Нов опит Румяна Ченалова да бъде изправена пред съда

Бившата съдийка ощетила НЕК с голяма сума заради интереса на частна фирма

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

според съдиите тя нищо не е направила не е подписвала нищо до сега не съм чул някой от съдии покурори да са съдени ефективно

Магистратите - боклук до боклука.....

Май ще трябва да я награждават със орден за заслуги! Свършила полезна работа! Със запоририрането тези 6 млн лв на НЕК без да иска тя ги е спасила от изпаряване през КТБ. Някой може ли да възрази,че десетки ли бяха, стотици ли вече не мога да си спомня милиони на НИК и БЕХ някой ги внесе в КТБ и ги хвана липсата.

Аз предлагам Българските политици, съдии и прочее сволоч да бъдет с доживотен имунитет. Те всички са невинни, по-честни и от папата и всички опити да бъдат разследвани и осъдени водят само до разхищение на средства от и без това изтънелия ни джоб!!!

и да цензорирате за тази подкупна с-я има само едно място

в специализираният наказателен съд нищо няма да се получи! специализираната прокуратура да заведе делото в страсбург, и ще има някакъв шанс!

Абе дира пак пишете за нещо дето се знаеше че ще стане като започне да излиза барцелоновата мутренска афера портата към която отвори Ченалова...Защо обаче не пишете за незаконната цигарена фабрика в мандрата край Карнобат и да ни осветлите кой точно си е правил там далаверата необезпокояван??

Нищо няма да и направят на тази. Ако си отвори устата, ще стане мазало. Ако са решили да се справят с нея, ще получи удар в някой хотел, като Мишо Бирата и толкова. Ако не е оставила "Записки по българските далавери" в някой сейф в чужбина, естествено. Тогава е недосегаема и управлявляващите мафиоти трябва дори да и усигуряват охрана.

Те две години опитват, като се позабавят още малко и по закон опитите ще страт . То това се прави умишлено, нали на всички е ясно??? Гарваб, гарвана око не вади !!! :) :) Законите и присъдите са за дребните мишки като нас ...

На фона на такава огромна недостижима корупция в България , ЗАЩО СЕ УЧУДВАМЕ !? Няма сфера , където и да погледнеш , да няма кражби , далавери и търгаш , 28г. .

Много хора бяха изправени пред съда, но никой не можа да бъде осъден. Тази е превърнала служебните си задължения в частен бизнес. Я вие не внесете такса 200лв и се опитайте да отидете на дело. Предполагам и тази ще си намери много защитници, както и Иванчева. Истината обаче си остава една - нито един осъден няма в Б-я по знаковите дела.

Че отива на съд не означава, че ще бъде осъдена...В целия свят България се прочу с корумпираната, некомпетентна и неефикасна съдебна система. Всъщност това е най- голямата пречка на България в нейното развитие. За голямо съжаление...

За да се спаси реколтата от ябълки, се преглежда редовно и малкото гнили ябълки се отстраняват, за да не загният и другите. Ако 90 % от реколтата загние, вече нищо не може да се направи. Лошият стопанин ще трябва да търпи непоносимата смрад на гнило.

Поредната "сготвена" от герп. Хайде сега някой да ми каже, че Тиквите не командват и съдебната система!?

Еха... Ще бъде цирк (номерата с клоуни,маймуни,конферансиета и публика,много публика)! Предварително съчувствам на съдията и прокурора и на адвокатите разбира се.

Тя изнесе доста неприятни данни за Бойко и далаверите му и сега беше с някакво участие за разкритията за къщата в Барселона на някаква моделка близка до Бойко. Да и е за урок който плюе Бойко и разкрива далавери и схеми ще бъде наказан

Нали тази издъни Тиквун, че купува палати за любовницата си? Явно това е отмъщението. Империята отвръща на удара.

И тая ще я сготвят като Иванчева,Клета клетост

Съдийката на Пеевски ;) На случаен принцип в 99% от делата на Пеевски, тя се пада за съдийка. Тая кака що не търка талончета - с този късмет ще е милионерка.. ..упс! ми тя си е, бе...

тая ли беше"опрасканата"