Нов скандал в парламента заради жертвите на комунистическия режим

Спас Гърневски прочете декларация от името на ПГ на ГЕРБ по повод 75 години от Народния съд

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дебел комунист Гърневски ще ми говори за жертви от комунистическия режим......!

Покойният вече проф. Вучков казваше, че "Гърневски реве от трибуната на народното събрание, като недоклан звяр"! И това е много точно характеристика!

Щото е хубаво в България, та защо тогава плачат българките от Ирландия и не искат обратно в родината си. Навремето права била Цанка гъркинятау България пари няма, прав е гърневски. Комунист не научен на труд и затова си иска съюза, на запад се работи яко и затова са много над вас в България

Кучета бесни, (нерегистриран) Стига сте се яли! Болшинството от ГЕРБ са бивши комунисти, воглаве с Оня!

Тоя шопчо, него ли гони срам да се показва на трибуната,а и пред целия български народ????Не земе де се скрие в най тъмното кюше на парламента и да си папака депутатаската заплатица спокойно , ами зел да се пъчи ,като петел на жежко ла.но!!!!!!!!!!!

Време е да се изготви аргументиран списък на невинните жертви. Стига с тези спекулации. Посредствени хора да се показват пред населението с крещящи изказвания. Все пак в основата на Народния съд са Англия, САЩ и СССР.

На този човек местото не му е в Народното събрание. Играе роля на ограничен интригант.

Гърневски !?!

А какви стихотворения е писал Спасчо Гърневски в прослава на народната власт и какви оди за Червената армия, направо класика! Сега се прави на по-антикомунист от Д.Петков, що ли? Да му забравим начинът му на промъкване напред преди 30 години ли? Гнусна фурнаджийска лопата! От такива станаха както социализъм, така и демократизъм мръсни думи!

кефа! Еманципираните комунисти се плюят с предрешените комунисти. И всичките се опитват да употребят паметта на жертвите за политически цели. ГНУСНО!

Този е като развалена грамофонна плоча, да ме извиняват по младите

но така наречената демокрация и крадливия Костов преход ,уби много повече българи ,надявам се да има съд за крадците от прехода ,бих участвал в изпълнение на присъдите

Ние в Пресцентъра на Партията за българие ще уточним, че Костов направи пенсиите по три долара и много пенсионери се споминаха от недоимъка.

Има една категория цървули дето като видят микрофон или камера и започват да плюят по комунизма моментално,такива са ей тоя Гърневски,Сашо прасето,Антон Тодоров,Мануил Манев и др. разни цървули.Не за друго ами да впечатлят другите калпаци какви ястреби са,и да ги забележат разбира се.Някак като изкарани от нафталина са.Сякаш на хората не им е писнало 30 години да слушат колко лоши са комунистите ....отегчават,и дразнят !

Гърневски да чете архивите ,а да не пуска фалшиви простотии.Народният съд е продукт на победителите във ВСВ ,а те са САЩ ,СССР и Англия. В България е организиран този съд от ОФ правителството в което участва БРСДП(к), БСДП,земеделци Стамболйски, земеделци на Никола Петков,Звено и др.малки партии.Престанете поради политически конюктури да разделяте българите за свои лични политически интереси.Направете един мемориал на всички българи загинали от политически репресии от 1923г.до 1989г. независимо леви ли са десни ли са и престанете политиците да ходите и размахвате костите им.

Простак ,ама комунистически поет,утре ако се върне комунизма ще е същия ....секретар,и поет ,!

А и на тази стена има имена, като на поручик Йорданов, арестувал и разстрелял в Ястребино 6 деца под 10 години с родителите им! Има хора снимани с отрязани глави, хора уличени в беззаконните убийства по страната ни в периода 1023-1944г. Какви жертви са те? Само в с. Голяма Желязна има 18 къщи с паметни плочи на земеделци, комунисти и един социалдемократ убити в един ден в местността Усоето! Гробът им е бил открит случайно при строителството на селскостопански обект на ТКЗС! А по другите села и градове?

Стихоплетеца за комунизма пловдивското Гърне се превърна в Цокало с антикомунизъм.Едно време списваше за Г.Димитров и партията БКП ,за жертвите на фашизма от 1923 и 1939 -1944 г.Просто на дърти години Гърнето го гони старческата дименция.

Отклоняване на вниманието на 80-те процента дебили от грабежа и терора на ОПГ ГРОБ. И гешефтурата не може да спаси изридите от селската шайка ГРОБ.

Тебе не ти е отклонено вниманието а ти е промито съзнанието. Тъпо комунде!

