Нова електронна услуга за регистрация на търсещите работа

Заявлението за регистрация се изпраща в съответното бюро по труда чрез Системата за сигурно електронно връчване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отново неща като едно голямо нищо... Веднъж ще се регистрираш за да им правиш бройка че ти ''търсят'' работа и втори път редовна регистрация след съкращение за да получиш някакво обезщетение????

Естествено, за да е просто и лесно, услугата изисква електронен подпис. Успех с регистрацията! Огромен брой хора изобщо нямат представа какво е това и как се ползва. Да не говорим, че сигурно е невъзможно да си извадиш такъв в момента!

И за какво трябва въобще да се регистрираш там???като можеш ако имаш желание да следиш дали има нещо подходящо въобще...Още една регистратура за да симулират дейност държавните клатикраци.

ЕЕЕЕЕ, ама Вие можете да сложите линк в новина ли? Ей, това вече е новина.

И тепърва ще има много, ама много търсещи работа. Ама, важно е да се справяме с грипа, нали? Да се психира мат'ряла. Па, че ще има яко фалити, яко заборчнели, на кой му дреме. След някой месец ЧСИ-тата ще пируват над костите на мат'ряла. Ама, то си е казано - сития на гладния не вЕрва.

Не е нуежн още един сайт за търсене на работа, вече има няколко, които са добри. По-разумно е да се инвестира в посока привличане на капитали/инвеститори. За жалост нашето правителство не гправи нищо в посока на привличането на капитали/инвеститори. Като няма работодатели, колкото и сайта за работа да има все-тая.

все още не сте разбрали, КАПИТАЛЪТ УМРЯ! НИКОГА ПОВЕЧЕ няма да има т.н. чужди инвестиции, а не е сигурно докога ще просъществува в тази си ФОРМАЦИЯ ЕС! Ще има робовладелчески СТРОЙ и такива като вярващите в демонкрацията ще бъдат директно ликвидирани!

Ние и без това няма чуждестранни инвестиции (особено откакто Бойко е на власт), но сте прав, че скоро време едва ли ще има чуждестранни инвестиции не само у нас, но където и да е било другаде.