Нова заповед: Гимназисти и студенти минават на онлайн обучение, затягат мерките в цялата страна

Обществени събития ще могат да се провеждат само ако са под 30 души, в кина, театри и заведения - по-строги изисквания, на спортни мероприятия - без публика

Обратно в новината

Коментари - Нова заповед: Гимназисти и студенти минават на онлайн обучение, затягат мерките в цялата страна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

_stankow

Студенти, стачкувайте ! Правото е на ваша страна. Не на дистанционното обучение !

Просто се иска да сте с маски стед всяка навалица и тези маски ви съспват човешките права? Целувайте се с гаджето без маска, кой ви следи? Не разбирам защо е тази ненавист, нещо на личицата ли не ви отива?

_stankow

Не е до целувките. Платили са за присъствено обучение. Държавата плаща на университета за всеки студент - за присъствено обучение. Естествено дистанционното е по-евтино. Къде отива разликата ? И какво обучение е дистанционното ? Как се правят упражненията ? Как се контактува с преподавателя, с другите студенти ? Съсипаха им последната година, съсипаха им абитуриентските балове. Ако сега не попилеят министерството ще има и друго. Например да им дадат дипломи за полувисше образование. Кой ще ги спре ? От 5 намалиха на 4 г., сега ще намалят на 2 години. Който има пари - ще отиде на запад. А бабите ще си говорят с внуците по скайпа на английски.

Едно нещо от мене - без медиите, нямаше да се разбере за тоя вирус и всичко щеше да си влезе в общата статистика, в която дори няма и минимално повишеина на смъртността. Оттам и нямаше да има нито паника, нито страх, нито истерия и психически целенасочен тормоз. Да живеят медиите!!! Горките ни деца, те са цветята на всяка нация, психясаха още от малки, какво ли ги чака занапред от Бялата мафия...

“ в общата статистика, в която дори няма и минимално повишеина на смъртността”-защо не написа какъв резултат цитираш ? Ако е “чух някъде” аз чух някъде в дира, че били 20% за Великобритания

Изчакай до януари и ще имаш пълна информация за всички починали, загинали и убити за изминалата година. Жалко, че няма статистика на убитите от лекарски грешки. 100% съм сигурен, че разликата с минлата година ще е +/- 200 човека.

Много глупави мерки. Днешните ученици и студенти са бъдещите лекари! Аз лично нямам желание да ме лекуват такива- дистанционно обучени. Никой не мисли за бъдещето. Имитация на дейност от правителството.И всичко под маската на голяма загриженост за здравето на хората. Трябва да си много наивен да повярваш, че на някой от властта му пука за обикновения човек.

Никой не мисли сега за бъдещето, защото не се знае ще го има ли

_stankow

Това е най-откровен фашизъм. Трябва да го спрем ! Или те, или ние !!

А кои са те и кои ние?

Лекарите, разбира се. Или те, или ние!

_stankow

Управляващите. Министрите. Председателят на мин. съвет. Международната фармафия. Медиите. И техните сподвижници.

СЗО и прислужници. Меркел включително. Колкото и да не се вижда, Борисов миналата година се опъваше, ама на издържа. Изобщо тестовете трябва да са под контрол извън лекарското лоби. И да се знае колко без симптоми, т.е. фалшиви положителни има.

Да се затворят всички държавни и общински служби,ведомства и отдели! Като служителите се съкратят и изпратят на борсите !

Първо затварят болниците, на които не достига персонала, или е и без това болен. После - поетапно...

Нали оня от Банкя каза,че няма да затваря нищо! Защо съсипвате всичко отново !

Ти на тая фурнаджийска лопата ли вярваш?!?!

тъкмо сега е моментът да се монтират в залите озонатори и ултравиолетови крушки. Съответно режим за ползване на залите след периодично прочистване-след всяка лекция или упражнение.

Нали преди малко писахте, че е казал , че през следващите 2 седмици няма да има нови мерки ? Вие луди ли сте а ?