Ако не знаеш, градските легенди от онова време правеха следната класация: тъп, по-тъп, най-тъп, милиционер. Така, че не обиждай на "тъпо комунде", щото един, дето освен комунист е бил и милиционер, да не ти вдигне мерника.

В БСП единствено Дърева е бедна. Няма пари да си купи ютия да се изглади..ха.ха.ха другто матляль всичко е милионери

единствено Дърева е бедна. Няма пари да си купи ютия да се изглади..ха.ха.ха другто матляль всичко е милионери

Комууу нистите са нашата карма, изчадия адови, изроди, който ни върнаха век назад...трябваше да ги изчистим като най вредни плевели, до корен.

Че е имало българи, живяли на Луната.

Стига сте се яли! Болшинството от ГЕРБ са бивши комунисти, воглаве с Оня!

Най-страшното е не друго, а това че комунистите в ГЕРБ са по-вече от комунистите от БСП!

Че комунистите са боклуци - това е факт, но по-големи боклуци от тях са пребоядисаните комунисти!

Това е изборът, който седи пред всяко пионерче. Да си остане боклук или да се пребоядиса.

С простотиите на Гърневски имам чувството че чета баснята на Лафонтен за вълкът и агнето! Агнето било изядено защото мътело водата на вълка, нищо че било застанало по-ниско от него!

комунистите са педофили, изнасилвачи, крадци, и грабители на народа

смърт за комунизма и свобода за народа

Тоя гърневски какво реве, нали в момента законова, демократична България под вещото ръководство на герб си връща заграбеното от комунистическите олигарси, от догодина всичко става цветя и рози, даже и вода ще тече от чешмите.

За тоя период вече 30 години ни управлява модела Али Баба и 40 разбойника. Така е записано в книгите на просветените. Те наричат 3 световна война - тихата война . Лъжливи медии, дезинформация, съсипване на здравеопазване, наркомания ,престъпления ,проституция .Хибридни войни .В някои райони липса на питейна вода ,което си е престъпление, превръщане на държавата в сметище, изсичане на горите ,пълзене на политиците пред чужди интереси отвъд океана и какво ли не. Всички правителства управлявали през тия 30 години са виновни пред българският народ. Необходими са морални хора ,мислещи за държава и народ.

Казах само,че е нужен нов Народен съд За всички нови престъпници. Не съм казвал от коя партия са От всички А някои от много партии Като тоя де се пъне от трибуната А стига сте ме трили и блокирали

Тази продажна мумия Гърневски няма партия, от която да не е бил.

Тези,които носеха комунизма в сърцата си сега да са антикомунисти Амааа абсурдистан е територията

Пров си Гърневски, прав си - номенклатиряат, слугите им - ченгета и техните деца ОГРАБИХТЕ българския народ. Затова Гърневски, ще трябва да ВИ изтребим всичките. Въпрос на оцеляване е.

А бе на изборите май не си избираме депутати, ами ретроградни типове. В народното събрание се говори и мисли за бъдещето, а не след 30 години да връщаш какво било преди 100. За такива мисли и разсъждения не трябва да им се дават заплати, за да се научат да мислят и говорят какъв трябва да бъде утрешния ден .

Та ние от бая време не сме правили избори а някакво наименование на такива, така че няма как подлоги да не пълнят нс което е с такъв нисък рейтинг . е доверие че ако бяхме правова нямаше да му се признават за валидни и реални многото поправки на едно и също нещо...дето го наричат ''законотворчество''..

Е, не е ли краен абсурд това - този да говори това?!?

ДОКАТО ГРОБСПарите правят поредния театър, вчера ДПС И ГРОБ са РАТИФИЦИРАЛИ НА ПЪРВО ЧЕТЕНЕ СПОРАЗУМЕНИЕТО СЕТА! ВАТИАНТЪТ НА ТТПИ / TTIP през Канада! ЗДРАВЕЙ ФРАКИНГ, ЗДВАВЕЙ ГМО! ДОВИЖДАНЕ ПИТЕЙНА ВОДА!

