Нов обстрел на Херсон взе 7 жертви, над 15 000 са безследно изчезналите в Украйна

Не е ясно колко хора са били интернирани, задържани в Русия, колко от тях са живи и колко са починали и са били погребани в импровизирани гробове, заяви Матю Холидей

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаше един лаф на мутрите едно време : Изчезват хора, а вие се притеснявайте за някакви си откраднати автомобили. И, така...в България изчезват цели села. Може би скоро, и градове , а вие се притеснявате, че от 50 милиона насиление са изчезнали във война 15000 ? Да не се окажат дезертьори?

Айде стига с тия глупости. Ако руснаците искаха да съсипят града, нямаше да го напуснат без бой.

До колкото знам и видях че хората в Херсон са евакуирани!!! Това са или военни или поредният Хохловски фейк!

Ако руснаците работеха ударно цифрата трябваше да бъде поне 15 милиона.Много малко боклук са изчистили.

Някъде четох , че някакъв идиот от кликата на наркомана очаквал Путин да бъде ликвидиран по някакъв план , наречен Черен лебед.Та му препоръчвам да внимава ,че последното , което може да види в гнусния си слугински живот , да не е бял лебед в действие. Защото това ще е прелюдията преди да стане на пепел заедно със цялата гнусна пасмина.

Само убийства са ви в главите ватнишки. Уж най-свободната държава била русия, а народа й се страхува от шепа мафиоти олигарси.

А ти се страхуваш от една, не - от две яки жени, посланички на две мощни държави, които ти ебават мамата и не ти дават да спиш спокойно и да заживееш като нормален бял човек!

Какви са целите на Похода за мир и неутралитет на 26 ноември 2022, продължение на Похода за мир през април и май 2022?! В Пловдив от 13.00 ч. на площад Джумаята и в още над 20 града в България и чужбина, все от 13.00 ч. - Активно противопоставяне на намеренията на Партията на войната, с квалифицирано мнозинство в 48 НС за доставка на оръжие за Украйна. Налагане на Вето от Суверена за доставките на оръжия, боеприпаси, на логистична подкрепа, предоставяне на разузнавателна информация за воюващите страни на Източния фронт. Ветото е в сила и за преките доставки и за доставките през посредници - Нито един Български войник на поредния Източен фронт! Няма да допуснем проливането на Българска кръв в услуга на чужди , враждебни ни интереси! Няма да подклаждаме братоубийствена война! Кръвта ни отдавна е калкулирана от готови да я монетаризират „съюзници“ - Време е за активна Народна дипломация! България самостоятелно и в сътрудничество с други държави е от най-подходящите площадки за мирни преговори. Прадеди и на жители на Украйна и на жители на Руската федерация са проливали кръвта си за Българското освобождение (обективно съвпадащо със стратегически интереси на Руската империя). - Ако все пак фракциите на Партията на войната , тъй нареченото евроатлантическо мнозинство в 48 НС, отново заложат националните интереси и се подчинят на диктата на Вашингтон, Брюксел - Походът за мир и неутралитет ще прерасне в Поход за търсене на отговорност за национално предателство. Ще бъдем принудени да обърнем оръжията си предоставени ни в рамките на евентуална мобилизация срещу националните предатели. Така жертвите на Безумието ще са с порядъци по-малко ! Разбира се, отчитаме опасностите от наличието на 4 окупационни военни бази на САЩ в Родината ни, както и преобладаващия чуждестранен военен контингент в т.нар. укрепващи източния фланг на НАТО батальони. Има вероятност да се разберем без кръвопролития, ако не с янките , то поне с италианските наемници. Командировката с еднопосочен билет до бази на Чуждестранния легион в Украйна на активистите на американските политически проекти , съставляващи Партията на войната, както и на други Българомразци , корумпирани пропагандисти , агенти на чуждо влияние и социопати е възможен компромисен вариант!

Руснаците ако бяха прочели поне един учебник на нато как се.води война, щяха да са гръмнали язовирната стена пък и всички мостове на Днепър, още през лятото. Ама нали Путин е пуделчето на олигарсите си, какво да правим, не могат да четат.