А най малките, дето още не могат да се пазят ,да ходят в инкубаторите, да си сеят зараза, смърт!!! Дебили, убийци!

Поне ще се научат да четат. Може да изгубят 1-2 баби и дядовци, но няма да пропуснат материала.

_stankow

Нищо няма да научат. Нали бяха на дистанционно от февруари до юли. Нали ги видяхме - пропадна годината. И за капак - забраниха им абитуриентските балове ! Това не е управление, това е фашизъм ! Свобода за народа !!

Крайно време беше,трябваше да дойде тази наистина смъртонона опастност за да се сетят че съществува онлай обучение, индивидуализъм е нужен на нашия народ, колективизма и "социализирането" убиват индивида.

Кристине, сложи си маски навсякъде, но преди това намажи дупето с вазелин и се огъзи пред Партийния дом.

И дрогата да се легализира!

Не се отнася за психиатрична помощ... Ами продължавайте да затвяряте, хората масово да останат безработни и тогава ще видите колко ще е смъртността от много опасния ви вирус и от психически разстройства. На Великден имаше 4 в един ден и тогава беше 4:2 в полза на смъртността от заключване. Давайте и сега българоубийци!!!

Как министърът, който е под карантина т.е е в болничен, издава заповеди? Съсипахте я тая държава, министрите нарушават законите вече ежедневно, докато издават наредби, които ако ние не спазваме ни глобяват. Да, някои трябва спешно да бъдат затворени и това категорично не са училищата и университетите...

_stankow

Недействителна е тази заповед. Нарушава човешките права !

и останалите роднини! Тъкмо си намерих работа.... И какво, с кирливите 50 лв. ли ще ме компенсира тоя, що духа и му духат? Не бе, просто трябва незабавно да се чупим! Ония поне уважават човека.

не е нужен и такъв министър барабар с цялото му ведомство от чиновници. Трябва министър на болестите, а един всезнайко трябва да е министър на тъжните обреди, ама сега нещо се крие.

Дните са 15, а и никъде в заповедта не е указан техния брой. Указан е само периодът. Не става ясно 12.11. включен ли е или не.

12 НЕ Е ВКЛЮЧЕН

Пак безсилие! Най-малките и прогимназиите са най-уязвими и не могат да се пазят! Тях трябваше да затвори тоя дебил! Нови експерименти, нови умрели учители ще има!!! В затвора тоя съсел!

Какви са тия глупости с гимназисти и университети?Ми те вече са големи,могат да се пазят,а тези от 1-ви до 7-ми не!!! Вярно идат избори!

Стига глупости, умряло от Ковид дете няма!

Тоеа ,което се цели и ще направят в тази ,и в останслите държави е само и единствено нова икономическа криза ....за съжаление ! Нищо друго няма да направят- чиф.утите не мислят за човеците .Изроди! Имат извратено желание да гледат как всички слагат надморници и им се подчиняват на всичко ,което се втълпи под една или друга форма ,чрез методи например медиино .Не трябва да се слуша тази секта на евреите! Нищо добро няма да се получи .

Ето и добре подредена информация за вируса, маските, за това, какво да се прави. Струва си да се прочете: https://m.24chasa.bg/mnenia/article/9158178 Стоп на глупостите! Да се стегнем! За да оцелеем!

Кукууу! Платена публикацийка.

щаба и здравния министър ДА ПУКНЕТЕ ДАНО!

Давай по именно. Ти ученичка ли си или изнервена родителка?