Като имам предвид „добрата практика“ в нашите „независими“ медии, да се замитат интензивно(разбира се „напълно случайно“) изключително важни за населението(мат’риала) новини с умишлено раздухвани, криминални такива, си задавам въпроса: КАКВО ЛИ „ТВОРЯТ“ В МОМЕНТА НАШИТЕ УПРАВНИЦИ? (пример: ПРОМЯНАТА(по терлички) НА ВАЛУТНИЯ ЗАКОН, във връзка с евентуалното ни влизане в ЕРМ2, ПОДГОТВЯЩ едно ПОРЕДНО ОБЕЗЦЕНЯВАНЕ на БГ лева, което би ПРЕВЪРНАЛО ЗАЕМИТЕ ИМ КЪМ БАНКИТЕ В ЖЪЛТИ СТОТИНКИ, НО И ЖАЛКИТЕ СПЕСТЯВАНИЯ НА Българина СЪЩО!) Естествено, тази изпитана врътка ще се случи „съвсем случайно“, както през 2007 г.! ВЕрвайте им!

Това си е чиста подигравка с хората стихоплетеца на бай Тошо пламенния комунист Спас Гърневски да скърби за жертвите на комунизма.

горките социални милионери...имат къщи,апартаменти и фирми в загнилия Запад

Хи хи, най умните, най способните емигрираха - децата на комунистите !

ГЕРП на върбе!

А между другото и импичмънта на Тръмпи не успя, а още по между другото онези си правят Брекзита и Мегзита защото истинската кралица я няма вече.

Свобода и независимост за народите от Обединеното кралство. Англия Република.

Гърневски цял живот е Бил това, което силните на Деня са искали от него да бъде ! Беше напорист комунист, стана изявен СДСар ,сега е жалък ГЕРБераст . Такива като него си отиват кат стар галош .

Браво Спасе,трябва да се припомня историята на тези самозабравили се чОВЕЧИ

Браво на Спас, че има очи и "съвест" и "принципи" да се пребоядисва според, откъдето има изгода. Ами добре, браво!

Нали знаете че "Народния съд" е създаден от Великите сили победителки във ВСВ и се е помещавал на последния етаж на БНБ. Той не е по решение на българите. Но сега като свърши светлата демокрация на 2 март пак ще има "народен съд".

Ние в Пресцентъра на Партията за българия сме пропуснали да ви уведомим, но датата на Революцията я преместихме на 4-и.

Нормално ! ГЕРБ виждат краят си и включват пълните Маргинали/изроди , като Счупен Гърневски в последното си шоу ! ГЕРБ нарочно Размътват напълно политическата и Правна ...вода в България...за да Наловят много Риба..и да си спечелят малко време....за Последно !!!

Гърневски да не го е ударил вирусът Корона в главата?

Този на снимката вероятно е с ментално отклонение, но какво ли не прави старостта и безумието човешко !!

Абе, този Спас Гърневски не е ли комунист?! Аз така знам. Бре, объркАх се съвсем.

Комунист от истинските. Идеалист. Като от едно време. Не обикновен крадец и разсипник като сегашното БСП.

Аааа, не е хамелеон и не е "Аз съм с вас, които сте на власт.", и затова сега пръв герберист. У ГЕРБ са най-почтените комунисти. :))))))

Е, точно този не е от истинските. Повечето от истинските вече измряха. До един в мизерия.

Пресметнете броя на жертвите на режима на пожарникаря - изнасилените, емигриралите, умрелите, наркоманите, останалите без работа, беззъбите, полуделите, оскотелите, подслушаните, убитите, самозапалилите се и самоубилите се, несправедливо осъдените, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!

Самоубийствата днес са значително по-малко отколкото преди 50 години. Застреляните на границата - също. Емигриралите са много повече, защото вече не гарницата не ги убиват. Останалите без работа да са му мислили, когато са решавали дали да останат без образование. Справедливо ли е да си длъжен да им плащаш заплата от ттвоите данъци? Това го прави само власт, която не желае още недоволни.

Когато комунистът Гърневски критикува комунистите, че са комунисти, все едно, че чернокожият Обама критикува чернокожите, че са чернокожи!

Тоя Гърнев по времето на комунизма е възхвалявал комунизма,сега демократ.Затова хората напускат,тази държава.

Това мекере Гърневски най-накрая си намери правилното място. Сред изцяло себеподобни индивиди, вредни или най-малкото безполезни за общество и държава.

подлостта и лицемерието им е в кръвта, просто така са се родили

Тая реторика на виновност я подхванаха агенти, като Георги Марков, Ал. Йо, Антон Тодоров и пр. пребоядисана измет. Костов я продължи, като сините балъци продължиха да ѝ се радват. Днес продължаваме да берем наследството ѝ всеки ден!

Она

Онази реторика за пребоядисаните я почнаха още от 1989. когато на някой му дойде акъл или разбере какви са ги вършили ръководителите му, тогава автоматично става пребоядисан. Работи много добре.