Нова вълна от ракетни удари – Южноукраинската АЕЦ изключи, много градове без ток, Киев и без вода

Обстрелите са поразили критична инфраструктура в Украйна, но и жилищни сгради, има загинали и ранени цивилни

Обратно в новината

Коментари - Нова вълна от ракетни удари – Южноукраинската АЕЦ изключи, много градове без ток, Киев и без вода | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Готово, научих опорките, сега знам колко хуманен е Владко Ботокса!

Важното е, че на Зеленски му е топло и ходи по тениска.

Що ни говорите за цивилните без ток? Пропаганда както обикновенно? Важните неща са следните: 1 ЖП транспорта без ток. 2 Военните заводи без ток. Предполагам скоро ще разберем защо.

" Не можем имаме доверие на режим, който ни оставя в тъмнина и студ, който умишлено убива хора от просто желание да остави други народи в бедност и унижение", написа тя в Twitter....а санкциите срещу Русия какво са ,а блокирането на тяни активи какво е ....каквото повикало това се обадило...

НЕМОЖЕ дани трогнат хубавото е че няма да ви убиват и мъчат 8" години ДНР ЛНР бяхте ги отсвирили като хора от света!!! СЕГА защо ревете???

На война като на война.

Пак се е развихрило. Нещастници !

само още 3-4 години... Z

И ГО НАМЕРИХА !!! СЛАВА ЗА РУСИЯ !!

Какво от това. Нали зелениша пичели!

Още малко терор, и запада ще им предостави далекобойни ракети...

Путин трябва да отчете победа......тук е майсторлъка на западната дипломация да нагласи нещата така,че Путин да изглежда победител,без де факто да е такъв?!! Далекобойни ракети не решават проблема - туко виж някоя се заблудила и тупнала в Козлодуй!!

Това е чудесно, но зеления чифутохазар кога ще го думнат. Защо няма удари по комуникации, логистични, командни центрове, газопроводи? Защо продължава износа на ресурси за евроджендърите. Явно гоите продължават да се избиват а бизнеса на олигарсите си върви. Още много работа има да се върши по илиминирането на продажниците в Русия.

...още..."Европа ......градина, докато останалата част от света е джунгла. Затова европейците трябва да влязат в джунглата. "В противен случай останалата част от света ще ни нападне по други начини и с други средства", Е това е ....тръгваме към джунглата...... голям мозък ЛГБТ или...."последовател" на Нострадамус

В Киев пак украинската пво цели жилищни блокове.

След като масово не одобряваме действията на руснаците, какво пречи да бъде привикана Н. Пр. посланик Митрофанова във Външно и да й се набие канчето. Да видиме как би се почуствала поне в ролята на майка, че и обикновен човек....

Аз бих казал, че масово не се одобряват действията на Украйна и ЕУ . Тъй че поканата би била по скоро за чай . :)

спокойно американците казаха че още малко и ще им свършат ракетите на руснаците

Как ще им свършат бря....те войниците без патрони ги пратиха и с бели лентички..... Аз не вярвам Раша и една ракета да е изстреляла, снаряд дори...бе патрон не са използвали бе.... Как ше свършат?

Ето ви един болен мозък !!! "Жозеп Борел заяви, че ако температурата в жилищата е над 17 градуса това е престъпление срещу европейските ценности!" А, какво стана с човешките права и защита на достоен начин на живот, бе изкуфял дъртак ?!

русороб да пита за човешките права и защита на достойният начин за живот , безценно !!! Доживях !!! Да ти припомня - болшевизма означава съветска власт плюс електрификация ( дефиниран от Ленин ). Това е , плюс ЛЪЖИТЕ :)))

Ако не се седни на преговори,колкото се може по скоро,заедно с Русия и Украйна са виновни и държавите подкрепящи Украйна,начело с щатите ,за погромите на Украйна.Войната толкова е ескалирала,че ядрената катастрофа никога не е била толкова близо.Когато една държава държи мощно ядрено оръжие,способно няколко пъти да затрие света ще се бие докрай.За съжаление. Зеленски не е герой че участво в тази братоубийствена война,иска оръжие,помощи. Искай мир,или военната машина на Русия ще доразруши страната,за съжаление,Путин е непресклонен в това отношение.

Пак ли бе, не разбра ли най-накрая, Украйна не иска да е в границитя на руската федерация !

Я как са се надупили със широко отворени бузки само педеруZZките тролове тука. Видяхме я руZZката ви мечка колко е силна и страшна! А от тук нататък любимата ви Кочина я чака изолация глад мизерия, а олигарсите всичко що имат в лошия загниващ запад ще им бъде отнето завинаги. С една дума и тях ги чака голям глад.

Сега и газта ще им спрат и петрола и Украйна ще втаса зимата. Няма да могат вече да произведат и един куршум, населението ще е на студено и гладно и ще трябва или да преговарят за мир или този Зеленски ще си изгони и избие и малкото останало население в Украйна. Икономика и инфраструктура вече нямат и разчитат и ще разчитат следващите поне 10 години на заеми и подаяния на запада за да могат да плащат заплати и пенсии.