Никой не заслужава да се съобразявам с него, защото никой не се съобразява с мен, респективно с моето дете. Твоят пост е доказателство за това. Да мислим и да се съобразяваме с възрастните, хронично болните, лекарите, учителите, но не и с децата В никакъв случай. Ти може би имаш по-големи или много по-малки деца, или пък нямаш, или не ти дреме за тях. Не ме интересува. Не съчувствам на никого. Всички сте просто егоцентрици, които мислите само и единствено за скъпоценните си задници. Децата кучета ги яли. Детето ми тъкмо беше излязло от период със здравословни проблеми и се радваше, че е на училище, с другите деца, а не затворено у дома. На теб обаче това нищо не ти говори, не е твоето дете. А аз трябва да мисля за вас и вашите страхове. И ми кажи защо? За мен ситуацията е страшна, а ти намираш, че си страшен пич като ме наричаш “изнервена родителка”. Не съм изнервена, силно притеснена съм. А ти на служба ли си при тях, че ги защитаваш?

ти не си просто изнервена родителка, ти си просто проста...колко учители трябва да умрат още, че да ти стопли чайникът колко е зле положението и че не става въпрос за комфорта на отрочето ти, на което ще се наложи ти да помагаш с ученето, вместо да висиш безполезно из форумите?! става въпрос за живота на много хора! иначе плюхте като ви предупреждаваха от щаба пролетта

Целия щаб и здравния министър. ДА ПУКНЕТЕ ДАНО!

ТЕЗИ ДЕТО НИ ГРЯБЯТ И ИЗБИВАТ ПО ПЪТИЩАТА БЕЗ ОСЪДИТЕЛНИ ПРИСЪДИ, ИЗВЕДНЪЖ ВИДИШ ЛИ СА СЕ ЗАГРИЖИЛИ ЗА НАШЕТО ЗДРАВЕ #СТОПНАФАШИЗМА !

Стоп на глупостите! Съвсем правилно решение! Спасяват се човешки животи!

Глупак!!!

Стоп си викай на себе си, магаре

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в ---- Sexconn.Com

гний в ада продажен нещастник

Ефекта от псевдомерките срещу псевдовируса е равен на нула. Затова обаче срина икономиките, здравните и специалните системи.

Точно. И докато главната мярка е лишаване от свобода за 2 седмици не само на болния, ами и на фалшивия положителен "без симптоми", пък и на техните близки и приятели, мерките ще дават същия резултат. Репресивни мерки, които раждат само отпор срещу диктаторите. Да не говорим за отнемането на правото да се диша чист въздух.

Костадинчо, ела в кварталната сладкарница да мериш метър между масите. Ще изядеш тупаниците друго няма да се случи! Аман от недомислия в рая държава

Силно надценяваш желанието на клиентите в сладкарницата да бият лелята от РЗИ

Всички държавни чиновници, които подкрепят "извънредните" мерки трябва да останат без заплата за периода. Не може работещите да останар без поръчки, договори, работа да хрантутим ненужните милион чиновници. Те да се изтягат в къщи и да ми дрънкат как правителството трябвало пак да ни скрие

Точно така!

минават онлайн гимназиите и университетите кои точно работещи са скрити че не разбирам?

Все пак вижте какво става във другите европейски държави и тогава съдете за мерките. България върви горе долу по шведския път. Трябва да се освободи от диктатурата на СЗО за да може да е свободна да прави каквото иска. Основното сега е да не се разреши на лекарската мафия да вземе властта.

Сетиха се да правят нещо като влезе коня в реката. На всичко отгоре пак някакви закъснели полумерки всяващи повече хаос в държавата и в главите на хората. Значи гимназиите онлайн а прогимназиите присъствено? При положение че по-малките деца излагат на повече риск пенсионерите и по-трудно могат да се справят с превантивните мерки и средства. И вероятно след няколко дена ще затворят и другите учебни заведения. На маймуни ни направиха.

Половинчати мерки ни доведоха до тук! Всички деца онлайн! Другото е популизъм и поредните простотии, а тоя Вълчев да го срещна....

Точно - избори идват. Всички пенсионери - онлайн. Затворени вкъщи за 1 месец! Да видят хубаво ли е!

Най-са доволни онези, които нямат образование. Най-после ще има много като тях. Като ги резнат и тях, ще видят. Ще снимате клипчетата си, ама друг път.