Целта обаче , не е да има цивилни жертви.

В СЪБОТА ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ ИЗПРАЩАНЕ НА ОРЪЖИЯ В УКРАЙНА И УКРИТЕ ДА СИ ХОДЯТ ! СЛАВА НА РУСИЯ И БЪЛГАРИЯ !

СМЕШНИ СТЕ С ТЕЗИ ЛЪЖИ ! Вие повтаряте Фейковете на Укрите ! Укри Омитайте се от България , Българите не ви искат !

Христо Иванов от ДемоКУРична украйна щеше сега да се казва Рюстю Хасан, ако не беше Русия. Нека не се забравя.

Русия сега щеше да е цивилизована държава, ако един мафиот от Санкт Петербург не я беше повел по пътя на диктатурата. Нека да се помни.

Русия е доста по-цивилизована от повечето т.нар. европейски страни и от щатите. Толкова са ви увредили мозъците тези ваксини, че не виждате по-далече от носовете си.

Знаем я цивилизованата русия. Знаем я добре.

А случайно да се знае колко здрави , прави и корави мъже са избягали в Европа, за да не ги пратят на фронта.

4 млн. руснака, до октомври.

Лично ли ги брои?

Толкова, колкото са си платили. 7 милиона украинци и украинки от началото на акцията. Повечето излизат от Полша и съотношението е 3:1 жени и деца към мъже. Та около 2 милиона украинци.

Заради дупедавството на шепа наркомани страда цял един народ.

Този блок го имаше в руските вестници, същите поражения, но когато се изтеглиха руснаците. А за изчезналите безследно, ами те майките с деца по морето го знаят: като го пишат така не им плащат заплатата му. А всъщност е умрял. Толкова казват и руснаците че са убити от началото на войната. Абе като онази брадва в калъф за цигулка, уж от Москва, но снимана на същия този официален телеграм канал на украинското правителство.

Да ги търсят на слънчака. Протестиращи срещу гостоприемството.

Тяхното дело е Богоугодно!

Ха-ха-ха ...

Какво да се очаква от азиатски орки, които пълнят танковете си с тоалетни чинии и бойлери. Масово обират къщите на хората и взимат използвани бикини и сутиени. Това не са хора, а диваци, с тоалетни на двора

Укропитек!

Що не мреш ти, бе русопитеко?

Терористи са смрадливите получовеци от прогнилата им държава раша. Ядат бой на фронта, предават се през глава и освен да бомбят мирно население друго не могат.

Кви, квии :)

Рускопитеците не се наситиха на насилие.

Само 7 укропитека! Зеления бълха го ухапала :)

Един съвет към българите- може да си европеец, без да се отричаш от националните си корени и да си българин, без да си русофил.

А с усраина какво общо имаме?

Имаме сънародници там.

В Русия нямаме ли?

Даже е задължително ако си българин да Не си русофил.

Но и да мразиш укрофашизма!

Тея съвети от мазето на козяк ли ти идват...

Умрели само 7 укропитека :(

Ти защо си жив не знам, само мърсиш земята.

Бог да поживи русите, че прочистват земята от тези изроди!

Призовавам Народното събрание да приеме своя декларация в подкрепа на обявяването на Русия за спонсор на тероризма. Подобна декларация има голямо значение, защото е в ход система от действия, които да създадат правовата база за експроприация на активите на руската държава зад граница и използването им за възстановяване на щетите от войната в Украйна

С този президент, няма шанс.

Хохолската ти майка, да и го туря отзад и после в устата ...

Тая опорна точка от къде ти я пратиха?

Руснаците се изтеглиха от Херсон и дадоха възможност на всички които искат да се махнат от там. Всеки който е останал при фашистите и глобалистките подлоги е легитимна цел. Цвлата измет заедно с тоновете оръжие предоставено от деградиралите "западни партньори" ще бъде утилизирана.

Руски фашисти.

Укросвине!

от украински коментари под видеата с дронове, които бомбят някакви полуумряли руснаци ми се повръща

Те кво правеха там руснаците. Садяха фиданки ли.

