Коментари - Нов скандален запис на броене в СИК: "На тебе една, на мене една..." | Днес.dir.bg

Коментари - Нов скандален запис на броене в СИК: "На тебе една, на мене една..." | Днес.dir.bg

Коментари

Това е само представителна извадка на т.нар. "изборен" процес. Какво избирате ве, мишкииии - на вас се гледа само като на животно в колелото на силните на деня и това винаги е било така. Демокрацията е силно замасикирано управление пак на същите. Суверен, муверен... кой ви пита вас какво искате? Всъщност питат, но отговор не искат! Чат-пат поразменят позиции, за да хвърлят малко прах в очите на изстрадалия бюлетиноподавател (да, не гласоподавател, щото гласът я се зачете, я не). И да знаете, революция без пушка/гилотина/бесило си е чиста народна пързалка, но на никого не му стиска да се запъне и да не се пусне по мазното изнанадолнище...

Гласувайте ОВЦЕ ..... гласувайте !

Ти като се гласуваш по-добре ли си. А знаеш ли, че на твойто място се подписва друг.

да се чете "не гласуваш"

Каквото и да пишете само един въпрос е валиден. Всеки ден се реве от студията колко е зле навсякъде, ,от 30 г. Кметове ,та и до днес включително преизбрани са от БСП,ГЕРБ,ДПС и Патриоти .Обърнете се към тези партии,не те да ви правят на луди ,всичко е зле пък те са все кметове ,а и управляваха. И ето така са си нагласяли винаги изборите, затова неможе да ги помръднете, а пък иначе реват ,че било зле.

Аз мисля, че Путин и палестинците са намесени в тези фалшификации на бюлетините. Може и Възраждане. Другите, мамини хубави, дето ги гледаме едни и същи от 30 години, ни лук яли ни лук мирисали. За Харвард и производните му Убразовани персонажи Про100 не искам и да си мисля!

И хиляда машини да има тези хора пак ще гласуват с хартия.С машините е същата работа,само че,ние не можем да разберем.

В тази държава всичко е корумпирано. Такива простаци не бива да заемат никога през живота си повече, каквато и да е длъжност в избирателна комисия и държавна служба. Дали ще са на хартия или с машини, изборите винаги се фалшифицират. Веднъж ала-бала с машинките, друг път да подкрепим Марто и бат Цено. Кучета я яли държавата. Само дебели наказания ще вразумят тъпия народ. Дай им по 15години кауш и ги мятай да си умират вътре. Без тях е по-добре. Бах ти комисиите.

Крайно време е фалшификациите на изборния процес да се разглеждат, като престъпления срещу републиката.

И защо ГЕРБ-СДС сега мълчат ?! Да вземат и да ни обяснят колко е хубаво да се гласува с хартия !!!

Абе верно ли са толкоз тъпи? Да ги правят тези мушенгии пред камерата? Що за идиоти трябва да са?

Ами що за идиоти да са!? Български, разбира се. Що мислите, че държавата ни е на това дередже?

Сега всичките от комисията в кауша !!!

касирате ли резултатите от тези секции или само с наказания ще се размине!!! Да се гласува наново!!! Аз не съм съгласна моят избор да отиде незнайно къде...

А машините били лоши?!!!!!!

И така в цялата страна ……..

Айде с тия записи. Онзи запис с ала-балата нещо не се коментира.

За Малорад и адресите им ще кажете, а за 120 гласа писани на Васил, не се казва кой го прави!

Народа си е прост. И хора всякакви. Това се вижда от записите. Но си трябва и поне половин година затвор.

Вижте протокол 224601006 в София. За Вили Лилков (№89) с думи "тридесет и два", а попълнено с цифри "2"

Трябва да се сложат камери навсякъде за исборите - и в изборните секции.

Сега с машинката гласове няма да се чуват...и Сичко ще е точно... както е записано в кода!. . И ще има - рапорт даден, рапорт приет! Винаги готов за ДС!

Ти знаеш ли въобще за какво говориш. Участвай в едни избори в секция с машини за да ти стане ясно.

