живее в хотел. какво да направят старците за него. Да го гръмнат лично? Мани го. Медийна звезда 3-4 месеца. Ще го забравим и пак ще си бие хора и ще събира пари. Оправията е да се спречка с по-гаден от него и да го гръмнат от конкуренцията.

че не разбрах? Действаш заместник главен прокурор или къвто е там в града! Той ли не може нищо да направи? Вярно че му е син, ама ако си сумти или го прикрива хайде да не го жалим!

и накрая друг съгражданин ще си изправи винкела в главата му.

Алоуу, какво е това, бе: “Вече ги е бил. Отдавна е изгонен от вкъщи. Продава наркотици, събира парите на местен бизнесмен. Бие хора. Живее в хотел. какво да направят старците за него…” Как какво да прави баща му с престъпник-рецидивист, като е зам. окръжен прокурор, бе?!? Вие в България наистина ли - някои - толкова сте затъпяла и приели робството си и свикнали с мафията?!? Ако този бе мой син (което е абсолютно невъзможно) аз пръв ще го арестувам и закарам М полицията, бе! Ако преди това не съм го удушил или застрелял - след като аз съм виновен и съм го създал и НЕвъзпитал, аз ще го унищожа!

Ефективно 10 години за тва лайно... Не знам какви родители са го възпитавали, но не им се е полуило изобщо.. Аман от комплексирана и необразована сган...

Не разбирам как може едно толкова младо момче да е такъв изрод! И как може такава тотална липса на възпитание! Освен ако не е наред психически! Може би има диагноза? Но за дълго няма място в обществото!

раждат такива. За съжаление.

Ако беше жив полковник Чочоолу, щеше да му одере кожата жив !!!

Изрод !

бе я го хванете и натрепете... здраво място да не му остане.... що за мъже се раждат сега... с един пикльо не могат да се оправят...

трагедията е, че тея от бой не разбират. Само ще се озлоби повече и като пооздравее ще си го изкара на някоя невинна жертва.

Това копеленце само като му видиш наглата мутра и веднага му лепваш два десни прави в нея и един довършващ ъперкът...

Ами иди и му лепни два десни прави, а не само да говориш!

на коя игра го правиш?

Сега гордият татко - прокурорът да стяга чеиза на младата булка за затвора и да вика: "Първото на мен да го кръстите!"

за какви спец-съдилища и прокуратури говорим при положение, че не могат / не искат да се оправят с едно малолетно гангстерче . за да го приберат - спец операция с 5 коли . трябваше и снайперисти и хеликоптер да вдигнат ....

да си вземат социални и да си го гледат в къщи. Кои "учители" са пуснали болния индивид "нагоре"? Как спят такива, като знаят, че е роден изрод, и то опасен за другите? Не всичко е пари, бе,...."учители", срам и позор.

Крушата не пада по-далече.......

Това момче има параноидна шизофрения- защо го разкарват по съдилища а не го приберат да го лекуват.

стоян колев имаше таова ама не трепеше хора

Едно време, в гадните щати за такива случаи са си направили ку-клукс-клан.

глупост!

Ама от кой етнос е прокурорският син?!

то си пише - пернишкия

"Перничанин" не е етнос.

"Перничанин" не е етнос. "Перничанин" е диагноза.

Прокурорски син, та прокурорски син, пребил тоя, оня - но никой не иска да подава жалби. Ама като няма жалби как да го приберат този шебек, дори и да огласявате сега по медиите, какво могат да направят медиите освен тъпо заглавие за клик бейт? Поне медицинско защо не си извади. Дори и да има чадър, ако започнате всички да подавате жалби и задръстите управлението с жалби, все ще стане трън в гъза на някой по-голям началник от местния милиционер и ще се реагира

Я да го вкарат при загорелите младоженци, белким от "брачният живот" се пооправи... На доста им помага - "Девойко, море, моме убава"...

И този ли е млад и интелигент, красив? И този ли се бори срещу статуквото?

Този е синче на подопечен на Каскета.

Ако за статукво броиш "не му го взех и не ми го даде", най-вероятно.

Това е поредният голям резил! Не само за това 19 годишно лойно и за онзи боклук и рецидивист - баща му, а и за просуратурата в Перник (с дежурните й отводи при престъпленията на тези, тоест със съучастието им), и на тогавашното МВР в града, на кмета и управата. Но Гешев и шайката ву! На цял Перник и всички перничани! И в крайна сметка - на цяла България! Поредните дълго продължавали рецидиви на поредният боклук, подкрепяни и игнорирани от всички гореизброени, на които ТОЧНО ТОВА ИМ Е РАБОТАТА - И тона!, са и оценка за тях, и диагноза за обществото ни! И колкото и да ни е криво трябва да си го признаем! Това е безувие! Не се живее така! А така е вече 32 години!!! Но когато имаш всеизвестна Мутра за премиер толкова години и всички около и с него се разсейват пак така като при този боклук Е ТАКА!!!

