Нова подозрителна пратка в Ню Йорк, този път до Робърт де Ниро

Досега пакети с взривни устройства са изпратени до 7 получатели

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Според цитираните полицейски източници намереното днес взривно устройство изглежда свързано с предишните, изпратени на представители на ДЕМОКРАТИЧЕСКАТА партия" ДЕМОКРАТИТЕ ще надминат скрипаловците и бабченковците :)))

много прозрачни постановки с тези бомби .. кой ще повярва, че не е нагласено?

са си получили подараците за нова година

само така. нацитата по светъ си въобразиха, че тръмп е техниа лидер. и съгъ ше плашат и убиват за удовоствие. има кой зда ги защити, кой да дават за пример. обаче, те милите, не се наясно, че са в положението на тоз дет казвал7 аз добър индианец. тръмп се интересува само от себе си. е нищо, пращай още бомби. поне гърми по медиите. и посланието е ясно: внимавай как ше гласуваш на 6-ти. ти, негро, само републиканас и реднекс.

Може да е истина. Може да е тъп, следователно е напълно подходящ за Президент на САЩ. Но е страхотен актьор и радва вече 3 поколения хора по целия свят. За разлика от сегашният Президент, който много иска да е артист, но не става и за клоун. О, не неее... Да ме извинят клоуните, сред които има велики артисти. А, този е най-обикновен смешник и то не защото смешките му стават за нещо, а защото е дарен от Бога и природата да предизвиква неизменен и непредизвикан смях- с появата си, с изказване или "туитване" . Дразни само 2 поколения и дано да се отърве поне третото! Ако остане нещо живо на земята, заради "мъдрите му изцепки", разбира се.

Остави това на кого си фен, а се изкажи "по същество"! Докато хрупате и хлипате не ви ли прави впечатление тайминг-ът на тези смешни бомби , и най-вече след като Тръмп обяви, че Америка се връща към класическото опеделение и значение на думата "пол" и "джендър-ът" отива в историята?! Що сте толкова елементарни и първосигнални?!

Мъча се да се сетя колко роли е изиграл де Ниро в живота си и се сещам само за една - на Робърт де Ниро. Което, всъщност, значи, че не е изиграл нито една. Посредствен актьор със зрънце харизма в мутренските и ченгесарски роли. Нищо повече.

Де Ниро е посредствен? O sancta simplicitas!

Randall_Zwinge

Ама не се сети за роля на де Ниро, с която да ме опровергаеш, а? Аз, всъщност, се сетих за една, но... изключението само потвърждава правилото.

Де Ниро директно по ТВ, на Оскар церемонията, изяви желание да наебе Дончо.

Ми то... кой знае... Току виж се оказало, че подобни желания са наследствени...

Да,обаче, трябва да се разбират в обратния смисъл, т.е. местата!

Ще има гражданска война в САЩ, ей...майтап няма, това е само началото.

Баси и false flag са тия предизборни изпълнения на окончателно изперкалите леви в САЩ. Цели 7 "бомби" и нито една не е гръмнала. Или поне да се е опитала да гръмне, но да не е станало щото е нефелна.... Вземаш едно парче водопроводна тръба, пъхаш в него фойерверк, лепваш една малка батерия (като за електронен часовник) и готово - имаш бомба за изращане! Е, нема начин да гръмне, ама па за едно огромно БУУУМ в тъпите пропагандатроски медии на левичарите е супер!

Върви яка предизборна кампания, каквато американската история н познава. А това не е хубаво за целокупното човечество. Сега остава да открият руска връзка в тези случки, и ето ти casus belli !

цирк

Сороската глобалискта гнус в САЩсама си праща бомби,и после реве. Мерил Стрийп са я пропуснали.Сигурно ще обивннят Путин и Трмп.

„Да разлаем кучетата“ е филм на Робърд де ниро от 1997 г. Група холивудски кинаджии измислят война, за да прикрият секс скандал с президента. Е, сега рзиграват опозиционния вариянт, но в общи линии продуцентите и очакваните резултати са същите.

тва да мобилизират комунягите(демократите) да гласуват. щото в предварителния вот бледоликите водят много пред нигерите. имало изпратени "бомби" дето ни една не е избухнала. баси партенката. тия биха макетата по манипулиране на общественото менение

Хм... Грешка! Трябваше да пратят на Мерил Стрийп - нея я харесват повече хора, освен това наистина е добра актриса, за разлика от деНиро. Ама Мерил Стрийп, изглежда, е решила, че е под достойнството ѝ да се прави на маймуна, за разлика от останалите получатели.

тея взривни устройства, нещо не гърмят....и всички са изпратени на противници на Тръмп?!?!?!

вече дори не е смешно. За Де Ниро, когото много харесвам и една дузина роли ще кажа със съжаление само едно - Някои хора остаряват като катедрали, други като цървули. За мен Робърт вече е от вторите.

Макар че репликата ти (без значение авторът) е на ниво и образователна за масите. Но не се знае какво му е финсовото положение на де Ниро, или пък най-вероятно колко са му обещали. Ся, има и една друга подробност, която обяснават предпочитанията му към партията, дето сложи Обама-та в Бялата къща. Става въпрос за бащата на де Ниро!

... Но не се знае какво му е финсовото положение на де Ниро, или пък най-вероятно колко са му обещали.... Това написано в България, на фона на цялата тукашна мизерия.... е просто... цинизъм. Нищо лично не влагам. Тук всички пенсионери на месец получават по-малко отколкото той има по сметките си. Колко да я е закършил за пари?

Прави впечатление, че всички са противници на Тръмп.

Пак Володя ще е виновен.

Робърт де Ниро, също е от "Демократичното" семейство. Не се чува за Мадона. Дали не прави св.рки. Ако да, може да и се размине.

Почнаха ли ви, говеда?!

Има филм със същия сценарий, няма да се учудя ако скоро цензурират и изкуството с превантивна цел!