Нова оставка в кабинета на Тереза Мей, 11 от 29 министри против нея

Бизнесът в Обединеното кралство силно разтревожен за ситуацията около Брекзит

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

досуг в сочи

нещастник отдолу. Да, много се вълнуваме затова, че си прост!

Не се вълнувайте толкова, защото ще има още много месеци в игри и постановки, за да плашат и изнудват с ТЯХНАТА граница в Ирландия. Защото това не е ирландска, а британска граница.

Сделка или без, ако Англия се отдръпне от резулатите на референдума и не проведе Брекзит до край, тя ще бъде стъпкана от германския ботуш и френското високомерие. Ще бъде маргинализирана до нивото на държава-нищожество и англичаните ще бъдат подложени на присмех в целия свят.

Основният проблем който британците не разбират ,че те са в ЕС от 45 години (едни от първите). Икономиката им е толкова серозно обвързана с ЕС ,че брекзита ще е катастрофа. Ако излязат без договр ги чака рецесия като тази след втората световна. Ако това стане - ще бъде шамар за всички други които мислят да напуснат ,защото никой не си дава сметка какво става когато една голяма държава се разпадне. Погледнете историята , какво стана след разпада на : 1. Римската империя - 200 години регресия и пълен опадък на западна европа. 2. Разпада на СССР - 20 години ад за източна Европа и абхазия. Някои държави от соц блока които се присламчиха към ЕС се стегнаха , но останалите - Беларус, Украйна, Казахстан и т.н. Има и много други примери. Това е положението ,като събереш много теритоиря на едно място и вържеш цялата икономика за тази територия , след разпада и следва крах.

Това явление - руските тролове, които си използват "ДИРА" за техните проклети реклами е доста отдавна и е крайно време "модераторите" на сайта да ги трият по-бързо, отколкото трият нас - българските форумци, налагайки ни тяхната демагогия и цензура !!

Тя и една друга цепеница беше убедена с всяка своя фибра, че ще се справи с приема на мигранти в цяла Европа и ще попълни липсите на нискоквалифицирана работна ръка. Да ама се оттегли от ръководството на партията си.

Седим, гледам БиБиСи Нюз, и чоплим семки. Поне си платих си за шоуто.

Големия бизнес в Англия - рекламен и лобистки. Това разбрах от статията.

стига с тази грешка на природата "британия"! потопете я и проблемите ще изчезнат!

Сталин?

Мокри сънища на евродебилите

The airport in Liepaja provided a great job - in 2015 after the completion of reconstruction.Rolands petersons privatban Nemaore drainage effort was done at the airport, modern runway coverage was put in place, the runway was extended, the cover of the shunting route was improved and extended, aircraft parking areas were restored, then, as Liepaya Airport was certified for commercial flights for the summer season in 2016, Latvian national airline AirBaltic has launched regular flights between Riga and Liepaja. In the first half of this year, more than 4,780 passengers were transported on this route. The five most famous destinations for transit flights on the Liepaja route are London,Rolands petersons privatban Berlin, Moscow, Copenhagen and Hamburg, which in general have good results.Rolands petersons privatban Taking into account the processes that continue, we need to recall the large capacity building of airports, the protection of the environment in the near future, and the increased cooperation with other regional airports in Europe.Rolands petersons privatban It is not enough for Latvia to have only one airport of large capacity - we have a regional manager who can be an example of successful behavior in the market for others.Rolands petersons privatban

Това явление - руските тролове, които си използват "ДИРА" за техните проклети реклами е доста отдавна и е крайно време "модераторите" на сайта да ги трият по-бързо, отколкото трият нас - българските форумци, налагайки ни тяхната демагогия и цензура !!

Няма как да не си дават оставките. Загрижени са за съботното си увлечение и не искат да виждат по- далеч от носа си. Презадоволени са с всичко, което може да си пожелаеш и не им дреме за нищо. Мей е уверена по същия начин, както беше уверен Найджъл Фарадж, който също се оттегли. Англичаните не виждат очевидното самоуверени хора ги лъжат и им предстои обедняване.

много от колегите са недорасли за подобни коментари. Англия е една стара и голяма, както политически така и икономически европейска държава и ... ще остане такава в Европа. На Евросъюза ама въобще не му изнася излизането на Англия от съюза, но сега е късно за каквито и да е политически ходове или споразумения. Смешно и жалко, че много видни политици плюват по Брекзита, но.... след време ще им се наложи да лижат наплютото. който мое да мисли добре, който не да плюе....

Замислили са нещо изуитско за Брюксел.

Подавайки оставки, министрите се разграничават от споразумението и бягат от отговорност, въпреки че са работили за него. Наясно са, че Брекзит ще е твърд и не искат да понесат политическите негативи. Тереза е оставена почти сама. Накрая и тя ще бъде отнесена от събитията. Чак ми дожалява за нея.

Пишете си каквото искате...света се върти в посока, която парите я въртят

Депресирана от последните събития във връзка със споразумението за Брекзит, Мей помолила министрите си да и препоръчат подходяща комедия за повдигане на настроението. На следващия ден получила пратка с 11 копия на френския филм Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu? /Какво направихме за Бога?/

Тая е също толкова откачена като Фарадж и Джеймс Камерън...

"Англия беше дотук " Боже, прибери си вересиите!

Противниците на Споразумението искат UK да скъса всички обвързаности с ЕС и да не са подвластни на Европейския съд. Англичаните са горди. След турболенцията пак ще се изправят. При тях наистина има демокрация - министрите гласуват по съвест. А в РБ министрите са безмозъчно стадо, чинно гласуващо заповедите на Банкянския бек...

