Нов протест в Казанлък срещу каруците на пътя след катастрофа

Хората искат пълна забрана за движение на впрегнати животни по пътищата

Обратно в новината

Коментари - Нов протест в Казанлък срещу каруците на пътя след катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАТО ни пази от завоеватели - няма да уточнявам от кои, но от циганите кой ни пази - циганите ги пази ЕС. Я се опитайте нещо да направите против тях - да им забраните да раждат повече от две деца, да вкарате в затвора малолетни родители и каквото си помислите - не само да направите нещо против тях, но и ДА КАЖЕТЕ. Прочетете в Гугъл за откривателя на ДНК - теста. Не змна с какво върховно постижение да го сравня. Да ама този ДЖЕИМС УОТСЪН влязал в университета още н 15 години инеимоверно учен , носител на НОБЕЛОВА НАГРАДА - абсолютно заслужено се изказал против умствения капацитет на тъмнокожите, доказал го и го изключили отвсякъде, никъде не го приемали на работа и стигнал до там да си продаде нобеловата награда.. Не съм русофилка, но откупилия я руски милиардер му върнал наградата за 4 мил и 700 долара Тъй че, от циганите няма спасение. Само след няколко десетилетия ще станем не България,

за пътен знак "забранено за МПС". Очевидно автомобилите са проблемът тук а не каруците. Като не могат да карат да им се забрани да карат и това е. Проблемите ще изчезнат веднага. Никой не забранява пътя за велосипедисти, животни и пешеходци. А казанлъчани да ползват влака

ДА ЗАБРАНИМ И ВЕЛОСИПЕДИТЕ И ПЕШЕХОДЦИТЕ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ГРАДОВЕ И СЕЛА,ТЕ СЪЩО ПРЕЧАТ НА НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ,ИЛИ НАПРАВО ДА ЗАБРАНИМ ПРОДАЖБА НА ВЕЛОСИПЕДИ!КОИТО НЯМА ПАРИ ЗА КОЛА,БЕНЗИН,МАСЛА,РЕМОНТИ,ПРЕГЛЕДИ,ЗАСТРАХОВКИ,ГЛОБИ,ПАРКИНГИ,ВИНЕТКИ,ПРОСТО НЕ Е ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ!

Явно си от тези дето НЕ ПЛАЩАТ: ДАНЪЦИ; ТОК; ВОДА и т.н. и все искат да им дават. Тези които си плащат, които се регистрират и т.н. СПАЗВАТ ЗАКОНА! Пък такива като тебе гледат само как да се ЗАОБИКОЛИ ЗАКОНА. Затова и поредната черна новина - КОН БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ изскача и прави катастрофа (СМЪРТ НА ПЪТЯ)! Много са случаите за крави и биволи БЕЗ МАРКИРОВКА/ЧИП/ (ИЛИ С ФАЛШИВА ТАКАВА). Значи коня е доста едър домашен любимец. И щом една част от обществото плаща, ветеринарните служби водят регистрации и отчет, следва и "другите" да си плащат за ЕДРИТЕ ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ (особено в градовете таската да е поне 500 лева). Нищо чудно ако някой реши да си гледа СЛОН, да му впрегне един ПРИЦЕП И ДА СЕ ВОЗИ ПО УЛИЦИТЕ - това е съвсем нормално за някои "българи". В Индия слонове бол, значи проблеми няма

Иска ми се да сте умен човек. Каруците не изпълняват изискванията на закона. Нямат светлоотразители, не са осветени през нощта. Случайно, ако се окаже, че не сте: Да забраним и каруцарите. Ще изчезне и обидата, която използваме за хора неуправляващи магарици.

а знаете ли, че загинаха в автомобил? трябва автомобилите също да се забранят. а знаете ли колко умряха от удар в дърво? забраняваме и дърветата

:)

ААА,ПРАВ СИ!ДА ИЗСЕЧЕМ ДЪРВЕТАТА ПО ПЪТИЩАТА!ТОВА ГО МОЖЕМ,КАКТО И БЕТОНИРАНЕТО НА МОРЕТО!

Ха сега новия закон за движение по пътищата да ЧУКНЕ МАНГАЛИТЕ като ги изхвърли ОКОНЧАТЕЛНО от пътя!!! И ПРИ ВСЯКО КОНСТАТИРАНО НАРУШЕНИЕ: 1. Коня на салам 2. Водач без правоспособност излязал на какъвто и да е път. Подлежи на санкция или 30-60 месеца принудителен труд в полза на обществото. 3. Стопанин на коне, който няма имоти(обори) , пасища и пр. за тяхното отглеждане при залавяне за незаконна паша в горски и полски терени - влиза в панделата или отработва (в тухларни, в пътното, в строителни войски и пр.) сумата за незаконно унищожената чужда собственост и незаконното влизане в чужд имот. 4. Водача почиства 10-20 км дерета, пътища и пр. понеже се води безработен 5. Каруци без регистрация дори и по черни пътища се унищожават. Дават за игаряне на вторични суровини и пр. 6. Срещу подписка НЕГРАМОТНИКА учи по 2 часа закона за движение по пътищата и правилника за приложението му. 7. Право за отстрелване на чужди животни в чужд имот. В САЩ ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ Е НЕПРИКОСНОВЕННА. Време е и ТУК ЗАКОНА ДА СТЕН ТАКЪВ!

Може ли само без т.1 Конят не е виновен, а жертва на чорбаджията си /умишлено не го наричам "стопанин".

Вярно! Дискусиите винаги са хубаво нещо, ама като не е коня кой да направим на салам. Циганина не става. Никой няма да плати за цигански салам, то и безплатно да е миризлив циганин пак няма кой да го яде.

да не закачат циганските каруци.Това ми го каза лично катаджия и вдигна многозначително рамене.И въобще на всички да стане ясно, че по този въпрос КАТ са блокирани.

много филми гледаш

по ТВ протестиращи ,не видях...

Каруците трябва да бъдат ЗАБРАНЕНИ за движение, да не им се издава регистрация и да бъдат конфискувани ако се окажат без регистрация, ОСВЕН при доказване че са необходими за селското стопанство на собственика. Обществена тайна е, че определен етнос ползва каруците за кражба на метал, дърва или стопанска продукция - затова се движат нощем и без светлини. За съжаление ще трябва още доста хора да загинат по пътищата, за де се размърдат любимите ни мастити законодатели.

Протестът не е срещу каруците и кончетата , а срещу безнаказания и ежедневен цигански терор . И не само по пътищата и не само в Казанлък ! Време е за национален и мащабен протест срещу смрадливия Илекторат !

Това няма как да стане, защото електората е на ГЕРБ. Доволни цигани - спечелени избори.

да не си от евророма

не е от евророума,това са фактите,власта стои зад циганите и ги защитава

"двиение на впрегнати ивотни " Ох, мъкоооо, мояяяя тииии.....:))

"впрегнати ивотни"

„Ж“то явно му засича, нищо лошо. Ама не е впрегнати, а впрегатни. То май няма вече статия без грешки. Потресаваща неграмотност.

"Хората искат пълна забрана за двиение на впрегнати ивотни по пътищата" Сменете си клавиатурата Дир-овци, тази не лови "Ж" и става мазало.

"Дир-овци" ама за какво намекваш.