На първите свободни избори комунистите по селата дето нямаше представители на СДС, тотално бяха фалшифицирали резултатите. Още от тогава започнаха тези фалшификации.

Нали тогаз гъмжеше от наблюдатели, бе кретен. Ама ти си некъв 20-годишен пикльо от колцентър с опорки и не помниш нищо от тогаз.

Какви наблюдатели от ДС?

Абе гном СДС-арски. Вие сте най-долната прослойка на комунистите. На какви демократи ми се правите с тези бащи и деди комунисти.

Под 250 избиратели в населено място - КМЕТСКИ НАМЕСНИК! Само така ще се справим със селската шеро-баджанащина.

Ако питаш мен под 1000 души, стига с тази раздута адмисистрация. Какво работи един кмет по 8 часа ? А другите придворни соло т...........?

Що да е скандален? Нещата от живота, дето е казал поета. Повечето българи не морат да разберат какъво е скандалното. Целият живот в България е една комунистическа казарма. Всичко е разрешено, стига да не те хванат...

Някои са винаги извън вероятността за хващане.

А е толкова просто.... Божков се върна... печатат се едни билетчета пи 10 лева и търкаш - квот ти се падне... общинар, кмет Приходите отиват в общината......

Да попитам, защо е позволено вратите на секциите да се затварят? Нали има полиция и официални лица, от какво се притесняват?

И задавате въпроса си в този форум? Ще отговоря - защото сте от групата на хората с манталитет на мишки. Тя за жалост е доста голяма.

Ама прокуратурата и останалите кви юклии са и напудрени еркеци,като се изказват за ония гламаваци от селцето- Ния безжалостно ще ... и т.н. Ако ги попита някой къде и защо крият делата за стотиците милиони от АМ, язовири и т.н. ще се спотаят,като абортирали гугутки!

Бай Ганьо -> Бойко Борисов Андрешко -> Делян Пеевски (по)Правят избори

Като Борисов е на власт - той е виновен. Като не е на власт - пак той виновен. Други виновни ще има ли или караме наизуст?

Морски

Е, Путин , разбира се!

Че кой каза, че Бочко не е на власт, нали ПП го изпраха и се договориха. Нали на Бочко и Пеевски сазлантите пръсти които крепят правителството.

ааа не е вярно, че има схеми с хартията. Машините са проблемни, там се манипулират резултатите хартията е супер сигурна. Е те толквоа е сигурна. Сега да се прегледат всички записи и ще се установят всички случа. А има и не толкова малоумни сикове дето тия неща не ги казват пред камерите. Не е проблема , че някакви индивиди конкретно са фалшифицирали данните, а че е изключително лесно да се манипулират изборите като в СИК-а си се договорят да помогнат на един или друг. Всима се тестето и бюлетини , в които не са попълнени преференции се попълват. Ако тряна да се намали резултата на някой кандидат просто бюлетибата му се прави невалидна. Странното е че всички политически партии мълчат и никой не обжалва избора си. Това е щото всички са го правили и за всички ще излезнат страхотии ако се отворят чувалите. Те това може да се премахне ако се гласува само и единствено на машина и тотакава, която брои и печата готови протоколи с резултати. А най добре да не печата нищо, а да изпраща резултатите в ЦИК и там да ги обявяват на края на деня. Никой не може да манипулира такова огромно количество данни и то в плза на орпеделена партия. Прогрмистите са високо интелигенти и високо платени хора които нямат нищо общо с местните власти и трудно се влияят. Ама има време да се осмисли това от простолюдието. Трябва да се покажат всичките случаи на манипулации на вота за да се светнат депутатите, да се надигне обществено недоволство и нещо да се промени.

Всеки, вкл. програмистите са подвластни на подкуп. -- Именно с кода на машините може да се манипулират изборите мнпгп лесно като се броят например всеки 3-ти глас за А,Б или В към Я например. -- Бедна ти е фантазията как може да се пипне кода и Киро Тъпото винаги да пИчели!

