Нова измама: Пращат имейл, че сте част от разследване за детска порнография

От ГДБОП предупреждават да не се отварят линкове с призиви за плащане, за да бъде прекратено наказателното преследване

Обратно в новината

Коментари - Нова измама: Пращат имейл, че сте част от разследване за детска порнография | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това го има отдавна, някой може и да се хване.

в него пишеше "Цъкни тук, да видиш Памела Андерсън гола!". Не цъкнах :)

"където има филми за деца", т.е. в порнхъб мога да гледам прасето Пепа?

"Аз съм лейтенант Минета Минова...."

"Съобщението гласи, че получателят е обект на разследване, свързано с детска порнография, поради което следва да заплати определена сума, за да бъде прекратено наказателното преследване срещу него." То това си е истина :) ааааа, Джефри Епстийн

Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. Това лекарство премахва всички боклyци от тялoто: пapaзити, токcини, отпадъци и възстановява тялото. Съветвам всички да преминат курса, няма да съжалявате. това е лекарството--- https://e.vg/clean

Авторите на това не знаят български. Очевидно са наспамили целият свят и България не им е първостепенна цел. Пуснали са нещо за пълнота, просто ей тъй да не ни прескачат.

На мен лично директорът на полицията (така и не разбрах на коя полиция) редовно ми пише от gmail-а си, за да ме уведоми, че съм част от организирана престъпна група, която се разследва. Също така ми изпраща като прикачени файлове документи по разследването и призовки. Аз, разбира се, веднага отварям тези прикачени документи. Всичко е точно, само не разбрах как може да пише толкова неграмотно! Все пак е директор - човек на сериозна позиция!

защото е с гугъл преводач...

веднага отговарям: да, така е, тъкмо в момента правя секс с децата ти (на автора на имейла). И да го духа.

Нищо ново няма в това, от години се върти, явно има балами да се хващат...

Както има хора хвърлящи пари от балкона, така има хора които ще повярват на това. Длъжни сме да пробваме ако мине.

Това сега ново в БГ ли е ? За пръв път чух за такова нещо преди повече от 10 години. Беше го получила една истеричка и ходи да звъни насам натам. Просто игнор бе хора. Това не си заслужава дори коментарите.

За платилите, разследването трябва да започне. Щом са платили, не им е чиста работата

Да се представяш за полицай не е измама, а криминално престъпление

Измама се прави от умни престъпници. Това тук е скалъпено от дебил. Единствено още по-голям дебил би се хванал на тази дебилска въдица.

Едва ли има идиоти, които да си платят, но поне потенциални педофили може да се стреснат и замислят.

в писмото пише че заради това че сте поситили порносайт, ви грози затвор... А между другото там имало и незаконни снимки, но дали вие сте ги намерили и видяли, не е техен проблем!

Хахахаха колко ли педофили ще си платят от страх, докато жените им спят с гръб към тях!

Посетили порно сайт = в затвора, защото на сървъра имало и снимки на децата на админа, които не били публични! От писмото никъде не се споменава че точно вие сте отворили каквато и да е детска порнография, а просто сте поситили уеб сайт със съдържание за възрастни, това прави 99% от населението за затвора ;)

Колко трябва да ти е акъла за да пратиш пари се чудя.

Тази "нова" измама се върти от 8-9 месеца вече. Сега ли се сетихте!!???!!!!

Това се учи подготвителните паралелки за учебен процес! Предофилите се прибират с полиция, а не се предупреждават с имейл. Забавно четиво за дебили.

Не знам колко трябва да си прост да платиш по подобно нещо... Ами който плаща при толкова зле скалъпена измама, си заслужава да го оберат ! :)