Злобата и злорадството винаги се обръщат с обратна сила към този който ги изпитва. Не можеш да очакваш нищо хубаво в живота си, ако това са водещите ти емоции.

Станиславе ма много си пр...!Ако можеше до сега рашистите да спрели и газа и петрола , но това е кажи речи единствения доход , а решенията на EU от 2023 г. е да преминат на друг доставчик , но не е лошо да си правиш чекия на душата!

Трудно но ще се постигне нов световен ред където краварите ще са само наблюдаващи!

Какая великая Россия побеждает! Велика сила,не може да победи мъжете на фронта и побеждава жените и децата в тила... Долен азиатски добитък

Да тук Русия ще победи Краварите избягаха от Афганистан от Ирак и Сирия ще се разочароват и от Украйна

Основна разлика, в изброените страни добитака си искаше мизерията, но в Украйна не е така!Само да ти напомня, колко години Русия воюва в Чечня и какво стана?

Не трябва да се дразни руската мечка,само с добро. Съвет към всички новоизлюпени натовски ястреби-по-кротко и по- смирено.Води се война за обединението на Русия и рано или късно то ще се случи.

Води се война между доброто и злото и Русия определено е злото!

И мечките умират...

Но първо изяжда говедото .

Русия на Путлер се върна във времето на тъмния комунизъм на Сталин и Лаврентий Берия. Но сигурно ти не знаеш кои са те,нали дебил селски..

Путкин нищо няма да постигне, само ще ядоса украинците повече и неговите боклуци на фронта ще мрат. На войниците не им трябва ток. Така че Путкин е капут.

Ами че то няма много украинци вече. На фронта са редовни войски на НАТО маскирани като ЧВК. Всичко високотехнологично се управлява от кадрови офицери от НАТО, до тях дори не допускат украинци.

А Ти сигорно от окоп пишеш тъпанар ?

Въъъъ, сериозно ли? И няма още нито един пленен натовски войник, защото са терминатори и безсмъртни, нали?

Нека видят как живеят хората в ДНР!

Че в ДНР тока не е спиран от украинците и там такива бомбардировки не е имало. Украинците не са нацисти като руснаците. Приказките за ДНР са само руски лъжи.

На Крим, кой спря тока и водата?

И провери на място! Така е честно!

Аз не видях на пленените от Азов, да имат нарисувани звездички. Бяха нашарени с нациски символи и не казаха, че са руснаци.

Щом нещата се решават със сила,значи със сила ! Всичко Тва с културата цивилизацията било за заблуда на хората, а управляващите не били хора-транс хуманисти били свръхчовеци.

Няма ракети....каза ББссс Хитлер...

няма спирка,бе;)

Укротрагедията няма край. Ще умрат от студ на тъмно и без вода.

Важно е теб да те кефи.

Както и да свърши всичко това, руснаците дълги години ще бъдат единствено анти-модел за всичко свързано с човещина и духовност.

На тебе тия ли са ти идеалът? Китайското посолство публикува списък на държави, които са били бомбардирани от САЩ след Втората световна война: • Корея и Китай 1950-53 (Корейска война) • Гватемала 1954г • Индонезия (1958) • Куба (1959-1961) • Гватемала (1960) • Конго (1964) • Лаос (1964-1973) • Виетнам (1961-1973) • Камбоджа (1969-1970) • Гватемала (1967-1969) • Гренада (1983) • Ливан (1983, 1984) (поразяване на цели на териториите на Ливан и Сирия) • Либия (1986) • Салвадор (1980) • Никарагуа (1980) • Иран (1987) • Панама (1989) • Ирак (1991) (война в Персийския залив) • Кувейт (1991) • Сомалия (1993) • Босна (1994, 1995) • Судан (1998) • Афганистан (1998) • Югославия (1999) • Йемен (2002) • Ирак (1991-2003) (съвместни войски на САЩ и Великобритания) • Ирак (2003-2015) • Афганистан (2001-2015) • Пакистан (2007-2015) • Сомалия (2007-2008, 2011) • Йемен (2009, 2011) • Либия (2011, 2015) • Сирия (2014-2015) В списъка има повече от 20 държави. Китай призова "никога да не забравяме кой е истинската заплаха за света".

Горе-долу толкова са нападенията и бомбардировките от руската кочина в държавите около нея.

ВВПутин не се шегува,само се питам кога ще унищожи укрите-преди или след нова година?

Ти няма да дочакаш да видиш,не страхуйся.

Преди Нова година.2453 та.

САЩ и НАТО се опитаха да приложат на Русия югославската схема, но както винаги объркаха посоките. Сега ще плащат докато са живи.

Да руснаците ще плащат дълги години,те имат средства.Иначе ще карат Масквич на китайско шаси.