По-внимателно с обвиненията към хората в СИК в Габровница и Малорад, моля. Не разбирате положението на ситуацията. Тези хора са тайни агенти на ДАНС и са поставени с цел да разкрият зулумите в изборния ден на различните партии. Изборите трябва да се отменят. И М. Твен е казал, че ако те решаваха нещо, щяха да ги забранят със закон. Предлагам изборите за президент да включват 10 партии шах между кандидатите и да напишат без правописна грешка есе на тема " На кой е Крим". За министър - председател: 8 партии шах, тройка на табла и решаване на биквадратно уравнение. Който издържи теста да си състави кабинет.

За това винаги гласувам с машина. 0 невалидни 0 подправени

И "Божо бара кода", отрязъци не се броят - каквото каже машината. Ех Сара Конър като ви подкара ...

Машина и отразяците да се броят и сравняват с протокола от машината, който автоматично да отива в СИК, а хартиения с бюлетините да остават в комисията за сверка и ако има претенций пак да се преброят.

И следва "ала-бала"!

Затова от 20 години не гласувам !!!

И аз от тогава . Всичко е мошеник и айдук.

И затова ни опъват кретени и крадци от 30 год Мазохисти сър, какво да се прави. Лош матерял каза Винету Ако ЦВ ЦВ беше още на власт Герб щеше да спечели с Арменчето.

Наред е гражданска война или поне сблъсъци и изблици на насилие, причинита никой няма да вярва на никой и ще предполага че всички други лъжат. Ако към подобни нарушения на закона не се подходи максимялно строго.

При броенето,трябва да присъстват застъпници, без право да се месят и говорят,но с право да снимат и документират броенето.

от различни партии и коалиции. Поне при гласуването стояха в секциите. Сега не забелязах да има такива хора.

Да се касират изборите в цяла България Замесена ГЕРБ, няма да се примирим с поредната измама. В България няма нищо честно, ГЕРБ купиха ЦИК, ДАНС и всички ОИК. Веме е да се самосезират ПРОКУРАТУРАТА и да си свършат работата.

С парите от асфалта ....

Съгласен съм. На следващите избори да се гласува само с машини.

Сган ДПС ГРОБ ИТН и Израждане пак прекараха крепостни ориенталски плебеи

Така щее ,в така наречените кимисии се назначават Сиганин,неграмотни и прости хора. Отделно такива на пратихте който имат користни цели да са там.

Като няма машини така е.

Никога не съм гласувал и никога няма да го направя!

И, викаш, не се оплакваш от нищо, и всичко ти е наред?

Поне не се терзая за Боклука, който сам съм наринал на меките кресла..

Конфузна ще е ситуацията на балотажа

Уау, Уау, Уау!

Изобщо не се учудвам. Това е стара практика и затова толкова леко решават да го правят. След като се каза ясно при полицейските акции при едни от предишните избори, че гласове се купуват за ГЕРБ и ДПС, защо нямаше последствия за тези две ОПГ? Докога явно ще нарушават законите и конституцията на държавата безнаказано? Трябва да вземем закона и правото в свои ръце и ние ли да ги упражняваме? Защото друго не остана. Изобщо няма да ми мигне окото, ако е нужно и веднага ще се превърна в съдия Дред. Сгазиш ли явно лука, директно в затвора. Окажеш ли съпротива, в десетката.

А какво ще стане с "ала-бала" на кирчо и кокорчо?

ама какво е това ала бал акакво тряба да значи? Ала бала може да е президента да се прави на ядосан да плюе по някого и уж демек да ги защитава или да е против тяях. Защо и как решихте, че ала бала е свързано с машините? 10000 машини се програмират от 10000 програмиста локално на място. как точно се убеждават 10000 програмиста да заложат някакъв код в машината така че т пускаш за кирчо а машината пише бойко? как става това? Как точно си представяте манипулиране на машината? Кой има интерес от това? С какви ресурси трябва да разполага за да го постигне? Ние не сме северна корея или китай или русия. Че то по тая логика ви манипулират и банковите сметк и тънко тънко всеки месец ви точат от парите. И докато плюете по машините някакви мишлета в СИк с голямата баданарка мажат по хартията и вашия глас отива в кошчето. Баси не може да се толквоа глупави.

На изтекъл запис по тв кирчо каза след изборис машинки, че имали около 10%, но с малко ала бала, оправили нещата щ.