Походът на необразованите! Това виждаме в момента. Очевидно са масата на тази територия!

Крайно време беше.

Крайно време е да затворят възрастните с хронични заболявания

да ти евеме майката!

Най -после! Подкрепям! От училищата почна този бум заразени!

Разбира се! Нали трябва да са простоватички и послушни като теб! Била съгласна! Само бабите са съгласни, щото тях ги пазят и те са бъдещето. Сбъркана държава за хора без деца

Ти ако разчиташ на присъственото да се окултивираш си в грешка, моме :) Дистанционното е същото като ниво на преподаване, защото е със същите преподаватели. Единствено се губи от социализацията, но за две седмици нищо няма да им стане.

Почна на майка ти от миризливата путка!

Всички!!!! Пак се правят на ударени! Спрете децата ни!!!!

То положението става все по-лошо и по-лошо, та не мога да разбера какво точно чудо чака да се случи Борисов, че не въвежда ИП?!

то е въведено отдавна извънредно положение. Обаче е безмислено като много други постижения на ГЕРБ. Като магистрала по която и 90 не можеш да вдигнеш е.

Тоя пък!!! Абе ти в пещера ли живееш? Нали си в ИП от сума ти време. Спи спокойно. Той бди над теб. Мухльовци!

Прост на куче - не прави разлика между извънредна обстановка и извънредно положение, но за сметка на това - агресивен. Типичния българин...

И след 14 дни старата песен на нов глас.

То едни студенти.... Си ги туриш на кОра....

Ба си простотията

Браво разумна заповед! Трябва и за прогимназистите над 12 години, които могат да стоят сами у дома!

Марш в кошарата, овцо смотана!

Става ли Ви ясно защо Европата не расте от собствен прираст, за разлика от всички други континенти.

Всеки ден предупреждавах, че студентите и учениците са главния разпространител на вируса ( те си имат и име - СУПЕРЗАРАЗИТЕЛИ според СЗО ), но лъвовете-юнаци, а всъщност чепове за каца най нагло продължаваха да се мешат като прасета. И затънахме в кочината. Вече пътят е много тежък и стръмен, с много смърт.

Скрий се, троле!

олигофрен

Лекувай си нервите, бабе.

И к'во викаш? Едни камиони, едни чували...

Възрастните с хронични - вътре! Ама не могат, щото ще гласуват!!!

НЯМА ДА ХОДЯТ НА УЧИЛИЩЕ, А ЩЕ СЕ СЪБИРАТ НА ГРУПИ ПО 5-10 В МАХЛАТА, КАКТО ПРАВЕХА ТАЗИ ПРОЛЕТ. БЕЗ МАСКИ, БЕЗ НИЩО, НА СЛАДКИ ПРИКАЗКИ. КОЕТО Е МНОГО ПО-ОПАСНО, ОТКОЛКОТО, АКО СЕДЯТ НА ЧИНОВЕТЕ ЕДИН ЗАД ДРУГ ИЛИ НА РАЗСТОЯНИЕ В СТАИТЕ.

Не е. Изобщо вируса заразява само в затворено пространство. Но мярката е разбира се тъпа. Мярка, която може би ще помогне е да се изведат заедно на лагер, гимназии, средни училища и студенти, ако си мислят че те са причината. И да омешват вирусите докато не го преминат всички, които могат да се заразят. Така ще предпазят родителите си и дядовците и бабите. И е правено в историята. Дребната шарка заразява 2 дни преди симптомите и поразява децата без последствия и възрастните го изкарват много тежко. И дава дълготраен имунитет. Та когато дребната шарка е удряла индианските племена в южна америка, католическите свещеници са отделяли децата. И племената са оцелявали. С северна америка, разбира се са се радвали много.