18-ти век бате. Това е положението.

Брей, бая нацисти ще да има по тия електроцентрали, щом все там бомбят!

Байдън да дава ATACAMS и Pershing 2 на украинците. Ей, едно време, как във вестник Работническо дело ни плашеха с Pershing 2!!! Време е да видим Pershing 2 да лети по целите, за които е разработен - ватните съветски военни бази и комуникации.

Що рИвете бе?? Това са си репарации в чист вид....кво сте се разквичали???

Древна поговорка, които е предупреден, е въоръжен. Русия, предупреди достатъчно добре Украйна, а тя няма никакво оръжие. Вината не е в Русия. Защото и тя беше добре предупреденс

Ако Украйна не си беше предала ядрените оръжия в замяна на гаранция на сигурност, сега Путин щеше да е молекулни изпарения в горните слоеве на атмосферата.

Украйна никога не е имала ядрени оръжия нито пък ядрени централи.

Изпадналия в кома и умрял Путин, стреля със свършилите ракети, направени с чипове от укроперални. Ракетите свободно минават през великата натовска защита на Киев.

Има една ракета от американската ПВО ударила жилищен блок

Че ни спасява. Поне за сега.

Докато НАТО не бомбаодира кремьл ,това фашистско изчадие и джудже няма да спре

Натото, ако можеше да направи нещо срещу Русия вече го направи. От кое село си тъпак?

Защо да го прави? Да не са прости човекоядци като руснаците? В Европа човекоядството не е общочовешка ценност от поне 2000 години.

Ако можеха..ехеее

Керливите натовци не могат да прихванат ракети от перални. Руснака ако ги подпука с истински ще ги насерат.

На война не се ходи с водни пистолетчета, а истинските да си ги държиш в къщи на скрито. Може да пробваш, но от ония свят няма да се върнеш, за да си коригираш грешката.

Искам да ти кажа, че всичко, което руснаците имаха да покажат, го показаха. Ако беше ходил в казарма, щеше да знаеш.

Да..точно в казармата ти го казаха нали???

Те истинските тъпако,са на хартия и в Росфилм.И ТОВА ЛИ НЕ СИ ЗАГРЯЛ???????

Каза им, че ще ги приключи като държава и ги преключи. Велик.

Играе с Байдън на жмичка - единият уж прочиства Украйна, ама с танц танго (отиваме до Киев и обратно).. а другият уж против, ама подкрепя войната..

И какво има да харесва на този нацист,които бомбардира чужда дьржава?или с мисленето имаш проблем?

Велик,велик,кинта и 50,скрит в пещерата ,,Рамбо,,

Ще сглобяват китайски автомобил тип Москвич. Ще сголбяват ирански дрон тип Герань 2. Ебати държавата, ебати великата сила! И всичко това заради кефа В.В. Путин да държи украинците на тъмно и студено. Половината им държава нямат асфалт по пътищата и по улиците, и ходят по нужда във външни кенефи. Газта им отива да топли дебелите германски задници, докато те цепят дърва с брадва и карат трета ръка опърдян от еврогеец германски автомобил. Ебати простите блатници! Ебати простия Шуткин.

главното е ,че има ве гурбетдобитък гюбрясал, ти у твойта губрясала еочина и велосипед вече не произвеждаш ве.. ббаахаха

1. Киев, Лвов, Одеса, Луцк, Днепропетровск, Николаев, Харков, Суми, Ровно, Кривой Рог и част от Молдова с Приднестровието, включително Кишинев, са изключени. По-рано беше съобщено за проблеми в Южноукраинската атомна електроцентрала. 2. В Киев са ударени ТЕЦ-6. Освен аварийно спиране на тока, метрото беше частично спряно. 3. В редица региони на Украйна има сериозни прекъсвания на клетъчните комуникации и интернет. Това е в допълнение към аварийните прекъсвания на електрозахранването. Днес очевидно е преминал още един транш като част от изплащането на репарациите на Украйна.

Мислиш ли, че след това шоу устроено да демонстрира на Западна Европа руската мощ, Западна Европа ще иска да прави отново бизнес с фашистка Руска федерация?

Събитията от МОРДОР доказват че,не им пука за руските поданици на федерацията.Поданици,които след всичко това ще отработват с десетилетия щетите причинени на чужда държава/за справка-Германия до 1956 г./.

Мрете ли в лайна сороси? Браво, браво така трябва.

Бг сороспиите имаха среща с реалността и се насраха.

сороспиите

Тия дето викат Слава Украину

Тогава Слава на Украйна- слава нации смерть руская педерация.

Дядо Сорос да прави секс с баба ти на ония свят и да ти праща картички в сънищата ти!

Таймс 1999 г.: Масираните бомбардировки отварят вратите към мира. Явно Суровикин чете западни медии. Оставете го човека да отвори вратите към мира.

Искахте война, получихте война. Сега не се оплаквайте.

руски терористи