Вики Политова става главен директор в Нова

Вики Политова става главен оперативен директор и зам.-председател на управителния съвет на "Нова Броудкастинг Груп", съобщиха от Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Вики Политова става главен директор в Нова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знаех че думата sекс е цинизъм! Въртележката на няколко души в националните медии, ама наистина прилича на групов sекс.

е крайно време да кажат кои са собствениците и защо са регистрирани като офшорни фирми! Крайно време е да се приеме закон за медиите, и да се знаят собствениците. Така няма да има спекулации, и ще се знае защо някоя си телевизия е антибългарска, например НТВ, БТВ и ТВ7. Въпреки факта, че ако собствениците са българи - например телевизията на батко и братко ТВ Европа, това не означава, че телевизията не е антибългарска.

АХ КАКВА МЕШАВИЦА,СТАВАЙ ДА ВЪРВИМ ПРАВИ БЯХА ХОРАТА ОП,ОП,ОП,ОП,ОП,ЧЕ ЩЕ СГГЕШИМ !

олигархична пи-пи-онка... цекомивския слугинаж ... октоподите са плъзнали навсякъде... докога???

И ТЕЛЕВИЗИИТЕ КАКТО И ПАРТИИТЕ-ТЮРЛЮГЮВЕЧ ПАПРИКАШ!!!

Ужас! Сега ще започнат и там турските сериали!

След като пренесоха журналистите от БТВ сега и шефката им, а после да очакваме и пълната гама турски сериали! Да ни убеждават колко са модерни чугунените глави на турците и техния бащица Ердоган. след като нито една телевизия не посочи Турция като тоталитарна държава без гражданско общество и демократични ценности, значи няма какво да говорим за Вики или за Ники все едно.

ЧЕСТИТО! ДАНО НАЙ ПОСЛЕ ПОМОГНЕТЕ ДА МАХНЕТЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ КЕВОРКЯН, ДИКОВ,КУЛЕЗИЧ И "ГОЛЕМИТЕ" ЖУРНАЛИСТИ ЦОЛОВА И НИКОЛАЕВ КОЙТО НЕ СИ ИЗВАЖДА РЪКАТА ОТ УСТАТА СИ ДОКАТО ГОВОРИ УСПЕХ!

в един кюп Кеворкян и другите изброени от теб мижитурки, които нямат нищо общо с обективната журналистика. В противен случай виждам голям субективизъм и политическо пристрастие.

на устата защитаваш агент, пардон, доносник Димитър ли? Да не си припомним старата българска поговорка за гарвана и окото....

край и нова е у дупец

Абсо!

как се казва госпозата ? какво е това вики - викторя , ванга., вуна...? все големи професионалисти ,все умници и накрая.... нисто, абсолютно нисто ! транслитериран текст

продажници ги настаняват на подходящи места, за да могат по-ентусиазирано и по-пълноценно да работят против собствената си държава и народ.

Тия така се омасиха, че не знам коя тв гледам - само реклами, турски сериали и тъпи реалитита. Разбирам, че съм на нова или босфора веднага щом ми се догади. :)

То хубаво не ти харесва, но защо гледаш тогава, някой да те кара?

Боко събира своите к*рви в собствената си телевизия.

Знаех си, имах предчувствие, предусещах го и вече го бях преместил, когато гръмна тази световна новина.

къде къде по-естетически е кобилката любица, хахахах! Пък вий тъпите милиционери-герберасти маркототевци забравихте как близо 6 години вестниците на делянчо венцехвалеха банкянското човекоподобно и то си беше първа дружка с дпс... Пък сега що тъй се изпокараха - нещо не можаха да поделят ли, на мама мафиотчетата?

Който може става директор, а който не може от директор става политик - жив пример Бареков.

"Всеки се издига до нивото на собствената си некадърност." Лошото е, че Дудука (Бареков) го прави за сметка на народа и силата на поразиите му се умножава по бройката на гласували за него.

Нов ба...к със стари .....!

Едни и същи пропаднали професионалисти се менкат наляво-надясно. И качеството на медиите е еднакво ниско (купено).

тая да няма нещо общо с политовска от русия

Дрме ми на уя кой е новият лапач в телевизията, от която ти се доспива...

Tarikat

bTV успешно се клонира! Преди не гледах тази телевизия заради лицата в нея, но уви всичките се трансферираха в Нова! Сега вече освен ТИМ-джийската нищо друго политическо независимо няма!

на мама слугинчето гробско, гробско още герберастко...