(Заб: За да видите съдържанието в линковете ми си копираите целият им ред и го поставете в адресното поле на барузъра си и клик за старт) Плановете на Елита и Бил-Гейтс за нас (точно за сегашното положение) "Видео" ID2020 и партньори стартират програма за предоставяне на цифров идентификатор с ваксини https://bit.ly/3opDCAK Мокрият сън на Бил Гейтс – случайности и съвпадения? (ВИДЕО) https://tr.im/k19msu Дързост и красота! Рон Мос в БГ ЕФИР: Приятели от ЦРУ ми казаха че К19 е измислен (ВИДЕО) https://bit.ly/31E3Y81 ИТАЛИАНСКИ ПОЛИТИК РАЗКАЗВА НАЙ-ПАЗЕНАТА ЛЪЖА ЗА COVID-19! https://bit.ly/2HzIzGe >>>> ВИДЕОТО с превод на руски https://bit.ly/2IWh3TK Коронавирус – “експертите“ знаят, но няма да ви кажат, какво може да ви спаси живота https://bit.ly/3kqQHY2 К19 - липсващата част от пъзела. Бъдещият тоталитарен нов световен ред (ВИДЕО) https://bit.ly/31SZs63 “Белегът” е готов! А вие? – Специален доклад: „Чип импланти“ https://bit.ly/34lP0FE Адренохром: Най-жестокият затвор в днешния свят! По някои данни адренохромът струва около 1 500 000 долара за един литър „естествен биологичен разтвор“ https://tr.im/AdrenoH Тръмп срещу Байдън? Ето кой ще победи: доц. Валентин Вацев и проф. Иво Христов (ВИДЕО) - The Bulgarian Times https://tr.im/BaiVsTru ВАЖНО!!! ДО ВСИЧКИ, КОИТО ИСКАТ ДА БЪДАТ СВОБОДНИ ОТ СИСТЕМАТА НА БИГ БРАДЪРА ИСКАЩА ДА НИ ПОРОБИ+ЧИПИРА И РЕДУЦИРА С 90%!!! КАК КУКЛОВОДИТЪЕ ИГРАЯТ ИГРАТА СИ СРЕЩУ НАС: https://tr.im/k19EndGame ЗА ЗАПОЗНАВАНЕ СЪС СКРИТАТА ИСТИНАТА ЗА И ОКОЛО КОРОНА ИЗМАМАТА ВИЖТЕ СЛЕДВАЩИЯТ МИ ЛИНК. ВСИЧКИ ПО ВЪРХОВЕТЕ СА РАЗОБЛИЧЕНИ. ПЪЛНАТА ОНЛАЙН ВЕРСИЯ ЗА ПРЕГЛЕД И СВАЛЯНЕ в PDF https://tr.im/k19taini

Как пише заповеди тоя бастун, като е под карантина? То е ясно как - мажейки сополи по клавиатурата, докато пише. Видя се какво направи на последния брифинг. Друг е въпросът. Има ли право да издава заповеди, докато не се води на работа?

Човек даже може да си работи докато я изкара. Помня как я изкара кралицата на Испания: тичане, фитнес, четене на новели, благотворителни мероприятия. Един ден си почиваше в леглото с лека температура. Не е като да ти звъни полицията на вратата през час. Абе този вирус да ти вземе дъха и те удуши ако нямаш късмет и могат да те закарат в Пирогов.

Целта, поставена на Боко отвън (и за което още го държат) е да освободи тази територия от нас, народа колкото се може по-бързо. Властта мрази народа. Щом осъзнаете това, всичко си идва на място: - и избитите здрави животни в Странджа - всички антибългарски закони които се приеха - милиардите заеми и безмислени покупки на самоети... Сега - последният пирон в ковчега - унищожаването на образованието заради измислена пандемия. Вирусът дойде като мана небесна и катализира процесите на унищожаването на БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА.

Проблема е че ако беше изпълнявал безропотно щеше да е по-зле. Опъна се миналата година за грипните ваканции и през май със отменяне на маските. Трудно е да се каже дали, който дойде след това няма да е по-зле.