Ако машините нямаха възможност за свързване в мрежа, настройката на интерфейса за всяка една от тях ( имена на партии, на кандидати, номера на бюлетини и преференции, висчко това ) представлява решение от същия порядък. Ще имаш нужда от десет хиляди програмиста, за да ги настроиш. Освен това, защо мислите, че когато са въвеждани всички тези данни за изборите в машините ( изброените в скобите ), не са манипулирани в същия този момент. Отгогвора на тези въпроси е един. Машините могат да се свързват в мрежа. Всичко друго би било безумие от чисто техническата страна, защото при повече избирателни секции в по-голяяма държава, проблемът с вкарването на предварителните данни навреме за конкретните избори би бил просто нерешим. Можеш ли да свържеш машините в мрежа, манипулацията им е детска играчка за специалист. Изгледахте ли видеото с комисията, която беше съставена заради тези машини и изслушването на Цанов и Марков?

На тебе една, на мене една, на Баце една, на Свини една, на червеното лелче една, на недоразумението от Варна една, на Славчо също една, а на всички нас пак мамата ни се *!

Родната ДАНС ги пази:)

Решението е просто - във всички секции комисиите да са съставени от неосъждани хора с висше образование в работоспособна възраст от други населени места. Разбира се ще трябва чувствително да се повиши заплащането за да има достатъчно желаещи. Освен тях който иска да си праща наблюдатели, да снима, да излъчва и въобще максимална публичност. Ако и това не помогне, то вече трябва да мислим за промяна на политическата система. Абсурдно е да ковем такива закони, щото най-наглите и най-простите да ни управляват.

Неосъжданите с висше образование не са гаранция, че са морални. Вж. напр. Боко и Ваня - и двамата са продукт и ангажирани със задкулисието и ДС мафията, в името на целта им да властват и калкулират доходи от далавери чрез властта.

Бай Ганьо прави избори. Не сме мръднали и сантиметър в правилната посока. Кретени като ГЕРБ, БСП, ДПС и т.н. убиват и последните остатъьи на държавност.

Забрави и псевдо десните от ДБ и ПП( питаме посолството)!

Ма те другите си живеят направо в руското посолство, не случайно е два пъти по-голямо

Скапано население на хубава държава

Никакво броене по секциите. Запечатаните урни директно в ЦИК, там да ги броят пред всички.

Какво се оплакваме, че политиците са ни зле, щом Ганьовците им помагат да се докопат до власт?!

Само в една секция(във френската гимназия),120гладс за Хекимян по "техническа грешка".И нито един глас за Терзиев.Но там арести няма.

Трима души от едно семейство,гласували за Терзиев,поискали да си проверят ,дали вота им е отчетен.Така,че поне три гласа е трябвало да има в протоколите за Терзиев.Семейството сезира ЦИК.

Eй за това искаха хартиени бюлетини.

Само че май грешките са в полза на ПП. С машини щеше да е същото, но нямаше да има явно записи. С хартия записите и шашмите са ясни за всички.

В селата Малорад и това Габроница ли, където не е стъпвал нито един от ПП:)))

Как ще същото? Не можеш да пипнеш разписката от машината, иначе става невалидна.

В полза на ПП.Кажи,ако знаеш нещо конкретно.Зашото ,това ,което се изнесе 120гласа за Хекимян и 0 гласа за Терзиев,не е в интерес на ПП,а на ГЕРБ.

На следващи избори само с машини.

Председателката на секционната избирателна комисия във врачанското село Малорад Моника Йорданова и член на комисията са задържани и ще им бъдат повдигнати обвинения, А НА ОНЗИ ЗАМ. МИНИСТЪР, КОЙТО ЗАБЪРКА ТЕЗИ ГОВНА - НЯМА! ТАКА ЛИ Е ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА, БЕ ДЖЕНДЪРИ?

Аферата я забъркаха ЦИК и хартиената коалиция. И ясно се вижда защо.

Моят "gender" e Мъж. Ти с твоят наясно ли си?

Да анулират изборите и да въвеждат образователен ценз! Какви неграмотни мангали слагат в комисиите и гласуват не е истина!

