Нов завод за електрически велосипеди край Пловдив ще осигури 1000 работни места

Българският производител "Макском" и австрийският гигант "Пиерер" заедно строят новата фабрика

Обратно в новината

Коментари - Нов завод за електрически велосипеди край Пловдив ще осигури 1000 работни места | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпрос - къде ще се изхвърлят/складират компонентите за батериите?!?

По какво се различава електричрсии мотопед от електрически велосипед?!? Ел. велосипедитр не трябва ли да се регистрират в КАТ, защпто са МПС? Онзи денгледам един си кара из парка.

завод за електрически самоебачки за педерасите в парламента кога и къде?

Тази "икономическа зона" е в най-плодородната земя - пловдивското поле...Вместо да го унищожавате, като бетонирате плодородна земя - да бяхте инвестирали в отглеждане на домати и пипер - при сегашните и бъдещи цени, ще спечелите в пъти повече! Колелета ги оставете на китайците..

Майна, там историята е друга .Малко след Луканово време кмета на Равадиново прави общоселско събрание и отваря зъркелите на хората- "с бачкане в селското стопанство винаги ще бъдем сиромаси и утрепани от работа". Дават му мандат съселяните и той пуска една обява в Интернет,че селската общинска земя се предоставя безплатно на инвеститори,които ще взимат на работа с предимство неговите хора, асфалтиране на улици,Ел и ВиК..... първи се отзоваха " Либхар", след това и останалите- там е фраш от световно известни фирми и Равадиново е,като в Швицарско.Обаче...... направили са го те, без обществени поръчки, министри , инхауз, разхождане на костьми по света за да видят инвеститори и т.н. Ясно и точно- даваме земя, искаме работа и коректност! Е сега са супер.Минсъвета, тарикатчетата от НС и останалите да се поразходят, а не само да минава покрай Равадиново, но и да погледнат..... табелите на колите им ще се изчервят от срам!

Поднасям извинения!!! Разбира се ,че става дума за Радиново, ама аз с тия шашми по морето се пръкнах по Равадиново....Извинения хиляди!

да не стане като с електричесдките возила на прост киро ! и какви са им данните на тези елколела, някой ще ги купува ли изобщо - мейд ин БГ, звучи като кофти реклама

Като не знаеш да беше премълчал. Мокском в момента прави само електрически велосипеди за износ. Над 1000 работника, но ръчния труд е много.

В Пловдив откриват завод след завод, пък градът е на 10-о МЯСТО ПО ЗАПЛАТИ.

От едното любопитство - какво точно прави, освен капли, и рамки от тръби... Контролери за мотори ли, или самите мотори, или гуми, или батериите и зарядните - какво точно...?

завода за електрически самоебачки с педал. Там ще бъдат осигурени най-малко десет хиляди работни места.

Къде сме го чували това преди?!

мога да ти кажа, че звучи много по качествено от Турция, Китай, Виетнам, Француя, Германия, Англия и разни други държави. И това ти го казвам защото пройзвеждам разни машини и ремонтираме разни конкурентни машини! Държиме на качеството и крайната цена не ни вълнува много, защото сме създали в нашата ниша име с качество! А много от машините които карат за ремонти от Германия например и Италия са конструирани от идиоти. Освен, че са лъскави нищо друго в тях! Разбира се всичко има и изключения. Но не подценявай Made in Bulgaria! Продаваме и измервателни инструменти изцяло наше производство и точно отпред на лицето пише с голями букви Made in Bulgaria а името ни е отстрани на уредите. Тоест ние се гордееме нашите уреди да носят made in Bulgaria точно отпред, а не името ни, както повечето фирми биха направили. И много ми е жал за такива хора, които подценяват и не уважават родното а купуват чуждия лъскав боклук. Както казах всяко нещо си има и изключения!

Затова откриват заводи там....