Черепарските подлоги сами си пишат и си отговарят :) Айде, приятни забавления :)

Герберите педерасти, лижат бойковите задни части. Той отплаща се богато, с кинти, дрога и със злато. Черпи ги дори с Бело, за да се надрусат смело!

ГЕРБ е нашата надежда, ГЕРБ е нашата мечта, ГЕРБ живота ни подрежда, с ГЕРБ долита радостта! ГЕРБ създава и съгражда, ГЕРБ е сигурност и ред, с ГЕРБ страната се възражда, ГЕРБ е пътят ни напред! ГЕРБ е порив и опора, ГЕРБ е воля за възход, с ГЕРБ са всички честни хора, с ГЕРБ е целият народ!

Кретени дават заповеди. Идиоти затягат мерки. Овцете блеят и се насират

Да те еба у овчаря :)

а ние - теб! Ти обичаш!

на майка ти в задния двор!

Левски, подкупни, свине, оле, оле, оле. И преди, и сега, шампион е Славия! Резидентаа, резидентаа, резидента педераст, на майка му от раз ...

Забравихте да включите КПП-тата и евтаназия на болните

Евтаназия само за черепарските подшоги!

Китай, Индия и цяла Африка нищо им няма! Скачат, танцуват и се хилят. А един няма с маска!

Бегай в Африка, дебил!

само да го извадя от устата на лакомата ти майка!

Ами все трябва някой да печели от далаверата. Китайски вирус, етиопец начело на фашистите от СЗО и индийски фармацевтични фабрики. Какво повече може да очакваме, освен да се радват и командващите страни на агента им фюрер Меркел да страдат.

Много ме ядосват тези, кой предпазват точно посредством затварянето на по-големите ученици, предпазват ги да не би да научат нещо в училище или май предстои он-лайн обучение за социопати....

Ще му предам

Специално за ковидиотите: К19 - липсващата част от пъзела: https://www.youtube.com/watch?v=TCjK1-GmRK8&ab_channel=Uriel Организаторите на ковидгеноцида ги очаква наказателен съд - Д-р Рейнер Фулмич: https://www.youtube.com/watch?v=Dwc8dMw4raw&feature=youtu.be

Кой ще ти чете глупостите бе, сифилистик!

при сестра ти да ти врътне една свирка да се успокоиш.

ЧИТАТЕЛЮ РУСКА КОЛА ЛИ КАРАШ? ДЕЦАТА ТИ УЧАТ ЛИ В РУСИЯ? ДЪРЖИШ ЛИ СПЕСТЯВАНИЯТА СИ В РУБЛИ?ПОЛЗВАШ ЛИ РУСКИ СМАРТФОН? ПОЛЗВАШ ЛИ РУСКИ КОМПЮТЪР? ТИ И СЕМЕЙСТВОТО ТИ ПРЕДПОЧИТАТЕ ЛИ РУСКИ ОБЛЕКЛО , ОБУВКИ , АКСЕСОАРИ , ПАРФЮМИ? ПРИ СЕРИОЗНО ЗАБОЛЯВАНЕ С РУСКИ ЛЕКАРСТВА ЛИ ЩЕ СЕ ЛЕКУВАШ?ИМАШ ЛИ ВЕЩИ ИЛИ ПРЕДМЕТИ У ВАС НА КОИТО ПИШЕ ПРОИЗВЕДЕНО В РУСИЯ ? КАКВА ЗАПЛАТА , ПЕНСИЯ ИСКАШ ДА ВЗИМАШ РУСКА ИЛИ ГЕРМАНСКА ? КАЖИ ИМЕТО НА ХУБАВ РУСКИ ФИЛМ , РУСКА ПЕСЕН ИЛИ РУСКА КНИГА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 20 Г

намери с кого да се сравняваш. Русия е резерват, Танзания в Европа, ама я осраха. Даже Танзания е по-чиста!