Коментари - Нов скандален запис на броене в СИК: "На тебе една, на мене една..." | Днес.dir.bg

Коментари - Нов скандален запис на броене в СИК: "На тебе една, на мене една..." | Днес.dir.bg

Коментари

Това е само представителна извадка на т.нар. "изборен" процес. Какво избирате ве, мишкииии - на вас се гледа само като на животно в колелото на силните на деня и това винаги е било така. Демокрацията е силно замасикирано управление пак на същите. Суверен, муверен... кой ви пита вас какво искате? Всъщност питат, но отговор не искат! Чат-пат поразменят позиции, за да хвърлят малко прах в очите на изстрадалия бюлетиноподавател (да, не гласоподавател, щото гласът я се зачете, я не). И да знаете, революция без пушка/гилотина/бесило си е чиста народна пързалка, но на никого не му стиска да се запъне и да не се пусне по мазното изнанадолнище...

Гласувайте ОВЦЕ ..... гласувайте !

Ти като се гласуваш по-добре ли си. А знаеш ли, че на твойто място се подписва друг.

да се чете "не гласуваш"

Каквото и да пишете само един въпрос е валиден. Всеки ден се реве от студията колко е зле навсякъде, ,от 30 г. Кметове ,та и до днес включително преизбрани са от БСП,ГЕРБ,ДПС и Патриоти .Обърнете се към тези партии,не те да ви правят на луди ,всичко е зле пък те са все кметове ,а и управляваха. И ето така са си нагласяли винаги изборите, затова неможе да ги помръднете, а пък иначе реват ,че било зле.

Аз мисля, че Путин и палестинците са намесени в тези фалшификации на бюлетините. Може и Възраждане. Другите, мамини хубави, дето ги гледаме едни и същи от 30 години, ни лук яли ни лук мирисали. За Харвард и производните му Убразовани персонажи Про100 не искам и да си мисля!

И хиляда машини да има тези хора пак ще гласуват с хартия.С машините е същата работа,само че,ние не можем да разберем.

В тази държава всичко е корумпирано. Такива простаци не бива да заемат никога през живота си повече, каквато и да е длъжност в избирателна комисия и държавна служба. Дали ще са на хартия или с машини, изборите винаги се фалшифицират. Веднъж ала-бала с машинките, друг път да подкрепим Марто и бат Цено. Кучета я яли държавата. Само дебели наказания ще вразумят тъпия народ. Дай им по 15години кауш и ги мятай да си умират вътре. Без тях е по-добре. Бах ти комисиите.

Крайно време е фалшификациите на изборния процес да се разглеждат, като престъпления срещу републиката.

И защо ГЕРБ-СДС сега мълчат ?! Да вземат и да ни обяснят колко е хубаво да се гласува с хартия !!!

Абе верно ли са толкоз тъпи? Да ги правят тези мушенгии пред камерата? Що за идиоти трябва да са?

Ами що за идиоти да са!? Български, разбира се. Що мислите, че държавата ни е на това дередже?

Сега всичките от комисията в кауша !!!

касирате ли резултатите от тези секции или само с наказания ще се размине!!! Да се гласува наново!!! Аз не съм съгласна моят избор да отиде незнайно къде...

А машините били лоши?!!!!!!

И така в цялата страна ……..

Айде с тия записи. Онзи запис с ала-балата нещо не се коментира.

За Малорад и адресите им ще кажете, а за 120 гласа писани на Васил, не се казва кой го прави!

Народа си е прост. И хора всякакви. Това се вижда от записите. Но си трябва и поне половин година затвор.

Вижте протокол 224601006 в София. За Вили Лилков (№89) с думи "тридесет и два", а попълнено с цифри "2"

Трябва да се сложат камери навсякъде за исборите - и в изборните секции.

Сега с машинката гласове няма да се чуват...и Сичко ще е точно... както е записано в кода!. . И ще има - рапорт даден, рапорт приет! Винаги готов за ДС!

Ти знаеш ли въобще за какво говориш. Участвай в едни избори в секция с машини за да ти стане ясно.