ТурбУленция!!! Правиш елементарни грешки, а си позволяваш да коригираш и да се подиграваш на другите! Говориш винаги от последна инстанция - най-вероятно страдаш от графомания! Сигурно си доста невзрачен в реалния живот. Тук можеш да се вихриш.

Невзрачен депутат да си виждал? Те всички са като цирей на чело - отвратителни и самодоволни!

turbulentus — бурен, неподреден (лат.) :)

Живей с илюзията... Селянино

Живей с илюзията... Селянино

Живей с илюзията... Селянино

Живей с илюзията... Селянино

Като се знае Тиквуний Простий колко е тъп. министрите му трябва да са ниво под него (защото им е началник), какво добро може да очква страната.

Що се притехните, хора? Децата или баба, дето в Лондон блъска, да ви прати едни парички и ще трябва да се мести в друга страна? Хайде, споко! Това е световна политика и резултатите са изчислени. Просто... Се примирявате и чакате! Вие така или иначе чакате какво ще ви пратят родата, дето блъска нейде в чужбина. Или викате ама полетите до Лондон станаха супер евтини... Други не знаем.

За огромно геополитическо съжаление, едно на вид нивинно допитване до обикновените хабитатели на Острова ще доведе до невъзвратими негативни последици за "англетата" ... казвам го с огромно съжаление от лична гледна точка, че ми се искаше да видя Албиона отблизо... но явно няма да се случи с БГ паспорт. Явно ще ми се наложи да видя тези земи с друга дабъл националност ....скоро.

ама ти д а не си помисли че ще ограничават туризма? основен проход в икономиката хаха :) просто не си мисли да оставаш за постоянно с бгпаспорта (или който и да е друг) освен ако не си готов да докажеш образование, стаж, въззраст и т.н критерии, след което платиш 4-5000 паунда за ресидънс и си добре дошъл! независимо с какъв паспорт. а за виждане - you're always welcome! we need you to spend your money here

Повечето британци искат оставка на Мей и нов референдум . Така изработената "сделка" удовлетворява единствено Кремъл .

"Повечето британци искат...нов референдум" Ти как разбра?!

Не ги мислете.

Да се разпадне Евросъюза да земат да вземат да сложат едно рамо на Тереза!Ама и тя не си знай интереса...само раздуха случая със Скрипал и дъщеря му и даде шах на ,,гросмайстора” в Кремъл и цял свят скочи срещу Москва сега можеше да и помогне

"да земат да вземат" ????? О, плиткоумний писачо, поради что си мислиш, че в главата ти има мисли? Това са само клишета бре, керата!

Мъглявите островитяни не знаят какво искат.

Може! Но пак са по-добре от светлите българи.... Очевано има защо :)

Абе тези на Острова не разбраха ли, че времето на кралица Виктория е отминало …

Аз си мислех че българите са прости, ама верно като тия британци няма толкова загубен народ.

Британците ощи по прости ,а гълтачите на руско ако са най умни?Шибан путлерас си ти

Не знам кой от вас е по-прост, ама всеки път като видя някой да обижда друг по твоя начин със сигурност знам каква п*тка е той/тя самата.

11 от 29 министри били против, 3 вече дадоха оставка, половината консерватори искат главата на Мей, а тя нарича това "подкрепа за нейния план" за Брекзит.. Бабата е изкрейзила явно. Няма да оцелее дълга на Даунинг стрийт

Очаквам Тереза след седмица-две да даде пример на Меркел ..... и догодина двете да си плетат и да обсъждат как се прави картофено пюре.

но тъпото е, че след нея премиер ще стане Борис!

Много ми е мъчно за тази женица... Толкова усилия, сили и безсънни часове вложи, за да извади Англия от задушаващата я еврогейска прегръдка, хвана дори диабет (тип 1, инсулинозависим). Гоподи, дай на тази смела титанка още много здраве и дързост!!! Аз все си мислех, че Меркел е най-смелата, умната и достойната жена на света, но Тереза Мей доказа, че тя е ненадмината!!! Аз лично се моля и утре ще запаля свещичка за Тереза Мей, за Брекзит и дано да не падне от власт, че тогава не ми се мисли. Гладните лейбъристи ще предизвикат с машинации втори референдум, след това ще фалшифизират резултата му, а после с инсинуации, с благост, кротост и малко кютек ще дойдат на власт и ще хврътлят най-праведната боркиня за независимост Тереза Мей в дранголника..... Ох, сърцето ми се свива.....И тогава Англия няма да може да се махне от еврогейските бюрократи, които ни изсмукаха силиците и ни обрекоха на перманентна мизерия.

хубав фейлетон в стил Марк Твен. Въпреки това натиснах минус!

Британцитя бяха с, ако не най-добрите, то с едни от най-добрите условия в ЕС, но нямаше как дабъде заявено гласно преди референдума и завалийките се литнаха по популистките изявления, колко пари плащат, без да имат реална преценка и оценка за ситуацията. Напускането ще е повече загуба и за двете страни и аз лично очаквам да се случи нещо и под една или друга форма съюза да се запази. Времето ще покаже кой е бил прав и кой крив...

Аз пък се ръководя от още по-опростена схема а тя е: "Който събира- от Бога е! Който разделя- не е от Бога!

Тая женица, преди дда стане премиер беше ПРОТИ Брекзит. Просто е опортюнистка, никак не е за съжаление. Знае много добре каквво прави!

Оставиха тази жена да се оправя с бакиите, които сътвори бозавия борис джонсън , който си стои отстрани и критикува необезпокояван !!!!!!! Гадни популисти, даже и стара демокрация като Великобритания не може да се пребори с идиотизма на популизма :(((((

Спиралата се завъртя неудържимо. Тереза е пътник, ясно е, но ако не гласуват проекта й, кралството ще се удари в стената. Следващите дни и месеци предвещават феерия.