17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Звучи добре но вие вече ос..... всичко.Но не мисля че нещо някога ,ще се промени тука/

Ако погледнете детайлно този ПУП намаляват Лаута и други зелени площи в централната част които да дадат на своите хора, тази мръзна лъжлива сган!!! Пълно безочие! Вобще не им вярвайте!!

В МОМЕНТА СЕ ЗАПОЧВА СТРОЕЖ НА 4 БЛОКА ПО 6 ЕТАЖА НА МЯСТО КОЛКОТО ЗА 1 ДЕТСКА ПЛОЩАДКА НА УЛ БУГАРИЕВО, ЗАД КАУФЛАНДА В КИЧУКА!!!! НЯМА ЗЕЛЕНО, НЯМА ДОРИ МЯСТО ЗА ПАРКИНГ.... НЯМА КЪДЕ ДА ПАДНЕ И КОПЧЕ! УЖАС УЖАС УЖАС!!! КАТАФАЛКИТЕ ИМАТ ПОВЕЧЕ МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ!!!

А, дано! Дано да успеят да спрат идиотската бетонизация на тоя хубав град. Че за София е вече много, много късно, уви!

т.е. и там комунистите взеха връх... абе хора, нормални ли сте да спирате строежите бе.... младите това искат да има нови домове, офиси, бизнес и финансови центрове... ами нали някъде трябва да се работи да се правят пари... как да стане това на поляната, как да стане в дерето или планината? е, няма как! трябва да се строи, при това много яко! така е в цяла Европа! бил в съм в Ню Йорк и мога да ви кажа, че там навсякъде е в небостъргачи, в които се правят милиарди пари! Е, тука като нямаме такива няма и как да правим такива пари, нали се сещате?!?

Могат спокойно да разрушат някоя панелка и на нейно място да построят прекрасна едноетажна къща. А ти младите не ги мисли, повечето работят от разстояние за тлъсти американци.

Абе, малоумници прости ?!!? Превърнахте града в бачкьорско гето !!!! Ония бай Георги Чалъма - Гербера, щял да строи 16 етажни килийки на 50 дкр. ???? Щял да доката 3000 селяни от цяла България, с 4000 автомобила ???????? Другия шемет щял да строй село в Тракия за 12000 бачкатора с 10000 автомобила?????????? Дей.а и алчните и продажни чиновници!!! Осрахте хубавия град!!!!! После пъпли трафика и колелото на водната ви криво !!!!!! Пловдив няма булеварди, кретени!!!! Спешно се нуждае от метро!!! Тия фабрики да ги изселят в Смолян, Пазардцик, Батак, Кърджали и т.н. Там хората НЯМАТ РАБОТА. Обезлюдихте регионите, алчни и ненаситни коп..та!!!!!!!!!!!!!!!!!!!