На първите свободни избори комунистите по селата дето нямаше представители на СДС, тотално бяха фалшифицирали резултатите. Още от тогава започнаха тези фалшификации.

Нали тогаз гъмжеше от наблюдатели, бе кретен. Ама ти си некъв 20-годишен пикльо от колцентър с опорки и не помниш нищо от тогаз.

Какви наблюдатели от ДС?

Абе гном СДС-арски. Вие сте най-долната прослойка на комунистите. На какви демократи ми се правите с тези бащи и деди комунисти.

Под 250 избиратели в населено място - КМЕТСКИ НАМЕСНИК! Само така ще се справим със селската шеро-баджанащина.

Ако питаш мен под 1000 души, стига с тази раздута адмисистрация. Какво работи един кмет по 8 часа ? А другите придворни соло т...........?

Що да е скандален? Нещата от живота, дето е казал поета. Повечето българи не морат да разберат какъво е скандалното. Целият живот в България е една комунистическа казарма. Всичко е разрешено, стига да не те хванат...

Някои са винаги извън вероятността за хващане.

А е толкова просто.... Божков се върна... печатат се едни билетчета пи 10 лева и търкаш - квот ти се падне... общинар, кмет Приходите отиват в общината......

Да попитам, защо е позволено вратите на секциите да се затварят? Нали има полиция и официални лица, от какво се притесняват?

И задавате въпроса си в този форум? Ще отговоря - защото сте от групата на хората с манталитет на мишки. Тя за жалост е доста голяма.

Ама прокуратурата и останалите кви юклии са и напудрени еркеци,като се изказват за ония гламаваци от селцето- Ния безжалостно ще ... и т.н. Ако ги попита някой къде и защо крият делата за стотиците милиони от АМ, язовири и т.н. ще се спотаят,като абортирали гугутки!

Бай Ганьо -> Бойко Борисов Андрешко -> Делян Пеевски (по)Правят избори

Като Борисов е на власт - той е виновен. Като не е на власт - пак той виновен. Други виновни ще има ли или караме наизуст?

Морски

Е, Путин , разбира се!

Че кой каза, че Бочко не е на власт, нали ПП го изпраха и се договориха. Нали на Бочко и Пеевски сазлантите пръсти които крепят правителството.

ааа не е вярно, че има схеми с хартията. Машините са проблемни, там се манипулират резултатите хартията е супер сигурна. Е те толквоа е сигурна. Сега да се прегледат всички записи и ще се установят всички случа. А има и не толкова малоумни сикове дето тия неща не ги казват пред камерите. Не е проблема , че някакви индивиди конкретно са фалшифицирали данните, а че е изключително лесно да се манипулират изборите като в СИК-а си се договорят да помогнат на един или друг. Всима се тестето и бюлетини , в които не са попълнени преференции се попълват. Ако тряна да се намали резултата на някой кандидат просто бюлетибата му се прави невалидна. Странното е че всички политически партии мълчат и никой не обжалва избора си. Това е щото всички са го правили и за всички ще излезнат страхотии ако се отворят чувалите. Те това може да се премахне ако се гласува само и единствено на машина и тотакава, която брои и печата готови протоколи с резултати. А най добре да не печата нищо, а да изпраща резултатите в ЦИК и там да ги обявяват на края на деня. Никой не може да манипулира такова огромно количество данни и то в плза на орпеделена партия. Прогрмистите са високо интелигенти и високо платени хора които нямат нищо общо с местните власти и трудно се влияят. Ама има време да се осмисли това от простолюдието. Трябва да се покажат всичките случаи на манипулации на вота за да се светнат депутатите, да се надигне обществено недоволство и нещо да се промени.

Всеки, вкл. програмистите са подвластни на подкуп. -- Именно с кода на машините може да се манипулират изборите мнпгп лесно като се броят например всеки 3-ти глас за А,Б или В към Я например. -- Бедна ти е фантазията как може да се пипне кода и Киро Тъпото винаги да пИчели!