За руската идиотщина няма граници.

Но за усраинската има! Иде Коледа :)

1. Русия ще върне Крим на Украйна, Абхазия и Осетия на Грузия 2. Русия ще плати Репарации 3. Всички руснаци идните 50 години ще пикаят по три пъти на ден върху знамената си, а веднъж годишно в Деня на Позора ще серат върху тях 4. Фърчилото, Копейкин и Цялата тролска "стратегическа сган" руски хибриди и русофилски паразити ще пере парцалите на убийците с език. НИКАКВА МИЛОСТ ЗА РУСКИТЕ ГОВНА ИЗСЕКНЕТЕ РУСКИТЕ СОПОЛИ

Нюланд ли ти каза това, или Урсула Лайнен :)

Тия 15000 безследно изчезнали всички са тука по 5 звездни хотели, ядат и пият като за световно, всичко за наша сметка!

Ма те грабят, наркотици продават и пронституират!

Ама Херсон не е ли руски навсегда ? Тез що стрелят по собствените си градове ?

Окупиран е от укрите.

В исторически аспект: Защо от т.н. ,,Велики сили’ само Русия тръгна да ни освобождава от 500годишно турско робство,а Англия ,Фаранция и САЩ допуснаха победената Турция да ни отнеме Тракия , Гърция Егея и Сърбия Скопска Македония? Сега се опитват чрез евроатлантизъм и пропаганада срещу Русия да ни сготвят отново.Единсвено на запад може да се разчита само на Германия,а на изток само на Русия.

Укрите крият жертвите за да не плащат обезщетения на близките... 15 хил. човека, а сигурно са повече, фашистка сган.

Жените по морето казват същото.

Много руски улици, площади, паметници , църкви и Болницата за Бърза помощ пирогов трябва да сменят имената си с български. Срамота е, ние сме независима страна от Империята на Злото, а за тях сме враг. . Александър Невский не е български светец.. Пирогов, не е български лекар… Улицата на Кмета не е “московска”, а “софийска”. Булеварда на Народното Събрание не е “руски”, а български… Графа Игнатиев е руски недоброжелател на България. Генерала Гурко е клал поляците във Варшава… НАРОД ЛИ СМЕ ИЛИ ТЪПО СТАДО БЕЗ НАЦИОНАЛНА ГОРДОСТ?

Малоумник!

Велики хора след 1878 г.са дали руски имена защото Русия строши оковите на българите и създаде Третата Българска държава у Българската армия Марш на фронта при Глиги помияр безказармен сороски

Всичко около киев е на хан Батбаян! Да ви еба у укромакетата!

Ние сме народ. А ти си от тъпото украинско свинеферма. Дори и не знаеш как се изписва правилно иметона болницата "Пирогов". Да не говорим пък, че изобщо не си запознат с това, което е направил този човек за медицината в България. Не е за учудване, че не знаеш неща, които всеки българин знае от малък. Защото си тъпа укросвиня.

А Ленчето

То е ясен краят на всички диктатори, така, че руски тролчете не се хабете.

Краят на Зеленският фашизъм се вижда. Спокойни сме

защото си ТЪП!

Тук и в цяля Б-я има повече фашисти от колкото където и да е било другаде , такива останаха. Малко са свестните има няма 10 % .Ще трябва да викаме руския ботуш да ни гази , изселва и разрушава .

1. Русия ще върне Крим на Украйна, Абхазия и Осетия на Грузия 2. Русия ще плати Репарации 3. Всички руснаци идните 50 години ще пикаят по три пъти на ден върху знамената си, а веднъж годишно в Деня на Позора ще серат върху тях 4. Фърчилото, Копейкин и Цялата тролска "стратегическа сган" руски хибриди и русофилски паразити ще пере парцалите на убийците с език. НИКАКВА МИЛОСТ ЗА РУСКИТЕ ГОВНА ИЗСЕКНЕТЕ РУСКИТЕ СОПОЛИ

Русия мое те върне на анадолския паша ерДоганя ща още едни пестин години ве гурбетдобитък.. ббаахаха

Когато баба ти се върне от небето тогава Русия ще върне тива което е нейно.За това си стой в септичната яма и си бълбукай г-н Нерегистриран.

