Коментари - Носителката на "Аскеер" Емилия Ованесян загина при пожар в Смолян, четрима са в болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

повечето от споделящите мненията си си немат представа що за аскер е получил тоя аскер. аз съм сред тях. не съм наблюдавал госпожата-лелка на сцената на театрото на живото, нито на сцената, когато е получавала аскера. за това мога да преценя само по снимката! ованесян- ясно! щото ако бе обикновен човек, а не от привелигированите арменци, то нямаше да е такава трагедия... нали. ------- Бог с нас

Лека и пръст на жената! Винаги съм се чудил що за малоумно име има тази театрална награда. Пълна бутафория!

АСКЕР-на ТУРСКИ войска войници Аскера е прокълнат

Това е просташка недомислица на т.нар. "културтрегери" - наградите се давали от Министерството на отбраната и неуместно решили да го нарекат "аскер". Наистина ли никой не му стигна акъл да се сети за това откровено противоречие ?

Бог да и прости волните и неволни прегрешения. Загубата е голяма ...

И пожарните аларми които струват стотинки са все още мираж в жилищните сгради в България.

Нелеп инцидент найстина... А... сега да повдигна въпроса за името на тоя Цървуланов.... Колко тъпи трябва да са родителите ти за да оставят тази фамилия?

наИстина, какъв ти е проблема, името явно носи в себе си спомен, КАКЪВ ТИ Е ТВОЯТ ПРОБЛЕМ????? Та чак и нарече хората тъпи.

Възхищавам се на хора с талант, отдали живота си на изкуството. Светъл път на душата й!

като пишете за починали, обикновено спирате коментарите, ама явно не за всеки...само за по-важните според вас

Прочетете коментарите тук и ще разберете защо сме най-долната нация. Не политиците ами и Госпд не може да ни оправи! Лош материал е слабо казано...

съгласен.

Мир на душата и светлина на духа на Емилия! Не оправдам никого, но да се говори за нация на фона на няколко човека е несериозно. Колко години и в кои страни сте живяли, за да можете да определяте, коя е горна и коя е долна нация?

Ами бил съм не малко места по света но само в България имаме такива простаци които да се кефят на смъртта на някого. За жалост в България сме фенове на диктатори и фашисти и за това сме на този хал.

човече, не плюй в кладенеца от който пиеш. Защо си тук, светът е голям, пълен с велики нации, свободен човек си.