Нова жертва на „Катаргейт“ – високопоставен евродепутат се оттегли от комисията, която оглавява

Мария Арена твърди, че го е направила заради нападки от страна на журналисти и политици

Обратно в новината

Коментари - Нова жертва на „Катаргейт“ – високопоставен евродепутат се оттегли от комисията, която оглавява | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички пътища водят към Банкя!

Става зависим от Катар и саудитжите, защото там е демокрация.

Не се котират за европарламента.

Всъщност какво точно прави тази в Катар. Тя, а и не само тя, няма работа там. Тези депутати не би ли трябвало да се занимават вътрешните дела в ЕС. Да не би да оправихме правата на човека в ЕС, та хукнала в Катар.

Ние в България сме били корумпирани ли? А тия еврогейски крадливи педерасти,травестити и лесбийки какви са? МАМИЦАТА ви мръсна!!!

как така европарламата е по корумпирана от нашата парлама,не е честно така,наште дупедати да си вземат забележка

Тия ще тепкат топката с това мижаво разследване и ще вдигат пушилка само и само да не започне истинското разследване за милиарди на фон дер Лайнен.

И от коя партия е това корумпе?

Като ѝ гледам името - и тя италианка.

социалистите винаги са викали на чуждото общо, и са го ползвали като свое!

Този европейски парламент ще излезе по-корумпиран и от нашето НС. Голям майтап.

където не е майтап. Доверието е под въпрос и много ще трябва да се работи за да се възстанови. Нека не се заблуждаваме морал и ценности вече няма и злоупотребите са налице. Тези ще си заминат. Може би ще хванат и още някой друг. Но първопричината, защо се стига до тук е комплексен въпрос, на който малцина имат кураж да търсят отговорите и решенията.

Яко крадат в ЕС. И яко се борят с корупцията.

Където са комуно червените маймуняци на Комунистическият интернационал там е цялата престъпност ,кражби и корупция. Трябва всички червени маймуняци да бъдат оковани и изпратени в конски вагони на цигуларя с Вагнера.Да ги използват за храна Бурятите.

Имат пари - купуват. Нямат пари - продават се.

Най-големите крадци са в Брюксел, начело на ЕС. Там пада голямото крадене и лапане. От време на време изгаря някоя по-дребна риба

Те май билЕ по кУромпирани и от нас уа, брат! Чак сА учудвам :))))))))) Дали ще си направят съдебна рефирма да си свалят кьовЕшитУ, че на кривата ракета прокуратОрката им пречи :)))))) наратък само псувни от мен!

ЕС се очертава като средище за корупция и манипулации. Начело с Урсула фон Лайен

Защо? Защото разследва всички, без значение от длъжност и връзки ли? Друго си е при Боко и Путин. Те са светци - значи няма проблеми. Откъде изпълзвате такива?????

А защо не разследва Урсула от незнам къде си ?

Нещо си се объркал. ЕС не разследва нищо. Прави го полицията. Местната полиция която няма нищо общо с ЕС.

взимат пари срещу влияние, например!

Циганка стара пуши с лула и си спомня за любовта. Как с балалайка свирила тя чудната песен на любовта. Тумбалала, тумбалала, тумбалалайка

ЕС е под ислямско робство на Катар и Саудитска арабия,а тая си била оазила имиджа и видите ли,с какво преклонение говори за Правата на човека.За какви права иде реч.В ЕС всеки циганин ог Черна Африка или Северна Африка,Азия и Южна Америка е подслонен,осигурен финансово и е в преференциялен статут за получаване на трудова позиция.В тоя Еврогейски парламент катарци и саудити си оият кафето ,докато задкулиснинагенции им търсят "жени" на по 12 годишна възраст.И що дирят турци с немски,френски,българсни и прочее паспорти в ЕС институциите? България оросто трябва да се разкара час по-скоро от тоя пъкъл. Аз във Франция не мога да срещна вече едно интелигентно същество за нормална човешка комуникация.Или Франция,Германия,Испания напускат ЕС,заедно с туржите и арабите си депутати,или Българите просто трябва да прекъснем всякакви отношебия с ЕС.Убеден съм,че гърците също мислят като мен.Наистина писва от това нохилиране на европейските народи.

Прегледах няколко видеа от заседания на ЕП. А бе то се оказа по-голяма глупост и от нашия парламент. Дрънкат тъпизми, дискутират безсмислени теми и реално само потвърждават това, което им е пуснала ненормалната фашистка фон дер!

Друго си е русската Дума, нали? Там нищо не дискутират.

без да дискутират, таковат майката на ес, че и на нас щот си дадохме дирника

Че ти изненадан ли си? Комисия от 12 души работи 3 години и написа доклад с препоръка за НЕПРЕДЛАГАНЕ на кривите краставици на пазара. Доклада беше над 1000 страници. Бяха много горди от свършеното за 3 години. Същата работа беше с унифицирането на зарядните за телефони.

отнова член на Европейските социалисти е заподозрян в корупция. Тези социалисти,дори и да са европейски,пак са си крадци и мошеници,също както нашите

А бе какви социалисти могат да бъдат, като всичките или са милионери или гледат да станат такива с прислужване на глобалистките интереси. За тях социализъм е непозната дума.

защо всички световни сили си изСтриват задника с вечната блудница европа, ми то само кучки дръти чанти бездетни лесбийки и педали нацвъкани от цру-то.

Тази има брат близнак във Факултета.

Чакаме да видим и кой от българските евродепутати ще цъфне в това разследване. Няма начин никой от тях да не е замесен щом става дума за кинти. Еле пък онзи главоч от аферата Бадр, а може и още някой от тях...За мангизи са готови на всичко!

Май е време всички да се върнат по родните си места. Не че ще изберем по-читави следващия път.

Пфайзергейт.