и съществувание в Перник няма нищо общо с представата за човешко. Това са индивиди от друг вид. Не са умни и готини, обаче, което е лошо. Трудно е да си представите какво има в човешко тяло там.

Аз ги наричам човекоподобни (нещо като изроди, които наподобяват и имитират, опитват да мимикрират като човеци за пред другите хора, за да живеят на гърба им, грабейки, тероридирайки и страхувайки ги…)

Тоя при мен да му пренавия резбата

Един много правилно е отбелязал за руския мир по надолу, това се методите на таваришите - върхушката и децата им си правят каквото си искат а законите и правилата са за масовкота. Ами така е де, важното е масовката да спазва иначе настъпва тотален хаос.

Ние се учим от бай дън. Синчето на тачер. Клинтови и тн.

Пак ли Путин ти виновен, че някакво пернишко лайненце се ползва с протекция на гнилата ни съдебна система ? За хемороидите и запека ти пак ли той е виновен ?

смърт за това лайно

Хората още от древността са намерили решението - побеснелите псета ги отстраняват от обществото, от хората - затварят ги или просто ги разстрелват!

Тоя ако дойде в махалата ще става жина,изнаислен като майка си

Напълно завършен помиярски народ. Нищо хубаво не заслужавате, само мизерия за вас.

Tова малко прекрасно копиуее завинаги един от нас! Не пупайте младия човек, той е вашето бъдеще!

Урод

паднал от колело...а,се жали така каза...паднал от колело.

не подавайте жалби до полицията, прокуратурата,не пишете в соц.платформи.... Искате руски мир и други да Ви правят околната среда благоприятна бъдете мъже,бъдете консуматори

какъв руски мир намесваш в тая новина бе, ненормалник прост и вманиачен?

остави го . Той пише без връзка с мозъка. Ако изобщо има мозък. Това е трол. който се задейства със звън на еди цент

Точно това е част от резултата 45 години руски мир, плюс 30 години полуруски мир(само фасадна демокрация). Ако наистина не го осъзбнаваш още по-зле за теб...

Много си тъп сашееее.

бая народ наскачаха... значи България е много обречена страна.

това не прилична на човек, повече мяза на маймун от племето на неандерталците такива затвор и бой не ги оправят, изселване в пустинята е решението

Значиии, Оставете момчето на мира, пребил няколко човека - какво толкова, няколко ритника, метален бокс, няколко избити зъба.. Обърнете внимание, колко бира се произвежда от разни кметове, които не плащат акциза - това е ВЪЗМУТИТЕЛНО.

В центъра на София до Централна гара в локалното след театър Освобождение и СЛЕД ЗНАК ЗА ПАРКИРАНЕ И СПИРАНЕ ЗАБРАНЕНО постоянно има паркирали коли. Веднъж попитах в един магазин там как никой не ги санкционира и вдига и продавачката ми каза, че БИЛИ НА ПОЛИЦАИ ЖИВЕЕЩИ В РАЙОНА !

Оми аз съм запомнил още преди госини, че 2-ро РУ на МВР там си беше ОПГ, начело с ръководството му! Те си бяха част от организираната престъпност. Мисля, че при Бойко Рашков нещата са се променили, но иска и време…

мислела си госпожата, че при бойко дамаджанов 18-имотников, част от мутренското време, нещата щели да се променят, хахахахахахахаха!!!!

Каква госпожа, какви 5 лева, бе идиот! Скрий се, бе педал! Да не те набарам, ме ще ти пари дупето…

И не се намери в цял Перник поне един мъж да го сложи този боклук на мястото ву! Или просто дълга го разстреля като побесняло псе, пък дори и после ако трябва до го излежи!?!

Така става, като никой не подава сигнали...как и кого да накажат?

Със сигурност все някой е подал сигнал, ама се сещаш къде е отишъл!

Хайде сега само направете сравнение как шайката на боклука Гешев третира такива откровена РЕЦИДИВИСТИ като това лайно и другото - баща му (или кокаиновия крал Брендо, …) и … сготвената с подхвърлени пори и прикована дори и за болничното легло Иванчева например! Какво послания изпраща вафията чрез Гешев към всички а до кога - не само ЕС и Америка - но преди всичко българите ще търпим подобно безобразия и унижение! И защо?

Какво може да се очаква от варварската Територия? Прокуроското изтърсаче да не не е варваче ли? Ми не, не можем да очакваме подобни неща. Варварски гени се предават в поколенията.

Всеки знае, че децата на военни, полицаи, прокурори и съдии са недосегаеми в очите на обществото

една глава/душа носят...

Eх как не е попаднал сам на мене, като ми падне пердето... ни полиция ме плаши, ни бокс. Ще му откъсна главата. Мамин златен, направо ще му разкажа играта. После треа да лежа, ама....

Ами иди в Перник и го намери и му откъсни главата! Не е трудно да го намериш. Какво само се ежиш тук,а? Иди и му откъсни главата! Или само на думи си мъжкар?