По-внимателно с обвиненията към хората в СИК в Габровница и Малорад, моля. Не разбирате положението на ситуацията. Тези хора са тайни агенти на ДАНС и са поставени с цел да разкрият зулумите в изборния ден на различните партии. Изборите трябва да се отменят. И М. Твен е казал, че ако те решаваха нещо, щяха да ги забранят със закон. Предлагам изборите за президент да включват 10 партии шах между кандидатите и да напишат без правописна грешка есе на тема " На кой е Крим". За министър - председател: 8 партии шах, тройка на табла и решаване на биквадратно уравнение. Който издържи теста да си състави кабинет.

За това винаги гласувам с машина. 0 невалидни 0 подправени

И "Божо бара кода", отрязъци не се броят - каквото каже машината. Ех Сара Конър като ви подкара ...

Машина и отразяците да се броят и сравняват с протокола от машината, който автоматично да отива в СИК, а хартиения с бюлетините да остават в комисията за сверка и ако има претенций пак да се преброят.

И следва "ала-бала"!

Затова от 20 години не гласувам !!!

И аз от тогава . Всичко е мошеник и айдук.

И затова ни опъват кретени и крадци от 30 год Мазохисти сър, какво да се прави. Лош матерял каза Винету Ако ЦВ ЦВ беше още на власт Герб щеше да спечели с Арменчето.

Наред е гражданска война или поне сблъсъци и изблици на насилие, причинита никой няма да вярва на никой и ще предполага че всички други лъжат. Ако към подобни нарушения на закона не се подходи максимялно строго.

При броенето,трябва да присъстват застъпници, без право да се месят и говорят,но с право да снимат и документират броенето.

от различни партии и коалиции. Поне при гласуването стояха в секциите. Сега не забелязах да има такива хора.

Да се касират изборите в цяла България Замесена ГЕРБ, няма да се примирим с поредната измама. В България няма нищо честно, ГЕРБ купиха ЦИК, ДАНС и всички ОИК. Веме е да се самосезират ПРОКУРАТУРАТА и да си свършат работата.

С парите от асфалта ....

Съгласен съм. На следващите избори да се гласува само с машини.

Сган ДПС ГРОБ ИТН и Израждане пак прекараха крепостни ориенталски плебеи

Така щее ,в така наречените кимисии се назначават Сиганин,неграмотни и прости хора. Отделно такива на пратихте който имат користни цели да са там.

Като няма машини така е.

Никога не съм гласувал и никога няма да го направя!

И, викаш, не се оплакваш от нищо, и всичко ти е наред?

Поне не се терзая за Боклука, който сам съм наринал на меките кресла..

Конфузна ще е ситуацията на балотажа

Уау, Уау, Уау!

Изобщо не се учудвам. Това е стара практика и затова толкова леко решават да го правят. След като се каза ясно при полицейските акции при едни от предишните избори, че гласове се купуват за ГЕРБ и ДПС, защо нямаше последствия за тези две ОПГ? Докога явно ще нарушават законите и конституцията на държавата безнаказано? Трябва да вземем закона и правото в свои ръце и ние ли да ги упражняваме? Защото друго не остана. Изобщо няма да ми мигне окото, ако е нужно и веднага ще се превърна в съдия Дред. Сгазиш ли явно лука, директно в затвора. Окажеш ли съпротива, в десетката.

А какво ще стане с "ала-бала" на кирчо и кокорчо?

ама какво е това ала бал акакво тряба да значи? Ала бала може да е президента да се прави на ядосан да плюе по някого и уж демек да ги защитава или да е против тяях. Защо и как решихте, че ала бала е свързано с машините? 10000 машини се програмират от 10000 програмиста локално на място. как точно се убеждават 10000 програмиста да заложат някакъв код в машината така че т пускаш за кирчо а машината пише бойко? как става това? Как точно си представяте манипулиране на машината? Кой има интерес от това? С какви ресурси трябва да разполага за да го постигне? Ние не сме северна корея или китай или русия. Че то по тая логика ви манипулират и банковите сметк и тънко тънко всеки месец ви точат от парите. И докато плюете по машините някакви мишлета в СИк с голямата баданарка мажат по хартията и вашия глас отива в кошчето. Баси не може да се толквоа глупави.

На изтекъл запис по тв кирчо каза след изборис машинки, че имали около 10%, но с малко ала бала, оправили нещата щ.