Добра новина :)

Откога българите подкрепяте терористи?

Откакто подкрепяме САЩ и НАТО

Руснаците могат и теб да бомбят, не ви броят за хора. Бляд

Много ниско ниво Преписване на укро глупости! Херсон беше Евакуиран на 90+ % от руснаците. Останаха много малко по желание. Та ...Изчезналите от Укро Робството са няколко стотин хиляди...временно ... ..скоро ще се върнат обратно когато укрите бъдат зачистени.

Като пРассия бъде изчегъртана от глобуса , а вата ?

В операцията в Украйна участвуват 5% от професионалните военни на Русия Ген.шаб определя войната в Украйна като подобна на Финландската или като предверие като голяма война за унищожението на Нато

Я Кулеба да идва да си ги прибира, да го еба!

Този свят ще бъде унищожен!!! Бог го е казал в Светото Писание!!! Ще настъпи Апокалипсис, след което ще има Възкресение на мъртвите, след това всеки човек ще бъде съден справедливо според делата му!!!

По бойните полета в Украйна е пълно с ам. наемници предимно закъсали с кредити пе/ли, лиз/ки и всяква извратена сган с татуировки !

Ще ги изтрепят :)

Такива е събрал хер путлер по педеРассия , такива е пратил. То там други няма

Ми няма бели хора да си цапат ръцете с мръсни укросвине я!

У педеРассия все педерашки и мюслита , кви бели хора ти бъркат в жопата ?

Който каза че е платил на граничните 15000 долара за да не ги мобилизират

УБИЙ РУСНАК - СПАСИ ЧОВЕК

Господ те е утреоал още при раждането ти боклуко

Направи си кефа :)

В Карлуково има свободни легла !

Ами, една доста голяма бройка от т.н. безследно изчезнали укро навлеци може да намерим у нас, в лукс автомобили, млади здрави мъже, които са се измъкнали нелегално...

Тази антиРуска пропаганда ,колкото и яростна да е, неизбежното се случва. Русия прекрати монополистичното държане на щатите над населението на земята.

Ако искаме да сме лоялни европейци и натовци и да ни приемат в Шенген, трябва да изринем руската смрад от нашата страна до последния русофилистик. Само тогава България може да поеме въздух и да прогресира.

Най искаме да изринем усраинската мърша!

Ако не беше Русия, щеше ли да има България бе олигофрен ?

Кой ще те пусне е Шенген с този мухлясал мозък ?!

1. Русия ще върне Крим на Украйна, Абхазия и Осетия на Грузия 2. Русия ще плати Репарации 3. Всички руснаци идните 50 години ще пикаят по три пъти на ден върху знамената си, а веднъж годишно в Деня на Позора ще серат върху тях 4. Фърчилото, Копейкин и Цялата тролска "стратегическа сган" руски хибриди и русофилски паразити ще пере парцалите на убийците с език. НИКАКВА МИЛОСТ ЗА РУСКИТЕ ГОВНА

Русия мое те върне на анадолския паша ерДоганя ща още едни пестин години ве гурбетдобитък.. ббаахаха

Нюланд ли ти каза това, или Урсула Лайнен :)

Русия спонсора на Терористите ще бъде преназана. ДА МУ МИСЛЯТ Спонсорираните Волкин Копекин Кражовски Фърчилски, Малинкин и всики работещо за терора БНР терористично ли е, като му духат на Волкин?

Укропитек!

Леко шизо, всеки по реда си....

Дира се превръща в поредния фейк новинарски сайт след фейк(факти).бг. Явно ФАБ са увеличили издръжката им !

Русия и руснаци станаха най гнусните и мразени думи, символ на смърт, наглост и човеконенавист.

Щото аз евала им правя!

Мама ти усещаш ли ,че нямаш гънки в полирания и политизиран слугински мозък по рождение.Мама не така .Знаеш мама ,че не си добре и внимавай ,влошаваш се от ден на ден необратимо.

на укрофашисти и американски проститутки