Ако машините нямаха възможност за свързване в мрежа, настройката на интерфейса за всяка една от тях ( имена на партии, на кандидати, номера на бюлетини и преференции, висчко това ) представлява решение от същия порядък. Ще имаш нужда от десет хиляди програмиста, за да ги настроиш. Освен това, защо мислите, че когато са въвеждани всички тези данни за изборите в машините ( изброените в скобите ), не са манипулирани в същия този момент. Отгогвора на тези въпроси е един. Машините могат да се свързват в мрежа. Всичко друго би било безумие от чисто техническата страна, защото при повече избирателни секции в по-голяяма държава, проблемът с вкарването на предварителните данни навреме за конкретните избори би бил просто нерешим. Можеш ли да свържеш машините в мрежа, манипулацията им е детска играчка за специалист. Изгледахте ли видеото с комисията, която беше съставена заради тези машини и изслушването на Цанов и Марков?

На тебе една, на мене една, на Баце една, на Свини една, на червеното лелче една, на недоразумението от Варна една, на Славчо също една, а на всички нас пак мамата ни се *!

Родната ДАНС ги пази:)

Решението е просто - във всички секции комисиите да са съставени от неосъждани хора с висше образование в работоспособна възраст от други населени места. Разбира се ще трябва чувствително да се повиши заплащането за да има достатъчно желаещи. Освен тях който иска да си праща наблюдатели, да снима, да излъчва и въобще максимална публичност. Ако и това не помогне, то вече трябва да мислим за промяна на политическата система. Абсурдно е да ковем такива закони, щото най-наглите и най-простите да ни управляват.

Неосъжданите с висше образование не са гаранция, че са морални. Вж. напр. Боко и Ваня - и двамата са продукт и ангажирани със задкулисието и ДС мафията, в името на целта им да властват и калкулират доходи от далавери чрез властта.

Бай Ганьо прави избори. Не сме мръднали и сантиметър в правилната посока. Кретени като ГЕРБ, БСП, ДПС и т.н. убиват и последните остатъьи на държавност.

Забрави и псевдо десните от ДБ и ПП( питаме посолството)!

Ма те другите си живеят направо в руското посолство, не случайно е два пъти по-голямо

Скапано население на хубава държава

Никакво броене по секциите. Запечатаните урни директно в ЦИК, там да ги броят пред всички.

Какво се оплакваме, че политиците са ни зле, щом Ганьовците им помагат да се докопат до власт?!

Само в една секция(във френската гимназия),120гладс за Хекимян по "техническа грешка".И нито един глас за Терзиев.Но там арести няма.

Трима души от едно семейство,гласували за Терзиев,поискали да си проверят ,дали вота им е отчетен.Така,че поне три гласа е трябвало да има в протоколите за Терзиев.Семейството сезира ЦИК.

Eй за това искаха хартиени бюлетини.

Само че май грешките са в полза на ПП. С машини щеше да е същото, но нямаше да има явно записи. С хартия записите и шашмите са ясни за всички.

В селата Малорад и това Габроница ли, където не е стъпвал нито един от ПП:)))

Как ще същото? Не можеш да пипнеш разписката от машината, иначе става невалидна.

В полза на ПП.Кажи,ако знаеш нещо конкретно.Зашото ,това ,което се изнесе 120гласа за Хекимян и 0 гласа за Терзиев,не е в интерес на ПП,а на ГЕРБ.

На следващи избори само с машини.

Председателката на секционната избирателна комисия във врачанското село Малорад Моника Йорданова и член на комисията са задържани и ще им бъдат повдигнати обвинения, А НА ОНЗИ ЗАМ. МИНИСТЪР, КОЙТО ЗАБЪРКА ТЕЗИ ГОВНА - НЯМА! ТАКА ЛИ Е ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА, БЕ ДЖЕНДЪРИ?

Аферата я забъркаха ЦИК и хартиената коалиция. И ясно се вижда защо.

Моят "gender" e Мъж. Ти с твоят наясно ли си?

Да анулират изборите и да въвеждат образователен ценз! Какви неграмотни мангали слагат в комисиите и гласуват не е истина!